PIVALI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIVALI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.025.456

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 28.04.2014 14099-0309-013
18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 15.04.2013 13088-0178-013
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.03.2012, NGL 27.04.2012 12096-0462-011
07/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi behoui aan h Belgis Staatst lIIll h1I lihl IIll 11111 hill II uh lIl lIl

"

+11003919`

litergelegd fer griffie val de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie ? 9 DEC. 2010

Ondernerningsnr : 0817.015.456

Benaming

(voluit) : PIVALI

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Corluylei 62 te 2150 Borsbeek

Onderwerp akte : Doeiswijziging - kapitaalverhoging - omzetting in een bvba - statutenwijzing ontstiag bestuurders en gedelegeerd bestuurder - benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 14 december 2010, "Geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 16 december 2010, boek 148 blad 90 vak 15. Ontvangen:vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger ai (getekend) J. Martens", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap "PIVALI" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Doelswijziging:

Na lezing en onderzoek van het verslag van het bestuursorgaan, inhoudende onder andere een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap en waarbij een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en tien, stelt de vergadering vast dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Vervolgens besluit de vergadering de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit zij bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in artikel drie (3) van de statuten, te vervangen door de onder punt twee (2) van de agenda voorziene tekst, zodat de integrale tekst van het maatschappelijk doel thans luidt als volgt:

a) De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Alle aannemingen van werken, algemene bouwonderneming eventueel in coordinatie met onderaannemers, met inbegrip van afbraak- en restauratiewerken en monumentenzorg, fabricage, levering, plaatsing, onderhoud en herstelling van diverse structuren en materialen in alle mogelijke constructies. Studie en advies inzake diverse bedrijfsaangelegenheden, bouwaangelegenheden, inclusief veilig heidscodrdinator, nazicht en vervanging van brandstoftanks, afstellen van branders. Het uitoefenen van het beroep van loodgieter, het leveren en plaatsen van alle sanitaire toestellen. Het uitvoeren van alle karweien met betrekking tot allerhande gebouwen en constructies.

Het verlenen van adviezen op het vlak van algemeen management. De studie, organisatie en raadgevend bureau inzake stabiliteit-technisch aangelegenheden in de bouw alsook financiële en handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden.

Deze opsomming is niet beperkend en dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

b) De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

2) Kapitaalverhoging:

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00) om het te brengen van honderd euro (¬ 100,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, door middel van incorporatie van beschikbare reserves (overgedragen resultaten).

Vervolgens stelt de vergadering vast dat gemelde reserves ten belope van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00) op heden voorhanden en beschikbaar zijn. De vergadering verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal van de vennootschap ingevolge hiervoor gemelde incorporatie van reserves werd verhoogd tot in totaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld over honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Bijgevolg is onderhavige kapitaalverhoging verwezenlijkt.

3) Omzetting in een bvba:

De vergadering onderzoekt en bespreekt het verslag van het bestursorgaan betreffende de omzetting van de vennootschap in een bvba. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd afgesloten op 31 september 2010.

Vervolgens onderzoekt en bespreekt de vergadering het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Parmentier Guy", met zetel te 2900 Schoten, T. Van Cauwenbergslei 12, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"Besluit

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Gewone Commanditaire Vennootschap "PIVALI" tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 september 2010 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 22.249,39 EUR blijkt en er niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 september 2010 hoger is dan het op die datum uitgedrukt maatschapelijk kanpitaal van honderd euro en dit ten belope van 22.149,39 EUR.

Schoten, 10 december 2010

(getekend)

Burgerlijke vennootschap o.v.v. een BVBA Parmentier Guy

Vertgegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrkjfsrevisor"

De vergadering stelt vast dat er geen opmerkingen worden gemaakt op voormelde verslagen en sluit zich bijgevolg aan bij de besluiten erin vervat.

Tenslotte besluit de vergadering de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De activiteit en het hierboven gewijzigde doel blijven verder ongewijzigd, het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

Oe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0817.025.456 waaronder gewone commanditaire vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Antwerpen.

De omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 30 september 2010. Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de gewone commanditaire vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4) Afschaffing bestaande statuten en goedkeuring nieuwe statuten:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een

volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en meer bepaald aan voormeld

besluit tot omzetting van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering de tekst van de statuten van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast, dewelke ondermeer luiden als volgt:

-Naam en rechtsvorm: de vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam "PIVALI".

-Zetel: gevestigd te 2150 Borsbeek, Corluylei 62.

-Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

p- Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-Doel: het doel van de vennootschap luidt als hiervoor gemeld.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 100.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

-Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de vijftiende maart om twintig (20.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, word en de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende storting en ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

5) Ontslag bestuursorgaan:

Ingevolge voormeld besluit tot omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluit de vergadering om met onmiddellijke ingang het ontslag als zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap te aanvaarden van: de heer VAN LINDEN Pieter, wonende te 2150 Borsbeek, Cortuylei 62.

Ingevolge zijn ontslag als zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap neemt eveneens het mandaat van voornoemde heer Pieter Van Linden als vast vertegenwoordiger een einde.

6) Benoeming zaakvoerder - vast vertegenwoordiger:

De vergadering besluit om met onmiddellijke ingang te benoemen tot zaakvoerder van de beloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid: de heer VAN LINDEN Pieter, wonende te 2150 Borsbeek, Cortuylei 62. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Vervolgens besluit de vergadering om met onmiddellijke ingang en dit voor de bestuursmandaten die de vennootschap waarneemt of in de toekomst zal waarnemen in andere vennootschappen, te benoemen tot vast vertegenwoordiger van de vennootschap: de heer Pieter Van Linden, voornoemd.

7) Machten:

Om deze aanduiding te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereycken & Vereycken Accounting", met zetel te 2550 Kontich, Veldkant 2, via haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 14 december 2010

-gecoordineerde versie van de statuten

-verslag van het bestuursorgaan

-staat van actief en passief dd. 30 september 2010

-verslag van de bedijfsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PIVALI

Adresse
CORLUYLEI 62 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande