PJ INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PJ INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.736.889

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.05.2014, NGL 04.06.2014 14151-0089-010
03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 30.05.2013 13138-0326-009
26/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : PJ INVEST

I UUIUI I I II IIIUII MII

*12024423*

Vi beh. aai Bef Staa

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

i 6 JAN. 2012

KOOPHANFEeeTURNHOUT

G

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2460 Kasterlee, Leistraat 57

Onderwerp akte : Oprichting-benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Jan Van Roosbroeck te Beerse op 9 januari 2012, geregistreerd: "zes' blad één verzending te Turnhout reg. de 11 januari 2012 boek 685 folio 66 vak 12 ontvangen vijfentwintig euro.: Voor de Ontvanger, getekend, J. Van Den Broeck.", blijkt dat de volgende vennootschap werd opgericht als. volgt

Vennoten

1. De heer DAEMS Jan Bert Jul [I.K. 056-0042436-35] [R.R. 70.01.16-113.11], geboren te Geel op 16' januari 1970, wonende te 2460 Kasterlee, Mastenlaan, 8, ongehuwd.

Inschrijvende op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) waarvoor honderdzesentachtig (186)' aandelen worden toegekend

Rechtsvorm  Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "PJ INVEST"

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2460 Kasterlee, Leistraat 57.

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of in samenwerking met derden:

- alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen, alle financieringen, het beheer van effectenportefeuilles en deelnemingen allerhande.

- het verlenen van bijstand inzake management, zowel bij wijze van managementadvies, als door ' rechtstreekse deelname aan het bestuur: het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementcontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

- De aan- en verkoop van alle onroerende goederen, zowel bebouwde als onbebouwde aller aard: de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, de aanpassing en de herstelling voor eigen rekening en voor rekening van derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies: het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening en/of voor rekening van derden: het. verrichten van studies, het uitwerken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van. adviezen in verband met de bovengemelde activiteiten: in het eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als bebouwde: het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren,. het beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen: het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden, als hoofdonderhandelaar of als agent, in het binnen-; en buitenland, voor zover door de wet toegelaten: het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen:; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor.

- holdingmaatschappij : onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen. Zij kan deze participaties beheren, ten gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf de datum van haar oprichting.

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (¬ 18.600,00), en is verdeeld in 186

gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van waarde.

; De algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand mei om negentien uur van ieder

jaar in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld.

Indien de hiervoor vermelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats de volgende

werkdag.

Bestuur

a. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn door haar te bepalen.

b. De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur uitoefenen.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een voorzitter aanduidt en verder handelt als een raadsvergadering.

Deze bepalingen doen niets af aan de bevoegdheid van elke zaakvoerder om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen, zoals hierna zal worden bepaald.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap of zij kunnen het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer directeurs, samen of afzonderlijk handelend. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

c. Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door bovenvermelde, bij bijzondere volmacht, of algemene volmacht voor het dagelijks bestuur aangestelde vertegenwoordigers. Indien de zaakvoerder dient te besluiten tot een verrichting, of een reeks verrichtingen of een beslissing dient te nemen, bij uitvoering waarbij hij een rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, moet hij zich gedragen naar de bepalingen van artikel 259, 260 en 261 W.Venn.

Toezicht

De controle over de financiële toestand op de jaarrekening en de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, zal worden verricht, zolang de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 165 en 166 W.Venn., door de vennoten individueel, overeenkomstig de bepalingen van artikel 272 en 274 W.Venn.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Van de winst wordt ten minste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien het reservefonds om gelijk welke reden beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, die er de aanwending van bepaalt, wel te verstaan dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winst.

Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering.

Bij de ontbinding worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten, genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 W.Venn., zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders heeft besloten.

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap en eindigt op 31 december 2012

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de

verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

Aanstelling zaakvoerder

En onmiddellijk zijn de vennoten in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen, en hebben zij volgende besluiten genomen:

ta.

Onder cie opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

wordt benoemd als zaakvoerder van de vennootschap:

-de heer Jan Daems, voormeld

Hij zal niet als statutair zaakvoerder mogen beschouwd worden.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd/onbezoldigd.

De aangestelde niet-statutaire zaakvoerder verklaart deze aanstelling te aanvaarden.

Hij verklaart niet getroffen te zijn door wettelijke of gerechtelijke bepalingen of maatregelen die de

uitoefening van een mandaat in een handelsvennootschap verbieden.

Bijzondere volmachten

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan:

Een aangestelde van Fiduciaire Dergent & Dergent met zetel te 2300 Turnhout, Rubensstraat

ten einde:

a. de eventuele wijziging of opheffing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank

Ondernemingen (KBO).

b.eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige van de belasting over de

toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Ja!"

Bisschopslaan, 12 2340 BEERSE

Werden tevens neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Turnhout : een voor eensluidend afschrift i van bovengemelde akte met bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PJ INVEST

Adresse
LEISTRAAT 57 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande