PLANTAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PLANTAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.451.838

Publication

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 25.06.2013 13216-0497-011
13/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

" 11186893+

Werpekgd ter griffie nia do Rocfilbaidi

Zoopher Ai iia~ ~e?eg,

- 1 CEC. '211

Griffie

Bijlagen bij hét Ré giscb Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 8 4 e &d

Benaming

(voluit) : PLANTAGE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2840-Rumst, Antwerpsesteenweg 103

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 28/11/2011, neergelegd vóór registratie, blijkt dat:

de heer BUDTS Peter Eduard Maria, zaakvoerder, geboren te Duffel op achtentwintig juli negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2840-Rumst, Antwerpsesteenweg 103. Echtgescheiden, niet-herhuwd,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "PLANTAGE", met zetel te 2840-Rumst, Antwerpsesteenweg 103, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 28/11/2011.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het aankopen en verkopen, het invoeren en uitvoeren, het teelten en kweken van bomen, struiken, bloemen, planten, kruiden, zaden en gewassen.

- De aan- en verkoop, zowel in klein- en groothandel, invoer en uitvoer van bloemisterijbenodigdheden en tuinartikelen.

- De aankoop en verkoop, zowel in klein en groothandel, invoer en uitvoer, van alle grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en fabricaten voortkomende van of gebruikt in de landbouw en tuinbouw en van alle machines en materialen die aangewend worden in deze sectoren.

- De aanleg, aanplanting en onderhoud van tuinen, parken, (speel)pleinen, plantsoenen, vijvers, zwembaden en (sport)velden.

- De uitvoering van grond- en graafwerken, sloop- en afbraakwerken, het aanleggen van wegverhardingen en irrigatiesystemen.

- Het uitvoeren van loonwerken, land- en tuinbouwwerken.

- Het beheren, uitbaten, valoriseren, huren en verhuren, verwerven of vervreemden van alle roerende en onroerende goederen, het verkavelen, ordenen, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle roerende en onroerende handelingen in de meest ruime zin.

- Tussenpersoon in de handel, met uitzondering van de gereglementeerde werkzaamheden waartoe de machtiging zou ontbreken.

- De vennootschap kan zich eveneens bezighouden met het beheer en het management van andere vennootschappen waar zij al dan niet een deelneming in bezit en kan tevens de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in anderen ondernemingen.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is twee/derde (2/3-de) gestort, dus voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zoals verder wordt uiteengezet.

De heer Peter Budts, voornoemd, verklaarde in te schrijven op al de honderdzesentachtig (186) aandelen en op ieder aandeel twee/derde (2/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni, om achttien uur (18.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbeperkte duur:

De heer BUDTS Peter Eduard Maria, zaakvoerder, geboren te Duffel op achtentwintig juli negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2840-Rumst, Antwerpsesteenweg 103.

Deze aanvaardt de opdracht, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Volgens artikel 15 van de statuten is hij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat zij geen bezoldiging zal ontvangen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BAST1AENS, VAN DEN WOUWER & CO", met zetel te 2160-Wommelgem, Welkomstraat 165, en haar aangestelden, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 16.07.2016 16328-0537-011

Coordonnées
PLANTAGE

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 103 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande