PLUS POINT MARKETING BELGIUM

Divers


Dénomination : PLUS POINT MARKETING BELGIUM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 540.864.674

Publication

27/06/2014
ÿþ ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0

*14124717*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

18 JUNI 2014

1kTrlretv.

r

Ondernemingsnr : 0540.864.674

Benaming

(voluit) : Plus Pbint Marketing Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Draaiboomstraat 6, 2160 Wommelgem (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar volgend adres vanaf 19 mei 2014: Teerlingstraat 29, 9170 Sint-Gillis-Waas (Meerdonk)

Bijzondere Volmacht:

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Antwerps Boekhoudkantoor, (BE0430,935.366), met zetel te 2100 Antwerpen, Dascottelei 11, haar aangestelden en bedienden, teneinde:

-Inschrijving te nemen in het ondernemingsregister, alsook om aile latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren.

-Namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondememingsloket van de vennootschap.

Namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover de BTW-' administratie.

Betreffende voorgaande punten kan deze volmachthouder alle formaliteiten vervullen, alle documenten en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen. Dit mandaat is kosteloos.

Via Alea BVBA

Zaakvoerder,

met als vaste vertegenwoordiger,

dhr. Tim Nagels

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/10/2013
ÿþLuik B - Vervolg Mod PDF 11.1

ad

d

tweede blad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): PLUS POINT MARKETING BELGIUM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2160 Wommelgem, Draaiboomstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Cédric ROEGIERS, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 15 oktober 2013, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) De Heer NAGELS Tim, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Hugo Verrieststraat 6, 2) de Heer GEERITS Jelle, wonende te 3128 Baal, gemeente Tremelo, Stijn Streuvelslaan 13 en 3) de Heer VAN DER BEKE Jan, wonende te 1560 Hoeilaart, Waversesteenweg 83.

2. Naam en rechtsvorm:  PLUS POINT MARKETING BELGIUM , Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3. Zetel: 2160 Wommelgem, Draaiboomstraat 6

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen;

- Publiciteitsonderneming, inbegrepen het uitbaten van reclame-agentschappen, het verlenen van adviezen met betrekking tot reclame en publiciteit, verdeling van reclame en publiciteit, het ontwerpen en commercialiseren van reclame en publiciteit, de agentuur van public-relations.

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake productpromotie en marktonderzoeken.

- Belegging en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen, roerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

- Voorstellen en promotie van nieuwe en bestaande producten en artikelen bij zelfstandigen, vrije beroepen en ondernemingen.

Zij kan hiertoe haar diensten als bemiddelaar aanbieden aan om het even welke personen, ondernemingen, verenigingen of instellingen of ermee contracteren en samenwerken zo in België als in het buitenland.

Zij kan optreden als gevolmachtigde of als lasthebber in naam en voor rekening van alle derden.

Zij zal al deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, evenals voor rekening van derden, al dan niet vennoten.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen.

Bovendien kan zij door middel van participatie, inbreng, fusie, opslorping of enige andere vorm van integratie, associatie of samenwerking, deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen, wanneer dit kan bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Zij kan zich ten gunste van deze vennootschappen e.a. borgstellen of hun aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is verbonden door de rechtsgeldig gestelde handelingen van haar organen van vertegenwoordiging mits deze uitdrukkelijk voor haar rekening werden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het maatschappelijk doel liggen, tenzij zij het bewijs levert dat de medecontractant daarvan op de hoogte was of er, gelet op de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Ondernemingsnr :

Luik B

*13306138*

0540864674

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd

16-10-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks,

geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

5. Kapitaal: Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/driehonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro één cent (¬ 6.200,01).

6. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

7. Jaarvergadering, stemuitoefening: Ieder jaar op de eerste maandag van de maand juni, om twintig (20) uur en voor de eerste maal in tweeduizend vijftien.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

9. Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering,

Luik B - Vervolg

beslissend met gewone meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

10. Benoemingen: Werden tot zaakvoerders benoemd:

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VIA ALEA , met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, stad Antwerpen, Hugo Verrieststraat 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0871.359.611, hebbende als vaste vertegenwoordiger de Heer Tim Nagels, voornoemd.

-de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  Sirius SG , met maatschappelijke zetel te 3128 Tremelo, Stijn Streubelslaan 13, ingeschreven in het Rechtspersonenregister Leuven onder nummer 0847.569.370, hebbende als vaste vertegenwoordiger de Heer Geerits Jelle, voornoemd.

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VDB Ventures , met maatschappelijke zetel te 1560 Hoeilaart, Waverseseteenweg 83, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0847.569.172, hebbende als vaste vertegenwoordiger de Heer Van Der Beke Jan, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders bepaald.

11. Overname verbintenissen: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één juli tweeduizend dertien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volgende overeenkomsten worden uitdrukkelijk overgenomen:

- huurcontract de dato 7 oktober 2013 tussen PAKAJONA BVBA en de vennootschap in oprichting;

- huurcontract de dato 7 oktober 203 houdende achtergestelde lening tussen PAKAJONA BVBA en de vennootschap in oprichting.

12. Volmacht: Bijzonder volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Antwerps Boekhoudkantoor , met zetel te 2100 Deurne, Stad Antwerpen, Dascottelei 11, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
PLUS POINT MARKETING BELGIUM

Adresse
Zetel : Draaiboomstraat 6, 2160 Wommelgem (volledig adres)

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande