PMS PROJECT MANAGEMENT & SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PMS PROJECT MANAGEMENT & SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.683.715

Publication

05/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-04-2015

Griffie

*15307506*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629683715

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

PMS Project Management & Services

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR , op achtentwintig april tweeduizend vijftien, werd er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht genaamd " PMS Project Management & Services", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 2000 Antwerpen, Volkstraat nummer 50, en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) zonder vermelding van nominale waarde.

Enige deelgenoot

De heer ARGENTI Pedro Augusto Fontoura, wonende te 2000 Antwerpen, Volkstraat nummer 50. Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Ze draagt de benaming " PMS Project Management & Services ".

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Volkstraat nummer 50.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of met medewerking van derden :

Alle mogelijke verrichtingen en activiteiten in verband met ontwikkeling, onderzoek, productie, werking, aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, vervoer, huur, verhuur, vertegenwoordiging, promotie, installatie, fabricatie, transformatie, vervoer en de handel in al haar vormen van alle goederen en producten en levering van diensten, in het bijzonder voor het leveren van totaaloplossingen in de sectoren van informatica, elektronica, elektronische apparatuur en meer bepaald, onder andere, computers en telecommunicatieapparatuur, en dit zowel op hardware als op software gebied, evenals voor alle verbandhoudende producten en alle instrumenten, materiaal, accessoires en apparaten met betrekking tot deze handel.

Zo heeft zij onder andere als doel:

- de implementatie en aanpassing van sales en marketing processen;

- het adviseren van de gebruikers over het type en de configuratie van de hardware en software applicaties;

- de software maatwerk en uitgeverij;

- de gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

- de continue verwerking van de gegevens, data entry diensten, gegevensverwerking;

- het beheer en continue werking van computerapparatuur van derden;

- de handel Commissie in industriële en grondstoffen, elektrische en elektronische componenten en aanverwante goederen;

Onderwerp akte :

Volkstraat 50 2000 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

- makelaars gespecialiseerd in de verkoop van andere goederen;

- de berekening van de kosten en baten van de in de planning, organisatie, prestaties, enz. voorgestelde maatregelen;

- algemeen auditactiviteiten;

- zoeken, selectie, oriëntatie en plaatsing van personeel voor de werkgever of de werkzoekende: formulering van functiebeschrijvingen; selectie en onderzoek van de kandidaten;

- het onderzoek en uitvoerende plaatsing ("headhunters");

- de plaatsing, namens bedrijven, personeel dat zijn baan verloren als gevolg van een reorganisatie (outplacement);

- de onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur computer apparatuur;

- ontwerp, productie en onderhoud van Internet portals.

Alle activiteiten met betrekking tot adviesverlening: alle bijdragen aan de vestiging of ontwikkeling van ondernemingen en openbare diensten, en in het bijzonder het verlenen van financieel, technisch, commercieel of administratief advies in de breedste zin van het woord (uitgezonderd advies over belegging van geld en dergelijke), raadgeving, bijstand en het uitvoeren van diensten rechtstreeks of onrechtstreeks op het gebied van administratie en financiën, van verkoop, van productie, van technieken van commerciële organisatie en distributie, en meer algemeen het beleid en de uitoefening van alle activiteiten in verband met dienstverlening en management in de breedste zin van het woord aan alle willekeurige fysieke- of rechtspersonen, het uitoefenen van alle mogelijke mandaten onder de vorm van studies van organisatie, van expertises, van technische of andere handelingen en adviezen, in alle domeinen begrepen in haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming geldt ten titel van voorbeeld en is geenszins beperkend.

Ingeval de uitvoering van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden met betrekking tot de toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar handelingen, met betrekking tot de betreffende prestaties, uitstellen tot op het ogenblik van voldoening van de nodige voorwaarden.

De vennootschap kan elk mandaat van beheer of bestuur aanvaarden in om het even welke vennootschap of vereniging, en zich borg stellen voor anderen.

Zij kan, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan op alle mogelijke wijzen interesse nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

Alleen de algemene vergadering van vennoten is bevoegd om het doel van de vennootschap te interpreteren.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal is volledig ingetekend en gedeeltelijk volstort ten belope van zeventienduizend vierhonderd tweeëntachtig euro (17.482,- ¬ ), en dat elk aandeel voor tenminste één vijfde volstort is door de enige deelgenoot.

Winstverdeling

Op de netto winst, na aftrekking van de lasten en delgingen, zal er ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds, deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

In geval van ontbinding, na verwezenlijking van het actief, aanzuivering van het passief of het in consignatie geven van het bedrag nodig om dat te doen, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit.

Indien de aandelen niet in gelijke mate vrijgemaakt worden, zal/zullen de vereffenaar(s) voorafgaandelijk het evenwicht herstellen, hetzij door oproeping van fondsen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van het bestuur of van de commissarissen op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingsbrief, op de eerste maandag van de maand mei om achttien uur.

Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

het zelfde uur.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de vergadering beslist geldig ongeacht het vertegenwoordigd gedeelte van het kapitaal en de beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er verschillende zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, vormen zij samen het college van zaakvoerders. In dit geval, heeft ieder zaakvoerder de volle bevoegdheid om alleen te handelen in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte; hij mag in naam van de vennootschap alle daden van beheer of beschikking stellen; al hetgeen door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk wordt voorbehouden aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid.

Elke zaakvoerder is gemachtigd onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aan te stellen voor welbepaalde opdrachten.

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en dat de sociale statuten vastgelegd zijn, heeft de comparant, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap haar juridische persoonlijkheid verkregen heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen :

1/ Zaakvoerder

De comparant beslist als zaakvoerder te benoemen, voor een onbepaalde termijn, de heer ARGENTI Pedro, voornoemd, die aanvaard.

Het mandaat wordt tegen vergoeding uitgeoefend.

2/ Commissaris(sen)

De comparant stelt vast en verklaren dat er uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat, ten minste voor het eerste boekjaar, de vennootschap aan de in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen vermelde criteria zal voldoen, aangezien zij als een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 van de voorvernoemde Wetboek beschouwd wordt. Dientengevolge beslist hij geen commissaris te benoemen.

3/ Afsluiting van het eerste boekjaar

De comparant beslist dat het eerste boekjaar begonnen op de dag van de oprichtingsakte wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

4/ Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De comparant beslist dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld in tweeduizend zestien.

5/ Delegatie van machten

Hij verklaart aan te stellen als bijzonder lasthebber van de vennootschap met mogelijkheid van in de plaatsstelling, de heer Miguel-Angel CARRALCASAS ACEBES, met kantoor te 1780 Wemmel, Neerhoflaan 1/2C, ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij ieder administratiekantoor en/of vennootschap.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de formaliteiten in verband met het verkrijgen van het ondernemingsnummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Coordonnées
PMS PROJECT MANAGEMENT & SERVICES

Adresse
VOLKSTRAAT 50 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande