PNB4U

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PNB4U
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.052.639

Publication

23/10/2014
ÿþ[

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a te_____-- ..

MONITEUR BELGE I. ' L..

MONITEUR 21 :4 1 e r . n  "

ou r..... t a ,.....4 ,-... L,.. ,....- ...- ,

---,....

16 10- 20iii -.................................à

RECHTBANK van KOOFfiANDEL ANI-1/We, afd. filECl-lE.I..q.N

em......1

1 1 1 1 1 1 1 11I1, 1 k 1, 1 I ; e II1

Vo 1 1

beho

aan

Belg

Staati





BELGISCI-- STAATSSLA

Ondernemingsnr : 0821.052.639

Benaming

(voluit) : Verlinden Benny

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: '<reine Lammeneeistraat 2 J - 2220 Helst op den Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte: Uittreksel BAV dd. 15/08/2014 - Adreswijziging / Ontslag en benoeming zaakvoerder

Vanaf 15/08/2014 wordt zowel de maatschappelijke zetel als de vestiging verplaatst van Kleine Lammeneelstraat 2 J te 2220 Helst op den Berg naar Floilestraat 1 te 2580 Putte

Op 15/08/2014 wordt dhr. Benny Verlinden NN° 74.06.01-131.77, ontslagen als zaakvoerder. In zijn plaats wordt ook vanaf 15/08/2014 dhr. Walter Herbosch NN° 48.07.18-163.63 aangesteld als zaakvoerder.

Walter Herbosch

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

07/11/2014
ÿþr,~ Mod Word 11.1

L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



B

BELG -NEER áE 3I)

2014

-AATSB

08 OKT, 20*

GHTBANKt fIéOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN



MONITLU

03 -il LGISCH S

Ondememingsnr : 0829.052.639

Benaming (voluit) : Verlinden Benny

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel (volledig adres) : 2580 PUTTE, HOLLESTRAAT 1

Onderwerp(en) akte : Buitengewone Algemene Vergadering  Naamswijziging  Doeiswijziging - Statutenwijziging

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verlinden Benny verleden voor notaris Erika lsenborghs te Heist-op-den-Berg op 3 oktober 2014, te registreren.

De algemene vergadering heeft volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen

- IN VERBAND MET DE NAAMSWIJZIGING:

1. De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in: "PNB4U".

- IN VERBAND MET DE AANPASSING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL:

2, De vergadering besluit na kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 27 september 2014 met inbegrip van de staat van actief per 15 september 2014 en dus niet ouder dan drie maanden het doel van de vennootschap te wijzigen in wat volgt:

"Groot en kleinhandel, import en export, de handel als tussenpersoon, de vertegenwoordiging in bouwmaterialen, machines, kranen, vrachtwagens, ea materialen zowel nieuw als tweede hands.

Het waarnemen van bestuurdersfuncties (bestuurder of zaakvoerder), het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Consultancy in de meest ruime zin van het woord, ten behoeve van particulieren, bedrijven en vennootschappen.

Het verwerven, beleggen, het intekenen op, vast overnemen, aanhouden, plaatsten, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, instellingen en verenigingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en/of de valorisatie van alle deposito's, verhandelbare. ' waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het aankopen, beheren, verhuren, investeren van en in alle onroerende goederen en alle onroerende rechten.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Het voor eigen rekening of in deelname met derden aankopen, verkopen, ruilen, verbouwen, renoveren, . exploiteren, beheren, huren en verhuren van alle in België gelegen gebouwde en ongebouwde onroerende goederen.

Het aankopen, vestigingen, overdragen, wederoverdragen van alle zakelijke rechten (waaronder erfpacht, opstal, vruchtgebruik, ect) op alle in België gelegen gebouwde en ongebouwde onroerende goederen.

De vennootschap mag zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, ondernemingen en vennootschappen besturen, begeleiden en adviseren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" De vennootschap mag adviezen verlenen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop en productie, en management- en consultancy-opdrachten uitvoeren.

De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, mag de vennootschap agentschappen, depots en bijhuizen oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vereenvoudigen, zowel in België als in het buitenland.

Alle bovenvermelde diensten en activiteiten kunnen worden uitgeoefend zowel voor eigen rekening als in opdracht en/of voor rekening van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

- IN VERBAND MET DE AANPASSING VAN DE STATUTEN - WIJZIGING ARTIKEL 1  2 EN 3 VAN DE STATUTEN:

3.1 De vergadering besluit in navolging van de beslissing onder 2., de tweede zin van artikel een van de statuten aan te passen en te herformuleren als volgt:

"Zij draagt de benaming "PNB4U".".

3.2 De vergadering besluit gelet de recente verplaatsing van de maatschappelijke zetel bij besluit van de bijzondere algemene vergadering van 15 augustus 2014 ter publicatie neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen de eerste zin van artikel twee van de statuten aan te passen en te herformuleren als volgt:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2580 Putte, Hollestraat 1."

3.3 De vergadering besluit in navolging van de beslissing onder 3., artikel drie van de statuten te herformuleren als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Groot en kleinhandel, import en export, de handel als tussenpersoon, de vertegenwoordiging in bouwmaterialen, machines, kranen, vrachtwagens, ea materialen zowel nieuw als tweede hands.

Het waarnemen van bestuurdersfuncties (bestuurder of zaakvoerder), het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Consultancy in de meest ruime zin van het woord, ten behoeve van particulieren, bedrijven en vennootschappen.

Het verwerven, beleggen, het intekenen op, vast overnemen, aanhouden, plaatsten, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, instellingen en verenigingen; het stimuleren, de planning en codrdinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil;; in het bijzonder het beheer en/of de valorisatie van alle deposito's, verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het aankopen, beheren, verhuren, investeren van en in alle onroerende goederen en alle onroerende rechten.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Het voor eigen rekening of in deelname met derden aankopen, verkopen, ruilen, verbouwen, renoveren, exploiteren, beheren, huren en verhuren van alle in België gelegen gebouwde en ongebouwde onroerende goederen.

Het aankopen, vestigingen, overdragen, wederoverdragen van alle zakelijke rechten (waaronder erfpacht, opstal, vruchtgebruik, ect) op alle in België gelegen gebouwde en ongebouwde onroerende goederen.

De vennootschap mag zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stelten, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, ondememingen en vennootschappen besturen, begeleiden en adviseren.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervnln

De vennootschap mag adviezen verlenen van juridische, financiële,' technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin.

De vennootschap mag bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop en productie, en management- en consultancy-opdrachten uitvoeren.

De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in aile zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, mag de vennootschap agentschappen, depots en bijhuizen ' , oprichten in België en in het buitenland,

De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat z f het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vereenvoudigen, zowel in België als in het buitenland.

Aile bovenvermelde diensten en activiteiten kunnen worden uitgeoefend zowel voor eigen rekening als in opdracht en/of voor rekening van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

- IN VERBBAND MET DE MACHTIGING TOT UITVOERING VAN DE BESLUITEN EN COORDINATIE VAN STATUTEN

4. De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en aan ondergetekende notaris tot coordinatie van de statuten.

- IN VERBAND MET DE VOLMACHT

5 . Als bijzondere gevolmachtigden warden aangesteld: de heer DE COCK Luc, erkend boekhouder-fiscalist BIBF, kantoorhoudende te 2220 Heist-op-den-Berg, Liersesteenweg 97a, aan wie macht verleend wordt teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, met name de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd expeditie akte, verslag zaakvoerder met staat van actief en passeif, en coördinatie van statuten.

Notaris Erika lsenborghs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 05.12.2013, NGL 23.12.2013 13698-0257-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 04.12.2014, NGL 15.01.2015 15016-0187-009
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.12.2012, NGL 31.01.2013 13026-0083-011
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.12.2011, NGL 27.01.2012 12020-0156-011

Coordonnées
PNB4U

Adresse
HOLLESTRAAT 1 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande