POINT OF C

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POINT OF C
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.582.125

Publication

19/07/2013
ÿþ(,

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hendrik Speecqvest 36

2800 Mechelen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Efine GOOVAERTS, notaris te Mechelen op 8 juli 2013, vóór registratie

uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1, Oprichters

A. Mevrouw LIEKENS Cathérine Jozefa, RR 66.08.02-048.73, geboren te Bonheiden op 2 augustus 1966, echtgenote van de heer Beyens Herman, wonende te 2800 Mechelen, Hendrik Speecqvest 36.

B. De heer BEYENS Herman Julius Amelia RR 64.02.22-047.69 , geboren te Mechelen, op 22. februari 1964, echtgenoot van mevrouw Liekens Cathérine, wonende te 2800 Mechelen, Hendrik: Speecqvest 36.

2.a) Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : Point of C

3. Zetel : 2800 Mechelen, Hendrik Speecqvest 36

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van.' derden als vertegenwoordiger of tussenpersoon:

- het adviseren omtrent, initiëren, faciliteren, begeleiden, coördineren en uitvoeren van alle elementen en'. processen die in de ruimste zin, direct en indirect, verband houden met marketing, communicatie en media in: opdracht ven, samenwerking met of in onderaanneming van natuurlijke of rechtspersonen,

Zoals daar zijn: het opstellen, coördineren en implementeren van strategische en tactische mar-com mediaplannen; client service; het creëren van content (copywriting, fotografie, videomateriaal, ,..); het: bedenken, ontplooien, realiseren &/of verhandelen van nieuwe of bestaande initiatieven op vlak van marketing,: communicatie & media, inclusief massa- en online media, direct marketing, public relations, sales en evenementen, bv. het verhandelen van mediaruimte, het opbouwen en/of inzetten/ en/of verhandelen van (e-

mail) en adresbestanden; het opmerken, beschrijven en opvolgen van sociopsychologische cultuureconomische, geopolitieke trends in binnen- en buitenland die een mogelijke evolutie op de markt zullen uitoefenen; marktonderzoek; search engine marketing (SEO, SEA), ...

-het optimaliseren van persoonlijke- en bedrfjfs-ontwikkeling en -welzijn op elk vlak; het verlenen van alle: diensten & ter beschikking stellen van alle elementen daartoe. "

Zoals daar ziin: het adviseren, begeleiden en training van, lesgeven aan, trainen van natuurlijke en: rechtspersonen op vlak van persoonlijke- en bedrfjfs/organisatiepsychologie, bedrijfsvoering, bedrijfs- &; organiatieprocessen, HR, incentives, teambuilding, talent mining, motivatie coaching, loopbaan- en levensevolutie, organisatie optimalisatie, inrichting en decoratie van huis en bedrijf als belangrijke factor vani welzijn, ... "

-het creëren, ontwikkelen, produceren, verdelen, vermarkten, promoten en verhandelen van alle wettelijk; toegestane materiële en immateriële, roerende en onroerende goederen en diensten, creaties & ideeën vanuit: en naar binnen- en buitenland

Zoals daar ziin: import en export van diverse goederen; voeren van een (online) winkel; product-vormgeving,, ontwikkeling, productie, verhandeling & promotie ; creatie, uitgave en/of promotie en/of vermarkting en/of: promotie en/of verkoop van audiovisuele werken (boeken, muziek, fotografie, film, beeldende en grafische: kunst, ...); aankoop en verhuur van onroerend goed aan natuurlijk of rechtspersonen en groeperingen, ...

De vennootschap mag alle handelingen verrichten die rechstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar: doelen, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

omga

~ 0 -07- 2013

GRIFFIERECHTBANK BÁNK van KOOPHL te MECHELEN

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Ondernemingsnr ; S2 b '69)1

Benaming (voluit) : Point of C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennootschap mag belangen nemen, door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle bestaande of

op te richten vennootschappen, ondernemingen of groeperingen in binnen- en/buitenland die soortgelijke' bf

aanvullende doelen nastreven, of die de vennootschap in haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Ze mag, binnen haar doelen, alle roerende en onroerende goederen, materiaal en installaties verwerven, huren,

verhuren, verkopen en ruilen.

Ze kan optreden als bestuurder in andere vennootschappen, en zich borg stellen voor derden, zaakvoerders &

vennoten.

De vennootschap kan leningen, voorschotten en kredieten toestaan, binnen de wettelijke beperkingen ter zake.

Ze kan in binnen- en buitenland alle handels-, financiële-, nijverheids-, roerende of onroerende zaken

verrichten die direct of indirect in verband staan met haar doelen.

Dit alles in de meest ruime zin,

5, Duur :

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal :

18,600 EUR dat volledig geplaatst is. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die ieder 9/100510 van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig gestort tbv 6.200¬ zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door Landbouwkrediet bank.

7. Boekjaar

Begint op één januari en eindigt eenendertig december van hetzelfde jaar, Het eerste boekjaar loopt tot

eenendertig december tweeduizend veertien.

8. Winstverdeling en reserves- Liquidatiesaldo :

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds, Deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering. De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, daarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9, Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op 30 juni. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op 29 juni gehouden. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden 30 juni 2015. Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een gewone niet statutair zaakvoerder, al dan niet vennoot.

Tot gewone niet statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd:

Mevrouw LIEKENS Catherine Jozefa, geboren te Bonheiden op 2 augustus 1966, wonende te 2800 Mechelen, Hendrik Speecqvest 36. Die hier aanwezig is en aanvaardt.

Zij is bevoegd de vennootschap in en buiten rechte alleen te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Niet aanstelling commissaris

De oprichters verzoeken mij notaris, nog te acteren dat zij, op grand van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KANTOOR LAUWERS", met zetel te 2800 Mechelen, Keizerstraat 52 en haar aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te doen van de formaliteiten bij rechtspersonen register en bij de Administratie van BTW, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de KBO te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van oprichtingsakte



-"vr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

4Voor~ behouden aan het Belgisch Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 22.07.2015 15327-0152-010

Coordonnées
POINT OF C

Adresse
HENDRIK SPEECQVEST 36 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande