POLYFAC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POLYFAC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.517.624

Publication

14/11/2012
ÿþt

f(F .a -~.~ Mod Word 11.1

~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~i {~ ~ ~~ ,~."

lJeorg¬ ler! griffie van de i?editYank van Koopli'anrlel ta Antwerpen, op

" 0x NOV. 2012

Griffie

lllH*V12 1~5I 5I9I*II

be

B

sta

Onderrlemingsnr : 50 0, J rl 9, 6 2 4

Benaming

(voluit) : POLYFAC

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Notelaarweg 19 te 2520 Ranst Emblem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 29 oktober 2012, nog te

registreren, houdende oprichting van vennootschap, blijkt wat volgt

OPRICHTERS

1) De heer VAN GENECHTEN Benjamin, geboren te Lier op 13 juni 1979, nationaal nummer 790613-237-07, ongehuwd, wonende te Ranst-Embiem, Notelaarweg 19.

2) De heer VAN GENECHTEN Frederik Noël Jean, geboren te Maaseik op 09 september 1975, nationaal nummer 750909-129-75, ongehuwd, wonende te Lier, Antwerpsesteenweg 14L

Die verklaarden onder hen een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, op te richten, voor onbepaalde duur, onder de benaming "POLYFAC" met zetel te 2520 Ranst-Emblem, Notelaarweg 19, en waarvan het doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

Het aanbieden en inrichten van facilitaire diensten, zoals daar onder andere zijn: onderhoud en beheer van roerend en onroerend goed,

Klein- en groothandel van en in alle waren nodig voor het uitvoeren en inrichten van facilitaire diensten,

Het aanbieden en inrichten van logistieke diensten, zoals daar onder andere zijn: transportvoorbereiding en transport van goederen.

Klein- en groothandel van en in alle waren nodig voor het uitvoeren en inrichten van logistieke diensten. Organisatie, het verstrekken van diensten met betrekking tot evenementen en/of feestelijkheden van verscheidene aard, sport- en ontspanningsactiviteiten, teambuilding en coaching.

Klein- en groothandel van en in alle waren nodig voor het uitvoeren en inrichten van evenementen, feestelijkheden, sport- en ontspanningsactiviteiten.

Het verlenen van diensten, het verhandelen van goederen en outsourcing met betrekking tot opdrachten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met hogere vermelde doelen.

De vennootschap mag alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan als vertegenwoordiger of agent optreden voor derden. Zij kan ondermeer aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige doel of aanvullende bedrijvigheid. Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend en doch enkel van aanwijzende aarde. De vennootschap mag voor eigen of voor rekening van derden alle handelingen verrichten of alle middelen aanwenden die de verwezenlijking of uitbreiding van haar doelstellingen en of activiteiten te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), en wordt vertegenwoordigd door 100 stemgerechtigde aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volgestort in geld tot beloop van zesduizend driehonderd vijfenvijftig euro (¬ 6.355,00), als volgt:

1. door de heer Benjamin Van Genechten, inschrijving op een bedrag van ¬ 16.995,00, waarop gestort werd een bedrag van ¬ 4.500,00 in vergoeding waarvoor hem 90 stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van waarde, gedeeltelijk volgestort werden toegekend, die hij aanvaardde;

2. door de heer Frederik Van Genechten, inschrijving op een bedrag van ¬ 1.855,00, waarop gestort werd een bedrag van ¬ 1.855,00 in vergoeding waarvoor hem 10 stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volgestort werden toegekend, die hij aanvaardde.

- ----

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- -ehouden

n e ~ Be giscii Staatsblad

Voormeld bedrag (¬ 6.355,00) werd vooraigaandeiijk in geld gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 109-6584964-61, die op naam van de vennootschap in oprichting werd geopend bij BKCP cvba, agentschap te Lier, Rechtestraat 1.

Er werd vastgesteld dat de heer Benjamin Van Genechten een volstortingsplicht heeft van E 12.195,00.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, Voor iedere zaakvoerder kan een plaatsvervangende zaakvoerder worden aangeduid.

(a) Werd bij de oprichting als statutaire zaakvoerder aangesteld:

- de heer VAN GENECHTEN Benjamin, nationaal nummer 790613-237-07, wonende te Ranst-Emblem, Notelaarweg 19;

- de heer VAN GENECHTEN Frederik Noël Jean, nationaal nummer 750909-129-75, wonende te Lier, Antwerpsesteenweg 147,

Die verklaarden dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige ' verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van deze zaakvoerders onbezoldigd.

De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerders is onbeperkt, en hun ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

(b) Er werd geen plaatsvervangend statutaire zaakvoerder aangesteld.

Bevoegdheid en wijze van uitoefening: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Bij wettelijk belet wegens onverenigbaarheid van belangen, ontslag, overlijden, onbekwaamverklaring, ontzetting of faillissement van een zaakvoerder, komt diens plaatsvervangende zaakvoerder van rechtswege in de uitoefening van zijn mandaat met alle bevoegdheden aan de effectieve zaakvoerder(s) toegekend door de wet,

Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december,

Jaarvergadering: De jaarvergadering (jaarlijkse algemene vergadering) van de vennoten wordt gehouden de eerste zaterdag v,n de maand 'uni te 18.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, komt de jaarvergadering bijeen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

Eenhoofdige vennootschap: In de statuten werden de wettelijke bepalingen inzake eenhoofdige vennootschap weergegeven. Deze bepalingen zullen van toepassing zijn indien en voor zolang de vennootschap slechts één vennoot telt.

Afsluiting eerste boekjaar; Het eerste boekjaar vangt aan op 29 oktober 2012 en zal afgesloten worden op 31 december 2013.

Eerste algemene vergadering: De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 29.10.2012; ontledend uittreksel ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lok. B vermelden ° Recto Naam en haedanighe d van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta t,ertegenwoordir an

Versa Naam en handtekenfng

Coordonnées
POLYFAC

Adresse
NOTELAARWEG 19 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande