PONT DES EAUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PONT DES EAUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 865.676.597

Publication

20/10/2011
ÿþ Mer! 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van kaophariki te Aniwerpcn, op

GrQfine1 /011

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11158926*

Ondememingsnr : 0865.676.597

Senainüng

(voluit) : PONT DES EAUX, IN VEREFFENING

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Binnensteenweg 172 - 2530 Boechout

Onderwerp altrite : SLUITING VEREFFENING

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 20/6/2011, blijkt dat de vereffening gesloten wordt. Er werd vastgesteld dat alle activa gerealiseerd werden. Het merendeel van de schulden kon aangezuiverd warden. De vennootschap eindigt haar bestaan met een negatief eigen vermogen. De enige nog openstaande schulden betreffen schulden aan de vennoten van de vennootschap. Alle beschikbare gelden werden verdeeld conform artikel 190 Wetboek Vennootschappen. Geen enkel van de overblijvende vennoten-schuldeisers tekent verzet aan tegen het onbetaald blijven van hun vordering. Daardoor kan de vereffening worden gesloten met een negatief saldo. Er is geen batig saldo om te verdelen onder de aandeelhouders. De vereffenaar dient nog zorg te dragen voor de indiening van de laatste fiscale aangifte, alsmede de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de KBO. De laatste jaarrekening per 31/12/2010 dient niet meer openbaar gemaakt te worden. Er wordt kwijting verleend aan de vereffenaar. Alle boeken en stukken van de vennootschap zullen bewaard blijven gedurende 5 jaar op het adres van ex-bestuurder en vereffenaar, de heer Walter VANDEPUTTE, Antwerpsesteenweg 61 te 2550 Kontich.

Boechout, 201612011

Walter VANDEPUTTE

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2011
ÿþ Motl 2.1

Lint .?3,1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Reeeegd ter griffie van CID

Rochet* van koophereet te Anteeeme5 op

G~l ~f~iffler

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11008791"

Ondernemingsnr : 0865.676.597

Benaming

(voluit) : PONT DES EAUX

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Binnensteenweg 172 te 2530 BOECHOUT

Onderwerp akte ; Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: ONTBINDING  IN VEREFFENING STELLING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 30 november 2010, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap " PONT DES EAUX ", waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2530 Boechout, Binnensteenweg, 172 met BTW-nummer BE : 0865.676.597 RPR Antwerpen.

Opgericht bij akte verleden voor Meester Joost Vercouteren, notaris te Beveren op 02 juni 2004, houdende de statuten, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad op zeventien juni daarna onder nummer 20040617-0089603. De zetel werd voor het laatst gewijzigd naar het huidige adres ingevolge de beslissing van de raad van bestuur gehouden op 28 februari 2006, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 mei daarna onder nummer 20060511-0080405.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen;

genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het

volgende vast:

a) op 14 oktober 2010 heeft de raad van bestuur van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen; na dit verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet,` meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) op 20 oktober 2010 heeft Deltafisc BVBA, Jozef Van Elewyckstraat, 61 te 1853 Strombeek-Bever I.A.B.nr 221980 4 N 98, extern accountant, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek ver Vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de Raad van Bestuur van de vennootschap Pont Des Eaux NV, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2010,' opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een: balanstotaal opgeeft van 3.162,62 ¬ en een netto-actief van -9.280,98 ¬ . De activa bestaan volledig uit liquide: middelen.

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van activa en passiva de toestand van Pont Des Eaux NV, volledig, getrouw en= juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de Raad van Bestuur met succes zullen gerealiseerd worden' door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

De wet schrijft voor dat de staat van activa en passiva niet meer dan drie maanden voordien mag zijn, vastgesteld. De vervaldag van deze termijn van drie maanden, voorgeschreven door artikel 181 van het` Wetboek van Vennootschappen is de datum van de buitengewone algemene vergadering die beslist over de° ontbinding. Dientengevolge zal dit verslag onbruikbaar worden en de inhoud ervan komen te vervallen indien de. algemene vergadering die beslist over de hoger omschreven verrichting niet heeft plaatsgehad uiterlijk op 30` november 2010.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Opgesteld in twee originele exemplaren, één bestemd voor Meester Joost Vercouteren, notaris met! standplaats te Beveren en één bestemd voor de onderneming.

Op de laatste blz. van bulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur beige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Gedaan te goeder trouw,

Strombeek-Bever, 20/10/2010.

Getekend

Deltafisc BVBA, Jozef Van Elewyckstraat, 61, 1853 Strombeek-Bever, Extern accountant I.A.B. nr. 221980 4

N 98.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat aile formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

A. Jaarvergadering :

Eerste Beslissing.

De vergadering neemt kennis van het verslag van Raad van Bestuur en haar beleidsverslag en geeft haar

goedkeuring over het verslag van de Raad van Bestuur;

Tweede beslissing.

Na de bespreking van de jaarrekening per 30 juni 2010 en de bestemming van het resultaat, geeft de vergadering haar goedkeuring over de jaarrekening per 30 juni 2010 en haar goedkeuring over de stemming van het resultaat.

Derde beslissing.

Nadat de vergadering de goedkeuring heeft gegeven over het resultaat van de jaarrekening per 30 juni

2010, worden de waarderingsregels besproken in de veronderstelling van de continuïteit.

Vierde beslissing.

De vergadering beslist over te gaan tot de herbenoeming van de bestuurders, dit vanaf 01 juni 2010 tot en

met 31 mei 2016, te weten :

- de heer Pont Franciscus, voornoemd, optredende als bestuurder;

- de heer Vandeputte Walter, voornoemde, optredende als bestuurder.

Welke allen hun mandaat aanvaarden.

Bijeenkomst Raad van bestuur :

De Raad van Bestuur herbenoemd : de heer Vandeputte Walter, ais gedelegeerd bestuurder, en verklaart

zijn mandaat te aanvaarden, ingaande vanaf 01 juni 2010 tot en met 31 mei 2016, te weten :

Vijfde beslissing.

De vergadering geeft volledige kwijting aan de voornoemde bestuurders en de raad van bestuurder geeft

volledig kwijting aan de gedelegeerd bestuurder, allen voor hun afgelopen mandaatperiode.

B. Buitengewone algemene vergadering :

Eerste beslissing

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de accountant, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Naast het verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 augustus 2010.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de raad van bestuur en door de accountant, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Tweede beslissing

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Antwerpen van de benoeming van de nagemelde vereffenaar.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarden van homologatie van de benoeming van deze vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Antwerpen overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen.

Derde beslissing

* De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de

hierna volgende bestuurders van rechtswege ontslag nemend zijn :

- de heer Pont Franciscus, voornoemd, optredende als bestuurder;

- de naamloze vennootschap "Vaninvest", voornoemd, optredende als bestuurder, vertegenwooridg door de

heer Vandeputte Walter, voornoemd;

- de heer Vandeputte welter, voornoemd, optredende als bestuurder.

De vergadering geeft hen kwijting voor hun mandaat.

* Bijeenkomst Raad van Bestuur neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna volgende gedelegeerde bestuurder van rechtswege ontslagnemend is :

- de heer Vandeputte Walter, voornoemde, optredende als gedelegeerd bestuurder. Er wordt kwijting gegeven voor zijn mandaat.

Vierde beslissing

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel: de heer

Walter Vandeputte, voornoemd. "

d , Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen, maar dat zijn kosten in

de uitoefening van zijn mandaat worden vergoed.

Vijfde beslissing

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek

van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder

dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle

zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder

betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere

belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de

vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn "

machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig verte-genwoordigd voor alle handelingen

door de vereffenaar.

zesde beslissing

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in

functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

 vervanging van de eerste zin van artikel 1 door de volgende tekst: «De vennootschap bestaat onder de

vorm van een naamloze vennootschap en is in vereffening. Haar benaming luidt « PONT DES EAUX in

vereffening».

 vervanging van artikel 4 door de volgende tekst: «De vennootschap bestaat met ingang van 30 november

" 2010, enkel nog voor haar vereffening.».

Zevende beslissing

De vergadering verleent aan notaris Joost Vercouteren alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde "

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing

De vergadering beslist een vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar : de heer Walter

Vandeputte, voornoemd, onder opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de

bevoegde rechtbank van koophandel.

Negende beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan fiscaal- en accountantskantoor Paraccount BVBA,

" Hertevoetweg, 34, te 1982 Zemst, vertegenwoordigd door de heer Bert Pardon, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING 1N HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, vonnis van de Rechtbank van Koophandel, verslag van de Raad van Bestuur, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

14/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.11.2010, NGL 09.12.2010 10627-0340-012
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.11.2009, NGL 13.03.2010 10066-0309-013
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.11.2008, NGL 12.02.2009 09040-0329-013
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.11.2007, NGL 29.01.2008 08025-0166-012
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 08.11.2006, NGL 16.01.2007 07014-2911-014
12/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 09.11.2005, NGL 05.01.2006 06004-3463-014

Coordonnées
PONT DES EAUX

Adresse
BINNENSTEENWEG 172 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande