POPPE JEAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POPPE JEAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.327.120

Publication

14/04/2014
ÿþMal 'dard 11.1

.I G1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

sulen

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Koophandel

,e



CP 02 Aefie

behouden

aan het

Belgisch Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onclernemingsnr : 0863.327.120

Benaming

(voluit) "POPPE JEAN"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Krijgsbaan 221, 2070 Zwijndrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte Buitengewone algemene vergadering.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 14/03/2014, dragende de melding "geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 21/03/2014, boek 182 blad 25 vak 12, ontvangen: vijftig euro (50 E), de ontvanger (getekend) I. Michielsen", blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met, eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering heeft op éénendertig december tweeduizend dertien beslist met eenparigheid van stemmen, een dividend toe te kennen voor een bruto-bedrag van één miljoen tweehonderd en achtduizend honderddrieënnegentig euro tweeënzeventig cent (E 1.208.193,72), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde honderdtwintigduizend achthonderdnegentien euro zevenendertig cent (¬ 120.819,37), totaal netto-dividend van één miljoen zevenentachtigduizend driehonderdvierenzeventig euro vijfendertig cent (E 1.087.374,35), of tienduizend achthonderddrieënzeventig euro vierenzeventig cent (¬ 10.873,74) per aandeel.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in ' speciën ten belope van één miljoen zevenentachtigduizend driehonderdvierenzeventig euro vijfendertig cent (E, 1.087.374,35) om het te brengen van driehonderdduizend euro (E 300.000,00) naar één miljoen ' driehonderdzevenentachtigduizend driehonderdvierenzeventig aura vijfendertig cent (E 1287.374,35).

DERDE BESLISSING

Inschrijving

De vergadering stelt vast dat ingevolge de kapitaalverhoging op het kapitaal wordt ingeschreven in geld door de bestaande vennoot, de heer POPPE Jean Jozef Jan, geboren te Zwijndrecht op éénendertig augustus negentienhonderdvijftig, echtgenoot van mevrouw HIEL Lutgarde Maria Jozefina, geboren te Zwijndrecht op, dertien augustus negentienhonderdtweeënvijftig, wonend te 2070 Zwijndrecht, Krijgsbaan 221, voor één. miljoen zevenentachtigduizend driehonderdvierenzeventig euro vijfendertig cent (E 1.087.374,35).

De vennoot verklaart, en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren, dat de gelden waarmee op onderhavige kapitaalverhoging wordt ingeschreven geheel afkomstig zijn van de uitkering van dividenden dewelke, bij toepassing van artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, zoals ingevoegd bij de Programmawet van 28 juni 2013, van het verlaagd tarief van tien procent (10%) roerende voorheffing hebben-kunnen genieten.

Volstorting

Comparant verklaart dat de inschrijving in geld volledig werd volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Vergoeding voor de inbreng

Aangezien de inschrijving op het kapitaal gebeurt door de enige vennoot, de heer Jean Poppe, voornoemd, beslist de vergadering als vergoeding voor deze inbreng geen nieuwe aandelen uit te geven, zodat de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogt.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

Als gevolg van voormelde kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel vijf van de statuten aan te passen ais volgt;

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen driehonderdzevenentachtigduizend driehonderdvierenzeventig euro vijfendertig cent (¬ 1.387.374,35) en is volledig geplaatst.

Op de lubie 'et, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het is verdeeld-in honderd (100) aandelen met stemrecht zonder aanduiding van nominale waarde."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris en

verleent hem alle machten voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging

ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat,

4

Voorbehouden

e aan het

Belgisch Staatsblad

Voor ontledend uittreksel De notaris

Tom Bogaert

- afschrift ake +

- cobrdinering van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzlj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11118111111u



1 F¬ redrtl5anit uarn kimptharndeJl

Eint4illerleT

! 2 1 NOV. 20*

affklBitfieitwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0863.327.120

Benaming

(voluit) : "POPPE JEAN"

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krijgsbaan 221, 2070 Zwijndrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - vervroegde ontbinding - benoeming van vereffenaar - machtiging.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert niet standplaats Wilrijk-Antwerpen op 2910912014, neergelegd op het eerste registratiekantoor Antwerpen 3 op 06/10/2014, register 05, boek 252 blad 57 vak 08, ontvangen : ¬ 50,00, de ontvanger ai (getekend) Katrien Brys, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING, - Ontbinding,

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op drieëntwintig september tweeduizend veertien, en van het controleverslag van de heer Hubert Geelen, opgemaakt op zesentwintig september tweeduizend veertien, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"Na controle en inzage van aile documenten en gegevens nuttig bij de controlewerkzaamheden, meen ik volgende besluiten te mogen formuleren m.b.t. de door de zaakvoerder opgestelde Staat van actief en passief afgesloten per 30 juni 2014 van de BVBA Poppe Jean:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA Poppe Jean een boekhoudkundige staat afgesloten per 30 juni 2014 opgesteld, met een balanstotaal van 1.970.416,45 euro en een netto-actief (ook Eigen Vermogen genoemd) van 1,787.620,68 euro.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, ik maak wel een voorbehoud inzake de post Voorraden, aangezien ik fysische voorraadopname per 30 juni 2014 niet heb kunnen controleren door mijn latere aanstelling.

Ik maak tevens een voorbehoud voor de eventuele latere fiscale gevolgen, van welke aard ook.

Dit rapport werd opgesteld in het kader van de geplande invereffeningstelling en kan voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Opgesteld te Antwerpen, 26 september 2014,

Hubert Geelen

Bedrijfsrevisor

Lid van vzw BCPA."

De vennoot verklaart thans in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en verzaakt uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, §2 van het Wetboek van vennootschappen,

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Poppe Jean' vervroegd te ontbinden,

De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING.  Decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag ais zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van de heer POPPE Jean Jozef Jan, geboren te Zwijndrecht op éénendertig augustus negentienhonderdvijftig, echtgenoot van mevrouw HEL Lutgarde Maria Jozefina, wonende te 2070 Zwijndrecht, Krijgsbaan 221.

Op de laatste blz, van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij win do per.Q(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening.

f C Voor-

.ii behouden

,q aan het

-' Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op 29/09/2014 waargenomen bestuur.

DERDE BESLISSING. - Benoeming van de vereffenaar,

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen:', voornoemde heer Jean Poppe, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184, §1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni tweeduizend en zes teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren en gewijzigd door de Wet van negentien maart tweeduizend en twaalf tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft), Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

VIERDE BESLISSING, - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet, ln het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap,

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen,

VIJFDE BESLISSING,  Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Als bijzondere gemachtigde wordt aangesteld: "Accountants en Belastingconsulenten Engels", gevestigd te 3150 Haacht, Bosveld 1, vertegenwoordigd door de heer Dirk Engels, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte +

bevestiging benoeming vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz van Luk B ++errneldert Recto , Naam en hoedensghesd van de Mstrumenterende notaris. hetze} van de persotobn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.07.2012, NGL 31.07.2012 12382-0459-012
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.07.2011, NGL 31.08.2011 11512-0370-012
07/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.09.2008, NGL 31.12.2008 08880-0221-012
05/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.09.2007, NGL 28.09.2007 07757-0384-013
29/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.11.2006, NGL 22.12.2006 06927-2399-014
07/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 23.09.2005, NGL 30.09.2005 05800-3029-015
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.08.2015, NGL 31.08.2015 15563-0495-012
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.01.2016, NGL 14.07.2016 16321-0522-011

Coordonnées
POPPE JEAN

Adresse
KRIJGSBAAN 221 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande