POSTNL CARGO BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POSTNL CARGO BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.219.981

Publication

25/06/2014
ÿþRechtsvorm : bvba

Zetel : Bremheidelaan 10, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een zaakvoerder

De ondergetekenden:

PostNL. PaKketten Benelux B.V., een vennootschap naar Nederlands recht, met statutaire zetel te Hoofddorp en gevestigd aan de Siriusdreef 42, 2132 WT Hoofddorp en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34337145, houder van 487 van de 542 uitgegeven aandelen van de Vennootschap en PostNL Cargo Service B.V., een vennootschap naar Nederlands recht, met statutaire zetel te Hoofddorp en gevestigd aan de Siriusdreef 42, 2132 WT Hoofddorp en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 09096205, houder van de resterende 55 uitgegeven aandelen van de Vennootschap, hierna de "Vennoten", zijnde gerechtigd om te stemmen tijdens de vergadering van Vennoten van de Vennootschap, gezamenlijk vertegenwoordigend het totale kapitaal van de Vennootschap, nemen met behulp van dit document dat de vergadering van Vennoten vervangt, het volgende schriftelijke besluit dat met eenparige stemmen wordt goedgekeurd.

Agenda

De Vennoten nemen akte van het volgende agendapunt:

1. Ontslag van een zaakvoerder

; Bijeenroeping

Na inlichting over de mogelijkheid om de beslissing betreffende het agendapunt door een unaniem en schriftelijk; besluit te nemen, hebben de zaakvoerders verzaakt aan de oproepingsformaliteiten.

Besluit

' Het volgende besluit wordt met eenparige stemmen genomen door de Vennoten:

1. Ontslag van een zaakvoerder

De Vennoten beslist om met ingang van de datum van 31 december 2013 eervol ontslag te verlenen aan de heer René Klis, wonende te 3065 HA Rotterdam, Nederland aan de Pieter van Rijsselstraat 32, houder van een Nederlands paspoort met nummer NM8398KR2, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap.

De Vennoten stellen aldus het aantal zaakvoerders vast op drie, nl. de heer Gerrit Mastenbroek, de heer Hermannus ite Bulle en mevrouw Andrea Patricia Siteur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte.

Nrsxs- de.

ilEOHTB#°~m'Vz+1V sï0:.21:1:21NDEï

1 s JUNI 2014

ATJTLVEïtPEIM ?.t'dotiel?" TURNHOUT

Ondernemingsnr : 0846.219.8d

Benaming

(voluit) : PostNL Cargo België

(verkort) :

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 12 van de statuten wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd In aile akten, daarin begrepen die waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte en buiten rechte door één zaakvoerder indien er slechts één zaakvoerder is en door twee zaakvoeders gezamenlijk handelend indien er twee of meer zaakvoeders zijn,

Voor PostNL. Pakketten Benelux B.V.

G, Mastenbroek G.J.J. van den Heuvel

Directeur Directeur

F 1

o.-2"' Voor-

bci1oUdon

aan het

Bgigi;sch 5tantsblad

4

Voor Postml. Cargo Service B,V.

G. Mastenbroek

Directeur

G.J.J. van den Heuvel

Directeur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van f.tiíl(B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van eierden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.08.2014, NGL 17.09.2014 14588-0447-043
22/11/2013
ÿþmod 11.1

ERGELEGD

Ondernemingsnr : 0846.219.981

" Benaming (voluit) : TRANS-O-FLEX BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bremheidelaan 10

2300 TURNHOUT

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig oktober tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid « TRANS-O-FLEX BELGIUM », waarvan de zetel gevestigd is te 2300 Turnhout, Bremheidelaan, 10,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang op eenendertig oktober. tweeduizend dertien in PostNL Cargo België,

Wijziging van artikel Ivan de statuten en vervanging door de volgende tekst:

"De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zij wordt PostNL Cargo België genaamd,"

2° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Bulle, woonstkeuze gedaan hebbende op de maatschappelijke zetel, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot,. indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvingsaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Vo' " beha aa E3eI , Staats

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

GRiFFIE R .

2 Kv, 2013

KOOPHANDEL TDUeRgNHOUT

ier

nnexes du Moniteur belge

22/11/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2014
ÿþ4

1 ,.._ ._...._..~ ;

(fl2

1

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a v;ier a1egd ter griffie van de

R Oi r1'nir3 N.cs. v Are rDjC4.2HANDEL

*14226847*

Ondernemingsnr : 0846219981

12 DEC. 2014

ANTWERPEN te3wetmg TURNHOUT De Griffier

Griffie

b

Ai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

6

Benaming (voluit) : POSTNL CARGO BELGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bremheidelaan 10

2300 Turnhout

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING - KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig november tweeduizend veertien, door Meestere Tim Carnewal, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "PostNL Cargo België", waarvan de zetel gevestigd is te 2300 Turnhout, Bremheidetaan, 10, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Eerste kapitaalvermindering van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap, in toepassing van; artikel 318 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van acht miljoen elfduizend honderdnegenentachtig euro zevenenvijftig cent (8.011.189,57 EUR), teneinde het te brengen op nul euro (0,00 EUR), en dit onder opschortende voorwaarde van de kapitaalverhoging in geld.

Deze kapitaalvermindering zal bij voorkeur aangerekend worden op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal: zonder aanrekening op enige vrijgestelde reserve in kapitaal of belaste reserves in kapitaal en zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen,

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

2/ Verhoging van kapitaal van de Vennootschap met één miljoen vijfhonderd zesenzestigduizend vijfhonderddrieëntwintig euro (1.566.623,00 EUR), om het te brengen op één miljoen vijfhonderd zesenzestigduizend vijfhonderddrieëntwintig euro (1.566.523,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld, zonder uitgifte van aandelen.

Er werd onmiddellijk in geld ingeschreven op de kapitaalverhoging door de bestaande vennoten pro rata hun huidig aandelenbezit en de kapitaalverhoging werd onmiddellijk volgestort tot beloop van honderd procent'. (100%).

Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging zullen de bestaande vennoten pro rata hun huidig aandelenbezit tevens overgaan tot de betaling van een uitgiftepremie van zeven miljoen vijthonderddrieëndertigduizend vierhonderdzevenenzeventig euro (7.533.477,00 EUR), volgestort tot beloop van honderd procent (100%).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE68 3631 4182 3134 op naam van de Vennootschap bij ING Bank België, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 27 november 2014.

3/ Boeking van het volledige bedrag van de uitgiftepremie, zijnde zeven miljoen vijfhonderddrieëndertigduizend vierhonderdzevenenzeventig euro (7.533.477,00 EUR), op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

4/ Tweede kapitaalvermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 318 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van één miljoen vierhonderdzesenzestigduizend vijfhonderddrieëntwintig euro (1.466.523,00 EUR), teneinde het te brengen op honderdduizend euro (100.000,00. EUR), zonder vernietiging van aandelen. Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

5/Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen tot kapitaalverminderingen verhoging, vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"Net maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 EUR), en is verdeeld in

vijfhonderdtweeënveertig (542) aandelen, zonder vermelding van waarde, die allen een ,

vijfhonderdtweeënveertig (1/542s1 van het kapitaal vertegenwoordigen."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de '

gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt ver registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal Notaris

-1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouiden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2013
ÿþ~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a dc

NEERGELEGD

GFttí-t-it~ hrw¬ :H 11~Ahli~

VAN

beh(

aar

Bell Staa"

*13119611*

1 2 JULI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Grlffle

III

II il

Ondernemingsnr : 0846219981

Benaming (voluit) : TRANS-O-FLEX BELG{UM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bremheidelaan 10

2300 Turnhout

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN GELD MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig juni tweeduizend dertien, door Meester Tim Carnewal, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "TRANS-O-FLEX BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 2300 Turnhout, Bremheidelaan, 10, hierna "de; Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met vijf miljoen euro (¬ 5.000.000,00), cm het te brengen op acht miljoen elfduizend honderdnegenentachtig euro zevenenvijftig cent (¬ 8.011.189,57).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld zonder de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op sen bijzondere rekening met nummer 363-1203674-41 op naam van de Vennootschap bij de ING Bank, zoals' blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 21 juni 2013.

2/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die' voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt acht miljoen elfduizend honderdnegenentachtig euro zevenenvijftig cent (¬ 8.011.189,57) en is verdeeld in vijfhonderdtweeënveertig (542) aandelen, zonder vermelding van waarde, die allen een vijfhonderdtweeënveertig (115425x°) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst; van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grime van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 APS. 2 :3

TU9jV LOOT

De or,

3062693*

V bah aa Be Ste

INN

Ondernemingsnr : 0846.219.981

Benaming

(voluit) : trans-o-flex Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bremheidelaan 10, 2300 TURNHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Besluit ontslag en benoeming zaakvoerder

De ondergetekende:

PostNL Pakketten Benelux B.V., een vennootschap naar Nederlands recht, met statutaire zetel te Hoofddorp en gevestigd aan de Neptunusstraat 2  20, 2132 JB Hoofddorp en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34337145, houder van alle 542 uitgegeven aandelen van de Vennootschap, hierna de "Vennoot", zijnde gerechtigd om te stemmen tijdens de vergadering van Vennoten van de Vennootschap, vertegenwoordigend het totale kapitaal van de Vennootschap, neemt met behulp van dit document dat de vergadering van Vennoten vervangt, de volgende schriftelijke besluiten die met eenparige stemmen worden goedgekeurd.

Agenda

De Vennoot neemt akte van de volgende agendapunten:

1.Ontslag van een zaakvoerder

2. Benoeming van een zaakvoerder

Bijeenroeping

Na inlichting over de mogelijkheid om de beslissing betreffende de agendapunten door unanieme en schriftelijke besluiten te nemen, hebben de zaakvoeders verzaakt aan de oproepingsformaliteiten.

Besluit

De volgende besluiten worden genomen door de Vennoot:

1. Ontslag van een zaakvoerder

De Vennoot beslist om met ingang van de datum van ondertekening van dit besluit ontslag te verlenen aan de heer Guy De Meester, wonende te Tisseltsesteenweg 222 bus A, 2030 Willebroek, met rij ksregisternummer 720409 26931, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap.

2. Benoeming van een zaakvoerder

De Vennoot beslist om met ingang van 1 maart 2013 mevrouw Andrea Patricia Siteur, wonende te Wouwerstraat 68 2480 Dessel, met rijksregistemummer 70.01.08 -- 464.94, voor onbepaalde tijd te benoemen in de hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap. Haar mandaat is onbezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Vennoot stelt aldus het aantal zaakvoerders vast op vier, n!. de heer Gerrit Mastenbroek, de heer

Hermannus !te Bulle, de heer René Klis en mevrouw Andrea Siteur.

Overeenkomstig artikel 12 van de statuten wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd in aile akten, daarin begrepen die waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte en buiten rechte door één zaakvoerder indien er slechts één zaakvoerder is en door twee zaakvoeders gezamenlijk handelend indien er twee of meer zaakvoeders zijn.

Voor PostNL Pakketten Benelux S.V.

,r~Voor~

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

G. Mastenbroek G.J.J. van den Heuvel

, Directeur

26 februari 2013

Directeur

26 februari 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

04/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 t FEB. 2013

TURN11 T

De Griffier,

Ondernemingsnr : 0846.219.981

Benaming

(voluit) : trans-o-flex Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bremheidelaan 10, 2300 TURNHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van de commissaris

TRANS-O-FLEX BELGIUM BVBA

Bremheidelaan 10

2300 Turnhout

Rechtspersonenregister (Turnhout)

0846.219.981

(hierna de "Vennootschap")

UNANIEM EN SCHRIFTELIJK VAN DE ENIG VENNOOT TER VERVANGING VAN DE BIJZONDERE: ALGEMENE VERGADERING

De ondergetekende:

PostNL Pakketten Benelux B.V., een vennootschap naar Nederlands recht, met statutaire zetel te Hoofddorp en gevestigd aan de Neptunusstraat 2  20, 2132 JB Hoofddorp en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34337145, houder van alle 542 uitgegeven aandelen van de Vennootschap, hierna de "Vennoot" zijnde gerechtigd om te stemmen tijdens de vergadering van Vennoten van de Vennootschap, vertegenwoordigend het totale kapitaal van de Vennootschap, neemt met behulp van dit document dat de vergadering van Vennoten vervangt, het volgende schriftelijk besluit dat met eenparige stemmen wordt goedgekeurd,

Agenda

De Vennoot neemt akte van het volgende agendapunt:

1. Benoeming van de commissaris

Bijeenroeping

Na inlichting over de mogelijkheid om de beslissing betreffende het agendapunt door een unaniem schriftelijk besluit te nemen, hebben de zaakvoeders verzaakt aan de oproepingsformaliteiten.

Besluit

Het volgende besluit wordt genomen door de Vennoot:

1. Benoeming van de commissaris

beh. aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

iiI

0e vennoten beslissen PwC Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 1932 St-Stevens-Woiuwe, Woluwedal 18, ingeschreven in het handelsregister te Brussel onder het nummer 653, BTW nummer 429,501.944, opgenomen in de ledenlijst van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder het nummer B009 en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Filip Lozie, wonende aan de Staf Van Elzenlaan 11, 2550 Kontich, bedrijfsrevisor, in hoedanigheid van commissaris van de Vennootschap te benoemen en dit met onmiddellijke ingang,

0e benoeming is voor drie jaar en eindigt na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering die zal worden gehouden in het jaar 2015. De vergoeding van de commissaris wordt vastgesteld op EUR 22.500 (excl. BTW) per jaar voor de uitoefening van het mandaat.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-obehoudjan aan het Belgisch Staatsblad

15/06/2012
ÿþMod word 11.1

I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie valra deteINIE R G E L E G D

CiC RCCHTBANK VAN

0 6 JUNI 2012

1

*xaioEee"

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Urittie

Ondernemingsnr : 0846.219.981

Benaming

(voluit) : Trans-o-flex Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bremheidelaan 10, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de unanieme en schriftelijke besluiten van de vennoten d.d. 31 mei 2012:

'r1.Ontslag en benoeming van zaakvoerders

De Vennoten verlenen eervol ontslag aan de heer Ulrich SCHUPP, wonende te in den Schaflégern 22a, D68519 Viemheim, Duitsland en de heer Rudolf HOLBACH, wonende te Duitsland, Nelkenweg 10, 66839 Schrnelz, in hun hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap, en dit met ingang van het moment van BE Completion (vastgesteld door ondergetekende lasthebber op 31 mei 2012). De Vennoten danken de heren voor de verdienstelijke uitoefening van hun mandaat.

De Vennoten verlenen hierbij uitdrukkelijk kwijting voor het door voormelde personen uitgeoefende mandaat als zaakvoerders van de Vennootschap, Tevens maken de Vennoten zich sterk kwijting te verlenen aan voormelde personen op de gewone algemene vergadering ter goedkeuring van de jaarrekeningen van de Vennootschap voor de periode waarin zij zaakvoerder waren.

De Vennoten beslissen daaropvolgend om volgende personen te benoemen in de hoedanigheid van zaalvoerder van de Vennootschap voor onbepaalde duur met ingang van BE Completion (vastgesteld door ondergetekende lasthebber op 31 mei 2012):

" de heer Gerrit Mastenbroek, wonende te Alex Bennostraat 19, Almere, 1325 PA, Nederland, met paspoortnummer NWF68L627;

ª% de heer Hermannus rte Bulle wonende te Vriesdongen 40, 4819 EB Breda, met paspoortnummer NX13BR028;

" de heer René Klis wonende te Pieter van Rijsselstraat 32, 3065 HA Rotterdam, met paspoortnummer NM8398KR2; en

" de heer Guy De Meester, wonende te Tisseltsesteenweg 222 bus A 2830 Wiilebroek, met rijksregisternummer 720409 26931.

Hun mandaat is onbezoldigd.

De Vennoten stellen aldus het aantal zaakvoerders vast op vier, ni. de heer Gerrit Mastenbroek, de heer Hermannus Ite Bulle, de heer René Klis en de heer Guy De Meester.

Overeenkomstig artikel 12 van de statuten wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd in aile akten, daarin begrepen die waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte en buiten rechte door één zaakvoerder indien er slechts één zaakvoerder is en door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend indien er twee of meer zaakvoerders zijn,

2. Volmachten

De Vennoten beslissen om volmacht te geven aan Meester Virginie Ciers, Meester Olivier Van Raemdonck, en/of ieder andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terilulpsesteenweg 120, alsook aan Meester Tom Swinnen en/of iedere andere advocaat van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

}

Voor "

-

behoiden aan hei Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

advocatenkantoor Van Bae! & Bellis, kantoorhoudende te Louizalaan 165, te 1050 Brussel, ieder individueel' handelend, met macht van indeplaatsstelling, teneinde de datum van BE Completion zoals gedefinieerd in de Share Purchase Agreement vast te stellen, en alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen."

Tom Swinnen Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van, cle-akte

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : O tek: J9 981

Benaming

(voluit) : Trans-O-Flex Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bremheidelaan nummer 10 te 2300 Turnhout (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te; Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vomi van een; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de; CRAYENCOUR", op vijfentwintig mei tweeduizend en twaalf, werd er een Besloten Vennootschap met Beperkte', Aansprakelijkheid opgericht genaamd 'Trans-O-Flex Belgium", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 2300 Turnhout, Bremheidelaan 10 en met een kapitaal van drie miljoen elfduizend honderd negenentachtig euro zevenenvijftig eurocent (3.011.189,57 E), vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeënveertig (542) aandelen op; naam zonder vermelding van nominale waarde :

Enige deelgenoot

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `TOF Belgium Real Estate", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Bremheidelaan 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder nummer 0447.691,919.

De comparant beslist een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de naam "Trans-O-Flex Belgium", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 2300 Turnhout, Bremheidelaan 10 en met een kapitaal van drie miljoen elfduizend honderd negenentachtig euro zevenenvijftig eurocent (3.011.189,57 E), vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeënveertig (542) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde; de hier gecreëerde aandelen worden door Meester Virginie Ciers, advocaat, kantoorhoudende te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel, gemachtigd door de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOF Belgium Real Estate", voornoemd, ingevolge de buitengewone algemene vergadering die over de partiële splitsing heeft besloten, aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOF Belgium Real Estate", voornoemd, als volgt toebedeeld, overeenkomstig de vastgestelde ruilverhouding in de notulen van de buitengewone algemene vergadering die over de partiële splitsing heeft besloten en het bestaande aandelenregister van de gesplitste vennootschap:

1.De vennootschap naar Duits recht "Trans-o-flex Logistics Group GmbH", met maatschappelijke zetel te 69469 Weinheim (Duitsland), Hertzstraf3e. 10, ingeschreven in het handelsregister van Mannheim (Duitsland) onder het nummer HRB 433126, vijfhonderd eenenveertig (541) aandelen;

2.De vennootschap naar Duits recht "Trans-o-flex Accounting Service GmbH", met maatschappelijke zetel te 69469 Weinheim (Duitsland), Hertzstralle. 10, ingeschreven in het handelsregister van Mannheim (Duitsland) onder het nummer HRB 703064, één (1) aandeel.

De comparant verklaart en erkent dat zij het kapitaal op volgende wijze intekent:

INBRENG IN NATURA

(Ul~tI-F-I~ I~. 1~r1 i r+t-iiWr~ vrq~q

3 MEI 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

*iaiozais

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOF Belgium Real Estate", voornoemd, verklaart een inbreng te doen in de op te richten vennootschap, die aanvaardt, van al haar activa en passiva met uitzondering van de hierna uitdrukkelijk weergegeven activa en passiva, op basis van de balans afgesloten op 29 februari 2012, met een boekhoudkundige netto-actief waarde van de ingebrachte activa en passiva ten; bedrage van één miljoen honderd en zes duizend drieënzestig euro zevenenvijftig eurocent (1.106.063,57 E), in; het kader van de partiële splitsing door de oprichting, van een nieuwe besloten vennootschap met beperkte:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

', aansprakelijkheid, waarvan het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten

r waarin de beslissing tot partiële splitsing is genomen, werd opgemaakt door Meester Gérard INDEKEU, w ondergetekende notaris, op datum van vandaag, dewelke volgend op de onderhavige akte, zal worden neergelegd ter bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Overeenkomstig artikelen 677 juncto 674 juncto 742 en volgende, heeft het college van zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOF Belgium Real Estate" een splitsingsvoorstel opgesteld en neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel van Turnhout op 12 april 2012; deze neerlegging is gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 24 april daarna onder het nummer 12078900.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

BDO Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te The Corporate Village, Da Vincilaan 9 bus E6, 1935 Zaventem, vertegenwoordigd door de heer Erik Thuysbaert, kantoorhoudend te 2600 Antwerpen, Uitbreidingsstraat 66 bus 13A, bedrijfsrevisor, aangewezen overeenkomstig de bepalingen in artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, heeft zijn verslag over de voormelde inbreng opgesteld op 24 mei 2012, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"Op basis van de resultaten van onze controleprocedures die we hebben toegepast voor de

beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, is ons oordeel als volgt:

- de verrichting is onderzocht in overeenstemming met de controlenormen van het

Instituut van de Bedrijfsrevisoren die op inbrengen in natura van toepassing zijn,

waarbij de oprichters evenwel verantwoordelijk blijven voor de waardering van de

ingebrachte activa en passiva evenals voor de bepaling van het aantal van de aandelen

die ais tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt;

- de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

- de op de inbreng ïn natura toegepaste waarderingsmethode, dit wil zeggen de

boekwaarde ervan zoals die door TOF Belgium Real Estate BVBA per 29 februari 2012

uitgedrukt is, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering wanneer

rekening gehouden wordt met het wettelijke kader volgens hetwelk de inbreng in

natura dient te worden verantwoord, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikels 78 en

80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001. De nettoboekwaarde van de

ingebrachte activa en passiva ten belope van 1.106.063,57 EUR komt dus overeen met

minstens het aantal en de fractiewaarde van de aandelen die als tegenprestatie voor de

inbreng zullen worden uitgegeven.

We achten het nuttig te benadrukken dat het doel van onze opdracht er niet uit bestaat een

oordeel uit te brengen over de vraag of de verrichting rechtmatig en billijk is,

Antwerpen,24 mei 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Commissaris

Vertegenwoordigd door Erik Thuysbaert"

VERSLAG VAN DE OPRICHTERS

De oprichters, de vennootschap naar Duits recht "Trans-o-flex Logistics Group GmbH", voornoemd, en de vennootschap naar Duits recht "Trans-o-flex Accounting Service GmbH", voornoemd, hebben hun verslag als oprichters overeenkomstig 219 van het Wetboek van vennootschappen over de voormelde inbreng opgesteld op 23 mei 2012; in het verslag wordt uiteengezet waarom de inbreng van natura van belang is voor de op te richten vennootschap en eventueel ook waarom wordt afgeweken van de conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor. De oprichters hebben verklaard niet af te wijken van de conclusie dat wordt vermeld in het verslag van de bedrijfsrevisor.

BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN OP BASIS VAN DE STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA AFGESLOTEN OP 29 FEBRUARI 2012

Alle activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOF Belgium Real Estate", voornoemd, worden overgedragen aan de op te richten vennootschap, met uitzondering van de lijst van activa en passiva dat voldoende beschreven is in de voornoemde proces-verbaal.

Er worden geen onroerende goederen of zakelijke rechten overgedragen aan de op te richten vennootschap

Vanuit boekhoudkundig oogpunt, bestaat de inbreng in natura uit de bestanddelen die zijn opgenomen in de laatste kolom van bijlage 2 van het splitsingsvoorstel dat werd opgesteld door het college van zaakvoerders van "TOF Belgium Real Estate" BVBA, voornoemd, en werd neergelegd bij de griffie van de rechtbank van

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

koophandel van Turnhout op 12 april 2012; deze neerlegging is gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 24 april daarna onder het nummer 12078900. De netto inbrengwaarde wordt vastgesteld op één miljoen honderd en zes duizend euro drieënzestig euro zevenenvijftig eurocent (1.106,063,57 ¬ ).

VERGOEDING

Als tegenprestatie voor de overdracht van een gedeelte van de activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TOF Belgium Real Estate" aan de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Trans-O-Flex Belgium", zullen er aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Trans-O-Flex Belgium" worden toegekend aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOF Belgium Real Estate".

De aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Trans-O-Flex Belgium" zullen worden toegekend aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOF Belgium Real Estate" evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOF Belgium Real Estate". Voor elk aandeel in het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOF Belgium Real Estate", zal één aandeel in het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Trans-O-Flex Belgium" worden toegekend. Er zal geen opleg in geld worden toegekend,

Uittreksel van de statuten

Vorm - benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij

wordt "TRANS-O-FLEX BELGIUM" genaamd.

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Bremheidelaan nummer 10.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden en in samenwerking met derden

- alle bezoldigd vervoer voor rekening van derden, van welke aard ook;

- alle vervoer en bevrachting van goederen langs de baan, lucht en water, zowel nationaal ais internationaal, Onder vervoer en bevrachting van goederen worden begrepen : aile soorten, zowel vaste als vloeibare stoffen, breekbare en onbreekbare voorwerpen en materialen, machines, grondstoffen, half afgewerkte en afgewerkte producten zonder uitzondering te maken voor de aard van het materiaal, met of zonder verpakking, eender welk de oorsprong of de bestemming ervan moge wezen;

- binnen- en buitenlandse verhuizingen;

- het opslaan, stockeren, bewaken, verpakken, laden, overladen en lossen, controle, wegen en distributie van goederen, het behandelen van goederen met het oog op transport;

- de merkenvertegenwoordiging van voertuigen, de handel in nieuwe en tweedehands voertuigen, de in en het huren en verhuren van voertuigen en transportmaterieel, laad- en hijstuigen, toebehoren voor voertuigen;

- de uitbating van een garage- en carrosseriebedrijf, van car- en truck-wash, takelbedrijf, tankstation;

- alle verrichtingen van leasing en verhuring onder alle vorm;

- de representatie van bedrijven;

- alle expeditieverrichingen;

- de inrichting van regelmatige besteldiensten, van bijzonder vervoer, van groeperingsdiensten en

beurtvaart, zowel in binnen- ais buitenland;

- alle bevrachtingsverrichtingen;

- alle vertollingsverrichtingen en de exploitatie van douaneagentschappen;

het verstrekken van diensten in verband met douaneformaliteiten; het uitbaten van een expeditiebedrijf en

g rensexpeditiekantoor;

- alle werkzaamheden door coördinatie en onderaannemers;

- de uitbating van een onderneming voor goederenbehandeling;

- verhuring van transport- en behandelingsmaterieel;

- het vervoer van personen in al zijn vormen;

- de dienstverlening en alle financiële en commerciële verrichting, dit voor zover ze verband houden met de voormelde activiteiten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Het deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties,

Het beheren van en het administreren van andere vennootschappen en ondernemingen, alsmede het voeren van de directie over andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland, het geven van adviezen op het gebied van de algemene beleidsvorming in de onderneming, alsmede het verstrekken aan vennootschappen en ondernemingen van beheersadviezen in alle sectoren; het waarnemen

+i'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar; het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook investerings- en financiële verrichtingen; het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van roerende en onroerende zaken en vermogenswaarden, van welke aard ook; het financieren van, het instaan en zich borg stellen voor gelieerde ondernemingen; het verrichten van al hetgeen met het voorgaande verband houdt en/of bevorderlijk kan zijn,

Om dit doel te bereiken mag de vennootschap namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle industriële, commerciële, financiële (erin begrepen de verhuringsfinanciering) of burgerrechtelijke roerende en onroerende verrichtingen stellen, zowel in België als in het buitenland en onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, octrooien, vergunningen, fabrieksmerken aankopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, afbreken en ruilen, het toetreden tot andere vennootschappen met een doel gelijkaardig of verwant met het hare,

Zij zal tevens aile handelingen mogen stellen, die van aard zijn om haar doel te verwezenlijken, te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij bij middel van associatie hetzij door inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst, door samensmelting, inschrijving of op andere wijze in aile vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij ken de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijze en manieren die zij het best geschikt acht.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIE MILJOEN ELFDUIZEND HONDERD NEGENENTACHTIG EURO EN ZEVENENVIJFTIG EUROCENT (¬ 3.011.189,57), en is verdeeld in VIJFHONDERDTWEEËNVEERTIG (542) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die allen een vijfhonderdtweeënveertigste (1/542ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig ingetekend door inbreng in natura (zie hierboven)

Winstverdeling

Op het resultaat zoals het blijkt uit de jaarrekening en opgesteld overeenkomstig het boekhoudrecht wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld.

In geval van ontbinding, na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van vereffening dient het nettoactiva eerst om, in geld of effecten, het afbetaald niet afgeschreven bedrag van de aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald werden, houden de vereffenaars, voor de verdeling, rekening met deze ongelijkheid en herstellen zij het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld van de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het eventuele saldo wordt in gelijke mate tussen de houders van de aandelen verdeeld, in evenredigheid met het deel van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Gewone algemene vergadering

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand juni, om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, de zaterdag uitgezonderd, op hetzelfde uur en op dezelfde plaats.

Zij wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens de wettelijk voorziene uitzonderingen beraadslaagt en besluit de algemene vergadering ongeacht het aantal ter vergadering vertegenwoordigde aandelen en worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens strengere wettelijke bepalingen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur en zijn steeds door haar afzetbaar. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd in alle akten, daarin begrepen die waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte en buiten rechte door één zaakvoerder indien er slechts één zaakvoerder is en door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend indien er twee of meer zaakvoerders zijn.

Wanneer de vennootschap wordt aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, wordt zij bij de uitvoering van deze opdracht vertegenwoordigd door de vaste Vertegenwoordiger alleen handelend, die zij daartoe benoemd heeft onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers.

De vennootschap is daarenboven geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen die binnen de grenzen van hun mandaat handelen.

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en dat de statuten vastgelegd zijn, hebben de comparanten de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap haar juridische rechtspersoonlijkheid verkregen heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen

f&

1 ~

J

Voie-

behouder}

aan heft

Belgisch

Staatsblad







1/ Zaakvoerders

De comparanten beslissen twee zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur:

- De heer Ulrich Schupp, wonende te Duitsland, D-69519 Viernheim, In den Schaflâgem 22a, met ; en

- De heer Rudolf Holbach, wonende te Duitsland, Nelkenweg 10, 66839 Schmelz,

Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

2/ Commissaris(sen)

De comparanten besluiten om de beslissing tot het al dan niet benoemen van een commissaris uit te stellen

tot een later ogenblik.

3/Afsluiting van het eerste boekjaar

De comparanten beslissen dat het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend

en twaalf.

4/ Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De comparanten beslissen dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in 2013.

5/ Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen ais bijzondere lasthebbers van de vennootschap, ieder individueel handelend met macht van substitutie,

- elke zaakvoerder; en

- Meester Virginie Ciers, Meester. Olivier Van Raemdonck en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel; alsook de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid VZW, met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 500, vertegenwoordigd door mevrouw Jocelyn Hincq: en

- elke advocaat van het advocatenkantoor Van Bael & Bellis, met zetel te Louizalaan, 165, 1050 Brussel; ten einde over te gaan tot inschrijving van de uitgegeven aandelen in het aandelenregister van de vennootschap en tot de inschrijving van de onderhavige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW; administratie. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile dooumenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de formaliteiten in verband met het verkrijgen van het ondernemingsnummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van

de oprichters allebeide opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste bl: van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte :tp  .rr lerpri " *.;" e. e-riefin Aran ôt-RECeTRILIVZ VAN zoorRANDEL"

2 5 JUNI 2015

ANTWERPEN TURNHOUT (irG

~ ,7Yàïar ~d~

11111111 iu

Ondernemingsnr : 0846.219.981

Benaming

(voluit) : PostNL Cargo België

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Bremheidelaan 10 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een bestuurder De ondergetekenden

PostNL Pakketten Benelux B.V., een vennootschap naar Nederlands recht, met statutaire zetel te; Hcofddorp en gevestigd aan de Siriusdreef 42, 2132 Wï Hoofddorp en ingeschreven bij de Kamer van; Koophandel te Amsterdam onder nummer 34337145, houder van 487 van de 542 uitgegeven aandelen van de' Vennootschap en PostNL Cargo Service B.V., een vennootschap naar Nederlands recht, met statutaire zetel te Hoofddorp en gevestigd aan de Siriusdreef 42, 2132 Wi' Hoofddorp en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 09098205, houder van de resterende 55 uitgegeven aandelen van de Vennootschap, hierna de "Vennoten", zijnde gerechtigd om te stemmen tijdens de vergadering van Vennoten van de Vennootschap, gezamenlijk vertegenwoordigend het totale kapitaal van de Vennootschap, nemen met behulp van dit document dat de vergadering van Vennoten vervangt, het volgende schriftelijke besluit dat met eenparige stemmen wordt goedgekeurd.

Agenda

De Vennoten nemen akte van het volgende agendapunt:

1. Benoeming van een zaakvoerder

Bijeenroeping

Na inlichting over de mogelijkheid om de beslissing betreffende het agendapunt door een unaniem en schriftelijk besluit te nemen, hebben de zaakvoerders verzaakt aan de oproepingsformaliteiten.

Besluit

Het volgende besluit wordt met eenparige stemmen genomen door de Vennoten:

1. Benceming van een zaakvoerder

De Vennoten beslissen om met ingang van de datum van 1 januari 2015 de heer Pieter Lemstra, wonende. te 5382 KX Vinkel, Nederland aan de Rijshoeve 20, houder van een Nederlands paspoort met nummer: NRB8HH065, voor onbepaalde tijd te benmoemen in hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De Vennoten stellen aldus het aantal zaakvoerders vast op vier, nl. de heer Gerrit Mastenbroek, de heer Hermannus Ite Bulle, de heer Pieter Lemstra en mevrouw Andrea Patricia Siteur.

Overeenkomstig artikel 12 van de statuten wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd in alle akten, daarin begrepen die waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte en buiten rechte, door één zaakvoerder indien er slechts één zaakvoerder is en door twee zaakvceders gezamenlijk handelend, indien er twee of meer zaakvoeders zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-7111.

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor PostNL Pakketten Benelux B.V.

G. Mastenbroek

Directeur

G.J.J. van den Heuvel Directeur

Voor PostNL Cargo Service B.V.

G. Mastenbroek G.J.J. van den Heuvel

Directeur Directeur

januari 2015 januari 2015iekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

M

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
POSTNL CARGO BELGIE

Adresse
BREMHEIDELAAN 10 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande