POULTRY TRADING COMPANY, AFGEKORT : PTC


Dénomination : POULTRY TRADING COMPANY, AFGEKORT : PTC
Forme juridique :
N° entreprise : 841.097.490

Publication

10/10/2014
ÿþEERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist met ingang van 24 september 2014 de vennootschap te ontbinden, overeenkomstig artikel 181 en artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen. Overeenkomstig artikel 183 van het Wetboek van vennootschappen wordt de vennootschap geacht enkel voort te bestaan voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud evenwel van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De vergadering stelt tevens vast dat de zaakvoerder, ook na de afsluiting van de vereffening, alle formaliteiten dient te vervullen in verband met de fiscale aangiften; de heer Willemsen Reinhard wordt uitdrukkelijk gemachtigd om de banktegoeden van de vennootschap in ontvangst te nemen voor rekening van de vennoten.

DERDE BESLISSING.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste vijf jaar bewaard warden op het adres te 2490 Balen, Wolfsdonken 9.

VIERDE BESLISSING.

De gelden en waarden die aan de vennoten toekomen en die hun niet kunnen worden afgegeven, zullen gedeponeerd worden bij de Deposito- en Consignatiekas.

Volmacht.

De heer Willemsen Reinhard, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Brecht & Dieltiens, accountants en belastingconsulenten" te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 202, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

; De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

xt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*14185489*

Vo, beho aan Belg Staat;

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

O 1 OKT. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

le tee

Onderrlemingsnr : 0841.097,490

Benaming (voluit) : Poultry Trading Company

(verkort) : PTC

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Wolfsdonken 9

2490 Balen

Onderwerp akte : ONTBINDING  SLUITING VEREFFENING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, notaris met standplaats te Vosselaar op 24 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "Poultry Trading Company", afgekort "PTC", met maatschappelijke zetel te 2490 Balen, Wolfsdonken 9, BTW BE0841.097.490 RPR Turnhout, onder

meer volgende beslissingen heeft genomen: "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 24.07.2014 14348-0396-009
14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 08.08.2013 13412-0463-009
29/11/2011
ÿþVo behc

aar

Belç Stoa'

MuC2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

'eaNtERGELEGD

ANK VAN

1.l NOV. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

na neerlegging ter griffie van

*11179622*

Ill

Ondememingsnr : a g (j4" OS 7" ti 9O

Benaming

(voluit) : POU LTRY TRADING COMPANY

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : te 2490 Balen, Wolfsdonken 9

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

UIT EEN AKTE verleden voor notaris Luc Moortgat, te Geel, op veertien november tweeduizend elf,? geregistreerd te Geel, op 15 NOV.2011 twaalf bladen geen verzending, Reg.5 deel 587 folio 54 vak 6, ontvangen 25,00-EUR Vr De Eerstaanwezend Inspecteur Kristien De Vrij Inspecteur b/a fiscaal bestuur.

BLIJKT dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

1. Identiteit der oprichters : De heer WILLEMSEN Reinhard Johannes Antonius, geboren te Rosmalen (Nederland) op twintig januari negentienhonderd vijfenvijftig, RR 55.01.20 555-07 en zijn echtgenote Mevrouw MARTENS Daniele Hermana Cornelia, geboren te 's Hertogenbosch (Nederland) op éénendertig juli: negentienhonderd achtenzestig, RR 68.07.31 508-39, samenwonende te 2490 Balen, Wolfsdonken 9.; Echtgenoten gehuwd te 's Hertogenbosch (Nederland) op acht mei negentienhonderd tweeënnegentig onder: het Nederfands wettelijk stelsel, zijnde algehele gemeenschap, naar zij verklaren. 2.De heer WILLEMSEN! Jeffrey, geboren te 's Hertogenbosch (Nederland) op dertien november negentienhonderd tweeënnegentig, RR: 92.11.13 479-73, ongehuwd en geen verklaring wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 2490 Solen,: Wolfsdonken 9.

2. Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen. Benaming : POULTRY TRADING COMPANY" afgekort "PTC".

3. Zetel : te 2490 Balen, Wolfsdonken 9

4. Doel : De vennootschap heeft tot doel:

-Groothandel in vlees en vleesproducten alsook groothandel in vlees van wild en van gevogelte;

-Bemiddeling en het verlenen van consultancy in de aan- en verkoop van alle vlees en vleesproducten en bijkomstigheden

-Voor eigen rekening:

A)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van roerende en onroerende goederen.

B)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle. verplichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van: welke vorm ook, van Belgische of buitenlaandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en' ondernemingen.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositbanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en' kapitalisatieondernemingen.

-Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen,' verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland.

-De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen,' ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap kan alle burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden ais agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen «vermogensbeheer» of «advies» in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1999 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

5. Geplaatst kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd (61.500,00) euro en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Volstorting in geld : 61.500,00-EUR

6. Duur en aanvang: voor onbepaalde duur vanaf 14 november 2011.

7. Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, en voor de 1 ste maal vanaf 14 november 2011 en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

8. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om 20 uur en voor het eerst de derde maandag van juni tweeduizend dertien, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

9. Omvang en wijze van uitoefening van het bestuur:

Artikel 13  Benoeming  ontslag  vacature

a) De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van

gecommanditeerde (beherende) vennoot moeten hebben.

Tot statutair zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap:

De heer WILLEMSEN Reinhard Johannes Antonius, geboren te Rasmalen (Nederland) op twintig januari

negentienhonderd vijfenvijftig, RR 55.01.20 555-07 wonende te 2490 Balen, Wolfsdonken 9.

die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet.

b) Zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

c) De statutaire zaakvoerder(s) kan (kunnen) ten allen tijde zelf ontslag nemen.

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen. De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deel nemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen tot dat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

d) Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e) In het geval de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één zaakvoerder, zal het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting bij rechterlijke beslissing of de vacature van de opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, in hoofde van één onder hen, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden doch zal de vennootschap voortgezet worden onder het bestuur van de overblijvende zaakvoerder(s). In het geval het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting of de vacature plaatsheeft in hoofde van alle zaakvoerders, wordt er gehandeld zoals in de hierna

volgende alinea beschreven.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door slechts één zaakvoerder, zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch zal hij van rechtswege worden opgevolgd door de eventueel in deze statuten aan te wijzen opvolger-zaakvoerder, op voorwaarde dat deze, in voorkomend geval, aanvaardt toe te treden tot de vennootschap als gecommanditeerde (beherende) vennoot.

Indien een zaakvoerder een rechtspersoon is, leidt de fusie, de omvorming of elke andere vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie waarbij de rechtspersoonlijkheid van de zaakvoerder krachtens het toepasselijk recht voortgezet wordt, niet tot het ontslag of de vervanging van de zaakvoerder.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf drie maanden voorafgaandelijk aan heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen,

aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de

eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door

de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan VBD-accountants met zetel te 2350 Vosselaar,

Antwerpsesteenweg 202 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

"

" Tegelijk hierbij neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte en bankattest. Notaris Luc Moortgat. "

Voor-

behouden

aarT het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik R vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
POULTRY TRADING COMPANY, AFGEKORT : PTC

Adresse
WOLFSDONKEN 9 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande