POWERPULSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POWERPULSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.862.584

Publication

23/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14304757*

Neergelegd

21-05-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0552862584

Benaming (voluit): PowerPulse

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2811 Mechelen, Tiendenschuurstraat(LST) 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk op 20 mei 2014 dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1/ De heer WILLEMOT Guy Michel, geboren te Mechelen op 10 januari 1969, wonende te 2800 Mechelen, Maurits Sabbestraat 113.

2/ Mevrouw EVEN Katrien, geboren te Vilvoorde op 11 november 1981, wonende te 2870 Puurs, R. Verbelenstraat 1.

3/De heer MATTHYS Benoit Jos Guy, geboren te Ukkel op 14 december 1983, wonende te 9930 Zomergem, Durmstraat 56.

4/ De heer VAN DAELE Laurenz Arthur Hubert Freddy André, geboren te Waregem op 21 december 1984, wonende te 8700 Tielt, Steenovenstraat 12 A.

onder de naam  PowerPulse en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen zonder nominale waarde.

De comparanten verklaren het maatschappelijk kapitaal te onderschrijven in speciën en volledig te volstorten.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00), voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen (W.Venn.), gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE06 7360 0309 9822 bij de KBC bank MECHELEN-ZUID te Mechelen zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 19 mei 2014 afgeleverd attest

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN.

Artikel één : naam - rechtsvorm.

De vennootschap heeft de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Haar naam luidt :  PowerPulse .

Artikel twee : zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2811 Leest, Tiendenschuurstraat 13.

Hij mag naar elke andere plaats in het Nederlandstalig gebied van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel drie : doel.

De vennootschap heeft tot doel :

I. SPECIFIEKE ACTIVITEITEN

-studiebureau

-projectontwikkeling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-ingenieursbureau

-marktonderzoeksbureau

-advies en consultancy

-onderzoek

-installatie van elektrische installaties

-interim management

-ontwikkeling van informaticatoepassingen

-diensten op het gebied van energie en industriële processen

-het optreden als agent, bemiddelaar, commissionair en promotor

inzake alle mogelijke handelsverrichtingen en meer, zonder dat

deze opsomming beperkt zou zijn.

Dit alles in de meest ruime zin, met inbegrip van aanverwante

activiteiten.

II. BIJZONDERE ACTIVITEITEN

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

B/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met

uitzondering van adviezen inzake beleggingen en

geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

III. BEHEER VAN EIGEN ONROEREND EN ROEREND VERMOGEN, ALSOOK VOOR DERDEN:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

IV. ALGEMENE ACTIVITEITEN:

A/het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

B/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

C/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

D/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

E/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

V. BIJZONDERE BEPALINGEN:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vier : duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel vijf : kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/achthonderdste van het kapitaal.

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, doch die niet werden volstort, naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen

ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning veertien dagen tevoren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een interest berekend aan de wettelijke intrest vermeerderd met één procent, ten bate van de vennootschap moeten betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

De statuten bevatten bijzondere overdrachtsbeperkingen.

Artikel dertien : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders,

natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze

personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder of

bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: De heer WILLEMOT Guy, wonende te 2800 Mechelen, Maurits Sabbestraat 113, die aanvaard heeft. Zijn mandaat kan slechts vroegtijdig herroepen worden door de algemene vergadering beraadslagende met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijzigingen en enkel in geval van wettige redenen.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering, is het mandaat onbezoldigd.

Artikel veertien : bevoegdheden bestuur

Interne bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen onder of gelijk aan tweeduizend vijfhonderd euro (,E 2.500,00) stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Alle handelingen boven de tweeduizend vijfhonderd euro (,E 2.500,00) en onder of gelijk aan tienduizend euro (,E 10.000,00) vereisen het uitdrukkelijk akkoord van minstens twee zaakvoerders.

Evenwel vereisen onderstaande rechtshandelingen het uitdrukkelijk akkoord van de meerderheid van zaakvoerders:

- het aangaan en toestaan van leningen en kredieten en het verlenen van waarborgen en andere zekerheden;

- de aan- en verkoop van aandelenparticipaties of andere beleggingen;

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerend goed en handelsfondsen;

- alle verrichtingen met een financiële impact van tienduizend euro (¬ 10.000,00) of meer;

- alle beslissingen als aandeelhouder in andere vennootschappen. Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de zaakvoerder(s).

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten, dat het

doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten alleen is

hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Externe bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte voor alle handelingen onder of gelijk aan tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00).

Twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend, zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte voor alle handelingen onder of gelijk aan tienduizend euro (¬ 10.000,00).

De meerderheid van de zaakvoerders, gezamenlijk optredend, zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte voor : - het aangaan en toestaan van leningen en kredieten en het verlenen van waarborgen en andere zekerheden;

- de aan- en verkoop van aandelenparticipaties of andere beleggingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerend goed en handelsfondsen;

- alle verrichtingen met een financiële impact van tienduizend euro (¬ 10.000,00) of meer;

- alle beslissingen als aandeelhouder in andere vennootschappen. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Artikel vijftien : bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel zeventien : algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op de tweede donderdag van maart om 14 uur in de gemeente van de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Artikel achttien : verloop algemene vergadering

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een andere/al dan niet vennoot laten vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel negentien : boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één januari tot en met één en dertig december daarop.

Artikel twintig : winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen is de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel eenentwintig : ontbinding  vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1' er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2' er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3' alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de oprichters eenparig volgende beslissingen genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met 31

december 2015.

2. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen in 2016.

3. Niet benoeming commissaris

De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen daar de

vennootschap er niet toe verplicht is.

4. Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de

vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De

verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Luik B - Vervolg

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Stéphane SAEY

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie overeenkomstig

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
POWERPULSE

Adresse
TIENDENSCHUURSTRAAT 13 2811 LEEST

Code postal : 2811
Localité : Leest
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande