PP & P

Société en commandite simple


Dénomination : PP & P
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.523.894

Publication

27/02/2014
ÿþOndernemingsnr : 0841.523.894

Benaming

(voluit) : PP&P

(verkort) :

Rechtsvoren : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Steenweg op 't Fort 10, 2520 Broechem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Buitengewone AV van 05/01/2014

De vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel onder voorzitterschap van dhr Peenen Rudolf.

Aile deelbewijzen zijn vertegenwoordigd.

Dagorde: Bespreking van de verplaatsing van maatschappelijke zetel.

Beslissingen:

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen om vanaf heden de maatschappelijke zetel te

verplaatsen naar Juul Persijnstraat 45, 2520 Broechem

Rudolf Peenen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word iti

ri-' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/12/2011
ÿþMotl Nrprtl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4l2 7'. . ;. ' 7j?rie ven de

Rechtbank çe !: ° .'.:.ttidwrpen

op

De Griffiir.

Griffie

il

+11188338+

Ondernemingsnr " i. 5.23. gb7

Benaming

;VOl111~7 ~ PP&P

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire Vennootschap

Zetel : Steenweg op 't Fort 10, 2520 Broechem

(volledig adres}

Onderwerp akte : Oprichting

Oprichting gewone commanditaire vennootschap

Ondergetekende:

Peenen Rudolf, wonende te 2520 Broechem, Steenweg op 't Fort 10

en

Verreydt Lucienne, wonende te 2520 Broechem, Steenweg op 't Fort 10

Hebben op 10 november 2011 een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

Oprichting

De vennootschap is een handelsvennootschap. Haar naam luidt: "PP&P",

Zij wordt gevestigd le 2520 Broechem, steenweg op 't Fort 10

Zij begint op heden.

De statuten zijn bepaald zoals hierna wordt opgegeven.

De ondergetekende Peenen Rudolf is de beherende vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De beherende vennoot kan individueel de vennootschap verbinden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De ondergetekende Verreydt Lucienne is de stille vennoot. Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar inbreng.

Er worden geen aandelen uitgegeven.

Ondergetekenden doen elk een inbreng van 500,00 (vijfhonderd) ¬ , sommen die zij heden ter beschikking stelten op het rekeningnummer BE78 0016 5662 3186 van de vennootschap, bij BNP Paribas-Fortis

die aldus beschikt over een werkingkapitaat van 1000,00 (duizend) ¬ .

Daarenboven doen alle vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid.

Aile vennoten verbinden zich dan ook zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de

vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

Statuten

Artikel 1: Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt: "PP&P".

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van :.'e peesoto)nien'!

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwaordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2520 6roechem, Steenweg op 't Fort 10.

Deze kan worden overgebracht naar een andere plaats, bij besluit van de algemene vergadering.

Artikel 3: Duur

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamverklaring van een vennoot, Zij kan slechts voortijdig worden ontbonden bij unaniem besluit van alle vennoten.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, het verrichten van;

- Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, effenciëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

Industriële vormgeving

- Testen en analyseren van materialen, producten, installaties, enz. in verband met hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen of met lastenkohier Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

Zulks in de ruimste zin en al hetgeen daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, en voorts het deelnemen in , het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen.

Zij kan hiervoor ook optreden als tussenpersoon en commissielonen ontvangen.

De vennootschap mag voor eigen rekening en/of rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doet, en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen, alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten.

Artikel 5: Vennoten

De vennoten moeten natuurlijke personen zijn. Indien een vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één persoon.

Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Artikel 6: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die hun functie persoonlijk uitoefenen. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derde, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Artikel 7: Controle

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft het recht op de informatie bepaald in de Vennootschappenwet.

Artikel 8: Algemene vergadering

De algemene vergadering omvat alle vennoten.

De vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hierom verzoekt.

Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissing goed te keuren. Wijzigingen van essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij éénparig besluit van alle vennoten.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 15 juni te 20.00uur op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9: Boekjaar-Jaarrekening-Bestemming van het resultaat

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot 31 december. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maakt de zaakvoerder de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. De jaarrekening omvat de balansen de resultatenrekening. Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering. Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te vetenen aan de beherende vennoten. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Artikel 10: Ontbinding-Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden hetzij bij het verstrijken van de duur waarvoor zij is opgericht, hetzij ingevolge rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij tengevolge een besluit van de algemene vergadering; genomen met eenparigheid van stemmen.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan. De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering te kiezen.

Het nettoprovenu van de vereffening na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie om die te voldoen, wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten van de vennootschap, naar rato van hun inbreng.

Als vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering die na kennis te hebben vernomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ter verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

Slotbepalingen

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap treffen ondergetekenden in algemene vergadering verenigd, volgende besluiten en leggen zij volgende verklaringen af.

Het eerste boekjaar begint op datum van de neerlegging van de statuten en eindigt op 31 december 2012.

Wordt benoemd tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur, dhr. Peenen Rudolf, die verklaart dit ambt te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen wordt door enige verbodsbepaling, die zich daartegen verzet.

De vennootschap neemt alle rechten, verplichtingen en verbintenissen over die voortvloeien uit handelingen, akten en overeenkomsten gesteld of aangegaan door vennoten, oprichters of volmachtdragers in naam van de vennootschap in oprichting.

In drievoud opgemaakt te Broechem op 10 november 2011.

VOC, r-,,bghou .en aan het Belgisch Staatsblad

Peenen Rudolf

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persotojn(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
PP & P

Adresse
STEENWEG OP 'T FORT 10 2520 BROECHEM

Code postal : 2520
Localité : Broechem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande