PRAYPOWERCENTER

Association sans but lucratif


Dénomination : PRAYPOWERCENTER
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 862.059.190

Publication

21/10/2014
ÿþ'

Oadernemingsnr. : 0862059190

Benaming Praypowercenter

(voluit) :

(afgekort) :

Rechtsvorm vzw

Zetel: Britselei 58 (1ste verdiep), 2000 Antwerpen

Onderwerp akte: adreswijziging

Bij beslissing op de Algemene Vergadering van dinsdag 23 september 2014 is beslist clezetel van de vzw te wijzigen naar Den Hert 19 te 2970 Schilde.

Artikel 2 leest als vole De maatschappelijke zetel is gevestigd in Den Hert 19 te 2970 Schilde in België. De zetel ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

' Deze kan eiders ondergebracht worden door een eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur.



13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouden f1111111.1J11,11.11j111111(11111

aan het Belgisch Staatsblad

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

OKT, 2O14

afdeling&firdffien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorzitter, Secretaris en Schatbewaarder, Marianne Baerts

Maria Helena Tiggelovend





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

03/01/2013
ÿþVoor-

t behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr.: 0852059190

Benaming PRAYPOWERCENTER (voluit) :

I I

*13001 8#

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk.

Zetel : De Coninckplein 28/2

2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Wijziging voorzitter.

Wijziging statuten.

Op de algemene vergadering van 6/12/12 werd het ontslag van de heer Roger Jan Devillé, geboren te Dworp op 6/3138, De Coninckplein 28/2 te 2060 Antwerpen, aanvaard. Hij beëindigt de taak als voorzitter en als bestuurder,

Als nieuwe voorzitter werd benoemd: Maria Helena Tiggetovend, geboren te Brasschaat op 12 juni 1953, Den Hert 19, 2970 Schilde,

Onze aangepaste statuten:

I. Benaming, zetel, doel, duur.

Artikel 1. De naam van de vereniging zonder winstgevend doel: PRAYPOWERCENTER,

Artikel 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd op de Britseiei 58 (late verdiep), 2000 Antwerpen in België. De zetel ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, Deze kan elders in België overgebracht worden door een eenvoudige beslissing van de.raad van bestuur.

Artikel 3. De vereniging stelt zich tot doel: de verkondiging van Gods onfeilbaar Woord en het verstrekken van hulp aan noodlijdenden. Zij tracht dit doel te bereiken door het houden van samenkomsten, het geven van godsdienstonderwijs, het uitgeven van geschriften en door andere wettige middelen.

Artikel 4. De'vereniging is voor onbepaalde tijd opgericht. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden.

II. Leden, aangesloten leden.

Artikel 5. Zijn lid van de vereniging:

1. De raad van bestuur.

2. Allen die door de raad van bestuur worden aangenomen.

De raad van bestuur moet deze beslissing niet rechtvaardigen,

Artikel 6. Het aantal leden mag niet lager zijn dan drie. De raad van bestuur beslist zonder beroep over de aanneming van nieuwe leden.

Ieder jaar legt de raad van bestuur de lijst der leden voor aan de algemene vergadering,

Artikel 7. De personen die willen toetreden, doen hun verzoek aan de raad van bestuur. De raad van bestuur kan een proefperiode inlassen. De statuten liggen ter inzage en zijn ook terug te vinden op het Internet onder het nummer 0862.059.190.

Op de laatstr biz van i.u:k vernielden t",eçto Naam en hoedanigheid van de inbtrurnenterende nofaris, betel,' van de persotn)nfenl bevoegd de vcusrnging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te ve.rtegerrvimorc¬ iyen Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

s Voor-

behpuden

aan het

Belgisch Staatsblad

E!Jill.i

teder lid is vrij uit de vereniging te treden: hiertoe dient het zijn ontslag per aangetekend schrijven te richten aan de raad van bestuur.. De raad van bestuur kan een lid om erhstige reden van wangedrag op gelijk welk ogenblik schorsen, zonder dat dit lid terugbetaling kan eisen van zijn bijdrage, dit alles voor zover het niet in tegenspraak is met een artikel van de wet.

Een lid dat niet actief is, kan gevraagd worden om de vereniging te verlaten.

Artikel 8. De aangesloten leden dienen het evangelie van Jezus Christus te aanvaarden als richtsnoer voor geloof en leven en daarnaar te leven.

Artikel 9. Aan de aangsloten leden kan een jaarlijkse bijdrage gevraagd worden, waarvan het bedrag vastgesteld wordt door de raad van bestuur. Elk lid dat zijn bijdrage niet betaalt, kan geacht worden ontslag te nemen.

Het maximum bedrag van het lidgeld is vijf euro.

I ll. De algemene vergadering.

Artikel 10. De algemene vergadering is samengesteld uit leden van de vereniging, Zij wordt minstens één maal per jaar samengeroepen in de maand maart. Op deze vergadering wordt de balans en de begroting voorgelegd.

De algemene vergadering wordt ook samengeroepen als de belangen van de vereniging dit eisen of wanneer één vijfde der leden erom verzoekt,

Alle leden dienen hiertoe uitgenodigd te worden.

Artikel 11. De algemene vergadering is bevoegd tot het nemen van volgende besluiten:

1. De wijziging van de statuten.

2. Benoeming en afzetting van de bestuurders.

3. Benoeming en afzetting van de commissaris(sen) en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend.

4. Kwijting van de bestuurders.

5. Goedkeuring van de rekening en de begroting,

6. Ontbinding van de vereniging.

7. Uitsluiting van een lid.

8. Omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

9. Aile gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 12. De bijeenroeping gebeurt door de raad van bestuur of wanneer ten minste één vijfde van de leden het vraagt, en het geschiedt per brief die minstens acht dagen voor de vergadering naar alle leden dient gezonden te worden en dient de agenda van de vergadering te bevatten. Elk voorstel, ondertekend door één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht.

Artikel 13. De vergadering mag slechts de in de agenda opgenomen punten behandelen, behalve als iedereen aanwezig is. In dat geval kunnen er agendapunten worden aan toegevoegd.

Artikel 14, Zij vergadert onder het voorzitterschap van de chairman van de raad van bestuur. De secretaris is deze van de raad van bestuur.

Artikel 15. Elk lid is stemgerechtigd en beschikt over één geldige stem. Het lid kan zich laten vertegenwoordigen door één ander lid, drager van een schriftelijke volmacht. Elk aanwezig lid kan slechts drager zijn van één volmacht.

Artikel 16. Over de statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk vermeld zijn in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden overgenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Wanneer de wijziging evenwei betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op dG van Le, B ~1.)Frri6ldtin Recto Naam ar lrced2,nrgh~rri van dû instrumenterende nrat,mFs van 0,1' perso(o)n(en} i,e:ot;yr.l

de ver;,ligrng. stichting of het oraanrsme ten aanzien ~,arr derden te vartvgeern®rdrgar7 Verso. Naam er, handtez,enrng

Voor-

behouden

aan het

d Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

1-1,11k

In geval op de eerste algemene vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen of besluiten, alsook de wijzigingen aannemen na de meerderheden bedoeld in het tweede of derde paragraaf of hiervoor ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 17. De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van minstens twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Een lid dat ontslag neemt of wordt uitgesloten, heeft geen inspraak op het bezit van de vereniging en kan betaalde bijdragen niet terugvorderen.

Artikel 18. De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn deze door haar door artikel vier van de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd eenentwintig toegekend.

Artikel 19. De algemene vergadering beraadslaagt geldig, welke ook het aantal aanwezige leden zij, en de beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid genomen, behalve wanneer de wet een bijzondere meerderheid vereist. Bij staking van stemmen is de stem van de chairman beslissend.

Artikel 20. De beraadslagingen van de algemene vergadering zullen worden samengevat onder de vorm van notulen, die in een bijzonder boek ingeschreven worden en door de chairman en de secretaris ondertekend worden. leder lid kan er steeds inzage van nemen. De beslissingen van de algemene vergadering die derden wanbelangen, zullen hen ter kennis gebracht worden door middel van afkondiging in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad of rechtstreeks per aangetekend schrijven.

IV. De raad van bestuur.

Artikel 21. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimum drie en maximum zeven leden, door de algemene vergadering onder de leden van de vereniging benoemd voor een termijn van zes jaar, uitgezonderd de chairman. Zijn/haar benoeming is voor drie jaar en kan maximaal zonder onderbreking drie maal herkozen worden.Het mandaat van secretaris is permanent. Hun mandaat eindigt door overlijden, ontslag of afzetting door de algemene vergadering, In dit geval voorziet de raad van bestuur zelf in de vacature. Deze nieuwe bestuurder beëindigt het mandaat van zijn voorganger.

Wanneer er echter maar drie leden lid zijn van de vereniging, bestaat de raad van bestuur slechts uit twee personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal personen dat lid van de vereniging is. De bestuurders zijn herverkiesbaar.

Artikel 22, De raad van bestuur kiest onder zijn leden: één chairman, geen of meer ondervoorzitters, één secretaris en één schatbewaarder.

Artikel 23. De raad van bestuur vergadert op voorstel van de chairman, alsook wanneer de helft der leden van de raad van bestuur dit vragen.

Artikel 24. De raad van bestuur is geldig samengesteld wanneer de meerderheid van zijn leden aanwezig is. Hij beslist bij eenvoudige meerderheid. Bij staking van stemmen is de stem van de chairman beslissend,

Artikel 25. De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide macht inzake het beheren van de belangen van de vereniging. Alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de algemene vergadering is voorbehouden, valt onder zijn bevoegdheid.

Artikel 26. De raad van bestuur mag ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is en zonder afbreuk te doen aan alle andere machten voortvloeiende uit de wet of de statuten, aile daden en overeenkomsten stellen en afsluiten, schikkingen trefffen, compromissen sluiten, roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen, verkopen, onroerende goederen of rechten met hypotheek bezwaren, leningen afsluiten, obligaties uitgeven al dan niet door hypotheek gewaarborgd, de dadelijke uitwinning bedingen,ambtshalve of niet handlichting geven aan aile inschrijvingen met of zonder betaling ofwel er kwijting van geven, huurcontracten van welke duur ook afsluiten, alle legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden, verzaken aan alle zakelijke rechten en aan aile ontbindende voorwaarden, aile bijzondere machten toekennen aan mandatarissen van zijn keus, al dan niet leden,

Artikel 27. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vereniging, met het recht namens de vereniging te ondertekenen, aan de afgevaardigde bestuudrer onder zijn leden overdragen.

Aan zijn chairman en/of afgevaardigde bestuurder behoort de bevoegdheid de vereniging in rechte te vertegenwoordigen.

Op de laatste blz van L.u1!c_B vermelden Recto Naarr ürr hoedanigheid van de rn:',trurrrenterpndc notaris hetztJ .an de perwa(o)rr(en) bt:vo:" gd

de v17. strchlrng oi !let organisme ten aanziEn van derden te +:erleçiern;:oordra.sn Vt3ran : bina'. en handtekening

f

V. Rekeningen, begrotingen.

Artikel 28. Op het einde van ieder boekjaar, van 1 januari tot en met 31 december, zal de raad van bestuur de slotrekening van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar opmaken.

Hij onderwerpt zich aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

VI. Wijziging der statuten, ontbinding.

Artikel 29. De statuten kunnen gewijzigd worden overeenkomstig artikel 16 hiervoor.

Artikel 30. De algemene vergadering kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.

Artikel 31. In geval van ontbinding zal het netto actief, na voldoening van alle lasten en schulden, een bestemming krijgen die zoveel mogelijk aansluit bij het doel van de vereniging, dit zal namelijk evenredig dienen verdeeld te worden onder de in België bestaande gelijksoortige Christen organisaties, naar keuze van de raad van bestuur.

VII. Algemeenheden.

Artikel 32. Door de bestuurders worden geen persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende de vereniging, Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegven opdracht.

Artikel 33. In alle gevallen door de statuten niet uitdrukkelijk voorzien, zijn de beschikkingen van de wet van twee mei gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van elf decembertweeduizend en twee van toepassing.

Artikel 34. De raad van bestuur waakt over het vervuilen van alle rechtsvormen en draagt zorg voor de vereiste bekendmakingen.

Chairman, Secretaris,

Maria Helena Tiggelovend Marianne Baerts

Op de laatste blz van E_usk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de ver xr,sgsng, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso , Naam en handtekening

Voor-

Vbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/11/2012
ÿþ1.100:2

Voor-behoudet aan het Belgisch Staatsbla

LuE[',3 D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

uin tutu u i u u tu ii ir

*12183235*

N

blootgelegd leré te Antwerpen,

van Koophandel

2 9. 10. 2012

Griffie

Ondernemingsnr.: 0862059190

Benaming PRAYPOWERCENTER INTERNATIONAL vzw

(voluit) :

(afgekort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Hoornstraat 6, 2000 Antwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : Statutenwijzigingen.

I. Benaming, zetel, doel, duur.

Artikel 1. De naam van de vereniging zonder winstgevend doel:

Praypowercenter vzw,

Artikel 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd op De Coninckplein 28/2, 2060 Antwerpen in België. De zetel ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Deze kan eiders in België overgebracht worden door een eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Artikel 3. De vereniging stelt zich tot doel: de verkondiging van Gods onfeilbaar Woord en het verstrekken van hulp aan noodlijdenden, Zij tracht dit doel te bereiken door het houden van samenkomsten, het geven van godsdienstonderwijs, het uitgeven van geschriften en door andere wettige middelen,

Artikel 4. De vereniging is voor onbepaalde tijd opgericht. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden.

Il. Leden, aangesloten leden.

Artikel 5. Zijn lid van de vereniging:

1. De ondertekenaars van deze akte.

2. Allen die door de raad van bestuur als lid worden aangenomen,

De raad van bestuur moet deze beslissing niet rechtvaardigen.

Artikel 6. Het aantal leden mag niet lager zijn dan drie. De raad van bestuur beslist zonder beroep over de aanneming van nieuwe leden. leder jaar legt de raad van bestuur de lijst der leden aan de algemene vergadering voor.

Artikel 7. De personen die willen toetreden, doen hun verzoek aan de raad van bestuur. De raad van bestuur kan een proefperiode inlassen. De statuten liggen ter inzage en zijn ook terug te vinden op het internet onder het nummer 0862.059.190.

Ieder lid is vrij uit de vereniging te treden: hiertoe dient het zijn ontslag per aangetekend schrijven te richten aan de raad van bestuur, De raad van bestuur kan een lid om ernstige reden van wangedrag op gelijk welk ogenblik schorsen, zonder dat dit lid terugbetaling kan eisen van zijn bijdrage, dit alles voor zover het niet in tegenspraak is met een artikel van de wet.

Een lid dat niet actief is, kan gevraagd worden om de vereniging te verlaten.

Artikel 8. De aangesloten leden dienen het Evangelie van Jezus Christus te aanvaarden als richtsnoer voor geloof en leven en daamaar te leven.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik ri - '!ervi)lç?

Artikel 9. Aan de aangesloten leden kan een jaarlijkse bijdrage gevraagd worden, waarvan het bedrag vastgesteld wordt door de raad van bestuur. Elk lid dat zijn bijdrage niet betaalt , kan geacht worden ontslag te nemen.

Het maximum bedrag van het lidgeld is vijf euro.

III. De algemene vergadering.

Artikel 10. De algemene vergadering is samengesteld uit leden van de vereniging. Zij wordt minstens één maai per jaar samengeroepen in de maand maart. Op deze vergadering wordt de balans en de begroting voorgelegd.

De algemene vergadering wordt ook samengeroepen als de belangen van de vereniging dit eisen of wanneer één vijfde der leden erom verzoekt.

Aile leden dienen ertoe uitgenodigd te worden.

Artikel 11. De algemene vergadering is bevoegd tot het nemen van volgende besluiten:

1. De wijziging van de statuten.

2. Benoeming en afzetting van de bestuurders .

3. Benoeming en afzetting van de commissaris(sen) en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend.

4. Kwijting van de bestuurders.

5. Goedkeuring van de rekening en van de begroting.

6. Ontbinding van de vereniging.

7. Uitsluiting van een lid.

8. Omzetting van de vereniging in een vennotschap met een sociaal oogmerk.

9. Aile gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 12. De bijeenroepnig gebeurt door de raad van bestuur of wanneer ten minste één vijfde van de leden het vraagt, en het geschiedt per brief die minstens acht dagen voor de vergadering naar aile leden dient gezonden te worden en dient de agenda van de vergadering te bevatten. Elk voorstel, ondertekend door één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht.

Artikel 13. De vergadering mag slechts de in de agenda opgenomen punten behandelen, behalve als iedereen aanwezig is. In dat geval kunnen er agendapunten aan toegeoegd worden.

Artiekl 14. Zij vergadert onder het voorzitterschap van de chairman van de raad van bestuur. De secretaris is deze van de raad van bestuur.

Artikel 15. Elk lid is stemgerechtigd en beschikt over één geldige stem. Het lid kan zich laten vertegenwoordigen door één ander lid, drager van een schriftelijke volmacht.. Elk aanwezig lid kan slechts drager zijn van één volmacht.

Artikel 16. Over de statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadsfagen en besluiten, wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk vermeld zijn in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden overgenomen met een meederheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

In geval op de eerste algemene vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten, alsook de wijzigingen aannemen na de meerderheden bedoeld in het tweede of derde paragraaf of hiervoor ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordige leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eertse vergadering worden gehouden,

Artikel 17, De uitsluiting van een lid kan slechts door de algmene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van minstens twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Een lid dat ontslag neemt of wordt uitgesloten, heeft geen inspraak op het bezit van de vereniging en kan betaalde bijdragen niet terugvorderen.

}

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

(Voor- ' 'LjJ~S ?- vervolg

4 behouden

aan hef Artikel 18. Q'e bevoegdheden van de algemene vergadering zijn deze door haar door artikel vier van

Belgisch .dd wet van zevenentwintig juni negentienhonderd eenentwintig toegekend. Staatsblad

Artikel 19. De algemene vergadering beraadslaagt geldig, welke ook het aantal aanwezige leden zij, en de beslissingen worden bij eenvoudige meederheid genomen, behalve wanneer de wet een bijzondere meerderheid vereist. Bij staking van stemmen is de stem van de chairman beslissend.

Artikel 20. De beraadslagingen van de algemene vergadering zullen worden samengevat onder de vorm van notulen, die in een bijzonder boek ingeschreven worden en door de chairman en de secretaris ondertekend worden. Ieder lid kan er steeds inzage van nemen. De beslissingen van de algemene vergadering die derden aanbelangen, zullen hen ter kennis gebracht worden door middel van afkondiging in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad of rechtstreeks per aangetekend schrijven.

1V. De raad van bestuur.

Artikel 21. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimum drie en maximum zeven leden, door de algemene vergadering onder de leden van de vereniging benoemd voor een termijn van zes jaar, uitgezonderd de chairman. Zijn/haar benoeming is voor drie jaar en kan maximaal zonder onderbreking drie maal herkozen worden, Het mandaat van secretaris is permanent.

Hun mandaat eindigt door overlijden, ontslag of afzetting door de algemene vergadering.ln dit geval voorziet de raad van bestuur zelf in de vacature. Deze nieuwe bestuurder beëindigt het mandaat van zijn voorganger.

Wanneer er echter maar drie leden lid van de vereniging zijn, bestaat de raad van bestuur slechts uit twee personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal personen dat lid van de vereniging is. De bestuurders zijn herverkiesbaar.

Artikel 22. De raad van bestuur kiest onder zijn leden: één chairman, geen of meer ondervoorzitters, één secretaris en één schatbewaarder.

Artikel 23. De raad van bestuur vergadert op voorstel van de chairman, alsook wanneer de helft der leden van de raad van bestuur dit vragen.

Artikel 24. De raad van bestuur is geldig samengesteld wanneer de meerderheid van zijn leden aanwezig is. Hij beslist bij eenvoudige meerderheid. Bij staking van stemmen is de stem van de chairman beslissend.

Artikel 25. De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide macht inzake het beheren van de belangen van de vereniging, Alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de algemene vergadering is voorbehouden, valt onder zijn bevoegdheid,

Artikel 26, De raad van bestuur mag ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is en zonder afbreuk te doen aan alle andere machten voortvloeiende uit de wet of de statuten, alle daden en overeenkomsten stellen en afsluiten, schikkingen treffen, compromissen sluiten, roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen, verkopen, onroerende goederen of rechten met hypotheek bezwaren, leningen afsluiten, obligaties uitgeven al dan niet door hypotheek gewaarborgd, de dadelijke uitwinning bedingen, ambtshalve of niet handlichting geven aan alle inschrijvingen met of zonder betaling ofwel er kwijting van geven, huurcontracten van welke duur ook afsluiten, alle legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden, verzaken aan aile zakelijke rechten en aan aile ontbindende voorwaarden, alle bijzondere machten toekennen aan mandatarissen van zijn keus, al dan niet leden.

Artikel 27. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vereniging, met het recht namens de vereniging te ondertekenen, aan een afgevaardigde bestuurder onder zijn leden overdragen.

Aan zijn chairman en/of afgevaardigde bestuurder behoort de bevoegdheid de vereniging in rechte te vertegenwoordigen.

V. Rekeningen, begrotingen.

Artikel 28. Op het einde van ieder boekjaar, van 1 januari tot en met 31 december, zal de raad van bestuur de slotrekening van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar opmaken.

Hij onderwerpt zich aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

VI. Wijziging der statuten, ontbinding.

Artikel 29. De statuten kunnen gewijzigd worden overeenkomstig artikel 16 hiervoor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch.

StaMsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

.700

Luik tiiunr0l

Artikel 30. De algemene vergadering kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.

Artikel 31. In geval van ontbinding zal het netto actief, na voldoening van alle lasten en schulden, een bestemming krijgen die zoveel mogelijk aansluit bij het doel van de vereniging, dit zal namelijk evenredig dienen verdeeld te worden onder de in België bestaande gelijksoortige Christen organisaties, naar keuze van de raad van bestuur.

VI1. Algemeenheden en benoemingen.

Artikel 32. Door de bestuurders worden geen persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Artikel 33. In alle gevallen door de statuten niet uitdrukkelijk voorzien, zijn de beschikkingen van de wet van twee mei gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van elf december tweeduizend en twee van toepassing.

Artikel 34. De raad van bestuur waakt over het vervullen van aile rechtsvormen en draagt zorg voor de vereiste bekendmakingen.

Artikel 35. Als raad van bestuur zijn ondergetekenden benoemd:

1. Als chairman: Roger Jan Baptist Devillé, geboren te Dworp op 6 maart 1938, De Conlnckplein 28/2 2060 Antwerpen.

2. Als schatbewaarder en secretaris: Marianne Baerts, geboren te Brasschaat op 4 juni 1953, Hemelakkers 3/2, 2930 Brasschaat.

De chairman is benoemd in 2012 en de schatbewaarder in 2010. Hun mandaat vervalt onmiddellijk na de algemene vergadering van 2015.

De secretaris is benoemd in 2003 en deze benoeming is permanent.

David Devillé, geboren te Antwerpen op 16 april 1988, Lange Winkelstraat 4 te 2000 Antwerpen, beëindigt de taak als voorzitters bestuurder .

Chairman, Secretaris,

Roger Jan Devillé Marianne Baerts

li 4. 09.. 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

04/05/2012
ÿþ

adn13 ln de bijlagen bij het Beigisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

llIIl liII Itiit IIll lll lllI Ill 11111 ltl 1II

*iaoeassa*

V be h aai Bef Staa

RECHTBANK KOQpHANDEL

Ondernemingsnr. : 0862059190

Benaming Praypowercenter vzw

(voluit)

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vzw

Zetel : Hoomstraat ÇS

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Statuten.

Artikel 1.De naam van de vereniging zonder winstgevend doel: Praypowercenter International vzw

ART 2 1t oe 1tS s - .+~o+rr 6 Letsv Alert.

13/04/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

L'EBC3C3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1

1111

" 11056339*

br

E

51

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

mime 01 APR 2011

Ondernemingsnr.: 0862059190

Benaming TRINITY CHAPEL

(voluit) : Prayer Power Center Foundation VZW

(afgekort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : leeuwlantstraat 55, 2100 Deurne.

Onderwem akte : Statuten

Artikel 1: De naam van de vereniging zonder winstgevend doel:

Praypowercenter vzw

Artikel 2.De maatschappelijke zetel is nu gevestigd in de Hoornstraat 6, 2000 Antwerpen in België. De zetel ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Deze kan elders in België overgebracht worden door een eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Artikel 36.

Als voorzitter nam Ruth Igbinovia ontslag op 30 augustus 2010. Als tijdelijke interimvoorzitter werd

haar taak verder volbracht door de ondervoorzitter David Devillé.

Op de algemene vergadering van 15 maart 2011 werd ondergetekende benoemd:

1. Als voorzitter: David Devillé, geboren te Antwerpen op 16 april 1988, Lange Winkelstraat 4 te 2000 Antwerpen.

Volgende taken worden verder waargenomen:

2. Als schatbewaarder Marianne Josephine Adrienne Baerts, geboren te Brasschaat op 4 juni 1953, Hemelakkers 3/2, 2930 Brasschaat.

3. Als secretaris: Marianne Josephine Adrienne Baerts, geboren te Brasschaat op 4 juni 1953, Hemelakkers 312, 2930 Brasschaat.

De voorzitter is benoemd in 2011 en zijn mandaat vervalt onmiddellijk na de algemene vergadering in 2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

w muni snw rsozau

Luik - vzrvclg

"

De schatbewaarder is benoemd in 2010. Zij beëindigt dit mandaat onmiddellijk na de algemene vergadering in 2015.

De secretaris is benoemd in 2009. Zij beëindigt dit mandaat onmiddellijk na de algemene vergadering in 2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aán hit " Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

23/03/2015
ÿþl

111111111111.11101,111111111111

: 1] I, ? '"

ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging van de akte ter griffie

r10INITEUR

13 -03-

B LGISCH ST

ID

BELGE

2015

F,ATSBLA

Rechtbank van koophandel

Antweroen.

02 MARI 2015

afdelin iepen

D

Ondernemingsnr. : 0862059190

Benaming Praypowercenter

(voluit) :

(afgekort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Den Hert 19, 2970 Schilde

Onderwerp akte : sluiting vzw

Op de algemene vergadering van donderdag 5 februari 2015 werd beslist de vzw Praypowercenter gevestigd in Den Hert 19, 2970 te Schilde in ontbinding te stellen.

Er zijn geen mensen meer die komen deelnemen aan de activiteiten,

Er is tevens geen activa noch passiva.

De vzw wordt gesloten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorzitter, Secretaris, Schatbewaarder,

Maria Helena Tiggelovend Marianne Baerts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PRAYPOWERCENTER

Adresse
DEN HERT 19 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande