PREBEATOR

Association sans but lucratif


Dénomination : PREBEATOR
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 549.980.496

Publication

20/05/2014
ÿþ M0D 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 0 8 MEJ 201

Griffie

1

Ondernemingsnr : Benaming 0549.980.496

(voluit) preBEATor

(verkort) : Rechtsvorm. Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Sint-Katelijnevest 26 - 28, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Aanvaarding van een werkelijk lid - benoeming van een bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 15 april 2014:

1. Aanvaarding van een werkelijk lid

De algemene vergadering besluit de heer Marc Herremans, geboren op 19 december 1973 te Merksem, met rijksregisternummer 73,12.19-369.96, wonende te Bredabaan 528, bus 1, 2990 Wuustwezel, die de wens heeft geuit om werkelijk lid te worden van de Vereniging, te aanvaarden als nieuw werkelijk lid van de Vereniging met ingang vanaf heden.

2. Benoeming van een bestuurder

Gelet op bovenstaande beslissing stelt de algemene vergadering vast dat het aantal werkelijke leden van de Vereniging vier bedraagt. Overeenkomstig artikel 16 van de statuten van de Vereniging wordt de Verenging bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie personen, tenzij de Vereniging slechts drie leden heeft. De algemene vergadering beslist de heer Pieter Raeymaekers, geboren op 30 maart 1981 te Anderlecht, met rijksregisternummer 81.03.30-251.86, wonende te Marie-Henriettelaan 52, 1700 Dilbeek, te benoemen in de hoedanigheid van bestuurder van de Vereniging, met ingang vanaf heden. De duur van zijn mandaat bedraagt zesjaar,

Bovengenoemde wijziging in de raad van bestuur brengt het aantal bestuurders van de raad van bestuur op; drie:

-de heer Kristiaan Vander Velpen;

-de heer Jan Mathieu; en

-de heer Pieter Raeymaekers.

Overeenkomstig artikel 33 van de statuten van de Vereniging, wordt de Vereniging ten aanzien van derden geldig verbonden door hetzij de handtekening van de voorzitter, hetzij de gezamenlijke handtekening van twee; bestuurders en in het kader van het dagelijks bestuur, door de handtekening van de persoon belast met het dagelijks bestuur. Rechtsvorderingen waarin de Vereniging hetzij eiseres, hetzij verweerster is, worden door dei voorzitter van de raad van bestuur behartigd of, bij zijn ontstentenis, door een plaatsvervangende bestuurder of: de algemeen directeur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M0D 2,2

Luik B -Vervolg

4. Volmachten

De algemene vergadering besluit om volmacht te geven aan Meester Elke Janssens, Meester Karolien Boghe en/of ieder van de advocaten van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vereniging, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vereniging bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vereniging in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het neerleggen van de jaarrekening. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vereniging, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Karolien Boghe

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting or organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Staatsb1 d - 2ór05f2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijingën-liij-hël-Sëlgisë7i

Voor-

behouden

aan het

` Belgisch

Staatsblad

15/04/2014
ÿþMD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I1111111I111111H1J11111

Vo

beha 'aan Beits,

Staat

RECHTBANK



KOOPHANDEL

O OrrelelPell

'1) NA

 '

AN WE,.1,3-EN

Ondernemingsnr :

Benaming 5 4.9 " 98 0 . 4 9 6

(voluit) : preBEATor

(verkort):

rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Sint-Katelijnevest 26 - 28, 2000 Antwerpen

: 4:22:h mere akte: Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsovereenkomst en statuten d.d. 20 maart 2014:

Oprichtingsovereenkomst en statuten van preBEATor VZW

- De ondergetekenden, zoals op de ondertekeningspagina vermeld, verklaren bij deze overeenkomst een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals van tijd tot tijd gewijzigd. Als onderdeel van deze overeenkomst stellen de ondergetekende personen de hierna vermelde statuten op die zullen gelden als statuten van deze vereniging.

Volgende personen zijn oprichters:

- Kristiaan Vander Velpen, Kardinaal Sterclodaan 106, 1860 Meise , hjksregistemurner: 58.02.09-323.57

- Jan Mathieu, De Merodelei 197, 2300 Turnhout, rijiçsregisternummer: 58.11.13-245.78

- Toms Sorgeloose, Viséweg 135, 3700 Tongeren, rijksregisternummer: 71.03.03-165-93

1.8enaming, zetel, doel, duur

Artikel 1. - Een vereniging zonder winstoogmerk werd opgericht, die thans de naam draagt preBEATor.

Artikel 2. - Haar zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Sint-Kateiijnevest 26 - 28, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Deze mag, bij beslissing van de algemene vergadering worden verplaatst naar een andere locatie, binnen het grondgebied van het Vlaamse Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Hiervoor dient de procedure voor een statutenwijziging zoals beschreven in deze statuten te worden gevolgd.

Artikel 3. - De vereniging heeft als doel het uitwerken van methodes, diensten en producten en het opzetten, van systemen om een betaalbare gezondheidszorg voor eenieder mogelijk te maken. De vereniging heeft daarbij o.m. tot doel het uitwerken van tools en methodes ten einde medische evaluaties aan te bieden aan het grote publiek, het verzamelen van medische data ten einde deze ter beschikking te stellen voor onderzoeksdoeleinden, het verrichten van onderzoek met het oog op preventie en predictie van ziektes, het verstrekken van informatie aan het publiek betreffende de preventie en predictie van ziektes.

De vereniging streeft de verwezenlijking van deze doelen na met alle middelen waarover zij kan beschikken en de kennis die zij kan verwerven, en zal zich hierbij focussen op vier actiedomeinen, meer bepaald:

a)De creatie van een maatschappelijk draagvlak voor algemeen onderzoek via moderne technologieën; b)Innovatiestimulering, netwerking en kennisverspreiding rond gezondheidszorg en preventie en predictie ven ziektes;

eennisverwerving en competentie-uitbouw (onderzoek, ontwikkeling, open ondernemerschap, opleiding en onderwijs) emtrent gezondheidszorg; en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

L

Y d)internationale profilering en inbedding op het vlak van gezondheidszorg en de preventie en predictie van

ziektes.

ArtiKel 4. - De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan te allen tijde ontbonden worden. De leden

Artikel 5. - De vereniging is samengesteld uit werkelijke leden en toegetreden leden. Zij staat open voor aile natuurlijke of rechtspersonen die een wezenlijke bijdrage kunnen leveren tot het bereiken van het maatschappelijk doel van de vereniging en een toegevoegde waarde hebben voor de vereniging, volgend de toelatingsvoorwaarden hieronder verder gedefinieerd.

Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt, maar het aantal werkelijke leden mag niet minder dan drie bedragen.

De ondergetekende stichtende leden zijn de eerste werkelijke leden.

Als werkelijk lid kan worden toegelaten, iedere persoon die als zodanig door de algemene vergadering wordt aanvaard omwille van diens band met het hoofddoel van de vereniging.

Als toegetreden lid kan worden toegelaten, iedere persoon die de vereniging wil steunen. De raad van bestuur kan verschillende categorieën van toegetreden leden creëren en de criteria waaraan een persoon moet voldoen om tot een bepaalde categorie te worden toegelaten vaststellen.

Artikel 6. - ledere aanvraag tot toetreding als werkelijk of toegetreden lid moet schriftelijk worden ingediend bij de raad van bestuur van de vereniging, ten maatschappelijke zetel.

De toetreding tot de vereniging houdt van rechtswege de instemming in met het doel, de statuten, het huishoudelijke reglement en alle beslissingen van de organen van de vereniging.

De algemene vergadering beslist definitief over de aanvaarding van nieuwe werkelijke leden, zonder haar beslissing te moeten rechtvaardigen. Toegetreden leden worden aanvaard door de raad van bestuur.

Artikel 7. - Het staat ieder lid vrij zich uit de vereniging terug te trekken door zijn ontslag schriftelijk in te dienen bij de raad van bestuur.

Niettemin kan het ontslag van een werkelijk lid niet tot gevolg hebben dat het aantal leden daalt onder het in artikel d vastgelegde minimum, zoniet zal het ontslag opgeschort worden tot een nieuw werkelijk lid is aanvaard.

Wordt door de raad van bestuur voorgelegd aan de algemene vergadering tot uitsluiting, elk lid:

-dat niet meer aan de toetredingsvoorwaarden beantwoordt of:

-dat zijn bijdragen niet betaald heeft 60 dagen na een aanmaning per aangetekend schrijven.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege op het ogenblik dat een werkelijk of toegetreden (id als rechtspersoon wordt ontbonden.

Artikel B. - ieder !id dat vrijwillig de doelstellingen van een vereniging zou tegengewerkt hebben, of zou geweigerd hebben zich te gedragen naar onderhavige statuten, het huishoudelijk reglement of de beslissingen van de organen van de vereniging, kan uit de vereniging gesloten worden bij beslissing van de algemene vergadering, genomen door twee derde van de uitgebrachte stemmen. De betrokkene dient tot deze algemene vergadering opgeroepen te worden bij aangetekend schrijven.

ArtiKel 9. - Het uittredend of uitgesloten lid dient steeds de bijdrage van het lopende dienstjaar te vereffenen

Het uittredend of uitgesloten lid heeft geen enkel recht op het maatschappelijk vermogen.

in.Bijdragen en jaarrekening

Artikel 10.- Het jaarlijkse lidgeld voor leden is vastgesteld op maximum 100.000 EUR.

De ledenbijdrages, voor zowel werkelijke als toegetreden leden, worden jaarlijks door de algemene

vergadering met gewone meerderheid goedgekeurd. De algemene vergadering kan een onderscheiden bedrag

vaststellen afhankelijk van de categorie werkelijk of toegetreden !id.

Artikel 11. - Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 12. - De jaarrekening en het ontwerp van begroting dienen jaarlijks aan de algemene vergadering te worden voorgelegd ten laatste binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de commissarissen.

Deze worden aan de leden ten laatste drie weken voorafgaand aan de zitting van de algemene vergadering waaraan ze zullen worden voorgelegd, meegedeeld.

IV. Organisatie

Artikel 13. - De organen van de vereniging zijn:

" het orgaan van dagelijks bestuur;

" de raad van bestuur;

" de algemene vergadering;

" de commissaris (voor zover de wet de aanstelling van één of meer commissarissen vereist);

" andere werkgroepen, zoals een wetenschappelijk comité, naar noodzaak te bepalen door de raad van bestuur.

V.De persoon belast met het dagelijks bestuur

Artikel 14. - De raad van bestuur kan een persoon belasten met het dagelijks bestuur van de vereniging. Deze zal de titel algemeen directeur dragen wanneer hij niet de hoedanigheid van bestuurder heeft en gedelegeerd bestuurder wanneer hij eveneens de hoedanigheid van bestuurder heeft. Deze persoon kan deelnemen aan de vergaderingen van de raad van bestuur en de algemene vergadering.

De algemeen directeur kan aile bevoegdheden uitoefenen die hem door de raad van bestuur worden toegekend.

De algemeen directeur kan door de raad van bestuur te allen tilde worden afgezet en kan zelf ontslag indienen door schriftelijke kennisgeving hiervan aan de raad van bestuur.

VI.Het uitvoerend comité

Artikel 15. - De read van bestuur kan een uitvoerend comité aanduiden.

De leden van het uitvoerend comité worden aangeduid door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van een lid van het uitvoerend comité kan geschieden op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur of door afzetting ten aile tijde door de raad van bestuur.

De beslissingen genomen door het uitvoerend comité, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

Het uitvoerend comité bereidt ondermeer de vergaderingen van de raad van bestuur voor, doet voorstellen van besluiten aan de raad van bestuur en voert diens beslissingen uit.

VII.De raad van bestuur

Artikel 16. - De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur van tenminste drie personen, die geen lid hoeven te zijn van de vereniging, tenzij de vereniging slechts drie leden heeft (twee bestuurders). Het aantal bestuurders moet steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid van stemmen ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden op voorstel van de raad van bestuur. Hun mandaat als bestuurder is onbezoldigd.

Artikel 17. - De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester, alsmede iedere functie die zij nodig achten, kiezen.

Artikel 18. - De duur van de mandaten van de bestuurder bedraagt zes jaar. Deze mandaten zijn hernieuwbaar.

Het mandaat van de bestuurder kan eindigen door het verstrijken van het mandaat op datum van de algemene vergadering die beslist over hun vervanging, door afzetting van de algemene vergadering, door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2 2

overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid. De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van stemmen van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het aantal bestuurder onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval blijft de ontslagnemende bestuurder in functie tot in zijn vervanging is voorzien, ln voorkomend geval moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder voor de resterende termijn van het bestuursmandaat dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

Artikel 19. - De duur van de functie van voorzitter is beperkt tot zes jaar en kan één keer opeenvolgend hernieuwd worden.

De ambsbeëindiging van de voorzitter kan geschieden op vrijwillige basis door een schriftelijk ontslag bij de raad van bestuur.

Artikel 20. - De raad van bestuur wordt opgeroepen door de voorzitter of twee bestuurder of de persoon belast met het dagelijks bestuur, telkens het belang van de vereniging dit vereist doch minstens tweemaal per jaar.

De oproepingen moeten de agenda vermelden.

Artikel 21. - De raad van bestuur beslist enkel geldig indien een gewone meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Iedere bestuurder beschikt over één stem.

Aile beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, tenzij de wet of onderhavige statuten het anders voorzien.

Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger doorslaggevend. Een afwezige bestuurder mag aan een andere bestuurder een volmacht geven. ledere aanwezige bestuurder mag ten hoogste bouder zijn van één volmacht.

Artikel 22. - De raad van bestuur is een collegiaal orgaan, dat beschikt over de bevoegdheden inzake het beheer van de belangen van de vereniging. Al wat niet uitsluitend door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden is, valt onder zijn bevoegdheid.

De raad van bestuur vaardigt indien hij dit nodig acht en nuttig oordeelt een huishoudelijk reglement

Artikel 23. - De beraadslagingen van de raad van bestuur worden in notulen vastgesteld. Kopieën hiervan worden naar aile bestuurders gezonden. Uittreksels hebben slechts gelding en mogen slechts aan belangstellende derden afgeleverd worden al ze ondertekend zijn door de voorzitter of door twee bestuurders of door de persoon belast met het dagelijks bestuur.

Artikel 24. - De raad van bestuur is bevoegd om in zijn midden comités op te richten die hij geschikt acht, zoals o.a. een wetenschappelijk comité. De raad van bestuur bepaalt de samenstelling, bevoegdheden en procedures van deze comités.

VIII.De algemene vergadering

Artikel 25. - De algemene vergadering is samengesteld uit aile werkelijke leden van de vereniging.

Alle werkelijke leden beschikken ieder over één stem en hebben het recht zelf te stemmen of een mandataris, die zelf lid moet zijn, af te vaardigen middels een volmacht. De volmachten mogen hetzij per brief, hetzij per fax of per e-mail gegeven worden en worden bezorgd op de zetel van de vereniging. Niemand mag aan de stemming deelnemen voor een aantal stemmen dat één vijfde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen overtreft.

Artikel 26. - De algemene vergadering bezit de bevoegdheden die haar door de wet of de statuten uitdrukkelijk worden toegekend.

De volgende bevoegdheden worden in het bijzonder aan haar voorbehouden:

" cie benoeming en de uitsluiting van een werkelijk lid van de vereniging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

'goedkeuring van de lidmaatschapbijdrage,

"Flet wijzigen van de statuten,

"de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

"de benoeming en de afzetting van de commissaris(sen) en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

"de kwijting aan de bestuurders en de commissaris(sen),

"de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

"de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

"de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk,

"aile gevallen waarin de statuten dit vereisen.

Artikel 27. - leder jaar wordt in de loop van het tweede semester bij oproeping door de raad van bestuur een gewone algemene vergadering gehouden.

De oproepingsbrief wordt getekend door de persoon belast met het dagelijks bestuur, en bij ontstentenis door één van de bestuurders, en vermeldt de plaats, de dag en het uur waarop de algemene vergadering plaatsvindt. De oproepingsbrieven worden tenminste acht kalenderdagen voor de algemene vergadering, aan de leden per brief, per e-mail of per fax toegezonden. De oproeping bevat de agenda.

De raad kan, telkens hij het nodig acht, een buitengewone algemene vergadering samenroepen. Een bijzondere algemene vergadering moet verplicht opgeroepen worden indien één vijfde van de werkelijke leden zulks vraagt. De aanvraag dient schriftelijk tot de voorzitter gericht, ten maatschappelijke zetel, en moet vergezeld zijn van de voorgestelde agenda.

Artikel 28. - De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn ontstentenis, door een andere bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris van de vergadering aan en bepaalt de wijze van stemmen. Een geheime stemming zef enkel gehouden worden zo één tiende van de aanwezige werkelijke leden zulks vraagt.

De algemene vergadering kan stemopnemers aanduiden, indien nuttig.

Artikel 29, - De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen.

De agenda wordt door de raad van bestuur samengesteld. leder voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de werkelijke leden en ten minste vijf kalenderdagen vrkir de algemene vergadering aan de voorzitter bekendgemaakt, dient op de agenda gebracht. De werkelijke leden worden onmiddellijk op de hoogte gebracht van deze toevoeging aan de agenda.

Artikel 30. De algemene vergadering kan geldig beslissen, welk ook het aantal aanwezige of

vertegenwoordigde werkelijke leden is, tenzij wanneer de wet of onderhavige statuten het anders bepalen.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkelijke leden, tenzij de wet of onderhavige statuten het anders voorzien.

In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Over wijzigingen aan de statuten van de algemene vergadering slechts geldig beraadslagen, wanneer deze uitdrukkelijk vermeld werden in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de werkelijke leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Indien minder dan twee derde van de werkelijke leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de eerste vergadering, kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden, die mag beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde werkelijke leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Geen enkele statutenwijziging van de vereniging kan goedgekeurd worden dan met ten minste twee derde meerderheid van uitgebrachte stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkelijke leden.

Dezelfde aanwezigheidsvereisten gelden voor de wijziging van de doeleinden of de ontbinding van de vereniging. Deze kunnen echter enkel uitgesproken worden met een meerderheid van vier vijfde van de uitgebrachte stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkelijke leden.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 31. - De notulen van de algemene vergadering worden opgesteld door de secretaris van de algemene vergadering en worden aan alle werkelijke leden meegedeeld. De notulen van de algemene vergadering, alsook de volmachten warden in een register op de zetel van de vereniging bewaard.

Uittreksels, die gelding hebben mits ondertekening door de voorzitter van de vereniging, of door twee bestuurders of door de persoon belast met het dagelijks bestuur, kunnen door belanghebbende toegetreden leden worden ingekeken.

IX.De commissaris

Artikel 32. - In zoverre de wet het vereist, wordt door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar een commissaris benoemd. De commissaris wordt door de algemene vergadering benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering stelt hun bezoldiging vast. Zij zijn herverkiesbaar.

De commissaris houdt toezicht over en controleert de financiële verrichtingen van de vereniging. De commissaris brengt bij de algemene vergadering verslag uit over zijn opdracht.

X.Vertegenwoordiging van de vereniging

Artikel 33. - Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door hetzij de handtekening van de voorzitter, hetzij de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders en in het kader van het dagelijks bestuur, door de handtekening van de persoon belast met het dagelijks bestuur.

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan ten alle tijde met onmiddellijk ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

Artikel 34. - Rechtsvorderingen waarin de vereniging hetzij eisers hetzij verweersters is, worden door de voorzitter van de raad van bestuur behartigd of, bij zijn ontstentenis, door een plaatsvervangende bestuurder of de algemeen directeur.

XI.Ontbinding, vereffening

Artikel 35. - De vereniging zal slechts kunnen ontbonden worden bij stemming van de algemene vergadering te dien einde regelmatig bijeengeroepen en onder de voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid, voorzien door de wet en deze statuten.

Artikel 36. - In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging worden door de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aangesteld. De vereffenaars zullen na aanzuivering van het passief een verslag opstellen voor de algemene vergadering omtrent hun vereffeningswerkzaamheden. Al de roerende en onroerende goederen van de vereniging zullen, na aanzuivering van het passief, de bestemming krijgen waartoe besloten werd door de algemene vergadering die de ontbinding heeft uitgesproken. Dit vermogen moet tot een belangeloze doelstelling warden aangewend.

XII. Slotbepaling

Artikel 37. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd van tijd tot tijd, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake.

Overgangsbepalingen

De oprichters komen bijeen in een eerste buitengewone algemene vergadering en duiden de volgende personen aan ais bestuurders van de raad van bestuur

Kristiaan \tender Velpen, Kardinaal Stercledaan, 106 1860 Meise, 58.02.09-323_57, Leuven, 0910211958 Jan Mathieu, De Merodelei 197, 2300 Turnhout, 58.11.13-245.78, Gent, 13/11/1958

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Volmacht

Voor-abe,houden

aan het

Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

kalik B *Vervolg

De oprichters om volmacht te geven aan Meester Elke Janssens, Meester Karolien Boghe en/of teder van de advocaten van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de oprichting van de vereniging, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot inschrijving van de vereniging bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige , formaliteiten voor de bekendmaking van de statuten en benoemingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de vereniging, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Karolien Boghe

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd:

- de originele oprichtingsovereenkomst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/09/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



11111MMI

Ondernemingsnr : 0549.980.49e Benaming

(voluit) : preBEATor

Voor

behoud aan tu BeIgis(

Staatsbl

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

O SEP t ZU14

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel Sint-Katelijnevest 26 28, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte Benoeming dagelijks bestuur

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur d.d. 12 juni 2014: 1.Benoeming dagelijks bestuur

De raad van bestuur beslist om de volgende personen aan te duiden om het dagelijks bestuur waar te nemen en dit met onmiddellijke ingang:

- de heer Pieter Raeymaekers, geboren op 30 maart 1981te Anderlecht, wonende te Marie-Fienriettelaan 52, 1700 Dilbeek, die bestuurder is van de Vereniging, als gedelegeerd bestuurder;

- de heer Kristiaan Vander Velpen, geboren op 9 februari 1958 te Leuven, wonende te Kardinaal Sterckxlaan 106, 1860 Meise, die bestuurder is van de Vereniging, als gedelegeerd bestuurder; en

- de heer Tomes Sorgeloose, geboren op 3 maart 1971 te Gent, wonende te Viséweg 135, 3700 Tongeren, die geen bestuurder is van de Vereniging, als algemeen directeur.

De gedelegeerd bestuurders en de algemeen directeur zijn belast met het dagelijks bestuur van de Vereniging en de vertegenwoordiging van de Vereniging voor alle zaken met betrekking tot dit bestuur.

Overeenkomstig artikel 33 van de statuten van de Vereniging is de Vereniging geldig verbonden ten aanzien van derden in het kader van het dagelijks bestuur door de handtekening van de persoon belast met het dagelijks bestuur. Rechtsvorderingen waarin de Vereniging hetzij eiseres hetzij verweersters is, worden door de voorzitter van de raad van bestuur behartigd of, bij zijn ontstentenis, door een plaatsvervangende bestuurder of de algemeen directeur en dit overeenkomstig artikel 34 van de statuten van de Vereniging.

3. Volmachten

De raad van bestuur besluit om volmacht te geven aan Meester Elke Janssens, Meester Karolien Boghe en/of ieder van de advocaten van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vereniging, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vereniging bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffe en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beeissingen van de Vereniging in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vereniging, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, he noodzakelijke doen.

Karolien Boghe

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PREBEATOR

Adresse
SINT-KATELIJNEVEST 26-28 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande