PRECIOUS JEWEL GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PRECIOUS JEWEL GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 563.843.578

Publication

13/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-10-2014

Griffie

*14309304*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563843578

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Precious Jewel Group

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen op zeven oktober tweeduizend veertien

1. NAUWKEURIGE AANWIJZING VAN DE AANDEELHOUDERS

1' De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACHTUNG BABY , gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Hof ter Schriecklaan 53, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0563.611.966, BTW-plichtige.

2'. De heer DE CLERCK Gregory, Jan, Roger, Marie, Agnes, wonend te 9770 Kruishoutem, Waregemsesteenweg 155, rijksregister nummer 79.07.16-093.68. Echtgenoot van Mevrouw CAVEYE Amelie, Marie, Cecile, rijksregister nummer 78.08.13-276.58, onder het beheer van de zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Astrid DE WULF te Dendermonde op 23 juni 2009, tot op heden ongewijzigd.

3'. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SIRIUS B , gevestigd te 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), de Hinnisdaellaan 42 bus 2, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0888.255.526, BTW-plichtige.

4'. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ESV VENTURES , gevestigd te 2630 Aartselaar, Lindenboslaan 4, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0878.978.663, BTW-plichtige.

5'. Mevrouw HENDRIX Catharina, Maria, wonend te 2018 Antwerpen, Bleekhofstraat 22, rijksregister nummer 60.12.09-174.27. Echtgenote van de heer DEVRIENDT Ludovic, Ernest, Esther, Mattheus, rijksregister nummer 56.09.21-374.44, onder het beheer van de zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Axel DE SCHRIJVER te Antwerpen-Borgerhout op 4 januari 1995, tot op heden ongewijzigd.

6'. Mevrouw WOUTERS Katrien, Leonie Josepha Maria, wonend te 2540 Hove, Statielei 20, rijksregister nummer 62.08.03-048.56. Echtgenote van de heer KELLER René, Henri Anna, rijksregister nummer 49.10.27-427.56, onder het beheer van het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract

2. RECHTSVORM EN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP

a) rechtsvorm van de vennootschap (artikel 2.1) : Naamloze vennootschap

b) naam (artikel 2.2) : Precious Jewel Group

3. ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 2.3.)

2600 Berchem (Antwerpen), Callensstraat 39 a, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen

4. DOEL (artikel 3)

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden : 1. Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland. Het aankopen, verkopen, overdragen, beheren, te gelde maken en valoriseren, zowel voor eigen

Onderwerp akte :

Callensstraat 39 Bus a 2600 Antwerpen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

7. OVERDRACHT VAN AANDELEN (artikel 14)

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

8. PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VENNOOTSCHAP TE BESTUREN EN TE VERBINDEN

a) Algemeen (artikel 16)

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten hoogste zeven

(7) bestuurders, waarbij:

(a) de houder(s) van de gezamenlijke meerderheid van de Klasse A Aandelen het recht zullen hebben om kandidaten voor te dragen voor de benoeming van maximaal vier (4) bestuurders; zij worden aangeduid als de  A-Bestuurders ; en

(b) de houder(s) van de gezamenlijke meerderheid van de Klasse B Aandelen (zolang deze worden aangehouden door mevrouw Catharina Hendrix en/of mevrouw Katrien Wouters) het recht zullen hebben om kandidaten voor te dragen voor de benoeming van maximaal twee (2) bestuurders; zij worden aangeduid als de  B-Bestuurders .

Voor elke functie van bestuurder waarin dient voorzien te worden, dienen aan de algemene vergadering tenminste twee (2) kandidaten te worden voorgesteld, waaruit de algemene vergadering gehouden is een keuze te maken bij gewone meerderheid.

Indien de houder(s) van de gezamenlijke meerderheid van de Aandelen dit nuttig achten kan daarenboven één (1) onafhankelijke bestuurder worden benoemd uit een lijst van kandidaten die in gelijke mate wordt samengesteld door de houder(s) van de gezamenlijke meerderheid van de Klasse A Aandelen en de gezamenlijke meerderheid van de Klasse B Aandelen.. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

b) Bevoegdheden van de raad van bestuur (artikel 15)

rekening als voor rekening van derden, van alle roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de activiteiten die door de wet voorbe¬houden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs;

2. Het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze belangen of deelnemingen.

3. Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelne¬men aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

4. Het verlenen van alle advies en bijstand op alle mogelijke vlakken van de bedrijfsvoering aan het bestuur en de directie van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, en in het algemeen het stellen van alle handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot de activiteiten van een holding.

5. Het aankopen, ruilen of anderszins verwerven, het verkopen, huren, verhuren, verkavelen, doen bouwen, doen verbouwen, doen bebouwen van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen in België en in het buitenland, alsmede het verrichten van alle handelingen die nodig, nuttig of dienstig zijn voor het beheren en uitbaten van dit onroerend patrimonium van de vennootschap.

De vennootschap mag :

* alle hoegenaamde handels -, nijverheids -, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

* op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen en/of tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

* zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

5. DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 4)

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

6. KAPITAAL EN AANDELEN (artikel 5)

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd duizend euro (¬ .500.000,00).

Het is verdeeld in driehonderd duizend (300.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde

:

a) tweehonderd veertig duizend (240.000) aandelen, genummerd van 1 tot en met 240.000, zullen worden aangeduid als aandelen klasse  A ;

b) zestig duizend (60.000) aandelen, genummerd van 240.001 tot en met 300.000, zullen worden

aangeduid als de aandelen klasse  B

die alle zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen behoudens uitdrukkelijk andersluidende

bepalingen in de statuten.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal vol¬gestort.

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds als college.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht (artikel 28.1)

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee gezamenlijk handelende bestuurders waarvan ten minste één (1) A-bestuurder.

9. TOEZICHT (artikel 29)

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien het Wetboek van vennootschappen deze verplichting oplegt.

De commissarissen worden benoemd en bezoldigd volgens de regels vervat in het Wetboek van vennootschappen.

10. ALGEMENE VERGADERINGEN

a) Datum : (artikel 30)

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste werkdag

van de maand februari om negentien (19:00) uur

b) Voorwaarden voor toelating : (artikel 33)

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen op naam, of hun vertegenwoordigers, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering

c) Vertegenwoordiging van aandeelhouders (artikel 34)

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

De raad van bestuur kan de tekst van deze volmachten vaststellen en eisen dat deze ten minste vijf (5) dagen voor de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet aandeelhouder, aan wie volmacht is gegeven volgens de voorschriften van dit artikel.

d) Stemrecht : (artikel 38)

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen

* geven alle aandelen recht op één (1) stem wanneer alle aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen.

* geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij respectievelijk vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd, behoudens in de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen. De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Stemming op afstand per brief (artikel 38.3.)

Elke Aandeelhouder heeft het recht om vóór de algemene vergadering op afstand te stemmen per brief, dit door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier.

Dit formulier dient de volgende vermeldingen te bevatten:

- de aanduiding van de naam en van de volledige en nauwkeurige identiteit van de aandeelhouder, inbegrepen zijn woonplaats of zetel;

- de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen van besluit;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen, alsmede zijn stemwijze (voor of tegen) of zijn onthouding aangaande de punten van de agenda; de aandeelhouder mag zijn stemwijze of zijn onthouding daarbij verduidelijken en motiveren.

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van voormeld formulier dat bij een ter post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen vóór de datum van de vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt als bewijs).

De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding door de aandeelhouder zijn vermeld zijn nietig. Indien, tijdens de vergadering, een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarover al is gestemd, wordt die stemming nietig geacht.

Het voormeld formulier dat naar de vennootschap wordt verstuurd voor een bepaalde vergadering,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

geldt voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen.

De stemming op afstand per brief door een aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen op de datum van de algemene vergadering, wordt nietig geacht.

Een aandeelhouder die per brief op afstand heeft gestemd, mag geen andere wijze van deelname aan de vergadering meer kiezen voor het aantal aldus uitgebrachte stemmen.

Schriftelijke besluitvorming (artikel 39.4)

De Aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die behoren tot de bevoegdheid van de algemene vergadering, met uitzondering van

- de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden;

- de besluiten te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633, van het Wetboek van vennootschappen.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar alle Aandeelhouders en naar de houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, met de vraag aan de Aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en, binnen een door de raad van bestuur per geval vast te stellen termijn, behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Op zelfde ogenblik wordt aan alle Aandeelhouders een afschrift toegezonden van alle stukken die aan de algemene vergadering dienden worden voorgelegd.

Is binnen deze termijn de goedkeuring van alle Aandeelhouders met betrekking tot de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien binnen deze termijn bepaalde voorstellen van besluit wel eenparig worden goedgekeurd, doch andere niet.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen kennis nemen van de eenparig en schriftelijk genomen besluiten. Deelname op afstand

Overeenkomstig artikel 538bis van het Wetboek van vennootschappen, hebben de aandeelhouders het recht om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld communicatiemiddel; de aandeelhouders worden dan geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Alsdan zal de raad van bestuur bepalen hoe wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronisch communicatiemiddel aan de algemene veergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Onverminderd enige bij of krachtens de wet opgelegde beperking moet het elektronische communicatiemiddel de aandeelhouder die op afstand de vergadering bijwoont, ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken

* kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering;

* deel te nemen aan de beraadslagingen;

* vragen te stellen;

* het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, en dit voor zover de betrokken houder van een effect over stemrecht geniet met de effecten waarmee hij op afstand de vergadering bijwoont.

De notulen van de algemene vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of stemming hebben belet of verstoord.

11. BOEKJAAR (artikel 41)

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van elk

jaar.

12. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE (artikel 42)

42.1. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. 42.2. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

42.3. Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

42.4. Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet rekening gehouden worden met :

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ( pro rata participationis )

b) de op dat aandeel gedane volstorting ( pro rata liberationis ), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar

( pro rata temporis ).

42.5. Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van vennootschappen kan de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergadering beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

13. WIJZE VAN VEREFFENING (artikel 47)

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

14. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 september 2015.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

15. BENOEMING VAN BESTUURDERS

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op zes (6), en volgende personen werden benoemd :

Als A-bestuurders op voordracht van de houders van Klasse A Aandelen

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACHTUNG BABY , gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Hof ter Schriecklaan 53, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0563.611.966, BTW-plichtige, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen :

Mevrouw TAILLIEU Elise, Alice, Patricia, wonend te 2600 Berchem (Antwerpen), Hof ter Schriecklaan 53, rijksregister nummer 77.03.15-296.19.

2. De heer DE CLERCK Gregory, Jan, Roger, Marie, Agnes, wonend te 9770 Kruishoutem, Waregemsesteenweg 155, rijksregister nummer 79.07.16-093.68.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SIRIUS B , gevestigd te 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), de Hinnisdaellaan 42 bus 2, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0888.255.526, BTW-plichtige, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen :

De heer FOQUÉ Peter, Floris, Solange, Richard, wonend te 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), de Hinnisdaellaan 42 bus 2, rijksregister nummer 75.08.05-301.16.

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ESV VENTURES , gevestigd te 2630 Aartselaar, Lindenboslaan 4, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0878.978.663, BTW-plichtige, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen :

De heer VERTÉ Edward, Marcel, Germaine, wonend te 2630 Aartselaar, Lindenboslaan 4, rijksregister nummer 73.03.28-353.70.

Als B-bestuurders op voordracht van de houders van Klasse B Aandelen

5. Mevrouw HENDRIX Catharina, Maria, wonend te 2018 Antwerpen, Bleekhofstraat 22, rijksregister nummer 60.12.09-174.27.

6. Mevrouw WOUTERS Katrien, Leonie Josepha Maria, wonend te 2540 Hove, Statielei 20,

rijksregister nummer 62.08.03-048.56.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2020, die de

jaarrekening zal behandelen over het boekjaar dat zal worden afgesloten op 30.09.2019.

De opdracht van de bestuurders wordt NIET bezoldigd.

16. BENOEMING VAN COMMISSARIS

De aandeelhouders verklaren thans géén commissaris te benoemen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig, wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan

* alle advocaten of aangestelden van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CRESCO ADVOCATEN gevestigd te

2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 180-120, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer

0548.916.070, BTW-plichtige,

* alle zaakvoerders en aangestelden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

 Finvision (Brussels) , gevestigd te 1731 Zellik, Zuiderlaan 14, RPR Brussel met

ondernemingsnummer 0832.047.588, BTW-plichtige

teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot

a) inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b) inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belasting over de

Toegevoegde Waarde.

- Voor ontledend uittreksel -

- Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 7 oktober 2014, met in bijlage :

uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

de rechtbank van koophandel.

Staatsblad

22/12/2014
ÿþMod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan hc Belgis Staatst 1111111111,11.1111111111111111

1"~,.41'oÍiJ,7~_i~ " ~....6 )J.lûnpjYl

1 1 DU, 2014

afdelingr ffie

n~werpen

Ondememingsnr : 0563.843.578

Benaming

(voluit) : Precious Jewel Group

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Callensstraat 39a, B-2600 Antwerpen (Berchem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 1 december 2014:

1,Benoeming van gedelegeerd bestuuder

De raad van bestuur besluit om Achtung Baby bvba, met maatschappelijke zetel te Hof ter Schriecklaan 53, B-2600 Antwerpen (Berchem), KBO 0563.611.966, RPR Antwerpen vast vertegenwoordigd door Elise Taillieu, met ingang van de oprichting van de Vennootschap voor onbepaalde duur te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap. De raad van bestuur bekrachtigt alle handelingen gesteld dcor Achtung Baby bvba in haar hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, sinds de oprichting van de Vennootschap.

2.Taekenning bijzondere volmacht

Toekenning van een bijzondere volmacht aan de hiernavolgende personen om, ieder afzonderlijk handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen om het besluit van de raad van bestuur sub agendapunten 1 en 2 openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij ieder ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, en In het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat, en om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht:

de heer Pieter CAPIAU, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Lange Kievitstraat 118, B-2018 Antwerpen;

de heer Yannick VERRYCKE, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Lange Kievitstraat 118, B-2018 Antwerpen;

- de heer Wim VAN BERENDONCKS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te

Lange Kievitstraat 118, B-2018 Antwerpen; en

de heer Lukas DECOSTER, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Lange Kievitstraat 118, B-2018 Antwerpen,

Wim Van Berendoncks

Bijzonder Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van L.0 k..B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PRECIOUS JEWEL GROUP

Adresse
CALLENSSTRAAT 39, BUS A 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande