PREEVIOO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PREEVIOO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.930.936

Publication

10/03/2014
ÿþ mud Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter galle van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen,-op

2 7 FER, 2014

Griffie

11J1,1.1111âIRILII

Vr

beh.

aai

Bel

Staa

lI



oi

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr; Benaming

(voluit) PREEV100 (verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 78 bus 97

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING -- BENOEMINGEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op 26 februari 2014, dat er door.

De Heer DAS KAL Sascha, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Kastanjeboom laan 1, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten, met de naam "PREEVIOO", met zetel te 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 78 bus 97, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volstort.

De vennootschap heeft tot doel ; de creatie, ontwikkeling, verbetering installatie, verkoop en/of aankoop, distributie, programmering en onderhoud van software voor elektronische apparatuur; computeradviesbureau, realisatie van programmais en gebruiksklare systemen; gegevensverwerking, databanken, onderhoud en reparatie van computers en kantoormachines; groot- en kleinhandel in diverse machines en uitrusting voor de nijverheid en de handel; het verstrekken van opleidingen en het inrichten van seminaries; de groot- en kleinhandel, huur en verhuur in en van elektronische apparatuur; het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht; adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering, en beheer; informatiekantoor, studiebureau, organisatie- en raadgeversbureau; alle commerciële aktiviteiten op commissie;

De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen; deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere vennootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, of welke wijze dan ook.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag in het kader van haar activiteit alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

ledere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven,

Werd benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht ;

De Heer DASKAL Sascha, voornoemd,

Er werd geen commissaris benoemd,

De jaarvergadering wordt gehouden op vijfentwintig juni te elf uur ten maatschappelijke zetel, en voor de eerste maal in tweeduizend vijftien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. het eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

VOLMACHT:

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsloket, het Bestuur van de B.T.W. en bij het Bestuur Economisch Potentieel, alle formaliteiten van inschrijving en wijziging te vervullen, werd volmacht gegeven aan :

5n 53o 836

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

 %

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ a

Voort}~, geehoudin aan het Belgisch Staatsblad

Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus

2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus

2, 2018 Antwerpen _

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd ; expeditie en volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/03/2015
ÿþ Mod Word 11a

I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsblac'

111111101

Rechtbank van koophandel Antwer>san

19 WAT 2015 1.

afdeling Antwerpen

Grif ic

Ondernemingsnr : 0546.930.936

Benaming

(voluit) : PREEVI00

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 78 bus 97

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGINGEN -- SPLITSING AANDELEN -- AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS -- Marc DENS, met zetel te Antwerpen op 17 februari 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten heeft genomen :

I. De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verhogen met duizend vierhonderd achtentachtig euro (¬ 1.488,00) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.$00,00) op twintigduizend achtentachtig euro (¬ 20.088,00) door creatie van acht (8) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde.

Deze acht (8) nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van honderd zesentachtig euro {¬ 186,00) per aandeel, welk bedrag verhoogd wordt met een uitgiftepremie vastgesteld op veertigduizend driehonderd tweeënzestig euro tweeduizend honderd vijfentwintig / tienduizendsten euro (¬ 40.362,2125) per aandeel.

Aldus is de inschrijvingsprijs van ieder nieuw aandeel vastgesteld op veertigduizend vijfhonderd achtenveertig euro tweeduizend honderd vijfentwintig 1 tienduizendsten euro (¬ 40.548,2125), waarop onmiddellijk in geld moet worden ingeschreven en volledig volstort.

Deze nieuwe aandelen zuilen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen; zij zullen in de winst van de vennootschap delen vanaf heden.

Il. De twee enige vennoten, de Heer DASKAL Sascha, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Kastanjeboomlaan 1 en de Heer GRiNSPAN Emmanuel, wonende te Ra'anana 4330111 (Israël), Ahuza 171 app 3, besluiten te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op de acht (8) nieuwe aandelen.

111. Zijn hier tussengekomen:

1° Mevrouw KNELLER Julie, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Sorbenlaan 38,

2° De Heer ALEXIS Yves Georges, wonende te Haoranim 33, 46103 Kfar Smaryahu (Israël), Ahuza 171 app 3

Die verklaren ieder op vier (4) nieuwe aandelen, zijnde samen op de acht (8) nieuwe aandelen in geld in te schrijven tegen de fractiewaarde van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel, verhoogd met een uitgiftepremie van veertigduizend driehonderd tweeënzestig euro tweeduizend honderd vijfentwintig/tlenduizendsten euro (¬ 40.362,2125) per aandeel, zijnde een totale uitgifteprijs van veertigduizend vijfhonderd achtenveertig euro tweeduizend honderd vijfentwintig/tienduizendsten euro (¬ 40.548,2125) per aandeel, of honderd tweeënzestig duizend honderd tweeënnegentig euro vijfentachtig cent (¬ 162.192,85) per vier (4) aandelen, en ze volledig te volstorten als volgt:

1° Mevrouw KNELLER Julie door inbreng van een schuldvordering onder de vorm van een lening ten opzichte van de vennootschap "PREEVIO", ten bedrage van tweehonderd duizend Amerikaanse dollar (USD 200.000,00) of honderd tweeënzestig duizend honderd tweeënnegentig euro vijfentachtig cent (¬ 162.192,85).

2° De Heer ALEXIS Yves door inbreng in geld van tweehonderd duizend Amerikaanse dollar (USD 200.000,00) of honderd tweeënzestig duizend honderd tweeënnegentig euro vijfentachtig cent (¬ 162.192,85).

Deze som werd gestort op een bijzondere rekening iNG nummer BE84 3631 4171 8959 op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris wordt overhandigd.

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris ervan akte te nemen dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat de acht (8) nieuwe aandelen volledig volgestort zijn in geld en in natura, zodat de som van duizend vierhonderd achtentachtig euro (¬ 1.488,00), alsmede de uitgiftepremie van driehonderd tweeëntwintig duizend achthonderd zevenennegentig euro zeventig cent (¬ 322.897,70), hetzij in totaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

driehonderd vierentwintig duizend driehonderd vijfentachtig euro zeventig cent (¬ 324.385,70) vanaf heden ter beschikking is van de vennootschap.

IV. De vergadering besluit de uitgiftepremie, zijnde het verschil tussen het bedrag van inschrijving, hetzij driehonderd vierentwintig duizend driehonderd vijfentachtig euro zeventig cent (¬ 324.385,70), en het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij duizend vierhonderd achtentachtig euro (¬ 1.488,00), zijnde driehonderd tweeëntwintig duizend achthonderd zevenennegentig euro zeventig cent (¬ 322.897,70), te boeken op de rekening "Uitgiftepremie".

Deze rekening "Uitgiftepremie" blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de algemene vergadering van vennoten, beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalvermindering.

V. De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal een tweede maal te verhogen met driehonderd tweeëntwintig duizend achthonderd zevenennegentig euro zeventig cent (¬ 322.897,70) om het te brengen van twintigduizend achtentachtig euro (¬ 20.088,00) op driehonderd tweeënveertig duizend negenhonderd vijfentachtig euro zeventig cent ( ¬ 342.985,70), door incorporatie van voormelde rekening "Uitgiftepremie" in het kapitaal, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Vl. Na de kapitaalverhogingen zal het kapitaal driehonderd tweeënveertig duizend negenhonderd vijfentachtig euro zeventig cent (¬ 342.985,70) bedragen, vertegenwoordigd door honderd en acht (108) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering besluit vervolgens ieder van de honderd en acht (108) bestaande aandelen op te splitsen in honderd aandelen voor één aandeel, zodat het geplaatst maatschappelijk kapitaal thans wordt vertegenwoordigd door tienduizend achthonderd (10.800) aandelen.

VII. De vergadering besluit de statuten In overeenstemming te brengen met voorgaande besluiten door ze aan te passen en te coördineren.

VOLMACHT:

Om bij aile administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket, het Bestuur van de B.T.W. en het Bestuur Economisch Potentieel, aile formaliteiten van wijziging te vervullen, wordt volmacht gegeven aan :

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "RANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd ; expeditie en volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PREEVIOO

Adresse
PELIKAANSTRAAT 78, BUS 97 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande