PRESTIGE SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRESTIGE SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.855.347

Publication

19/03/2013
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMC iW, V~nWP~UU~I~VI~W

1 44540*

en de RechtbankRechtbank~Ieer9e~egd ter ~

van Koophandel te Aº%twespen, 0~ MRT 2013

Griffie

Ondernemingsnr:

Benaming (voluit) : Prestige Services

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hanendreef 55

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden vóár Meester Kathleen PEETERS, notaris te Heist-op-den-Berg (ltegem) op 6 maart 2013, dat :

1) De heer PRINTEMS Peter Marcel Maria, wonende te 2930 Brasschaat, Hanendreef 55,

2) Mevrouw FRATERS Anke Petrus Elza, wonende te 2930 Brasschaat, Hanendreef 55.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan de

statuten onder meer het volgende inhouden

- NAAM: Haar naam luidt: "Prestige Services".

-

ZETEL: te 2930 Brasschaat, Hanendreef 55.

- DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

- DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- Het verrichten van bouwwerkzaamheden zoals onder meer ruwbouwwerken en onder kap brengen van gebouwen; geluids- en warmte-isolatie; plaatsen van lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren; al dan niet geprefabriceerd timmerwerk, houten spanten en trappen; marmer- en steenhouwerswerk; smeedwerk; dakbedekkingen in asfaltproducten (of gelijkaardige) en dichtingswerken; tegelwerk; pleister- en raapwerk; bedekkingen die niet in metaal of asfalt zijn; verfwerk; glazenmakerswerk; parketwerk; sanitaire installaties en gasverwarmingsinstallaties met individuele toestellen; centrale verwarming, thermische installaties; ventilatie, luchtverwarming en airconditioning; schrijnwerk; gevels reinigen en opknappen; metalen dakbedekkingen en zinkwerk; restauratie door ambachtslieden; restauratie van monumenten; muur- en vloerbekledingen; vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren; elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen; installatie van elektrische bedrading en toebehoren; installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen; installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal; loodgieterswerk; isolatiewerkzaamheden; installatie van stores en zonneschermen; installatie van lichtreclames en uithangborden; installatie van liften en roltrappen; installatie van antennes en bliksemafleiders; stukadoorswerk; installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz.; installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren; montage van serres, veranda's enz.; aanbrengen van glas, spiegels, enz.; waterdichtingswerken; bouw van sierschouwen en open haarden; metsel- en voegwerken; chapewerken; verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer; installatie van riolering.

- Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden; snoeien; installatie van groendaken, installatie van afsluitingen.

- De ontwikkeling van residentiële bouwprojecten; projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken; projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen; ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten; projectontwikkeling voor kantoorbouw; projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van commerciële en industriële

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 17.7

centra, , hotels, industriezones en markten, jachthavens, wintersportcentra, enz.;

projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken; algemene bouw van residentiële gebouwen en niet-residentiële gebouwen; optrekken van de ruwbouw van individuele huizen; bouw van individuele huizen en appartementen volgens de formule "sleutel op de deur"; optrekken van de ruwbouw van gebouwen met of zonder celstructuur; algemene coördinatiewerkzaamheden bouwwerf; optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, enz.; montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enz. voor landiaouwdoeleinden; slopen van gebouwen en andere bouwwerken;

" De vennootschap kan eveneens alle werkzaamheden uitvoeren van landmeter, expertises opmaken, plaatsbeschrijvingen doen, staat van goederen opmaken en schattingen doen.

" Ze kan alle onroerende goederen kopen en verkopen, verkavelen, ruilen, huren en verhuren, onderhuren en onderverhuren, in eigendom houden en beheren, zowel bebouwde als onbebouwde, dit zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in samenwerking met derden.

Ze kan zich tevens borg stellen voor derden en als bestuurder of vereffenaar optreden van andere vennootschappen.

" Ze kan, alleen of door deelneming, zelf of door bemiddeling van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handelingen stellen met roerend, onroerend, financieel, burgerlijk, handels- en industrieel karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die het helpen verwezenlijken.

Het is de vennootschap met name toegelaten om zich op aile mogelijke manieren in te mengen in alle zaken of ondernemingen, vennootschappen, verenigingen of groeperingen met gelijk, gelijkaardig, analoog of aan het hare verbonden doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten of het verlenen van haar diensten te vergemakkelijken.

- Deze lijst is niet beperkend,

Liet bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te

interpreteren.

- KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Op het kapitaal werd ingeschreven als volgt:

1. Door de heer PRINTEMS Peter, ten belope van negenduizend vijfhonderd euro (¬ 9.500,00), volstort ten belope van drieduizend honderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 3.166,67) waarvoor hem vijfennegentig (95) aandelen worden toegekend;

2. Door mevrouw FRATERS Anke, ten belope van negenduizend honderd euro (¬ 9.100,00), volstort ten belope van drieduizend drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 3.033,33) waarvoor haar éénennegentig (91) aandelen worden toegekend

De oprichters hebben aan ondergetekende notaris een bewijs overhandigd welk afgeleverd werd door Belfius bank op 5 maart 2013, waarin deze financiële instelling attesteert dat gemeld bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE68 0688 9690 1534, geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

Notaris Peeters bevestigt derhalve dat de storting is gebeurd overeenkomstig artikel 69, 14° van het Wetboek van Vennootschappen.

- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders,

vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat

bepaalt.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder :

De heer PRINTEMS Peter, voormeld.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder:

Mevrouw FRATERS Anke, voormeld.

Zij verklaren elk hun mandaat te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een

maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht

onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger,

natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van

bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

op de laatste btz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- e behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

- WINSTVERDELING: De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

- VERDELING BIJ VEREFFENING: Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening.

Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht,

- ALGEMENE VERGADERING: De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op 1 juni van elk jaar om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar, Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op 31 december 2013.

- COMMISSARIS: Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voeldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

- VOLMACHT: Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Matheussen & Co te 2270 Herenthout, Vonckstraat 37, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en de Federale overheidsdienst Financiën.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend Notaris Kathleen PEETERS.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsbiad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 28.08.2015 15498-0352-012

Coordonnées
PRESTIGE SERVICES

Adresse
HANENDREEF 55 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande