PRET A UTILISER, AGEKORT : PAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRET A UTILISER, AGEKORT : PAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.918.887

Publication

04/07/2013
ÿþLrri Mod wad 11.1

È i ; _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ier griffie van do Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 5 Ki 213

Griffie

i

1III

IIIW~IflW~N~IMVV

*13102WIIN~134

V, beh

aai

Bel Staa

Ondememingsnr : 0834.918.887

Benaming

(voluit) : Prêt à utiliser

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Albrecht Dürerstraat 33A, 2050 Antwerpen.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder + verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd 17/05/2013 werd de heer Nicky Rutten ontslagen als zaakvoerder. De heer Nicky Rutten aanvaardt dit ontslag en verkrijgt kwijting en ontlasting over zijn mandaat als zaakvoerder.

Tevens werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 2050 Antwerpen, Albrecht Dürerstraat 33A, naar 2070 Zwijndrecht, Adhemar Borinstraat 102 en dit met ingang van '1 mei 2013.

De zaakvoerder

Anthony ludicello

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 14.06.2013 13173-0390-014
08/04/2011
ÿþ Mod2P

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1H11 i

i w



*11053365*

P`°'~~oPagrf fer

Ciffie van de leedinat ~ltoophr3rrc~`o~e Antwerpen,

Oà7)

19 MARI 2011

Griffie

0834 " 918.887

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Prêt à utiliser Rechtsvorm : BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Zetel : 2050 ANTWERPEN, ALBRECHT DORERSTRAAT 33A

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie

Antwerpen op 24 maart 2011, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De Heer IUDICELLO Anthony, wonende te 2070 Zwijndrecht, Adhemar Borinstraat 102.

2. De Heer RUTTEN Nicky Leon, wonende te 3910 Neerpelt, Koning Albertlaan 11 bus 2.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "Prêt à utiliser", afgekort "PAU". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2050 Antwerpen, Albrecht Dürerstraat 33A.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke of reglementaire bepalingen:

1. Ontwikkeling, beheer, consulting in multimediatoepassingen in algemene zin

2. De ontwikkeling, het beheer en consultancy van IT en ICT producten en diensten, zoals e-commerce, e-business, e-marketing, e-mailhandeling, website, mobiele website, mobiele applicaties, hosting, interactieve presentaties, social media, database, communicatie en collaboratie, enterprise content management, portais en internetapplicaties in het algemeen

3. De groot-en kleinhandel, de in-en uitvoer, ontwikkeling en assemblage, de aan-en verkoop, de installatie en het onderhoud van hard-en software, alle elektronische appara-ten, accessoires en benodigdheden, en multimediale instrumenten voor communicatie doeleinden.

4. Het organiseren van opleidingen gerelateerd aan multimedia toepassingen.

5. Het beheer van computernetwerken voor derden.

6. Het ontwikkelen en commercialiseren van hardware, software en procescontrolesys-temen voor gegevensverwerking, voor het organiseren en besturen van productiesystemen, voor de organisatie en verwerking van administratie en voor toepassingen in de dienstver-leningssector, alsook voor communicatiesystemen.

7. De consultancy, projectbeheer, ontwikkeling, opleiding, onderzoek, vervaardiging, de aan- en verkoop, de exploitatie, commercialisatie en marketing, de in-en uitvoer, het verhuren, leasen, installeren, onderhouden en herstellen van informaticamateriaal (hardware en software) en aanverwante goederen zoals hiervoor vermeld, zowel wat betreft data, audio en video.

8. De deelname, onder welke vorm ook, aan de oprichting, de uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande. Het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, inschrijving, aankoop of op welke wijze ook.

9. Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van zaakvoerder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar.

10. Het beheer van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggings-goederen in het bijzonder.

11. Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welk danige onroerende transacties in de meest brede zin.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap za! haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 24 maart 2011.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUI-ZEND ZESHONDERD EURO en is verdeeld in honderd gelijke aandelen, zonder ver-melding van waarde. Ieder der aandelen is volstort ten belope van zeven-tigfhonderdzesentachtigsten, zodat het maatschappelijk kapitaal in totaal voor zeven-duizend euro volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten, al dan niet natuurlijke persoon. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Voor alle transacties waarvan de waarde vijfduizend (5.000,00) euro te boven gaat, wordt, in afwijking van hetgeen voorafgaat, de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegen-woordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden. Deze regel is niet van toepassing wanneer in de vennootschap slechts één zaakvoerder benoemd werd.

Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennoot-schap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstelling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van april om zeventien uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand april 2013, om 17.00 uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaar-neming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van vennootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-'rif telijk uit te brengen.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 24 maart 2011 tot 31 december 2012.

Met eenparigheid van stemmen worden als niet-statutaire zaakvoerders benoemd: voornoemde Heren Anthony IUDICELLO en Nicky RUTTEN, die beiden deze aanstel-ling aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 24 maart 2011 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 24 maart 2011 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennootschap. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan ieder van hen volledige vertegenwoordigingsbe-voegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Voor alle transacties waarvan de waarde vijfduizend euro te boven gaat, wordt, in afwijking van hetgeen voorafgaat, de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOLMACHT

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR VERHELST, met zetel te 9111 Sint-Niklaas (Puivelde-Belsele), Marktstraat 35, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Mevrouw Krista VERHELST, wonende te 9111 Sint-Niklaas (Puivelde-Belsele), Marktstraat 35, alsook de aange-istelden of lasthebbers van voormelde ven-+nootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" indeplaatsstelling en met macht voor ieder van hen om afzon-'derlijk te handelen, om alle verrich-'tin-igen te

doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van

ondernemingen, de RSZ, een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen, alle andere administratieve

overheden, en alle belas-itingad-iministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen,

wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening

van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 31.07.2015 15369-0115-014

Coordonnées
PRET A UTILISER, AGEKORT : PAU

Adresse
ADHEMAR BORINSTRAAT 102 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande