PRIME CORPORATE SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRIME CORPORATE SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.958.675

Publication

24/06/2014
ÿþmodwe11.1

Zb) 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t.

j Il

Il

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14122038*

Ondernemingsnr : 0457.958.676 Benaming

(voluit) :

(verkort):

PRIME PRODUCTS

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Wouter Haecklaan Ibis, 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging splitsingsvoorstel bij partiële splitsing

Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders en de oprichters van onderstaande vennootschappen op 11 juni 2014 beslist het onderhavig splitsingsvoorstel voor te leggen aan de buitengewone algemene vergadering, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot 758 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aan de voorgestelde partiee splitsing deelnemende vennootschappen:

1. De splitsende vennootschap-,. de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Prime Products, gevestigd te 2100 Deurne, Wouter Haecklaan 1 bis.

De BVBA Prime Products met maatschappelijke zetel te 2100 Deume, Wouter Haecklaan 1 Bis werd opgericht bij akte verleden op 6 mei 1996 voor het ambt van notaris De Boungne, notaris te Kalmthout en verschenen in de Bijlage tot het Belgische Staatsblad van 30 mei 1996 onder het nummer 132. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0457.958.675.

De statuten werden een laatste maal gewijzigd op 22 december 2012, bij akte verleden voor Notaris Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen en verschenen in de bijlage tot het Belgische Staatsblad van 27 januari 2012 onder het nummer 12025447.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 124.800 euro en wordt vertegenwoordigd door 5.032 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap heeft tot doel;

"a) De im- en export, groot-, kleinhandel en productie van marketing- en grafische materialen, de aan- en verkoop van aile toebehoren, benodigdheden, onderdelen en aanverwante producten.

Het stellen van aile handelingen hiertoe en het opzetten van het nodige distributie-apparaat om dit

doel te bereiken.

b)Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, commissiehandel of commercialisering van bovenvermelde producten en tevens nieuwe producten, nieuwe technologie en hun toepassingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

De volgende personen zijn aandeelhouder van de BVBA Prime Products:

De heer Guy Van Ginderen 2.516

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffe van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 13 in 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Eikse Amer 40F

2870 Puurs

Abel Veldhoven BV.

Het Groen 1, bus B,

5511 AC Knegsel, Nederland

5.032

De vennootschap wordt bestuurd door de heer Guy Van Ginderen en de heer Abraham De Groot, beiden zaakvoerders van de vennootschap.

Gelijktijdig met de splitsingsakte zef de maatschappelijke benaming van de vennootschap worden gewijzigd in PRIME CORPORATE SERVICES en zal het maatschappelijk doel ais volgt worden gewijzigd:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

'Groothandel, detailhandel en handelsbemiddeling in industriële producten voor allerhande toepassingen .Organiseren van seminaries, opleidingen, studiedagen en conferenties

" Het verlenen van advies, training en bijstand op commercieel, financieel en legaal vlak .Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering

" Het waarnemen of laten waarnemen van bestuurdersfuncties en diensten verlenen die direct of Indirect verband houden met voorafgaande

+let ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten

"Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen

.Overige zakelijke dienstverlening in de breedste zin van het woord

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën, of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te lichten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel, identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

2. De verkrijgende vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PRIME PRODUCTS gevestigd te 2100 Deume, Wouter Haecklaan 1 Bis

De verkrijgende vennootschap BVBA PRIME PRODUCTS zal worden opgericht bij de voorgenomen splitsing. De maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te 2100 Deume, Wouter Haecklaan 1 Bis en zal worden ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen.

Het maatschappelijke kapitaal zal bij de oprichting 70.674,41 EUR bedragen en zal als doel hebben:

"a) De im- en export, groot-, kleinhandel en productie van marketing- en grafische materialen, de aan- en verkoop van aile toebehoren, benodigdheden, onderdelen en aanverwante producten.

Het stellen van aile handelingen hiertoe en het opzetten van het nodige distributie-apparaat om dit

doel te berelken,

b)Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, commissiehandel of commercialisering van bovenvermelde producten en tevens nieuwe producten, nieuwe technologie en hun toepassingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en ai haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

2.516

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als zaakvoerder van de vennootschap zullen de heer Guy Van Ginderen en de heer Abraham De Groot worden benoemd

In aanmerking nemende dat de zaakvoerders van de BVBA Prime Products (bij splitsing gewijzigd in Prime Corporate Services) en de oprichters van de BVBA Prime Products het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een partiële splitsing door te voeren waarbij een deel van het vermogen van de splitsende vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de verkrijgende vennootschap, verbinden de zaakvoerders van de BVBA Prime Products (na splitsing: Prime Corporate Services) en de oprichters van de BVBA Prime Products zich ertoe te doen wat ln hun macht ligt om de BVBA Prime Products (na splitsing: Prime Corporate Services) te splitsen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het splitsingsvoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat

A.De partiële splitsing zal worden doorgevoerd tussen

1.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Prime Products (na splitsing; Prime Corporate Services), met maatschappelijke zetel te 2100 Deume, Wouter Haecklaan Ibis "

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid in oprichting Prime Products waarvan de maatschappelijke zetel zal worden gevestigd te 2100 Deume, Wouter Haecklaan Ibis

B.Ruilverhouding  wijze van uitreiking

Van het eigen vermogen van de BVBA Prime Products (na splitsing: Prime Corporate Services) zal 53,63 % worden afgesplitst naar de BVBA Prime Products. De overige 46,37 eic van het eigen vermogen blijft in de BVBA Prime Products (na splitsing: Prime Corporate Services).

Er wordt geen opleg in geld betaald.

In ruil voor de overdracht van 53,63 % van het vermogen van de BVBA Prime Products (na splitsing: Prime Corporate Services) aan de BVBA Prime Products zullen de aandeelhouders van de BVBA Prime Products (na splitsing: Prime Corporate Services) 2.850 aandelen van de nieuw opgerichte BVBA Prime Products ontvangen.

De uit te geven aandelen zullen worden verdeeld door het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap onder haar aandeelhouders volgens de volgende verhouding:

1 aandeel van de BVBA Prime Products (na splitsing: Prime Corporate Services) geeft recht op 1 aandeel van de nieuw op te richten BVBA Prime Products.

Deze 180 nieuwe aandelen van de BVBA Prime Products zullen als volgt worden verdeeld tussen de aandeelhouders van de BVBA Prime Products (na splitsing: Prime Corporate Services):

Guy Van Ginderen 1.425 aandelen

Abel Veldhoven BV 1.425 aandelen

2.850 aandelen

De aandeelhouders zullen zich in een buitengewone algemene vergadering akkoord verklaren met het aan hen toegekende aantal aandelen.

C. Datum voor deelname in de resultaten

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven op deelname in de resultaten, gaat in op 1 januari 2014.

D.Boekhoudkundige verwerking Ct

è

g

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschappen

boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

E.Bevoorrechte aandelen

Er zijn in de gesplitste vennootschap geen andere effecten dan aandelen en er worden door de verkrijgende vennootschappen geen bijzondere rechten toegekend.

F. Toepassing artikel 746 laatste !id

Door aile aandeelhouders en ab oprichters van de vennootschappen die deelnemen aan deze partiële splitsing, is te kennen gegeven dat ze instemmen met de mogelijkheid voorzien in artikel 746 laatste lid om af te zien van de schriftelijke verslagen over het splitsingsvoorstel en van het verslag door een bedrijfsrevisor of extern accountant

G. Bijzondere voordelen

Noch aan de bestuurders van de te splitsen vennootschap, noch aan de bestuurders van de verkrijgende vennootschappen worden bijzondere rechten toegekend.

H. Beschrijving van de aan de verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passive van het vermogen

Aan de verkrijgende vennootschap worden alle activa en passive bestanddelen overgedragen die verbonden zijn aan de activiteiten DIGITAL SIGNAGE en de POS-activiteiten van de overdragende vennootschap, inclusief de arbeidsovereenkomst met de enige werknemer in de vennootschap.

De activa en passiva van de overdragende vennootschap die in de voorgenomen splitsing geen deel uitmaken van de overdracht aan de overnemende vennootschap, kunnen als volgt worden samengevat:

'Het onroerend goed gelegen aan de Wouter Haecklaan 'Ibis te 2100 Deurne kadastraal gekend onder sectie Antwerpen 31 AFDIDeume 5 AFD 11345 kadastrale legger 12545

" Verbouwingswerken aan het gebouw gelegen aan de Wouter Haecklaan Ibis te 2100 Deurne zoals opgenomen onder de post aanpassingswerken gebouw (rek 240100/240190) in de boekhouding van overdragende vennootschap

" Een Mercedes Vito met chassisnummer WDF63981313369122

'De participatie in de Spd DYNAMIC DIGITAL SIGN, Jaargetijdenlaan 100-102, 1050 Brussel, ingeschreven

in het Rechtspersonenregister van Brussel onder het nummer 0888.572.656

'De vorderingen op de Spi DYNAMIC DIGITAL SIGN, de BVBA PRIME PRODUCTIONS en de BVBA

PNEUMATIC PRODUCTS AND SYSTEMS

'De leveranciersschulden aan de Sprl DYNAMIC DIGITAL SIGN, de BVBA PRIME PRODUCTIONS, de

BVBA PNEUMATIC PRODUCTS AND SYSTEMS en aan de BVBA FOQUE & PARTNERS

'De rekening courantverhoudingen met de Sv' DYNAMIC DIGITAL SIGN, de BVBA PRIME

PRODUCTIONS, de BVBA PNEUMATIC PRODUCTS AND SYSTEMS en de aandeelhouders.

'De toe te rekenen interesten aan de aandeelhouders

'Flet investeringskrediet afgesloten g Dexia Bank (Belfius Bank) onder het nummer 071-0455965-29

verbonden aan de aankoop van het onroerend goed gelegen aan de Wouter Haecklaan 1 Bus, 2100 Deurne

Het bovenstaande geeft volgend beeld van de over te dragen activa en passiva en van de activa en passive die in het patrimonium van de overdragende vennootschap blijven:

VERDELING ACTIVA EN PASSIVA

Vbfw splitsing Na splitsing

Prime Products Prime Products Prime Products

(na splitsing: bij oprichting Prime Corporate Services)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ACTIVA

Immateriële vaste activa

71.108,66 71.108,66

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Afschrijving immateriële vaste activa -66.284,66 -66.284,66

Terreinen en gebouwen 239.485,97 239.485,97

Afschrijvingen terreinen en gebouwen -45.865,18 -45.865,18

Verbouwingswerken 67.058,00 67.058,00

Afschrijvingen verbouwingswerken -42.031,41 -42.031,41

Merceds Viano 39.229,00 39.229,00

Afschrijvingen Mercedes Viano -39,229,00 -39,229,00

Overige materiele vaste activa 520.898,02 520.898,02

Afschrijvingen overige materiële vaste activa -410.317,91 -410.317,91

Participatie Dynamlc Digital Sign NV 14.895,00 14.895,00 35.939,50

Borgen 250,00 250,00 304.254,02

Voorraden 35.939,50 30.103,15 587,72

Klanten 334.357,17 26.236,30

Te ontvangen credit nota's 587,72 136.369,58

Op te stellen facturen 26.236,30 -123.084,88

Dubkieuze debiteuren 136.369,58

Provisie dubieuze debiteuren -123.084,88

R/C Dynamic Digital Sign NV 42.528,45 42.528,45

R/C Van Ginderen 9.267,48 9.267,48

Over te dragen kosten 1,758,63 1.758,63

Te innen interesten Abraham De Groot 3.181,37 3.181,37

Te innen interesten Van Ginderen 2.016,28 2.016,28

Belfius -45 -601,90 -601,90

Antwerps Beroepskrediet -2.203,10 -2,203,10

Dexia-45 USD 388,79 388,79

Dexia-57 42,27 42,27

815.980,15 320.889,11 495.091,04

PASSIVA 5.032,00

Kapitaal 124.800,00 54.125,59 70.674,41

Wettelijke reserve 2.478,94 1.075,11 1.403,83

Belastingvrije reserve 18.500,00 8.023,43 10.476,57

Overgedragen verlies -94.042,35 -40.786,04 -53.256,31

Lening gebouw 162.821,98 162.821,98

Overige leningen 54.682,04 54.682,04

Lening gebouw 12.960,86 12.960,86

Overige kredieten 54.938,56 54.938,56

Straight ban Belfius 150.000,00 150.000,00

Leveranciers 202.928,04 95.029,23 107.898,81

Op te maken credit nota's 5.965,04 5.965,04

Te ontvangen facturen 20.515,70 20.515,70

BTW 8.918,05 8.918,05

Bedrijfsvoorheffing 3.737,62 3.737,62

Vakantiegeld 569,37 569,37

Waarborg schermen 7.593,60 7.593,60

R/C Pirme productions 40,13 40,13

R/C Pneumatic products en systems 3.184,27 3,184,27

WC Abraham De Groot 2.020,48 2.020,48

Toe te rekenen kosten 4.000,00 4.000,00

Te betalen interesten 13.476,02 13.476,02

,

q.11

Over te dragen opbrengsten 55.891,80 55.891,80

815.980,15 320.889, 11 495.091,04

J. Verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen, criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

De nieuwe aandelen van de BVBA Prime Products zullen verdeeld worden onder de bestaande aandeelhouders van de BVBA Prime Products (na splitsing: Prime Corporate Services) in verhouding tot de aandelen die zij momenteel bezitten in de BVBA Prime Products (na splitsing: Prime Corporate Services). De verdeling is terug te vinden onder punt B. Ruilverhouding.

K. Verantwoording van de partiële splitsing

Het bestuursorgaan van de BVBA Prime Products (na splitsing: Prime Corporate Services) heeft tijdens haar zitting van 11 juni 2014 beslist om de splitsing van de vennootschap voor te stellen aan de algemene vergadering der aandeelhouders.

De splitsing die wordt voorgenomen, kadert in een herstructurering van de vennootschap,

L. Neerlegging van het splitsingsvoorstel

Overeenkomstig artikel 728 W. Venn. wordt door het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap onderhavig splitsingsvoorstel betreffende de voorgenomen splitsing door oprichting zes weken váár de algemene vergadering neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de vennootschap.

Getekend,

Guy Van Ginderen Abraham De Groot

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijgevoegd: voormeld splitsingvoorstel

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

iziehouden

aan het

Belgisch

itsblad

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2014
ÿþmod 11.1

2142717 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bi O ll

E Si

*14189649*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

06 OKT, 2014

G riffie

Ondernemingsnr : 0457.958.576

Benaming (voluit) PRIME PRODUCTS

(verkort)

Rechtsvorm:

i! Zetel:

(volledig adres)

Onderwersgen1 akte PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE BVBA

1! "PRIME PRODUCTS" te 2100 Antwerpen (Deurne),

Wouter Haecklaan I bis

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te; !!Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse,! !! notaris te Antwerpen, op 29 september 2014, blijkt het volgende:

I. Er werd overgegaan tot partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap (hierna de! "Partiële Splitsing"), waarbij:

- slechts een deel van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap, te weten de besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRIME PRODUCTS", rechtspersonenregister Antwerpen,i !! afdeling Antwerpen 0457.958.675, met zetel te 2100 Antwerpen (Deume), Wouter Haecklaan 1 bis (hierna dei :! "Partieel Gesplitste Vennootschap") werd afgesplitst, welk afgesplitst deel, met alle rechten en verplichtingen! !! daaraan verbonden, onder algemene titel is overgegaan op een nieuw opgerichte vennootschap, te weten de! !! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "PRIME PRODUCTS" waarvan de zetel! zal worden gevestigd te 2100 Antwerpen (Deume), Wouter Haecklaan I bis (hierna de "Nieuwe Vennootschap"! genoemd);

- cie Partieel Gesplitste Vennootschap onverminderd blijft voortbestaan en dus niet werd ontbonden of! vereffend;

;! - het afgesplitste deel van het vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap, bij wijze van een !! inbreng in nature en onder algemene titel, werd overgedragen naar de inbrenggenietende Nieuwe

Vennootschap, en waarbij de afzonderlijke bestanddelen van dat afgesplitste vermogen in de balans van de uit !I de Partiële Splitsing ontstane en inbrenggenietende Nieuwe Vennootschap werden geboekt tegen boekwaarde,

als gevolg waarvan het vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap op overeenkomstige wijze werd

verminderd;

;.

- de vennoten van de Partieel Gesplitste Vennootschap hun bestaande participatie en rechten in de Partieel Gesplitste Vennootschap behouden en nieuwe aandelen en rechten verkregen in de uit de Partiële Splitsing ontstane inbrenggenietende Nieuwe Vennootschap,

r. De Partiële Splitsing en de daarmee gepaard gaande inbreng in nature ln de Nieuwe Vennootschap; heeft tot voorwerp:

;.

De activiteiten "DIGITAL SIGNAGE" en de "POS-activiteiten", zijnde bedrijfstakken en omvattende! !! het geheel van activiteiten, zowel operationele als het beheer betreffende, die gerelateerd zijn met de! !! bedrijfstakken 'DIGITAL SIGNAGE' en 'POS-activiteiten' en alle activa- en passivabestanddelen alsmede de! rechten en de verplichtingen die betrekking hebben op de bedrijfstakken 'DIGITAL SIGNAGE' en POS-activiteiten' van de Partieel Gesplitste Vennootschap alsook alle eventuele kosten, verliezen, aansprakelijkheden, passive of andere verplichtingen die betrekking hebben op de Partiële Splitsing, met, inbegrip van enige fiscale kosten, verliezen, aansprakelijkheden, passive of andere verplichtingen, mocht de !! Partiële Splitsing daartoe aanleiding geven, waarvoor de Nieuwe Vennootschap de Partieel Gesplitste' Vennootschap en haar vennoten op eerste verzoek zal vrijwaren.

Voor een gedetailleerd overzicht van de vermogensbestanddelen die overgaan naar de! ;! inbrenggenietende Nieuwe Vennootschap, alsmede de waarde van deze vermogensbestanddelen en hun! !i effectieve boekhoudkundige verwerking, wordt verwezen naar het Splitsingsvoorstel en meer bepaald de daarin! Op de laatste biz. van Luik B vermeiden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Wouter Haecklaan 1 bis

2100 Antwerpen (Deurne)

WIJZIGING NAAM EN DOEL - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

L.

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

opgenomen beschrijving onder titel "H. Beschrijving van de aan de verkrijgende vennootschap over te' dragen delen van de activa en passiva van het vermogen" (op pagina 5 en volgende van het Splitsingsvoorstei) en naar het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 219, §1, van het Wetboek van Vennootschappen en meer bepaald de daarin opgenomen beschrijving en waardering onder titel 3.4 Het voorwerp van de verrichting" (op pagina 7 en volgende van het verslag) alsmede naar de splitsingsbalans opgesteld per 31 december 2013 en houdende een numerieke uitwerking van de Partiële Splitsing op basis van de boekhoudkundige situatie per 31 december 2013 van de activa en passive die de afgesplitste bedrijfstakken DIGITAL SIGNAGE' en 'POS-activiteiten' samenstellen en werden afgesplitst naar de Nieuwe Vennootschap (hierna de "Splitsingsbalansl

Het personeel dat verbonden is aan de afgesplitste activiteiten van de bedrijfstakken 'DIGITAL SIGNAGE' en 'POS-activiteiten', zal, in het kader van en ingevolge de Partiële Splitsing, mee overgaan naar de uit de Partiële Splitsing ontstane en inbrenggenietende Nieuwe Vennootschap, en na de Partiële Splitsing, met behoud van al hun rechten en verplichtingen als werknemer, worden tewerkgesteld in de Nieuwe Vennootschap.

In concreto gaat het om één (1) personeelslid met een deeltijds arbeidscontract die mee zal overgaan, te weten: mevrouw DE ROECK Veerle.

Door deze verrichting gaan aile hierna beschreven activa- en passivabestanddelen van het afgesplitste deel van het vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel, over op de uit de Partiële Splitsing ontstane inbrenggenietende Nieuwe Vennootschap, met name een nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRIME PRODUCTS", waarvan de statuten werden vastgelegd en die krachtens deze vermogensovergang het hierna vermelde kapitaal zal hebben, te weten ontvangt deze Nieuwe Vennootschap in beginsel aile vermogensbestanddelen, zowel activa-als passivabestanddelen, van de Partieel Gesplitste Vennootschap, die verbonden zijn aan het overeenkomstig het Splitsingsvoorstel evenwel rekening houdend met de opmerkingen en rechtzettingen hiervoor, afgesplitste deel van het vermogen, zijnde een netto-boekhoudkundig eigen vermogen ten bedrage van negenentwintigduizend tweehonderdachtennegentig euro vijftig cent (E 29.298,50), waarmee haar kapitaal, dat werd vastgesteld op in totaal zeventigduizend zeshonderdvierenzeventig euro eenenveertig cent (¬ 70.674,41) werd gevormd, verdeeld in vijfduizend tweeëndertig (5.032) volledig volgestorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Voor een overzicht van de activa en passiva vermogensbestanddelen die, ingevolge de Partiële Splitsing, over zijn gegaan naar de uit de Partiële Splitsing ontstane inbrenggenietende Nieuwe Vennootschap, alsmede de waarde van deze vermogensbestanddelen wordt verwezen naar het Splitsingsvoorstel, het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 219, §1, van het Wetboek van Vennootschappen en de Splitsingsbalans.

De datum vanaf wanneer de handelingen van de Partieel Gesplitste Vennootschap, wat betreft het af te splitsen deel van haar vermogen, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de uit de Partiële Splitsing ontstane en inbrenggenietende Nieuwe Vennootschap, is bepaald op 1 januari 2014 om 00.00 uur.

Teneinde iedere betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de Partieel Gesplitste Vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven uitsplitsing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave hierboven, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva, rechten en verplichtingen, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij in de Partieel Gesplitste Vennootschap blijven dan wel aan de Nieuwe Vennootschap zijn toebedeeld, zullen worden toegewezen aan Partieel Gesplitste Vennootschap en dus in de Partieel Gesplitste Vennootschap blijven, met uitzondering van eventuele niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva die later zouden worden ontdekt en die duidelijk en uitsluitend de afgesplitste bedrijfstakken DIGITAL SIGNAGE' en 'POS-activiteiten' betreffen alsook met uitzondering van eventuele kosten, verliezen, aansprakelijkheden, passive of andere verplichtingen die betrekking hebben op de Partiële Splitsing, met inbegrip van enige fiscale kosten, verliezen, aansprakelijkheden, passive of andere verplichtingen, mocht de Partiële Splitsing daartoe aanleiding geven, waarvoor de Nieuwe Vennootschap de Partieel Gesplitste Vennootschap en haar venno(o)(t)(en) op eerste verzoek zal vrijwaren.

2. Ingevolge de Partiële Splitsing werd de netto-boekwaarde van de Partieel Gesplitste Vennootschap verminderd met negenentwintigduizend tweehonderdachtennegentig euro vijftig cent (E 29.298,50), welk bedrag in de boekhouding van de Partieel Gesplitste Vennootschap per 1 januari 2014 (00h00) werd verwerkt als volgt:

- vermindering van de post 'Kapitaal' : zeventigduizend zeshonderdvierenzeventig euro eenenveertig cent (E 70.674,41);

- vermindering van de post Wettelijke reserve'; duizend vierhonderdendrie euro drieëntachtig cent (¬ 1.403,83);

- vermindering van de post 'Belastingvrije reserve': tienduizend vierhonderdzesenzeventig euro zevenenvijftig cent (E 10.476,57); en

- vermindering van de post `Overgedragen verlies'; minus drieënvijftigduizend tweehonderdzesenvijftig euro eenendertig cent (- E 53.256,31).

De gezegde vermindering van het geplaatst kapitaal met zeventigduizend zeshonderdvierenzeventig euro eenenveertig cent (E 70.674,41) werd integraal aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris vast te stellen dat als gevolg van de vermindering van het maatschappelijk kapitaal ingevolge de Partiële Splitsing het kapitaal van de Partieel Gesplitste Vennootschap vierenvijftigduizend honderdvijfentwintig euro negenenvijftig cent (¬ 54.125,59) bedraagt

Artikel 5 van de statuten werd bijgevolg gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierenvijftigduizend honderdvijfentwintig

euro negenenvijftig cent (E 54.125,59).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door vijfduizend tweeëndertig (5.032) gelijke aandelen zonder vermelding van

nominale waarde."

3. De naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan "PRIME CORPORATE SERVICES",

in het kort "PCS", Beide namen mogen zowel samen ais afzonderlijk gebruikt worden.

Artikel 1 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 1: Rechtsvorm Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "PRIME CORPORATE SERVICES", in het kort "PCS". Beide

namen mogen zowel samen als afzonderlijk gebruikt worden.

4. Na voorafgaandelijke kennisname van het desbetreffende verslag van de zaakvoerders met staat van

activa en passive per 30 juni 2014, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 van de statuten

werd gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in

het buitenland, alleen of In samenwerking met derden, om het even welke handelingen te stellen die

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Groothandel, detailhandel en handelsbemiddeling in industriële producten voor allerhande

toepassingen

- Organiseren van seminaries, opleidingen, studiedagen en conferenties

- het verlenen van advies, training en bijstand op commercieel, financieel en legaal vlak

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering

- Het waarnemen of laten waarnemen van bestuurdersfuncties en diensten verlenen die direct of indirect

verband houden met voorafgaande

Het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen

- Overige zakelijke dienstverlening in de breedste zin van het woord

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke

gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken

of uit te breiden.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën, of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële

tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of

bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek., gelijkaardig of verwant is met

het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard

zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken?

5. Artikel 22 van de statuten werd integraal gewijzigd en de laatste alinea van het gewijzigde artikel 22 van de statuten luidt voortaan ais volgt:

"Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen?

6. Tenslotte werd er beslist tot verlening van de volgende volmachten:

I. vooreerst om de ruimste machtigingen te geven aan het bestuursorgaan met opdracht tot het formaliseren van deze verrichting van Partiële Splitsing op elk vlak en verlenen de ruimste machtigingen aan elk lid van het bestuursorgaan afzonderlijk tot uitvoering van aile voorgaande besluiten aangaande de Partiële Splitsing, zowel intern ais extern tegenover derden, zowel in het binnenland ais in het buitenland, met inbegrip van de vertegenwoordiging van de Vennootschap tegenover aile binnenlandse en buitenlandse overheden, administraties, en inzonderheid om de hoger genomen beslissingen aangaande de Partiële Splitsing te verwerken in de balans van de Partieel Gesplitste Vennootschap en de uit de Partiële Splitsing ontstane Nieuwe Vennootschap alsook om een nieuw register van aandelen voor de uit de Partiële Splitsing ontstane Nieuwe Vennootschap aan te leggen en de in laatstgenoemde uitgegeven nieuwe aandelen in te schrijven overeenkomstig de genomen beslissingen en om de vennootschapsrechtelijke documenten en boekhoudkundige stukken van de Partieel Gesplitste Vennootschap die betrekking hebben op de afgesplitste bedrijfstak `bestratingswerken' over te dragen naar de uit de Partiële Splitsing ontstane Nieuwe Vennootschap om bij haar te archiveren en te bewaren;

Il) vervolgens ook aan de heer VAN G1NDEREN Guy, geboren te Antwerpen op 14 oktober 1969, wonende te 2870 Puurs, Eikse Amer 40 F, met recht van indeplaatsstelling, de ruimste machtigingen te geven, met bevoegdheid om alleen op te treden en met recht van indeplaatssteliing, om zowel de Vennootschap als de uit de Partieel Splitsing ontstane Nieuwe Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van deze vennootschappen als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mo d 11.1

Voor- Notaris Frank Liesse

behouden aan het Belgisch Tegelijk hiermee neergelegd., afschrift akte, gecoördineerde statuten, staat van activa en passive,

Staatsblad verslag zaakvoerders.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

02/10/2012 : AN316478
27/01/2012 : AN316478
07/09/2011 : AN316478
26/10/2010 : AN316478
04/02/2010 : AN316478
12/12/2008 : AN316478
21/11/2007 : AN316478
08/08/2007 : AN316478
04/09/2006 : AN316478
21/03/2006 : AN316478
15/09/2005 : AN316478
02/08/2004 : AN316478
07/06/2004 : AN316478
09/10/2015 : AN316478
24/05/2002 : AN316478
29/12/2001 : AN316478
11/04/2001 : AN316478
30/05/1996 : AN316478
03/04/2017 : AN316478

Coordonnées
PRIME CORPORATE SERVICES

Adresse
WOUTER HAECKLAAN 1BIS 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande