PRIME SAFETY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRIME SAFETY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.216.880

Publication

25/03/2014
ÿþ 2140675 mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i~uum~~~~~uu~unn

1 066388

Nt;ergele ter gela un do Recta*

van Konplaarrde te Antmeen, op

}:'~,',,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0828.216.880

Benaming (voluit) : Prime Safety

(verkort)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mertensstraat 19 bus A

(volledig adres) 2950 Kapellen

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING (ART. 537 WIB92) - UITBREIDING DOEL - BENOEMING ZAAKVOERDER-OPVOLGER - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 7 maart 2014, blijkt het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met zesendertigduizend vierhonderd euro (¬ 36.400,00) door inbreng in geld, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De voorzitter verklaarde en de vergadering bevestigde dat deze kapitaalverhoging gebeurde in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 (hierna WIB92) zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 met het oog op de opneming in het kapitaal van het volledige verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door

AXA.

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op vijfenvijftigduizend euro (¬ 55.000,00).

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal uit hoofde van deze kapitaalverhoging zijn nageleefd.

2. Artikel 5 van de statuten van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenvijftigduizend euro (¬ 55.000,00),

Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van

nominale waarde."

3. Na kennisname van het desbetreffende verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

per 31 december 2013, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 van de statuten werd

gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 3: doel

De vennootschap heeft tot doel:

1/ De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer van, evenals de promotie op

enigerlei wijze van:

- aile producten van de textiel en kledingnijverheid en in het bijzonder van beroeps- en werkkledij.

- metaal- en ijzerwaren en allerhande machinerie;

- onderhoudsproducten;

- alle producten, in de ruimste zin van het woord, die gebruikelijk verkocht worden in een handelszaak

voor geschenkartikelen, zowel gadgets als designvoorwerpen, zowel siervoorwerpen als gebruiksvoorwerpen, waaronder onder meer speelgoed, fantasieartikelen, fantasiejuwelen, decoratieartikelen en decoratiemateriaal, kunstvoorwerpen, artikelen voor binnenhuisinrichting, huishoud- en keukenmateriaal, artikelen van de textiel- en kledingnijverheid, modeaccessoires, aile aanhorigheden en aanverwante producten van voormelde producten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nfen} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteganwccrd!gan

Naara an hsndteken nçj

mod 11.1

Het verlenen van alle diensten die verband houden met of aansluiten bij de verkoop van hoger vermelde producten zoals bijvoorbeeld het inkaderen van posters en kunstwerken, het graveren van voorwerpen, het drukken van teksten en foto's op textiel of voorwerpen, het ontwikkelen van foto's en dergelijke meer.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

21 Alle activiteiten die verband houden met vervoer, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- Het uitbaten van een transportbedrijf voor nationaal en internationaal transport van goederen, dieren en zaken in de ruimste zin van het woord, alsook van containers en chassis van alle aard, omvattende onder meer: goederenvervoer over de weg en verhuisdiensten, met inbegrip van de verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken; verhuur van vrachtwagens met chauffeur; vervoer van goederen over water, al dan niet volgens een dienstregeling, met inbegrip van het vervoer van goederen over rivieren, kanalen, meren en andere binnenwateren; luchtvaart zonder dienstregeling, waaronder onder meer vervoer van goederen door de lucht zonder dienstregeling; ai dan niet regelmatige chartervluchten; de exploitatie van luchttaxi's; de verhuur van vliegtuigen met piloot.

- Alle vervoerondersteunende activiteiten zoals onder meer maar niet uitsluitend: vrachtbehandeling en opslag; vrachtbehandeling, laden en lossen van goederen en bagage van reizigers in zeehavens; laden, overladen en lossen van goederen en bagage vervoerd over de weg, per spoor, door de lucht of over de binnenwateren; opslag, met inbegrip van opslag in koelhuizen, de exploitatie voor rekening van derden van diverse opslagvoorzieningen voor alle soorten goederen zoals onder meer koel- en vrieskamers, koelpakhuizen, silo's, pakhulzen, hangars, containerparken en tanks; organisatie van vrachtvervoer; expeditiekantoor; bevrachting; scheepsbevrachting en scheepsagentuur, vervoersbemiddeling waaronder alle activiteiten van vervoercommisslonairs, vervoermakelaars en commissionair-expediteurs; de besteldiensten voor het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst; het bezorgen van expresvracht; overige activiteiten in verband met de organisatie van het vrachtvervoer.

- Overige vervoerondersteunende activiteiten, zowel ondersteunende activiteiten in verband met het vervoer te land, het vervoer over water als in verband met de luchtvaart, zoals onder meer maar niet uitsluitend de exploitatie van spoorweg- en busstations, goederenterminals, autowegen, tunnels, bruggen, parkeerterreinen of  garages en rijwielstallingen; de organisatie van carpooling en van overige gemeenschappelijk niet-openbaar vervoer van personen; de exploitatie van oproepcentrales voor taxi's; de exploitatie van havenfaciliteiten; onderneming voor navigatie, loodwezen, aan- en afmeren; de exploitatie van luchthavenfaciliteiten zoals terminals; de geleiding van het verkeer op luchthavens; de activiteiten van vliegscholen voor beroepsvliegers; gronddiensten voor het onderhoud van vliegtuigen en dienst voor brandbeveiliging en  bestrijding.

- Koerierdiensten waaronder onder meer het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes waarbij gebruik wordt gemaakt van de diverse takken van vervoer (vervoer over de weg, met het spoor, over het water of via luchtvaart), dit zowel met eigen vervoer(middelen) als met openbaar vervoer, met inbegrip van het overbrengen van depêches of berichten met alle transport- en communicatiemiddelen.

- Alle overige activiteiten betreffende het vervoerbedrijf in het algemeen, meer bepaaldelijk im- en export, aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur, onderhoud en herstelling, handel en uitbating van vervoermiddelen en transportmaterieel.

De hoger vermelde opsommingen zijn exemplatief bedoeld en niet limitatief en dienen steeds in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

4. De regeling inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht,"

5. De regeling inzake de verdeling van het liquidatiesaldo werd gewijzigd en artikel 29 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 29: verdeling liquidatiesaldo

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

nar-

.', behouder

aan het

)-Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfeni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertogenwcordigen

Vera l\aarn en handtekeninc!

mod 11.1

~Y

M7

met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

6. Tot niet-statutair zaakvoerder-opvolger voor de verdere duur van de vennootschap werd aangesteld, indien, om welke redenen ook, de zaakvoerder zijn functie niet meer zal uitoefenen onder meer door overlijden of uittreding: mevrouw SALDEN Wendy Willy Elza, geboren te Antwerpen op 22 januari 1977, wonende te 2950 Kapellen, Mertensstraat 19 A.

7. Er werd aan:

11 de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR FIERENS & ANTHONISSEN", rechtspersonenregister Antwerpen 0525.753.460, met zetel te 2950 Kapellen, Ertbrandstraat 224, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

2/ de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, staat van activa en passiva,

verslag zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. netzit van de perso(o)neni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse, Nacm en handtekenrnci

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voàr-

-behouden

aan het '0-Belgisch Staatsblad

16/12/2014
ÿþ Mol wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

IBM V iu

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 5 0kl,. 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0828.216.880 november 2014, blijkt het

Benaming Wendy te benoemen als

(voluit) : Prime Safety

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Mertensstraat 19 bus A - 2950 Kapellen (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder - volmacht

Uittreksel uit notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 30 volgende:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om mevrouw Salden zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 01/12/2014.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'KMO CONSULT", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779., met zetel te 2170 Merksem, Ringlaan 33/1, en haar aangestelden, Johan De Keersmaecker en Katherine Devis, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T,W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsioketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving,; wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze, opdracht.

Mertens Leslie

Zaakvoerder

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 30.08.2012 12482-0346-009

Coordonnées
PRIME SAFETY

Adresse
MERTENSSTRAAT 19, BUS A 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande