PRO INFO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRO INFO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.364.493

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 13.06.2014 14169-0415-014
07/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie' na neerlegging ter griffie van de akte

11111111I1[1)111ij:11k1111111

_2 R

-

... . 1' " ,..~ru......-

Griffie2 9 in. 2014

Ondernemingsnr : 0447.364.493

Benaming :

(voluit) : PRO INFO

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Antwerpen-Deurne, Ravelsbergstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 30 december 2013, "Geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 6 januari 2014, boek 180 blad 30 vak 3. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger (getekend) I. Michielsen adviseur", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRO INFO" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) VASTSTELLING OMZETTING KAPITAAL IN EURO : De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en besluit dat het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd zal worden door zevenhonderd vijftig aandelen met een fractiewaarde van één/zevenhonderdvijftigste.

De vergadering stelt vervolgens vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

2) KAPITAALVERHOGINGINBRENG IN NATURA

A) De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura;

in het kader van de overgangsregeling van artikel 537 W1B92 stelt de zaakvoerder voor over te gaan tot uitkering van een tussentijds dividend, onmiddellijk gevolgd door een inbreng in natura van de schuldvordering door de dividendgerechtigden tot beloop van negentig procent (90%) van het uitgekeerde bruto-dividend na afhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing.

B) Lezing en onderzoek van het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt op 19 december 2013, overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 W. Venn. door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT', met zetel te B-8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, vertegenwoordigd door de heer Jacky Godefroidt, Bedrijfsrevisor, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"7 BESLUIT

De inbreng in natura bestaat uit:

" de rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 18 december 2013, van de heer

Herwig GOEMANS ad ¬ 117.000,00.

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op honderd zeventienduizend euro (¬ 117,000,00) is gebeurd volgens verantwoorde normen. De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van ¬ 18.592,01 en creatie van een uitgiftepremie van ¬ 98.407,99. De inbreng wordt vergoed met 750 nieuwe aandelen. Mits goedkeuring van deze kapitaalverhoging zal het kapitaal eveneens verhoogd worden met ¬ 98.407,99 door incorporatie van voormelde uitgiftepremie alsook met ¬ 7,99 door incorporatie van beschikbare reserves zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen. Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Izegem op 19 december 2013. (getekend) BV o.v.v.e. BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT' Jacky GODEFROIDT"

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01), om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro twee cent (¬ 37.184,02), enerzijds om en mits creatie van een uitgiftepremie van achtennegentigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 98.407,99), dit alles door inbreng van het netto bedrag, na afhouding van roerende voorheffing, van het toegekend tussentijds netto-dividend ten bedrage van in totaal honderd zeventienduizend euro (¬ 117.000,00), en anderzijds om en mits uitgifte van zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de thans zevenhonderd vijftig (750) bestaande aandelen en die in het resultaat zullen delen vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen zullen genummerd worden van 751 tot 1.500.

Voornoemde heer Herwig GOEMANS verklaart zijn schuldvordering ten bedrage van in totaal honderd zeventienduizend euro (¬ 117,000,00), zijnde het aan hen toekomende netto-dividend, die hij heeft ten laste van onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRO INFO ", in deze vennootschap in te brengen,

Als vergoeding voor voormelde inbreng, waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden er zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen verstrekt met dezelfde rechten en plichten en dewelke delen in de winst te rekenen vanaf heden en wordt er een uitgiftepremie ten bedrage van in totaal achtennegentigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 98.407,99) geboekt op een onbeschikbare rekening.

3) KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door incorporatie van voormelde uitgiftepremie ten bedrage van achtennegentigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (E 98.407,99) om alzo het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te brengen van zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro twee cent (E 37.184,02) op honderd vijfendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 135.592,01), zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vervolgens vast dat voormelde uitgiftepremie voorhanden en beschikbaar is.

4) KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE RESERVES

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van zeven euro negenennegentig cent (E 7,99) om alzo het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te brengen van honderd vijfendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 135.592,01) op honderd vijfendertigduizend zeshonderd euro (¬ 135.600,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vervolgens vast dat voormelde reserves voorhanden en beschikbaar zijn.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal van de vennootschap ingevolge de diverse hiervoor gemelde inbrengen werd verhoogd tot in totaal honderd vijfendertigduizend zeshonderd euro (¬ 135.600,00), verdeeld over duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één/duizend vijfhonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

5) WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en aan het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe test van de statuten vast, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

- naam : PRO INFO

- vorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

- zetel : 2100 Antwerpen-Deurne, Ravelsbergstraat 11

- doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-de aankoop en verkoop van computers, computeronderdelen, wisselstukken, technologische apparatuur, mechanische en elektronische componenten voor een computer, alle hardware apparatuur en de ermede verband houdende randapparatuur, alle aanverwante apparatuur in de ruimste betekenis en dit zowel in groothandel als in detailhandel,

-de analyse, de ontwikkeling, het ontwerpen en de verbetering van systeemsoftware en applicatiesoftware en dit zowel voor eigen gebruik of voor verkoop,

-de analyse, de ontwikkeling, het ontwerpen en de verbetering van bestaande en nieuwe bedrijfssystemen, vertaalprogramma's in het algemeen, vertaalprogramma's voor het omzetten van een programmeertaal in door een machine uitvoerbare instructies, standaardprogramma's In het algemeen, numerieke wiskundige of statistische programma's voor het sorteren van magneetbanden en schijven, het kopiëren van banden en schijven, interpreteren of vervaardigen van grafieken, en doelgerichte programma's in het algemeen,

-voor de software toepassing kan gebruik gemaakt worden van symbolische talen of assembleertalen, algemeen probleemgerichte talen, of speciale probleemgerichte talen,

-het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief beheer en advies.

Voor- # t I

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel,

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfendertigduizendduizend zeshonderd euro (135.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 1.500 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 1.500.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar, De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

-Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de tweede dinsdag van de maand mei om negen (9.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar; Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap,

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

6) Machten:

Om deze aanduiding te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Decostere & C°", met zetel te 8580 Avelgem, Burchthofl0 bus 11, via haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 30 december 2013

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 25.06.2013 13205-0263-012
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 11.07.2012 12278-0171-012
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 26.07.2011 11326-0005-012
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 23.07.2010 10346-0376-014
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 28.08.2009 09676-0113-014
31/03/2009 : AN334234
29/07/2008 : AN334234
26/07/2007 : AN334234
27/07/2006 : AN334234
20/07/2005 : AN334234
15/06/2004 : AN334234
14/07/2003 : AN334234
18/09/2002 : AN334234
24/07/2001 : AN334234
09/09/2000 : AN334234
09/06/2000 : AN334234
12/01/1999 : OU037054
28/05/1992 : OU37054
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.05.2016, NGL 15.07.2016 16338-0108-013

Coordonnées
PRO INFO

Adresse
RAVELSBERGSTRAAT 11 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande