PRO-POST, VERENIGING TER BEVORDERING VAN DE FILATELIE, AFGEKORT : PRO-POST

Association sans but lucratif


Dénomination : PRO-POST, VERENIGING TER BEVORDERING VAN DE FILATELIE, AFGEKORT : PRO-POST
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.532.011

Publication

25/08/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



II 11101H111hI*11 flhI

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Benaming

(voluit):

0410.532.011

PRO-POST, Vereniging ter Bevordering van de Filatelie

(verkort): PRO-POST

Rechtsvorm: vzw

Zetei Egide Walschaertstraat lb, 2800 Mechelen

Onderwerp akte: Wijziging statuten, wijziging raad van bestuur

Uittreksel uit de aktes:

De algemene vergadering van 06/06/2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft besloten de statuten op bepaalde punten te wijzigen en te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 2, eerste zin, wordt gewijzigd als vole

De zetel van de Vereniging is gevestigd te Egide Walschaertstraat lb, 2800 Mechelen in het gerechtelijke arrondissement Antwerpen.

In ARTIKEL 5 worden volgende bepalingen geschrapt:

(m) en waarvan een kopie, ingevolge art. 26, novies, §1, 30 van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een kopie van het ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten (...)

ARTIKEL 11 wordt gewijzigd als volgt:

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van zes effectieve leden van de vereniging.

In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene

vergadering.

ARTIKEL 13, tweede en derde lid, wordt gewijzigd ais vole

Twee leden van de raad van bestuur worden benoemd op voordracht van bpost.

Twee leden worden benoemd op voordracht van De Landsbond.

Twee leden worden benoemd op voordracht van de Beroepskamer.

Ingeval het aantal bestuurders uit hoofde van de regels uiteengezet in artikel 11 minder dan 6 moet bedragen, worden voornoemde aantallen evenredig verminderd via een statutenwijziging, met dien verstande dat één derde van de leden van de raad van bestuur moet bestaan uit personen die werden voorgedragen door de drie partners binnen de vereniging, bpost, de Landsbond en de Beroepskamer.

ARTIKEL 16, tweede zin, wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur vergadert ten minste zes maal per jaar.

ARTIKEL 20, tweede lid, wordt gewijzigd als volgt:

-

" ^ .... .

13 -08- 2014

,t Nl< van KC)'".;' L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad van bestuur duidt uit zijn bestuurders een voorzitter (Directeur Filatelie bpost), een eerste ondervoorzitter (Voorzitter van de Landsbond), een tweede ondervoorzitter (Voorzitter van de Beroepskamer), eed secretaris-generaal (bpost), gelast met de dagelijkse leiding van de vzw, een penningmeester (de Landsbond) aan en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is. De secretaris-generaal geeft opdracht voor aile betalingsopdrachten en uitgaven van de vzw aan de penningmeester, conform de beslissingen van de raad van bestuur.

ARTIKEL 20, laatste zin, wordt gewijzigd als volgt;

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, is de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter, secretaris-generaal en de schatbewaarder. Er is telkens een gezamenlijke handtekening van ofwel de voorzitter en de secretaris-generaal, ofwel de voorzitter en de schatbewaarder vereist.

ARTIKEL 21 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als elke handeling of verrichting van gering belang, die tegelijkertijd spoedeisend is zodat niet kan gewacht worden tot de raad van bestuur samenkomt

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig Is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwei binnen de zeven katenderdagen bij aangetekend schrilven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De leden van het dagelijks bestuur handelen in voorkomend geval als college en dit zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor het dagelijks bestuur betreft.

De algemene vergadering van 06/06/2014 heeft het ontslag aangenomen van volgende bestuurders:

Decorte Donald, Tennisbaan 19.9000 Gent, geboren op 19/08/1960, te Gent

Decuyper Roger, Pastoor Mellaertstraat 47, 22220 Heist-op-den-Berg, geboren op 29/07/1945, te Heist-op-

derl-Berg

Deneyer Maurice, Place de Mainvault 43, 7812 Mainvault, geboren op 07/02/1943, te Herne

Ghys Jozef, Tramstraat 10, 2300 Turnhout, geboren op 18/02/1947 te Turnhout

Kockelbergh Constant, Av. Des Cerisiers 21, 1330 Rixensart, geboren op 01/01/1940 te Mechelen

Krick Evi, Rekelberg 31, 9630 Rozebeke (Zwalm), geboren op 15/09/1977, te Gent

Leempoel Pierre, Rossemdorp 18, 1861 Rossem (Meise), geboren op 07/04/1952, te Laeken-Brussel

Liekens Joeri, Eksterlaan 19, 2520 Ranst, geboren op 06/02/1974, te Deurne

Wauters Griet, Pontstraat 24, 1981 Hofstade, geboren op 05/03/1976, te Leuven

De raad van bestuur is bijgevolg als volgt samengesteld;

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, geboren op 02/02/1970, te Halle Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, geboren op 17/05/1944, te Mortsel ails Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, geboren op 25/08/1960, te Leuven Duhamel Robert, Av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, geboren op 29/03/1936, te Seneffe Vanderschueren Frans, Pamelse Kiel 24 A, 1760 Roosdaal, geboren op 29/06/1955, te Ninove Vanduffel Luc, Sint-Katelijnevest 34, 2000 Antwerpen, geboren op 30/08/51 te Leuven

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

se l' ,

MOD 2.2

toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Extrait:

L'assemblée générale du 06/0612014, valablement convoquée et en nombre suffisant quant à l'assistance et la majorité, a décidé pendant sa séance de modifier certains articles des statuts et de le remplacer :

ARTICLE 2, première phrase, est remplacé comme suit;

Le siège de l'Association est établi à 2800 Malines, rue Egide Walschaert lb, dans l'arrondissement judiciaire de Anvers.

En ARTICLE 5, le suivant est supprimé:

(...) et dont une copie est déposée au greffe du tribunal de commerce, conformément à l'article 26, novies, §1, 30 de l'actuelle législation.

En cas de modification de la composition de l'association, une copie de la liste des membres doit être déposée dans un délai d'un mois à compter de la date anniversaire du dépôt des statuts (...)

ARTICLE 11 est remplacé comme suit:

L'association est gérée par un conseil d'administration comptant 6 membres effectifs de l'association. Le nombre d'administrateurs doit en tout cas toujours être inférieur au nombre de membres de l'assemblée générale.

ARTICLE 13, alinéa deux et trois, est remplacé comme suit;

Deux membres du conseil d'administration sont nommés sur présentation du bpost.

Deux membres du conseil d'administration sont nommés sur présentation de La Fédération.

Deux membres du conseil d'administration sont nommés sur présentation de la Chambre professionnelle.

Si, conformément aux règles exposées à l'article 11, le nombre d'administrateurs doit être inférieur à 6, les nombres susmentionnés sont réduits proportionnellement par une modification des statuts, étant bien entendu qu'un tiers des membres du conseil d'administration doit être composé de personnes qui ont été présentées par les trois partenaires de l'association, bpost, la Fédération et la Chambre professionnelle.

ARTICLE 16, deuxième phrase, est remplacé comme suit:

Le conseil d'administration se réunit au moins 6 fois par an.

ARTICLE 20, alinéa deux, est remplacé comme suit:

Le conseil d'administration désigne parmi ses administrateurs un président (Directeur Philatélie bpost), un premier vice-président (Président de la Fédération), un deuxième vice-président (Président de la Chambre professionnelle), un secrétaire général (bpost), responsable de la gestion journalière de l'asbl, un trésorier (la Fédération) ainsi que chaque fonction nécessaire au bon fonctionnement de l'association. Le secrétaire général charge le trésorier de faire les paiements et les dépenses de l'asbl, conformément les décisions du conseil d'administration.

ARTIKEL 20, dernière phrase, est remplacé comme suit:

Sans préjudice du pouvoir général de représentation du conseil d'administration en tant que collège, l'association est valablement représentée en justice et ailleurs par le président, le secrétaire général et trésorier. Il faut une signature conjoint du président et le secrétaire général, ou du président et le trésorier.

ARTICLE 21 est remplacé comme suit:

Le conseil d'administration peut mandater des personnes chargées de la gestion journalière.

La gestion journalière est définie comme tous les actes de faible importance et à la nécessité d'y remédier rapidement, de sorte qu'on peut pas attendre la décision du conseil d'administration.

U ik B - Vervolg MOD 22



Ils sont nommés à la simple majorité des voix par le conseil d'administration qui décide valablement si la majorité des administrateurs est présente.

La cessation de fonction des personnes chargées de la gestion journalière peut se produire :

a)sott volontairement par une personne chargée de la gestion journalière même qui présente sa démission par écrit au conseil d'administration

b)soit par révocation par le conseil d'administration à la simple majorité des voix, qui décide valablement à ce sujet si la majorité des administrateurs est présente. La décision de révocation prise par le conseil = d'administration à ce sujet doit toutefois être notifiée à la personne intéressée sous pli recommandé dans un , délai de sept jours civils.

Les membres de la gestion journalière agissent comme collège tant en ce qui concerne la gestion journalière interne qu'en ce qui concerne le pouvoir de représentation externe pour la gestion journalière.

L'assemblée générale de 06/06/2014 a accepté la démission d'administrateurs suivant:

Decode Donald, Tennisbaan 19, 9000 Gent (Gand), né le 19/08/1960, à Gent (Gand)

Decuyper Roger, Pastoor Mellaertstraat 47, 22220 Heist-op-den-Berg, né le 29/07/1945, à Heist-op-den-

Berg

Deneyer Maurice, Place de Mainvault 43, 7812 Mainvault, né Ie 07/02/1943, à Herne

Ghys Jozef, Tramstraat 10, 2300 Turnhout, né le 18/02/1947 à Turnhout

Kockelbergh Constant, Av. Des Cerisiers 21, 1330 Rixensart, né le 01/01/1940 à Mechelen (Malines)

Krick Evi, Rekelberg 31,9630 Rozebeke (Zwalm), née le 15/09/1977, à Gent

Leempoel Pierre, Rossemdorp 18, 1861 Rossem (Meise), né le 07/04/1952, à Laeken-Brussel

Liekens Joeri, Eksterlaan 19, 2520 Ranst, né le 06/02/1974, à Deurne

Wauters Griet, Pontstraat 24, 1981 Hofstade, née le 05/03/1976, à Leuven (Louvain)

Le conseil d'administration est donc composé comme suit:

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, née le 02/02/1970, à Halle Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, né le 17/05/1944, à Mortsel Gilis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, né le 25/08/1960, à Leuven (Louvain) Duhamel Robert, Av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, né le 29/03/1936, à Seneffe Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, né le 29/06/1955, à Ninove Vanduffel Luc, Sint-Katelijnevest 34.2000 Antwerpen (Anvers), né le 30/08/51 à Leuven (Louvain)

Le conseil d'administration exerce son mandat en tant que collège, mais peut céder des pouvoirs déterminés, sous sa responsabilité, à une ou plusieurs personnes mandatées.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Le conseil d'administration représente l'association dans tous les actes judiciaires et extrajudiciaires et est en outre investi de tous les pouvoirs qui ne sont pas réservés à l'assemblée générale par la loi ou par les présents statuts et à condition que ses décisions soient prises dans les limites du budget approuvé par l'assemblée générale.

Le conseil d'administration nomme lui-même chaque fonction qu'il juge indispensable au bon fonctionnement de l'association.

A Malines, le 06/06/2014

Te Mechelen, op 06/06/2014

Borremans Nancy Vanderschueren Frans

Voorzitter Secretaris-Generaal

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03/03/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

20 FEB. 2014

GRIFFIEÇHTBANK van

KOOPHA te MECHELEN

111,Q1j1151IJIII!

b

s

iu

Ondememingsnr : 0410.532.011

Benaming

(voluit): PRO-POST, Vereniging ter Bevordering van de Filatelie

(verkort) : PRO-POST

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Egide Walschaertstraat 1b, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Wijziging raad van bestuur

Uittreksel:

De algemene vergadering van 12/12/2013 heeft het ontslag aangenomen van volgende bestuurder:

Smets Jan, Waversesteenweg 122, 2500 Lier, geboren op 04/06/1967, te Gent

De algemene vergadering van 12/12/2013 heeft tot bestuurder benoemd:

Wauters Griet, Pontstraat 24, 1981 Hofstade, geboren op 05/03/1976, te Leuven

De raad van bestuur is als daardoor volgt samengesteld:

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, geboren op 02/02/1970, te Halle

Decorte Donald, Tennisbaan 19, 9000 Gent, geboren op 19/08/1960, te Gent

Decuyper Roger, Pastoor Mellaertstraat 47, 27970 Heist-op-den-Berg, geboren op 29/07/1945, te Heist-op-

den-Berg

Deneyer Maurice, Place de Mainvault 43, 7812 Mainvault, geboren op 07/0211943, te Herne

Duhamel Robert, Av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alieud, geboren op 29/03/1936, te Seneffe

Ghys Jozef, Tramstraat 10, 2300 Turnhout, geboren op 18/02/1947 te Turnhout

Giffis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, geboren op 25/08/1960, te Leuven

Kockelbergh Constant, Av, Des Cerisiers 21, 1330 Rixensart, geboren op 01/01/1940 te Mechelen

Krick Evi, Rekelberg 31, 9630 Rozebeke (Zwalm), geboren op 15/09/1977, te Gent

Leempoel Pierre, Rossemdorp 18, 1861 Rossem (Meise), geboren op 07/04/1952, te Laeken-Brussel

Liekens Joeri, Eksterlaan 19, 2520 Ranst, geboren op 06/0211974, te Deurre

Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, geboren op 29/06/1955, te Ninove

Vanduffel Luc, Sint Katelijnevest 34, 2000 Antwerpen, geboren op 30/08/51 te Leuven

Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, geboren op 17/05/1944, te Mortsel

Wauters Griet, Pontstraat 24, 1981 Hofstede, geboren op 05103/1976, te Leuven

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht,

De raad van bestuur van 12/12/2013 heeft al dan niet onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij he Bëlgiscli Staatsblid - ii31ô3%2i r4 - Annexes du Moniteur belge

esoo2.2

r

Luik B - Vervolg

Tweede Ondervoorzitter, Guis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, geboren op 25/08/1960, te Leuven

Voor alle administratieve en financiële verplichtingen hebben de voorzitter, de secretaris-generaal en de schatbewaarder onbeperkte volmachten. Er is telkens een gezamenlijke handtekening van ofwel de voorzitter en de secretaris-generaal, ofwel de voorzitter en de schatbewaarder vereist.

Het rechtvaardigende stuk voor de boekhouding dient altijd door de directeur ondertekend te worden.

Te Mechelen, op 12/12/2013.

Borremans Nancy Vanderschueren Frans

Voorzitter Secretaris-Generaal

Op de laatste blz, van Luik t.3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorzitter: Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, geboren op 02/02/1970, te Halle

Secretaris-Generaal: Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, geboren op 29106/1955, te Ninove

Schatbewaarder: Duhamel Robert, av, des Erables 14, 1420 Braine i'Aileud, geboren op 2910311936, te Seneffe

Eerste Ondervoorzitter, Van Vaeck Eduard, Blancefloeriaan 165, 2050 Antwerpen, geboren op 1710511944, te Mortsel

bëhouden aan het Belgisch Staatsblad

03/03/2014
ÿþ t MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

be

a

St

Sta

NEERGELEGD

2 0 FFO. 201/1

GRIFFIETBANK van

KOOPHAi~e MECHELEN

O ndemerningsnr : 0410.532.011

Benaming

(voluit) : PRO-POST, Association pour la Promotion de la Philatélie

(verkort) : PRO-POST

Rechtsvorm : vzw

Zetel : rue Egide Walschaert 1b, 2800 Malines

Onderwerp akte : Modification du conseil d'administration

Extrait

L'assemblée générale de 12/12/2013 a accepté la démission d'administrateur suivant: Smets Jan, Waversesteenweg 122, 2500 Lier, né le 04/06/1967, à Gent (Gand) L'assemblée générale de 12/12/2013 a nommé comme administrateur:

Wauters Griet, Pontstraat 24, 1981 Hofstade, née le 05/03/1976, à Leuven (Louvain) Le conseil d'administration est donc composé comme suit:

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, née le 02/02/1970, à Halle

Decorte Donald, Tennisbaan 19, 9000 Gent (Gand), né le 19/08/1960, à Gent (Gand)

Decuyper Roger, Pastoor Mellaertstraat 47, 22220 Heist-op-den-Berg, né le 29/07/1945, à Heist-op-den-

Berg

Deneyer Maurice, Place de Mainvault 43, 7812 Mainvault, né ie 07/0211943, à Herne

Duhamel Robert, Av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, né le 29/0311936, à Seneffe

Ghys Jozef, Tramstraat 10, 2300 Turnhout, né le 18/02/1947 à Turnhout

Gilis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, né le 25108/1960, à Leuven (Louvain)

Kockelbergh Constant, Av. Des Cerisiers 21, 1330 Rixensart, né le 01/01/1940 à Mechelen (Matines)

Krick Evi, Rekelberg 31, 9630 Rozebeke (Zwalm), née le 15/09/1977, à Gent

Leempoel Pierre, Rossemdorp 18, 1861 Rossera (Meise), né le 07/04/1952, à Deken-Brussel

Uekens Joeri, Ekstertaan 19, 2520 Ranst, né le 06/02/1974, à Deurre

Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, né Ie 29/06/1955, à Ninove

Vanduffel Luc, Sint-Katelijnevest 34, 2000 Antwerpen (Anvers), né le 30/08/51 à Leuven (Louvain)

Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, né le 17/05/1944, à Mortsel

Wauters Griet, Pontstraat 24, 1981 Hofstade, née le 05/03/1976, à Leuven (Louvain)

Le conseil d'administration exerce son mandat en tant que collège, mais peut céder des pouvoirs déterminés, sous sa responsabilité, à une ou plusieurs personnes mandatées.

Le conseil d'administration représente l'association dans tous les actes judiciaires 'et extrajudiciaires et est en outre investi de tous les pouvoirs qui ne sont pas réservés à l'assemblée générale par la loi ou par les présents statuts et à condition que ses décisions soient prises dans les limites du budget approuvé par l'assemblée générale.

Le conseil d'administration nomme lui-même chaque fonction qu'il juge indispensable au bon fonctionnement de l'association.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

-3dagrN behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

MOfl 2.2

Le conseil d'administration de 12/12/2013 a réparti les fonctions suivantes parmi ses membres ou non et nommé à cette fonction :

Président: Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, née le 02/02/1970, à Halle Secrétaire général: Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, né le 2910611955, à Ninove Trésorier. Duhamel Robert, av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alteud, né le 29/0311936, à Seneffe

Premier Vice-président Van Vaeck Eduard, Blancetloerlaan 165, 2050 Antwerpen, né le 17/05/1944, à Mortsel

Deuxième Vice-président: Gilis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, né Ie 2510811960, à Leuven (Louvain

Le président, le secrétaire général et le trésorier ont des pouvoirs illimités pour toutes les obligations administratives et financières. II faut toujours une signature commune soit du président et du secrétaire général, soit du président et du trésorier.

La pièce justificative pour la comptabilité doit toujours être signée par le président.

A Malines, le 12/12/2013

il

Borremans Nancy Vanderschuer- rans

Président Secrétaire général

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

21/06/2013
ÿþ fi, MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

INE11 111

bet

aa

Be Sta

NEERGELEGD

1 2'-06- 2.013

GRIFFIE F.:.CHTBANK van

KOOPHANIDEliite MECHELEN

Ondernemingsnr : 0410.532.011

Benaming

(voluit) : PRO-POST, Association pour la Promotion de la Philatélie

(verkort) : PRO-POST

Rechtsvorm : vzw

Zetel : rue Egide Walschaert lb, 2800 Malines

Onderwerp akte : Modification des statuts, modification du conseil d'administration (wijziging statuten, wijziging raad van bestuur)

Extraits:

L'assemblée générale du 29/05/2013, valablement convoquée et en nombre suffisant quant à l'assistance et la majorité, a décidé pendant sa séance de modifier certains articles des statuts et de le remplacer :

A travers les statuts, LA POSTE (DE POST) est remplacé par bpost.

ARTICLE 6 est remplacé comme suit.

Chaque personne physique et/ou morale peut poser sa candidature en tant que membre effectif, à condition que la candidature soit présentée par un des trois partenaires au sein de l'association, à savoir bpost, la Fédération ou la Chambre professionnelle.

Chaque partenaire a la prérogative de désigner ou de remplacer ses membres respectifs.

Chaque personne physique ou personne morale qui soutient les objectifs de l'association peut présenter une demande écrite à l'association pour devenir membre adhérent.

Les candidatures sont présentées par écrit et sont adressées au conseil d'administration.

Le conseil d'administration décide de la candidature.

Une personne ne peut être admise en tant que membre effectif qu'à condition qu'au moins la moitié des

membres du conseil d'administration soit présente au conseil d'administration qui décide de la candidature.

La décision est prise à la majorité des trois quarts des membres présents au conseil d'administration.

Le conseil d'administration bénéficie de la plus grande discrétion lors de l'appréciation des candidatures et n'est pas tenu de motiver sa décision,

ARTICLE 16 est remplacé comme suit

Le conseil d'administration est convoqué par le président ou par deux administrateurs.

Le conseil d'administration se réunit au moins une fois par semestre.

Des assemblées complémentaires sont convoquées chaque fois que cela est demandé par trois

administrateurs au moins.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D2.2

Les réunions du conseil d'administration sont présidées par le président ou par le premier ou le deuxième vice-président. Si celui-ci est empêché ou absent, la réunion est présidée par le plus âgé des administrateurs présents.

Le conseil d'administration ne peut décider valablement que si la moitié des administrateurs est présente. Les décisions sont prises à la majorité simple des voix. En cas d'égalité de voix, celle du président ou celle de son remplaçant est prépondérante.

Si un administrateur a, directement ou indirectement, un Intérêt de nature patrimoniale qui est opposé à une décision ou à une opération relevant du conseil d'administration, il est tenu de le communiquer aux autres administrateurs avant que le conseil d'administration ne prenne une décision.

Sa déclaration ainsi que les raisons justifiant l'intérêt opposé susmentionné doivent figurer dans le procès-verbal du conseil d'administration qui devra prendre la décision.

De plus, l'administrateur concerné doit également mettre le commissaire au courant de l'intérêt opposé.

L'administrateur avec l'intérêt opposé se retire de la réunion et ne participe pas à la délibération et au vote concernant la décision ou l'opération qui fait l'objet de l'intérêt opposé.

Cette procédure ne s'applique pas aux opérations habituelles conclues dans les conditions et sous les garanties normales du marché pour des opérations de même nature.

En cas de désaccord entre les membres du conseil, le conseil d'administration peut décider à la simple majorité des membres présents qu'une opération proposée ne tombe pas sous cette exception.

ARTICLE 21 est remplacé comme suit:

La gestion journalière interne de l'association, ainsi que la représentation externe en ce qui concerne la gestion journalière, est confiée par le conseil d'administration aux personnes mentionnées à l'article 20 et à chaque autre personne jugée utile pour le bon fonctionnement de cette gestion journalière.

Elles constituent ensemble le Comité de direction.

Les décisions du conseil d'administration concernant la nomination ou la révocation de la personne chargée de la gestion journalière ou de membres du comité de direction ne peuvent être prises valablement que si elles sont approuvées par au moins trois quarts des membres présents du conseil d'administration.

Le comité de direction est chargé de l'exécution des plans d'action, gère les affaires courantes et signe au nom de l'association toutes quittances et accusés de réception à l'égard d'instances de transport, la poste, la banque, fes établissements bancaires privés et publics et toutes autres institutions_

Les personnes chargées de la gestion journalière sont également compétentes pour exécuter les décisions du conseil d'administration et en particulier pour accorder le mandat ad litem à un avocat dans des procédures judiciaires en tant que demandeur ou en tant que défendeur.

Les membres du comité de direction agissent comme collège tant en ce qui concerne la gestion journalière interne qu'en ce qui concerne le pouvoir de représentation externe pour la gestion journalière.

Le comité de direction se réunit au moins une fois par mois.

Une personne désignée par l'Administrateur délégué du bpost, ainsi que les membres honoraires peuvent assister à ces réunions. En tant que membres adhérents, ils ont une voix consultative.

Les actes se rapportant à la cessation de fonction et à la nomination des personnes du comité de direction doivent être déposés au greffe du tribunal de commerce et doivent être publiés par extrait aux annexes du Moniteur belge dans un délai de trente jours à compter du dépôt.

Le membre du comité de direction qui a, directement ou indirectement, un intérêt de nature patrimoniale qui est opposé à une décision ou à une opération relevant du comité de direction, est tenu de le communiquer aux autres membres du comité de direction avant qu'une décision ne soit prise, Le membre concerné du comité de direction ne participe pas à la délibération ni au vote concernant la décision ou l'opération.

Cette procédure ne s'applique pas aux opérations habituelles conclues dans Tes conditions et sous les garanties normales du marché pour des opérations de même nature. En cas de désaccord entre les personnes chargées de la gestion journalière, le conseil d'administration peut décider à la simple majorité des membres présents qu'une opération proposée ne tombe pas sous cette exception.

La cessation du mandat des membres du comité de direction peut se produire :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

a) soit volontairement par un membre du comité de direction lui-même qui présente sa démission par écrit au conseil d'administration ;

b) par révocation par le conseil d'administration à la simple majorité des voix, qui décide valablement à ce sujet si la moitié des administrateurs est présente. La décision de révocation prise par le conseil d'administration doit toutefois être notifiée au membre concerné sous pli recommandé dans un délai de sept jours civils ;

c) à la fin du mandat spécifique exercé chez le partenaire respectif.

L'acte se rapportant à la cessation du mandat et à la nomination de personnes du comité de direction doit être déposé au greffe du tribunal de commerce et doit être publié par extrait aux annexes du Moniteur belge dans un délai de trente jours à compter du dépôt,

L'assemblée générale de 29/05/2013 a accepté la démission d'administrateur suivant

Thys Herman, Offerlaan 108, 9000 Gent (Gand), né le 12/04/1951 à Gent (Gand)

L'assemblée générale de 29/05/2013 a nommé comme administrateur:

Liekens Joeri, Eksterlaan 19, 2520 Ranst, né le 06/02/1974, à Deume

Les autres administraters sont renommés pour cinq ans.

Le conseil d'administration est donc composé comme suit

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82,1480 Tubize, née le 02/02/1970, à Halle

Decorte Donald, Tennisbaan 19, 9000 Gent (Gand), né le 19/0811960, à Gent (Gand)

Decuyper Roger, Pastoor Mellaertstraat 47, 29990 Heist-op-den-Berg, né le 29/07/1945, à Heist-op-den-

Berg

Deneyer Maurice, Place de Mainvault 43, 7812 Mainvault, né le 07/02/1943, à Herne

Duhamel Robert, Av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, né le 29/03/1936, à Seneffe

Ghys Jozef, Tramstraat 10, 2300 Turnhout, né le 18/02/1947 à Turnhout

Gilis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, né le 25/08/1960, à Leuven (Louvain)

Kockelbergh Constant, Av. Des Cerisiers 21, 1330 Rixensart, né le 01/01/1940 à Mechelen (Malines)

Krick Evi, Rekelberg 31, 9630 Rozebeke (Zwalm), née le 15/09/1977, à Gent

Leempoel Pierre, Rossemdorp 18, 1861 Rossem (Meise), né le 07/04/1952, à Laeken-Brussel

Liekens Joeri, Eksterlaan 19, 2520 Ranst, né le 06/02/1974, à DeurneSmets Jan, Waversesteenweg 122,

2500 Lier, né le 04/06/1967, à Gent

Vanderschueren Frans, Pamelse Kiel 24 A, 1760 Roosdaal, né le 29/06/1955, à Ninove

Vanduffel Luc, Sint Katelijnevest 34, 2000 Antwerpen (Anvers), né le 30/08/51 à Leuven (Louvain)

Van Vaeck Eduard, Blancefloeriaan 165, 2050 Antwerpen, né le 17/05/1944, à Mortsel

Le conseil d'administration exerce son mandat en tant que collège, mais peut céder des pouvoirs déterminés, sous sa responsabilité, à une ou plusieurs personnes mandatées.

Le conseil d'administration représente l'association dans tous les actes judiciaires et extrajudiciaires et est en outre investi de tous les pouvoirs qui ne sont pas réservés à l'assemblée générale par la loi ou par les

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2013
ÿþMOD22

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0410.532.011

Benaming

(voluit) : PRO-POST, Vereniging ter Bevordering van de Filatelie

(verkort) : PRO-PAST

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Egide Walschaertstraat 1 b, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Wijziging statuten, wijziging raad van bestuur

Uittreksel uit de aktes:

De algemene vergadering van 29/05/2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten als volgt te wijzigen:

Doorheen de statuten wordt DE POST (LA POSTE) vervangen door bpost.

ARTIKEL 6 wordt gewijzigd als volgt

Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon kan zich kandidaat stellen als effectief lid, op voorwaarde dat de kandidatuur wordt voorgedragen door een van de drie partners binnen de vereniging, namelijk bpost, de Landsbond of de Beroepskamer.

Iedere partner heeft het prerogatief zijn respectievelijke leden aan te duiden of te vervangen.

Elke natuurlijke persoon of rechtspersoon die de doelstellingen van de vereniging ondersteunt, kan bij de vereniging een schriftelijke aanvraag indienen om toegetreden lid te worden.

Kandidaatstellingen zijn schriftelijk en worden gericht aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur beslist over de kandidaatstelling.

Een persoon kan enkel worden toegelaten als effectief lid op voorwaarde dat bij de raad van bestuur waarop over de kandidaatstelling wordt beslist, minstens de helft van de leden van de raad van bestuur aanwezig zijn.

De beslissing wordt genomen met een drie vierden meerderheid van de aanwezige leden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur geniet de meest ruime discretie bij de beoordeling van kandidaatstellingen en hoeft haar beslissing niet te motiveren.

ARTIKEL 16 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De raad van bestuur vergadert ten minste éénmaal per semester.

Bijkomende vergaderingen worden bijeengeroepen telkens ais ten minste drie bestuurders daarom

verzoeken.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~~

12 -06- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPH ËL te MECHELEN

t_

NEER-ÇiELEGD

,_,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter of door de eerste of tweede ondervoorzitter. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste in leeftijd van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur vergadert als een college. De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dient dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt,

Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen,

Bovendien moet de betrokken bestuurder tevens de commissaris van het strijdig belang op de hoogte brengen.

De bestuurder met het strijdig belang verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van beraadslaging en stemming over de beslissing of de verrichting waarop het strijdig belang betrekking heeft,

Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

Ingeval van meningsverschil tussen de leden van de raad kan de raad van bestuur bij gewone meerderheid van de aanwezige leden beslissen dat een voorgestelde verrichting niet binnen deze uitzondering valt.

ARTIKEL 21 wordt gewijzigd ais volgt:

Het dagelijks bestuur van de vereniging op intern vlak, alsook de externe vertegenwoordiging wat betreft het dagelijks bestuur, wordt door de raad van bestuur opgedragen aan de in artikel 20 vermelde personen en aan iedere andere persoon die nuttig geacht wordt voor de goede werking van dit dagelijks bestuur,

Zij vormen samen het Directiecomité.

Beslissingen van de raad van bestuur met betrekking tot de benoeming of het ontslag van de persoon die met het dagelijks bestuur wordt belast of van leden van het directiecomité kunnen enkel geldig worden genomen indien zij worden goedgekeurd door tenminste drie vierden van de aanwezige leden van de raad van bestuur,

Het dagelijks bestuur is gelast met de uitvoering van de actieplannen, behartigt de lopende zaken en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoersinstanties, post, bank, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

De personen belast met het dagelijks bestuur zijn eveneens bevoegd om de beslissingen van de raad van bestuur uit te voeren en in het bijzonder het mandaat ad litem te verstrekken aan een advocaat in gerechtelijke acties ais eiser of verweerder,

De leden van het dagelijks bestuur handelen ais college en dit zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor het dagelijks bestuur betreft.

Het dagelijks bestuur vergadert minstens één maal per maand,

Deze vergaderingen kunnen bijgewoond worden door een persoon die is aangewezen door de Afgevaardigde Bestuurder van bpost, evenals door de ere-leden. Ais toegetreden leden hebben zij een raadgevende stem.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Een lid van het dagelijks bestuur dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het dagelijks bestuur behoort, dient dit mede te delen aan de andere leden van het dagelijks bestuur vooraleer een besluit wordt genomen. Het betrokken lid van het dagelijks bestuur onthoudt zich van beraadslaging en stemming over de beslissing of de verrichting.

Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen. Ingeval

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

van meningsverschil tussen de personen belast met het dagelijks bestuur kan de raad van bestuur bij gewone meerderheid van de aanwezige leden beslissen dat een voorgestelde verrichting niet binnen deze uitzondering valt

De ambtsbeëindiging van de leden van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a) op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf, door schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur,

b) door de afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de helft van de bestuurders aanwezig is, De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van het betrokken lid;

c) Bij beëindiging van het specifieke mandaat dat uitgeoefend werd bij de respectievelijke partner.

De akte betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van personen van het dagelijks bestuur moet neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de 30 dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De algemene vergadering van 29/05/2013 heeft het ontslag aangenomen van volgende bestuurder: Thys Herman, Offerlaan 108, 9000 Gent, geboren op 12/04/1951 te Gent

De algemene vergadering van 29/05/2013 heeft tot bestuurder benoemd: Liekens Joeri, Eksterlaan 19, 2520 Ranst, geboren op 0610211974, te Deurre

De overige bestuurders werden herbenoemd voor een nieuwe termijn van vijf jaar.

De raad van bestuur is als daardoor volgt samengesteld:

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, geboren op 0210211970, te Halle

Decorte Donald, Tennisbaan 19, 9000 Gent, geboren op 19/08/1960, te Gent

Decuyper Roger, Pastoor Mellaertstraat 47, 22220 Heist-op-den-Berg, geboren op 2910711945, te Heist-op-

den-Berg

Deneyer Maurice, Place de Mainvault43, 7812 Mainvault, geboren op 0710211943, te Herne

Duhamel Robert, Av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, geboren op 29/03/1936, te Seneffe

Ghys Jozef, Tramstraat 10, 2300 Turnhout, geboren op 18/02/1947 te Turnhout

Gins Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, geboren op 25/08/1960, te Leuven

Kockelbergh Constant, Av. Des Cerisiers 21, 1330 Rixensart, geboren op 01/0111940 te Mechelen

Krick Evi, Rekelberg 31, 9630 Rozebeke (Zwalm), geboren op 15/09/1977, te Gent

Leempoel Pierre, Rossemdorp 18, 1861 Rossem (Moise), geboren op 07/04/1952, te Laeken-Brussel

Liekens Joeri, Eksterlaan 19, 2520 Ranst, geboren op 06/02/1974, te Deurre

Smets Jan, Waversesteenweg 122, 2500 Lier, geboren op 0410611967, te Gent

Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, geboren op 29/06/1955, te Ninove

Vanduffel Luc, Sint-Katelijnevest 34, 2000 Antwerpen, geboren op 30108/51 te Leuven

Van Vaeck Eduard, Blancefioerlaan 165, 2050 Antwerpen, geboren op 17/05/1944, te Mortsel

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

M0022

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering,

f/aár-" -" behouden aan het Belgisch Staatsblad

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Te Mechelen, op 29/05/2013.

Smets Jan Vanderschueren Frans

Voorzitter Secretaris-Generaal

$ijlag n b1j'bet-Beigtstri Stá t"sbiT d - 2T106/21 lJ - Annexes du Moniteur belge

31/01/2013
ÿþs MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



BRUSSEL

1 7 JAN. 2013

Griffie

fl11O'IIDInV18575*lf CII

*130

n

Ondernemingsnr : 0410.532.011

Benaming

(voluit) : PRO-POST, Vereniging ter Bevordering van de Filatelie

(verkort) : PRO-POST

Rechtsvoren : vzw

Zetel : Honoré Longtinstraat 44, 1090 Jette

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Uittreksel uit de akte:

De algemene vergadering van 2510512012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten artikel 2 van de statuten te wijzigen en te vervangen:

ARTIKEL 2

De zetel van de Vereniging is gevestigd te Egide Walschaertstraat lb, 2800 Mechelen in het gerechtelijke arrondissement Mechelen.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering, mits deze bovendien regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

De algemene vergadering van 19/04/2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten artikel 21, alinea 8 van de statuten te wijzigen en te vervangen:

ARTIKEL 21, alinea 8

Deze vergaderingen kunnen bijgewoond worden door een persoon die is aangewezen door de Afgevaardigde Bestuurder van DE POST, evenals door de ere-leden. Als toegetreden leden hebben zij een raadgevende stem,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Te Mechelen, op 5105/201Z

Smets Jan

Voorzitter

Va 1" erschueren Frans etari Generaal

31/01/2013
ÿþMOD2.2

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

*1301857

111111111

._,

2013

t-iuXELLPS1

Greffe

N° d'entreprise : 0410.532.011

Dénomination

(en entier) : PRO-POST, Association pour la Promotion de la Philatélie

(en abrégé) : PRO-POST

Forme juridique : asbl

Siège : rue Honoré Longtin 44, 1090 Jette

Objet de l'acte ; Modification des statuts

Extrait

L'assemblée générale du 25/05/2012, valablement convoquée et en nombre suffisant quant à l'assistance et la majorité, a décidé pendant sa séance de modifier l'article 2 des statuts et de le remplacer

ARTICLE 2

Le siège de l'Association est établi à 2800 Malines, rue Egide Walschaert lb, dans l'arrondissement judiciaire de Malines.

Il ne peut être transféré que par décision de l'assemblée générale et dans le respect des règles prévues pour une modification des statuts et décrites dans les présents statuts.

L'assemblée générale du 19/0412012, valablement convoquée et en nombre suffisant quant à l'assistance et la majorité, a décidé pendant sa séance de modifier l'article 21, alinéa 8 des statuts et de le remplacer

ARTICLE 21, alinéa 8

Une personne désignée par l'Administrateur délégué de LA POSTE, ainsi que les membres honoraires peuvent assister à ces réunions. En tant que membres adhérents, ils ont une voix consultative.

A Malines, le 25/05/2012

Smets Jan Vanderschueren Frans

Président Secrétaire Général

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

24/01/2012
ÿþ~

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

~

M002.2

j~e5 5'Uü'/f

Greffe

*12022399*

N° d'entreprise : 0410.532.011

Dénomination

(en entier) : PRO-POST, Association pour la Promotion de la Philatélie

(en abrégé) : PRO-POST

Forme juridique : asbl

Siège : rue Honoré Longtin 44, 1090 Jette

Obiet de l'acte : Traduction d run acte déposé au Greffe du Tribunal de Commerce de Bruxelles le 26/12/2011

Extraits:

L'assemblée générale de 26/04/2011 e accepté la démission d'administrateur suivant: Abeishausen Marina, Bordink 35, 2170 Merksem, née le 30/12/1954 à Merksem L'assemblée générale de 26/04/2011 a nommé comme administrateur:

Gilis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, né le 25/08/1960, à Leuven (Louvain)

Le conseil d'administration est donc composé comme suit:

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, née ie 02/02/1970, à Halle

Decorte Donald, Tennisbaan 19, 9000 Gent (Gand), né le 19/08/1960, à Gent (Gand)

Decuyper Roger, Pastoor Mellaertstraat 47, 22220 Heist-op-den-Berg, né le 29/07/1945, à Heist-op-den-

Berg

Deneyer Maurice, Place de Mainvault 43, 7812 Mainvault, né le 07/02/1943, à Herne

Duhamel Robert, Av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, né Ie 29/03/1936, à Senelle

Ghys Jozef, Tramstraat 10, 2300 Turnhout, né le 18/02/1947 à Turnhout

Gilis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, né le 25/08/1960, à Leuven (Louvain)

Kockelbergh Constant, Av. Des Cerisiers 21, 1330 Rixensart, né le 01/01/1940 à Mechelen (Malines)

Krick Evi, Grote Baan 189, 9250 Waasmunster, née le 15/09/1977, à Gent

Leempoel Pierre, Platanenlaan 6A, 1861 Wolvertem, né le 07/04/1952, à Laeken-Brussel

Smets Jan, Waversesteenweg 122, 2500 Lier, né le 04106/1967, à Gent

Thijs Herman, Offerlaan 108, 9000 Gent (Gand), né le 12/04/1951 à Gent (Gand)

Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, né le 29/06/1955, à Ninove

Vanduffel Luc, Sint-Katelijnevest 34, 2000 Antwerpen (Anvers), né fe 30/08/51 à Leuven (Louvain)

Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, né le 17/05/1944, à Mortsel

Le conseil d'administration exerce son mandat en tant que collège, mais peut céder des pouvoirs déterminés, sous sa responsabilité, à une ou plusieurs personnes mandatées.

Le conseil d'administration représente l'association dans tous les actes judiciaires et extrajudiciaires et est en outre investi de tous les pouvoirs qui ne sont pas réservés à l'assemblée générale par la loi ou par !es présents statuts et à condition que ses décisions soient prises dans les limites du budget approuvé par. l'assemblée générale.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

"

"

MOD 2.2

l'" " " -..," :;-. i lfe:i49 f -..

1'

Moniteur Le conseil d'administration nomme lui-même chaque fonction qu'il juge indispensable au bon

helc^

fonctionnement de l'association.

Le conseil d'administration a réparti les fonctions suivantes parmi ses membres ou non et nommé à cette fonction :

Président: Smets Jan, Waversesteenweg 122, 2500 Lier, né le 04/06/1967, à Gent

Secrétaire général: Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, né le 2910611955, à Ninove

Trésorier: Duhamel Robert, av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, né le 29/03/1936, à Seneffe

Premier Vice-président: Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, né le 17/05/1944, à Mortsel

Deuxième Vice-président: Gilis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, né le 25/08/1960, à Leuven (Louvain)

Le président, le secrétaire général et le trésorier ont des pouvoirs illimités pour toutes les obligations administratives et financières. II faut toujours une signature commune soit du président et du secrétaire général, soit du président et du trésorier.

La pièce justificative pour la comptabilité doit toujours être signée par le président.

Le conseil d'administration de 26/04/2011 a accepté la démission en tant que membre de la gestion journalière suivant:

Abelshausen Marina, Bordink 35, 2170 Merksem, née le 30/12/1954 à Merksem

Le conseil d'administration a nommé parmi ses membres les membres suivants en tant que membre de la gestion journalière (comité de direction):

Gais Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, né le 25/08/1960, à Leuven (Louvain)

La gestion journalière est donc composée comme suit:

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, née le 02/02/1970, à Halle Duhamel Robert, av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, né le 2910311936, à Seneffe Gilis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, né le 25/08/1960, à Leuven (Louvain) Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, né le 29/06/1955, à Ninove Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, né le 17/05/1944, à Mortsel

Le comité de direction est chargé de l'exécution des plans d'action, gère les affaires courantes et signe au nom de l'association toutes quittances et accusés de réception à l'égard d'instances de transport, la poste, la banque, les établissements bancaires privés et publics et toutes autres institutions.

Les personnes chargées de la gestion journalière sont également compétentes pour exécuter les décisions du conseil d'administration et en particulier pour accorder le mandat ad litem à un avocat dans des procédures " judiciaires en tant que demandeur ou en tant que défendeur.

Les membres du comité de direction agissent comme collège tant en ce qui concerne la gestion journalière interne qu'en ce qui concerne le pouvoir de représentation externe pour la gestion journalière.

s Jan

Président

Vanderschueren Frans Secrétaire général

A Jette, le 26 /201,1__--

\.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dern;ere page du Volet B

Au recto Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association la fondation ou forganisrrie à I égard des tiers

Au verso : Nom et signature

06/01/2012
ÿþs

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

2 6 DEC 2011

USSET

Griffie

IIY IHIlllI N I~III NIIIIIII91

*iaooszai"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vaarbehouder aan het Belgisch Staatslila

Ondernemingsar : 0410.532.011

Bertarrtig

tvo::sir) : PRO-POST, Vereniging ter Bevordering van de Filatelie

(verkort}: PRO-POST

Rechtsvorm : vzw

Zetai : Honoré Longtinstraat 44, 1090 Jette

Onderwerp akte : Wijziging raad van bestuur en dagelijks bestuur

Uittreksel uit de aktes:

De algemene vergadering van 26/04/2011 heeft het ontslag aangenomen van volgende bestuurder: Abelshausen Marina, Bordink 35, 2170 Merksem, geboren op 30/12/1954 te Merksem

De algemene vergadering van 26/04/2011 heeft tot bestuurder benoemd:

Gilis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, geboren op 25/0811960, te Leuven

De raad van bestuur is als daardoor volgt samengesteld:

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, geboren op 02/02/1970, te Halle

Decorte Donald, Tennisbaan 19, 9000 Gent, geboren op 19/08/1960, te Gent

Decuyper Roger, Pastoor Mellaertstraat 47, 22220 Heist-op-den-Berg, geboren op 29/07/1945, te Heist-op-

den-Berg

Deneyer Maurice, Place de Mainvault 43, 7812 Mainvault, geboren op 07/02/1943, te Herne

Duhamel Robert, Av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, geboren op 29/03/1936, te Seneffe

Ghys Jozef, Tramstraat 10, 2300 Turnhout, geboren op 18/02/1947 te Turnhout

Gilis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, geboren op 25/08/1960, te Leuven

Kockelbergh Constant, Av. Des Cerisiers 21, 1330 Rixensart, geboren op 01/01/1940 te Mechelen

Krick Evi, Grote Baan 189, 9250 blaasmunster, geboren op 15/09/1977, te Gent

Leempoel Pierre, Platanenlaan 6A, 1861 Wolvertem, geboren op 07104/1952, te Laeken-Brussel

Smets Jan, Waversesteenweg 122, 2500 Lier, geboren op 04/06/1967, te Gent

Thijs Herman, Offerlaan 108, 9000 Gent, geboren op 12/04/1951 te Gent

Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, geboren op 29/06/1955, te Ninove

Vanduffel Luc, Sint-Katelijnevest 34, 2000 Antwerpen, geboren op 30/08/51 te Leuven

Van Vaeck Eduard, Blancefloerlean 165, 2050 Antwerpen, geboren op 17/05/1944, te Mortsel

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B veemelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heteij van de persu(opiíe i) hevoegd de vereniging. stichting of organisme len aanzien van derden fe vertegenwoordigen Vaeso Naam en handtekenina-

r-~

4rnnr-

aan het Belgisch Staatsblad

I I

MOD 2.2

Luik F3 - Vervoio

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur heeft al dan niet onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd: Voorzitter: Smets Jan, Waversesteenweg 122, 2500 Lier, geboren op 04/06/1967, te Gent

Secretaris-Generaal: Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, geboren op 29/06/1955, te Ninove

Schatbewaarder: Duhamel Robert, av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, geboren op 29/03/1936, te Seneffe

Eerste Ondervoorzitter: Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, geboren op 17/05/1944, te Mortsel

Tweede Ondervoorzitter: Gilis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, geboren op 25/08/1960, te Leuven

Voor alle administratieve en financiële verplichtingen hebben de voorzitter, de secretaris-generaal en de schatbewaarder onbeperkte volmachten. Er is telkens een gezamenlijke handtekening van ofwel de voorzitter en de secretaris-generaal, ofwel de voorzitter en de schatbewaarder vereist.

Het rechtvaardigende stuk voor de boekhouding dient altijd door de directeur ondertekend te worden.

De raad van bestuur van 26/04/2011 heeft het ontslag van volgende dagelijks bestuurders aanvaard:

Abelshausen Marina, Bordink 35, 2170 Merksem, geboren op 30/12/1954 te Merksem

De raad van bestuur heeft volgende leden onder zijn leden als lid van het dagelijkse bestuur benoemd:

Gilis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, geboren op 25/08/1960, te Leuven

Het dagelijks bestuur is daardoor als volgt samengesteld:

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, geboren op 02/02/1970, te Halle Duhamel Robert, Av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, geboren op 29/03/1936, te Seneffe Gilis Pierre, Beringen Baan 66 B, 3290 Schaffen, geboren op 25/08/1960, te Leuven

Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, geboren op 29/06/1955, te Ninove Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, geboren op 17/05/1944, te Mortsel

Het dagelijks bestuur is gelast met de uitvoering van de actieplannen, behartigt de lopende zaken en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoersinstanties, post, bank, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

De personen belast met het dagelijks bestuur zijn eveneens bevoegd om de beslissingen van de raad van bestuur uit te voeren en in het bijzonder het mandaat ad litem te verstrekken aan een advocaat in gerechtelijke acties als eiser of verweerder.

De leden van het dagelijks bestuur handelen als college en dit zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor het dagelijks bestuur betreft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Smets Jan Voorzitter

Te Brussel, op 2 10412

Vend-rschueren Frans

Secretaris-Generaal

Billagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/03/2011
ÿþ MOd 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbia+ iillt1H111,11a111111!11111

BRUSSEL

09-03-2011

Griffie

Bijlagen bij héfBé?gïsehi Sï=áa1etaii - 2r103f20r1- Annuits-üu Muniteur belge

Ondememingsnr : 0410.532.011

Benaming

(voluit) : PRO-POST, Vereniging ter Bevordering van de Filatelie

(verkort) : PRO-POST

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Honoré Longtinstraat 44, 1090 Jette

Onderwerp akte : wijziging raad van bestuur en dagelijks bestuur

uittreksel uit de aktes:

De algemene vergadering van 28/10/2010 heeft het ontslag aangenomen van volgende bestuurders:

Allardin Philippe, Avenue de l' Aiglon 36, 1180 Brussel, geboren op 24/10/1950, te Etterbeek

Daniels Frank, Tulpenlaan 27, 1770 Liedekerke, geboren op 31/05/1945, te Grossteinberg (Duitsland)

Boterberg Lucien, Burg. Matthysstraat 17, 9550 Herzele, geboren op 07/08/1933, te Borsbeke

Kaiser Pierre, Rue du Midi 7, 1000 Brussel, geboren op 04.05.56 te Ixelles

Vandenberghe Koen, Olfkenskouterlaan 15, 9090 Melle, geboren op 02/02/1969, te Gent

De algemene vergadering van 28/10/2010 heeft tot bestuurders benoemd:

Smets Jan, Waversesteenweg 122, 2500 Lier, geboren op 04/06/1967, te Gent

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, geboren op 02/02/1970, te Halle

Leempoel Pierre, Platanenlaan 6A, 1861 Wolvertem, geboren op 07/04/1952, te Laeken-Brussel

Krick Evi, Grote Baan 189, 9250 Waasmunster, geboren op 15/09/1977, te Gent

Decuyper Roger, Pastoor Mellaertstraat 47, 22220 Heist-op-den-Berg, geboren op 29/07/1945, te Heist-op-

den-Berg

De raad van bestuur is als daardoor volgt samengesteld:

Abelshausen Marina, Bordink 35, 2170 Merksem, geboren op 30/12/1954 te Merksem

Borremans Nancy, Rue de ia Déportation 82, 1480 Tubize, geboren op 02/02/1970, te Halle

Decorte Donald, Tennisbaan 19, 9000 Gent, geboren op 19108/1960, te Gent

Decuyper Roger, Pastoor Mellaertstraat 47, 22220 Heist-op-den-Berg, geboren op 29/07/1945, te Heist-op-

den-Berg

Deneyer Maurice, Place de Mainvau(t 43, 7812 Mainvauit, geboren op 07/02/1943, te Herne

Duhamel Robert, Av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, geboren op 29/03/1936, te Seneffe

Ghys Jozef, Tramstraat 10, 2300 Turnhout, geboren op 18/02/1947 te Turnhout

Kockelbergh Constant, Av. Des Cerisiers 21, 1330 Rixensart, geboren op 01/01/1940 te Mechelen

Krick Evi, Grote Baan 189, 9250 Waasmunster, geboren op 15/09/1977, te Gent

Leempoel Pierre, Platanenlaan 6A, 1861 Wolvertem, geboren op 07/04/1952, le Laeken-Brussel

Smets Jan, Waversesteenweg 122, 2500 Lier, geboren op 04/06/1967, te Gent

Thijs Herman, Offerlaan 108, 9000 Gent, geboren op 12/04/1951 te Gent

Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, geboren op 29/06/1955, te Ninove

Vanduftel Luc, Sint-Katelijnevest 34, 2000 Antwerpen, geboren op 30/08/51 te Leuven

Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, geboren op 17/05/1944, te Mortsel

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens aile bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur heeft al dan niet onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd: Voorzitter: Smets Jan, Waversesteenweg 122, 2500 Lier, geboren op 04/06/1967, te Gent

Secretaris-Generaal: Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, geboren op 29106/1955, te Ninove

Schatbewaarder: Duhamel Robert, av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, geboren op 29/03/1936, te Seneffe

Eerste Ondervoorzitter: Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, geboren op 17/05/1944, te Mortsel

Tweede Ondervoorzitter: Abelshausen Marina, Bordink 35, 2170 Merksem, geboren op 30/12/1954 te Merksein

Voor alle administratieve en financiële verplichtingen hebben de voorzitter, de secretaris-generaal en de schatbewaarder onbeperkte volmachten. Er is telkens een gezamenlijke handtekening van ofwel de voorzitter en de secretaris-generaal, ofwel de voorzitter en de schatbewaarder vereist.

Het rechtvaardigende stuk voor de boekhouding dient altijd door de directeur ondertekend te worden.

De raad van bestuur van 28/10/2010 heeft het ontslag van volgende dagelijks bestuurders aanvaard:

Allardin Philippe, Avenue de l' Aiglon 36, 1180 Brussel, geboren op 24/10/1950, te Etterbeek Boterberg Lucien, Burg. Matthysstraat 17, 9550 Herzele, geboren op 07/0811933, te Borsbeke Daniels Frank, Tulpenlaan 27, 1770 Liedekerke, geboren op 31/05/1945, te Grossteinberg (Duitsland)

De raad van bestuur heeft volgende leden onder zijn leden als lid van het dagelijkse bestuur benoemd:

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, geboren op 02102/1970, te Halle Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, geboren op 29/06/1955, te Ninove

Het dagelijks bestuur is daardoor als volgt samengesteld:

Abelshausen Marina, Bordink 35, 2170 Merksem, geboren op 30/12/1954 te Merksem Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, geboren op 02/02/1970, te Halle Duhamel Robert, Av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, geboren op 29/03/1936; te Seneffe Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, geboren op 29/06/1955, te Ninove Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, geboren op 17/05/1944, te Mortsel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

21/03/2011
ÿþMOD 2.2

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

Réserv(

au

Mon iteu

belge

I 11I1I IlIl 11111 1IJI 11111 ülll 1111111111 1111 11I

*11043651+

N° d'entreprise : 0410.532.011

BRUXELLES

®~J13- 2R

Greffe

Dénomination

(en entier) : PRO-POST, Association pour la Promotion de la Philatélie

(en abrégé) : PRO-POST

Forme juridique : asbl

Siège : rue Honoré Longtin 44, 1090 Jette

Obiet de l'acte : Modification du conseil d'administration et de la gestion journalière (comité de direction)

Extraits:

L'assemblée générale de 28/10/2010 a accepté la démission d'administrateurs suivants:

Allardin Philippe, Avenue del' Aiglon 36, 1180 Brussel, né le 24/10/1950, à Etterbeek

Daniels Frank, Tuipertlaan 27, 1770 Liedekerke, né le 31/05/1945, à Grossteinberg (Duitsland)

Boterberg Lucien, Burg. Matthysstraat 17, 9550 Herzele, né le 07/08/1933, à Borsbeke

Kaiser Pierre, Rue du Midi 7, 1000 Brussel, né le 04.05.56 à Ixelles

Vandenberghe Koen, Oifkenskouterlaan 15, 9090 Melle, né le 02/02/1969, à Gent

L'assemblée générale de 28/10/2010 a nommé comme administrateurs:

Smets Jan, Waversesteenweg 122, 2500 Lier, né le 04/06/1967, à Gent

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, née le 02/02/1970, à Halle

Leempoel Pierre, Platanenlaan 6A, 1861 Wotvertem, né le 07/04/1952, à Laeken-Brussel

Krick Evi, Grote Baan 189, 9250 Waasmunster, née le 15/09/1977, à Gent

Decuyper Roger, Pastoor Mellaertstraat 47, 22220 Heist-op-den-Berg, né le 29/07/1945, à Heist-op-den-

Berg

Le conseil d'administration est donc composé comme suit:

Abelshausen Marina, Bordink 35, 2170 Merksein, née te 30/12/1954 à Merksem

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, née le 02/02/1970, à Halle

Decorte Donald, Tennisbaan 19, 9000 Gent (Gand), né le 19/08/1960, à Gent (Gand)

Decuyper Roger, Pastoor Mellaertstraat 47, 22220 Heist-op-den-Berg, né le 29/07/1945, à Heist-op-den-

Berg

Deneyer Maurice, Place de Mainvault 43, 7812 Mainvault, né le 07/02/1943, à Herne

Duhamel Robert, Av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, né le 29/03/1936, à Seneffe

Ghys Jozef, Tramstraat 10, 2300 Turnhout, né le 18/02/1947 à Turnhout

Kockelbergh Constant, Av. Des Cerisiers 21, 1330 Rixensart, né le 01/01/1940 à Mechelen (Malines)

Krick Evi, Grote Baan 189, 9250 Waasmunster, née le 15/09/1977, à Gent

Leempoel Pierre, Platanenlaan 6A, 1861 Wotvertem, né le 07/04/1952, à Laeken-Brussel

Surets Jan, Waversesteenweg 122, 2500 Lier, né le 04/06/1967, à Gent

Thijs Herman, Offerlaan 108, 9000 Gent (Gand), né le 12/04/1951 à Gent (Gand)

Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaat, né le 29/06/1955, à Ninove

Vanduffel Luc, Sint-Katelijnevest 34, 2000 Antwerpen (Anvers), né le 30108/51 à Leuven (Louvain)

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, né le 17/05/1944, à Mortsel

Le conseil d'administration exerce son mandat en tant que collège, mais peut céder des pouvoirs déterminés, sous sa responsabilité, à une ou plusieurs personnes mandatées.

Le conseil d'administration représente l'association dans tous les actes judiciaires et extrajudiciaires et est en outre investi de tous les pouvoirs qui ne sont pas réservés à l'assemblée générale par la loi ou par les présents statuts et à condition que ses décisions soient prises dans les limites du budget approuvé par l'assemblée générale.

Le conseil d'administration nomme lui-même chaque fonction qu'il juge indispensable au bon fonctionnement de l'association.

Le conseil d'administration a réparti les fonctions suivantes parmi ses membres ou non et nommé à cette fonction :

Président: Smets Jan, Waversesteenweg 122, 2500 Lier, né le 04/06/1967, à Gent

Secrétaire général: Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, né le 29/06/1955, à Ninove

Trésorier: Duhamel Robert, av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, né le 29103/1936, à Seneffe

Premier Vice-président: Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, né le 17/05/1944, à Mortsel

Deuxième Vice-président: Abelshausen Marina, Bordink 35, 2170 Merksem, née le 30/12/1954 à Merksem

Le président, le secrétaire général et le trésorier ont des pouvoirs illimités pour toutes les obligations administratives et financières. Il faut toujours une signature commune soit du président et du secrétaire général, soit du président et du trésorier.

La pièce justificative pour la comptabilité doit toujours être signée par le président.

Le conseil d'administration de 28/10/2010 a accepté la démission d'administrateurs suivants:

Allardin Philippe, Avenue de l'Aiglon 36, 1180 Bruxelles, né le 24/10/1950, à Etterbeek

Boterberg Lucien, Burg. Matthysstraat 17, 9550 Herzele, né le 07)08/1933, à Borsbeke

Daniels Frank, Tulpenlaan 27, 1770 Liedekerke, né le 31105/1945, à Grossteinberg (Allemagne)

Le conseil d'administration de 28/10/2010 a nommé parmi ses membres les membres suivants en tant que membre de la gestion journalière (comité de direction):

Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, née le 02/0211970, à Halle Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, né le 29/06/1955, à Ninove

La gestion journalière est donc composée comme suit:

Abelshausen Marina, Bordink 35, 2170 Merksem, née le 30/12/1954 à Merksein Borremans Nancy, Rue de la Déportation 82, 1480 Tubize, née le 02/02/1970, à Halle Duhamel Robert, av. des Erables 14, 1420 Braine l'Alleud, né le 29/03/1936, à Seneffe Vanderschueren Frans, Pamelse Klei 24 A, 1760 Roosdaal, né le 29/06/1955, à Ninove Van Vaeck Eduard, Blancefloerlaan 165, 2050 Antwerpen, né le 17105/1944, à Mortsel

M0D 2.2

'Résgrvé

au

Moniteur

belge

Volet B - Suite

Le comité de direction est chargé de l'exécution des plans d'action, gère les affaires courantes et signe au nom de l'association toutes quittances et accusés de réception à l'égard d'instances de transport, la poste, la banque, les établissements bancaires privés et publics et toutes autres institutions.

Les personnes chargées de la gestion journalière sont également compétentes pour exécuter les décisions , du conseil d'administration et en particulier pour accorder le mandat ad litem à un avocat dans des procédures " ;judiciaires en tant que demandeur ou en tant que défendeur.

Les membres du comité de direction agissent comme collège tant en ce qui concerne la gestion journalière interne qu'en ce qui concerne le pouvoir de représentation externe pour la gestion journalière.

A Jette, le 28/ 012010

me an

Président

Vanderschuer- rans

Secrétaire général

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme á l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

Coordonnées
PRO-POST, VERENIGING TER BEVORDERING VAN DE …

Adresse
EGIDE WALSCHAERTSTRAAT 1B 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande