PROADVIZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROADVIZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.937.827

Publication

08/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-01-2015

Griffie

*15300291*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507937827

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

proadviz

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Paul Wellens, notaris met zetel te Mortsel, Eggestraat 28, op 5 januari 2015, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd  proadviz werd opgericht als volgt:

Vennoten.

1. De heer VERHECKEN Peter, geboren te Gent op dertien februari negentienhonderd achtenzestig, rijksregisternummer 68.02.13 409-61, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw SIBICK Hilde, geboren te Mortsel op zesentwintig maart negentienhonderd

achtenzestig, rijksregisternummer 68.03.26 346-32, samen wonende te 2650 Edegem, Lentelei 64.

Rechtsvorm en Naam.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam

"proadviz".

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2650 Edegem, Lentelei 64.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied

of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de

bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Doel.

De vennootschap heeft als doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door

bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle

prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het verstrekken van advies en dienstverlening met betrekking tot consultancy services en diverse management praktijken in het algemeen en in het bijzonder interim management, change management, project- en programmanagement en business process management.

- Dienstverlenende activiteiten op het gebied van het organiseren van evenementen en op het gebied van public relations, media, reclame en communicatie.

- Het verstrekken van diensten en de ontwikkeling op het gebied van ICT.

- Het ontwerpen en programmeren van computerprogramma s en diverse software applicaties (apps), alsook de commercialisatie en verkoop van deze programma s.

- Activiteiten met betrekking tot Data Analysis, Machine learning, Predictive Analytics, Big Data, en Business Intelligence.

- Het verstrekken van computerconsultancy-activiteiten.

- Detail- en groothandel in computers, randapparatuur en software.

- Detail- en groothandel in telecommunicatieapparatuur.

- Dienstverlenende activiteiten met betrekking tot automatisatie, audio en beveiliging

- Het realiseren van domotica automatisatie projecten voor industriële gebouwen, private woningen, tuin, vijver en zwembaden.

Onderwerp akte :

Lentelei 64 2650 Edegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het ontwikkelen en verdelen van elektronica, domotica, audio en video, en computer apparatuur.

- Het ontwikkelen en geven van training en coaching.

- Het schrijven, drukken en op de markt brengen van boeken.

- Het verlenen van advies met betrekking tot interieur, kunst en decoratie.

- De aan- en verkoop van interieur-, kunst- en decoratieartikelen.

- Het ontwerpen van interieur-, kunst- en decoratieartikelen.

- Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

- Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

- Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

- Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

- De uitbouw van een roerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

- Het beheer van een onroerend patrimonium zowel in volle eigendom, vruchtgebruik als blote eigendom als onder de vorm van alle andere onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten. Onder beheer wordt verstaan: de aankoop, (onder)verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stelling en vervreemding, als ook het verschaffen van voordelen aan haar zaakvoerders of vennoten om de werking van de vennootschap te bevorderen.

- Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

- Vermogensbeheer, verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- Het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en

uitvoeren van pensioenregelingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

1. De heer VERHECKEN Peter, voornoemd, titularis van drieënnegentig (93) aandelen

2. Mevrouw SIBICK Hilde, voornoemd, titularis van drieënnegentig (93) aandelen

Samen: honderd zesentachtig (186) aandelen of de totaliteit der aandelen.

Ten bewijze dat achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) van het geplaatste kapitaal. werd gestort, wordt door verschijners een bankattest overhandigd, uitgaande van ING Edegem gedateerd op 23 december 2014.

Waaruit blijkt dat geplaatst kapitaal volledig werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten. Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit. Algemene vergadering.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap.

Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op eerste maandag van de maand juni om negentien (19.00) uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid

van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Winst.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks

vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van

hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Verklaringen en tijdelijke bepalingen.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift van de

oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend

vijftien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Benoeming zaakvoerder.

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer VERHECKEN Peter, wonende te 2650 Edegem, Lentelei 64, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Vaste vertegenwoordiger.

De zaakvoerder,de heer Peter VERHECKEN, voornoemd neemt de beslissing zichzelf tot vaste

vertegenwoordiger aan te duiden.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling,

KONSILANTO cvba, kantoorhoudende te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135, aan wie de

macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de

vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het

ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd: Afschrift van het proces-verbaal

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 29.06.2016 16248-0308-009

Coordonnées
PROADVIZ

Adresse
LENTELEI 64 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande