PROBO BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROBO BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.325.218

Publication

13/11/2013
ÿþ4 .

~

Mod Wdd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEER E1

3 1 =10- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDELe MECHELEN

i R1311111111111

Ondernemingsnr : 0833.325.218

Benaming

(Volalt) " Probo Belgium in vereffening

(verkort) .

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark B 24 bus 14, 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 3 september 2013 van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Probe Belgium in vereffening", gehouden op de maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Industriepark B24 bus 14, blijkt het volgende:

De vergadering wordt voorgezeten door de vereffenaar, de heer Dirk Vermeiren, voornoemd.

Zijn mandaat werd gehomologeerd bij beschikking van de Rechtbank van eerste aanleg te Mechelen op 6

december tweeduizend twaalf.

De voorzitter zet uiteen:

1.dat de huidige bijzondere algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten

over volgende agendapunten:

a,Sluiting van de vereffening

b.Ontslag en kwijting van de vereffenaar.

c.Bewaring der boeken.

2.dat:

a.alle aandelen van de vennootschap aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

b.de vergadering bijgevolg geldig is samengesteld om te beraadslagen en te besluiten over haar agenda.

Eerste beslissing.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag verwijzen naar de boeken, bescheiden en andere geschriften van de vennootschap, daar de passiva en activa van de vennootschap en de, rechten en plichten eraan verbonden, volledig worden overgenomen door de vennoten die verklaren hierbij alle; schulden en lasten van de vennootschap aan te zuiveren en eventuele vorderingen te innen.

Het plan van de verdeling van de activa werd goedgekeurd bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel Mechelen op 28 mei 2013.

Vervolgens beslist de vergadering tot sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap volledig heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de noodwendigheid van haar vereffening.

Tweede beslissing.

De vereffenaar wordt ontslagen uit zijn functie en wordt volledige kwijting verleend over zijn mandaat.

Derde beslissing.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen ten minste vijf jaar bewaard worden door de heer

VERMEIREN Dirk Kamiel, NN 64.01.21-019.23, geboren te sent op 21 januari 1964, wonend te 2220 Heist-op-

den-Berg, Zonderschotsesteenweg 9.

De agenda hiermee uitgeput zijnde, verklaart de voorzitter deze vergadering voor gesloten om 16.45 uur.

Opgemaakt en gesloten te Heist-op-den-Berg op datum en uur als voormeld.

L

De voorzitter en vereffenaar, Dirk Vermeiren

Op de laatste blz. van l ruk 8 vermelden . Recto : 1`Saarn en hoedanigheid van de instrumenterende nota 3, hetzij van de perro(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Yen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 19.06.2013 13186-0065-014
09/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IRIE11,11MIlen

V beh

aa

Bel Sta

NEERGELEGD

4~

-12- 2012

GRIFFIE REC~M1K van KOOPHANDELte MECHELEN

©ndeirncrningsnr 0833.325.218

Benaming (voluit) : PROBO BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel (volledJg adres) ; 2220 Heist-op-den-Berg, Industriepark 24 bus 14

Onderwerpen) akte : ontbinding

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PROBO BELGIUM, verleden voor notaris Erika Isenborghs te, Heist-op-den-Berg op 21 november 2012, gereigstreerd te Heist-op-den-Berg op 26 november 2012, boek 296 blad 33, vak 13, vier blad, geen verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25), getekend E Wouters, de ontvanger, ea inspecteur.

De algemene vergadering heeft volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmem

EERSTE BESLUIT

De vennoten ontslaan de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder de dato 31 oktober 2012, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per 30 september 2012, en waarover Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2900 Schoten, T. Va, Cauwenberghlei 12 op 8 november 2012 een verslag heeft over uitgebracht waarvan de besluiten luiden als volgt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb ïn het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W. Venn. Ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Probo Belgium" kan ik verklaren dat:

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 30, september 2012.

" De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 30 september 2012 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 26.004,84 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen. De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 8 november2012

Getekend

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY. Vertegenwoordigd door haar vase, vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier Bedrijfsrevisor."

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met de uitgifte van deze aktei neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Nadat wordt vastgesteld dat geen opmerkingen worden gemaakt op hoger gemelde verslagen, besluit de vergadering dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PROBO BELGIUM ontbonden is en: in vereffening treedt vanaf heden.

De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

In alle documenten uitgaande van de vennootschap moet worden vermeld dat zij in vereffening is gesteld, TWE DE BESLUIT

De vergadering benoemt voornoemde de heer VERMEIREN Dirk tot vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van de bevestiging van deze benoeming door de rechtbank van koophandel te Mechelen; overeenkomstig artikel 184 §1 Wetboek Vennootschappen.

De vergadering verleent, onder voormelde opschortende voorwaarde, aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten, namelijk deze vermeld in artikel 186 en volgende van he t Wetboek van Vennootschappen,. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - VRrvnln

Zij kan alle derden personen in haar macht doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken. Tenzij in geval van bijzondere lastgeving van de vereffenaar, zullen alle akten die de. vennootschap in vereffening binden door de vereffenaar getekend worden,

Zij moet de machten haar verleend tegenover derden niet verrechtvaardigen.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling ,van de schuldeisers.

Zij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigt hun de goederen die zij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te'verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen endhun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar mag ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer een plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten zal in haar eerstkomende zitting overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaars

DERDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap, de heer POSTMA Erwin Peter voornoemd, met ingang vanaf heden,

De vergadering besluit kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat tot op het ogenblik van de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap,

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent machtiging met recht van de indeplaatsstelling aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en aan AC/S accountants & Belastingsconsulenten, vertegenwoordigd dor de heer Van Dyck Dietmar evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, te 2200 Herentals, Herenthoutseweg 236, teneinde eventuele formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondememingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie te kunnen vervullen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd afschrift akte, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor.

Notaris Erika lsenborghs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

asar het

Belgisch

Staatsblad

~

~

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 03.07.2012 12241-0456-014
11/02/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELF :



I IIIII 1III 11h liii hill 11111 1h11 Ihl II 01 -02- 2011

*iioaass3*



1 GRIFFIE RECHTB~ , '" an KOOPHAWDEGrtitEME. ~:-EN







Ondememingsnr : ~eb~j j

Benaming : PROBO BELGIUM

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark B 24/14

2220 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 28;; januari 2011.

1. Oprichter.

De heer POSTMA Erwin Peter, geboren te Dokkum op 13 april 1 978, van Nederlandse.ï nationaliteit, paspoortnummer NM7HR39R1, wonende te 9103 RJ Dokkum (Nederland), lepenlaan 31.

2. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam`.

"PROBO BELGIUM".

3. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Industriepark B 24/14.

5. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Onderneming voor printwerk in alle mogelijke toepassingen, waaronder digitaal printwerk. Fotografie en digitale beeldverwerking.

Marketing- en publiciteitsbureau, ontwerp en realisatie van alle producten en/of diensten: inzake commerciële ondersteuning.

Studie- en adviesbureau in diverse domeinen.

Consultancy- en bedrijfsmanagement.

Groot- en kleinhandel, import en export, huren en verhuren van alle roerende goederen. Agentuur, commissaris, makelaar bij de handel in aile roerende goederen.

Het nemen van licenties, brevetten en merken en de uitbating ervan. De valorisatie van;; kennis en technieken.

Het nemen van participaties en bestuursmandaten in andere vennootschappen. Zij mag:; deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere manier, in alle:. bestaande of op te richten vennootschappen.

Borgstelling voor derden, voor zover de vennootschap er direct of indirect belang bij heeft. Patrimoniumvennootschap, beheer van roerende en onroerende goederen, zowel in binnen-; als buitenland.

De vennootschap mag alle activiteiten uitvoeren van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of; vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere manier, in alle bestaande of op te richten;, vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven.

6. Kapitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 21.000,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 300 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met

een fractiewaarde van 1/300ste van het kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

~,.

ni0d 2.1

7. Wijze waarop het maatschappelijk fonds is gevormd.

De oprichter verklaart en erkent dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen zijn

volgestort door hemzelf.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een - bedrag van

eenentwintigduizend euro.

8. Bestuur en vertegenwoordiging.

Voor de duur van haar bestaan zal de vennootschap bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

9. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op de'derde dinsdag van juni om 19.00 uur.

10. Boekjaar.

Het . boekjaar van de vennootschap gaat in op " één januari en eindigt op éénendertig

december van ieder jaar.

11. Batig saldo  winstverdeling.

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld :

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerders te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

12. Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot 31 december

2011

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012.

13. Benoeming zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger.

Tot zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd : de heer

Postma, voornoemd.

14. Volmacht.

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Acis Accountants & Belastingconsulenten, met zetel te 2200 Herentals, Herenthoutseweg 236, vertegenwoordigd door Dietmar Van Dyck of Pascale Weckhuysen, met recht van indeplaatsstelling en volgende machten : registratie en alle latere wijzigingen als btw-plichtige, alle verrichtingen via het Ondernemingsloket, inschrijving en/of wijziging van inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, aanvraag en/wijziging van een registratienummer, alle overige formaliteiten met betrekking tot de vestiging van de zaak.

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Philippe GOOSSENS.

Geassocieerde notaris.

In bijlage: eensluidend afschrift.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PROBO BELGIUM

Adresse
INDUSTRIEPARK B 24, BUS 14 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande