PROCEEDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROCEEDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.252.070

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 31.10.2013 13653-0436-011
24/12/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

,

 ûn };o=ap;::.ride! te Ar.::7 .~," , ? . , ~ n, op

Griffie 6t:Ca

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

" 12206 e.

Ondernemingsnr : 0887.252.070

Benaming (voluit) : Proceeding

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Struikenlei 13

(volledig adres) 2900 Schoten

Onderwerpen) akte : UITBREIDING DOEL - AANPASSING STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING

;: Uittreksel afgeleverd vóár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te;

Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse,:

;: geassocieerd notaris te Antwerpen, op 11 december 2012, blijkt het volgende:

1, Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva per 30;

september 2012, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 der statuten werd gewijzigd en:

; voortaan als volgt luidt:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend; het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het; verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning,; organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de; :; kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het; :; verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het! uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische! ;: of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie: ;; en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van! ;, secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren,: ;; magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van; i management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven:

van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande: ;: bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating: ;; en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle; ;: verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meed ;; erfpacht en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en;

verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen; ;; verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de;

aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende; ,; goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en dle van; ,; aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle; ;; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van; welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en; ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

r

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

6. De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer van, de huur en verhuur van evenals het op welke andere wijze ook ter beschikking stellen van materiële roerende goederen, machines en materieel.

7. Het uitbaten van een drukkerij, waaronder onder meer dient te worden begrepen:

het drukken, het uitgeven en het afwerken van alle boeken, periodieke uitgaven en alle andere

welkdanige uitgaven in het algemeen;

- alle activiteiten die verband houden met de layout, het zetwerk, het drukwerk en de grafische

vormgeving;

- het aansturen van regies en producties;

het optreden als drukwerk bemiddelaar.

8. Het deelnemen aan en het organiseren van nationale en internationale vakbeurzen al dan niet in verband met drukkerij, alsook het geven van en het deelnemen aan trainingen en seminaries

9. De uitbating van een uitgeverij, omvattende de productie en exploitatie van alle grafische producten en onder meer van boeken, kranten, tijdschriften evenals van losse publicaties zonder dat deze opsomming beperkend is.

10. Het voeren en uitbaten van een onderneming voor de verdediging van auteursrechten, alsmede de activiteiten van een impressario en het stellen van alle makelaarsverrichtingen ter gelegenheid van het innen van auteurs- en gelijkaardige rechten, alsmede het kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van auteursrechten, andere intellectuele rechten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

11, Alle activiteiten in verband met internet, aile internettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, de webondersteunende activiteiten en de e-commerce, evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, ln commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

2. Artikel 24 van de statuten inzake vervroegde ontbinding en invereffeningstelling werd gewijzigd en de laatste alinea van het gewijzigde artikel 24 luidt voortaan als volgt:

"Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van storting en."

3. Er werd aan de heer GIELIS Yannick, medewerker van het notariskantoor Celis, Celis & Liesse te Antwerpen, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 27 september 1988, wonende te 2900 Schoten, Deuzeldlaan 206 A001, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de 'B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, staat activa en passiva, verslag

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12546-0007-011
17/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 14.11.2011 11607-0148-011
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10381-0061-012
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.07.2009 09484-0097-013
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08521-0137-010

Coordonnées
PROCEEDING

Adresse
STRUIKENLEI 13 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande