PROFS FOR INDUSTRY, AFGEKORT : P.F.I.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PROFS FOR INDUSTRY, AFGEKORT : P.F.I.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 846.379.834

Publication

03/01/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

AíeargelQgu' fer r?rlír`ír, van d; %elsU:ai;"z

~l'~~i111`ri~?flláj;~,Í'S"F

! ~~

2 3 BEC, 1013

Griffie

Ondernemingsnr: 0846.379.834

Benaming: PROFS FOR INDUSTRY (verkort): P.F.I.

Rechtsvaren: naamloze vennootschap Zetel: 2070 Zwijndrecht, Lindenstraat 304A

111 11 i i

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

DL

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op negentien december

a<~ tweeduizend en dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PROFS FOR INDUSTRY", afgekort "P.F.I.", onder meer de volgende

beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

° EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING 1N GELD

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd duizend euro

b (¬ 200.000,00) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op tweehonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 261.500,00), door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Verzaking voorkeurrecht

Vervolgens verzaken alle aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, aan hun voorkeurrecht, voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen.

Inschrijving

NOp de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de huidige aandeelhouders, pro rata hun aandelenverhouding als volgt

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht H. Mesterom Beheer voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd, voor één/zeshonderd vijftien deweike zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van driehonderd vijfentwintig euro twintig cent (¬ 325,20);

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht PDM Corporate Management Services Holding B.V. voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd, voor zeshonderd veertien/zeshonderd vijftien, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van honderd negenennegentigduizend zeshonderd vierenzeventig euro tachtig cent (¬ 199.674,80).

,s1 TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het

kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 261.500,00)

pq bedraagt, vertegenwoordigd door zeshonderd vijftien (615) aandelen.

DERDE BESLUIT -- STATUTAIRE MACHTIGING TOEGESTAAN KAPITAAL

De vergadering beslist overeenkomstig artikel 603 en volgende van het Wetboek van vennootschappen dat de raad van bestuur het kapitaal van de vennootschap in één of verschillende malen kan verhogen met een bedrag van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

Indien de vennootschap een beroep doet of een beroep heeft gedaan op het spaarwezen, mag het bedrag van het toegestaan kapitaal niet hoger zijn dan het bedrag van het maatschappelijk kapitaal. De bevoegdheid verleend aan de raad van bestuur kan slechts uitgeoefend worden gedurende vijf (5) jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van onderhavige machtiging waarbij hem de bevoegdheid werd verleend.

De bevoegdheid verleend aan de raad van bestuur kan bovendien slechts worden uitgeoefend met inachtneming van de bijzondere omstandigheden en de nagestreefde doeleinden vermeld in het verstag dat de raad van bestuur bij het verzoek tot machtiging aan de algemene vergadering heeft meegedeeld.

De bevoeg_dheid verleend aan de raad van bestuur kan bovendien slechts worden uitg_eoefend met

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

inachtneming van de bijzondere omstandigheden en de nagestreefde doeleinden vermeld in het verslag dat de raad van bestuur bij het verzoek tot machtiging aan de algemene vergadering heeft meegedeeld.

VIERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN INGEVOLGE BESLUITEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt: - Artikel 5, alinea 1 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 261.500, 00), vertegenwoordigd door zeshonderd vijftien (615) aandelen zonder nominale waarde. Ieder van deze aandelen vertegenwoordigt één/zeshonderdvijftiende 9/619te) van het maatschappelijk bezit,"

- Artikel 5, in fine van de statuten wordt aangevuld door volgende tekst:

"Toegestaan kapitaal

De raad van bestuur kan het kapitaal van de vennootschap in één of verschillende malen verhogen met een bedrag van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

Indien de vennootschap een beroep doet of een beroep heeft gedaan op het spaarwezen, mag het bedrag van het toegestaan kapitaal niet hoger zijn dan het bedrag van het maatschappelijk kapitaal. De bevoegdheid verleend aan de raad van bestuur kan slechts uitgeoefend worden gedurende vijf (5) jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van onderhavige machtiging waarbij hem de bevoegdheid werd verleend.

De bevoegdheid verleend aan de raad van bestuur kan bovendien slechts worden uitgeoefend met inachtneming van de bijzondere omstandigheden en de nagestreefde doeleinden vermeld In het verslag dat de raad van bestuur bij het verzoek tot machtiging aan de algemene vergadering heeft meegedeeld.

De bevoegdheid verleend aan de raad van bestuur kan bovendien slechts worden uitgeoefend met inachtneming van de bijzondere omstandigheden en de nagestreefde doeleinden vermeld in het verslag dat de raad van bestuur bij het verzoek tot machtiging aan de algemene vergadering heeft meegedeeld."

VIJFDE BESLUIT  VOLMACHT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan een aangestelde van Baat Accountants & Adviseurs te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 503 bus 4 met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen betreffende de inschrijving en wijzigingen van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen, voor zover als nodig.

ZESDE BESLUIT  MACHTEN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering + kopie volmacht ecoiirdineerde statuten

door--jJ behouden aan het "EIéIgise Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



15/01/2015
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 5 JAIS, 2015

arde retoverpen

IN





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0846.379.834

Benaming: PROFS FOR INDUSTRY

(verkort): P.F.I.

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 2070 Zwijndrecht, Lindenstraat 304A

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op negenentwintig december tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PROFS FOR INDUSTRY", afgekort "P.F.I.", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderdvijftig duizend euro (¬ 250.000,00) om het te brengen van tweehonderd éénenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 1261.500,00) op vijfhonderd en elf duizend vijfhonderd euro (¬ 511.500,00) door inbreng in geld ten I belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, j Verzaking voorkeurrecht

Vervolgens verzaken alle aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, aan hun voorkeurrecht, voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen.

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de besloten vennootschap naar Nederlands recht PDM Corporate Management Services B.V., voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd.

TWEEDE BESLUIT - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

( De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voorgaande ! kapitaalverhoging van tweehonderdvijftig duizend euro (¬ 250.000,00) effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans VIJFHONDERD EN ELF DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 511.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door ZESHONDERD VIJFTIEN (615) aandelen.

DERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN INGEVOLGE BESLUITEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt: } De tekst van artikel 5, alinea 1 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

l"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfhonderd en elf duizend vijfhonderd euro (¬ 511.500,00), vertegenwoordigd door zeshonderd vijftien (615) aandelen zonder nominale waarde. Ieder van deze aandelen vertegenwoordigt één/zeshonderd vijftiende

1(1/61540) van het maatschappelijk bezit." VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN I De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan een aangestelde van Baat Accountants & Adviseurs te 13630 Maasmechelen, Rijksweg 503 bus 4 met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen betreffende I de inschrijving en wijzigingen van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen, voor

1 zover als nodig

q. Voorbehouden " aan fiét Luik B - vervolg



Belgisch ' VIJFDE BESLUIT - MACHTEN

Staatsblad ; De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering + kopie volmacht

I - gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/06/2012
ÿþ f Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- t tuut itili itiit ttitl iitli 11111 Itiil 11111 itIt tilt

behouder aan het Belgisch *12106494<

Staatsbla

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel ie Antwerpen 012

o

'dJuin2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr 0846 379.834.

Benaming : PROFS FOR INDUSTRY

(verkort): P.F.I.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2070 Zwijndrecht, Lindenstraat 304A

Onderwerp akte : OPRICHTING



Er blijkt uit een akte verleden voor Emmanuël BOES, geassocieerd notaris te Lanaken, op één juni tweeduizend en twaalf, dat:

1) De naamloze vennootschap H. Mesterom Beheer, met maatschappelijke zetel te 3790 Sint Martens Voeren, Krindaal 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0459.485.139. Opgericht bij akte verleden voor notaris Emmanuël Boes op zestien december negentienhonderd zesennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op vijfentwintig december negentienhonderd zesennegentig, onder het nummer 961225-528.

2) De besloten vennootschap naar Nederlands recht PDM Corporate Management Services Holding B.V., statutair gevestigd te 6222 PH Maastricht (Nederland), Kruisdonk 66; ingeschreven in de Kamer van Koophandel Limburg onder het nummer 14089851, opgericht bij akte verleden voor notaris Michiel Henri Joseph Marie Tomlow te Heerlen (Nederland) op eenendertig mei tweeduizend en zes, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de naamloze vennootschap die zij verklaren op te richten onder de naam: PROFS FOR INDUSTRY.

KAPITAAL  ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61,500,00), vertegenwoordigd door

zeshonderd vijftien (615) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1/ De naamloze vennootschap H. Mesterom Beheer, schrijft in op één (1) aandeel, dewelke zij volledig

volstort door inbreng van een bedrag van honderd euro (¬ 100,00);

2/ De besloten vennootschap naar Nederlands recht PDM Corporate Management Services Holding

B.V., schrijft in eigen naam in op zeshonderd veertien (614) aandelen, dewelke zij volledig volstort

door inbreng van een bedrag van éénenzestigduizend vierhonderd euro (¬ 61.400,00).

Totaal: zeshonderd vijftien (615) aandelen, volledig volstort.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen

een globaal bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) werd gestort, welk bedrag

gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

EI. STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één - BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt "PROFS FOR INDUSTRY", afgekort "P.F.I.".

Artikel twee - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Lindenstraat 304A.

Artikel drie -- DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- engineering diensten, omvattende onder meer het verrichten van opdrachten en tijdelijke

werkzaamheden bij technisch georiënteerde ondernemingen, aannemers, producenten en

toeleveranciers en vennootschappen van deze_producenten, en dit in de meest brede zin van het



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad Luik C - vervolg

woord.

Het geven van technische adviezen, het aannemen, voorbereiden, ontwerpen en uitvoeren van

technische werken, het geven van bouwopdrachten, van welke aard ook, het ontwikkelen van nieuwe technische werkmethoden, alsmede het voeren van agentschappen op technisch gebied, alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zulks met al hetgeen met het vorenstaande in de ruimste zin verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn,

Het inwinnen en verwerken van civieltechnische, geotechnische en milieutechnische gegevens tot projectinformatie en adviezen.

Het beheersen van risico's in het bouwproces door de projectleiding te voorzien van betrouwbare projectinformatie en een effectieve communicatie tussen alle bouwpartijen.

Het verlenen van adviezen en hulp aan technisch georiënteerde ondernemingen, producenten en toeleveranciers op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- Optimalisatie van administratieve flows en implementatie van softwarepakketten.

- Audit van bedrijfsprocessen, evenals het uitwerken van adviezen tot verbetering van bedrijfsprocessen. Begeleiden van interne en externe audits,

- Coördinatie en implementatie van milieurelevante processen.

- Engineering activiteiten in de ruimste betekenis, onder andere:

" Process engineering

" Industrial engineering

" Layout engineering

" Project engineering

- Productmanagement. Coördinatie van product- en productie- gerelateerde opleidingen.

- Timemanagement.

- Interne en externe kwaliteitscoördinator. implementatie en kwaliteitsnormen ISO, SQUAS, HACCP,

- Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie, ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over deze systemen.

- Informatie technologie. Realisatie en onderhoud van programma's en gebruiksklare systemen. - Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al naar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle lenigen, kredietopenisen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge











Luik B - vervolg

alle derden op voorwaarde dat er zelf belang bij heeft,

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel vijf - KAPITAAL

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Ieder van deze aandelen vertegenwoordigt éénlzeshonderdvijftiende 11615ste) van het maatschappelijk bezit

Artikel twaalf  SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders; de algemene vergadering van aandeelhouders benoemt hen voor hoogstens zes jaar en kan hen steeds ontslaan. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar. Evenwel, wanneer de vennootschap werd opgericht door twee personen of wanneer, tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders, is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, dit tot op de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Het mandaat van uittredende bestuurders die niet herkozen worden houdt onmiddellijk op nadat de algemene vergadering tot herverkiezing is overgegaan.

Indien een rechtspersoon beheerder of lid van het directiecomité benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, leden van de directieraad, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger.

Artikel twintig  DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat alsook het bestuur van een geheel of een deel van de sociale aangelegenheden toevertrouwen

 ofwel aan een of meer van zijn leden die de titel van afgevaardigd bestuurder dragen;

 ofwel aan een of meer gedelegeerden van binnen of buiten de raad.

In geval van het gelijktijdig bestaan aan meerdere algemene bevoegdheidsdelegaties stelt de raad van i bestuur de respectievelijke bevoegdheidstoewijzingen vast.

De raad van bestuur en de gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere machten verlenen aan iedere gevolmachtigde.

De raad kan de gevolmachtigden die in de voorgaande alinea's zijn vermeld op elk ogenblik ontslaan. Hij stelt de toekenningen en verlening, de vergoeding of het salaris vast voor de personen aan wie hij bevoegdheden heeft toevertrouwd; deze uitkeringen kunnen vast of variabel zijn,

Artikel éénentwintig - DIRECTIECOMITÉ - AUDITCOMITÉ

Directiecomité

I Met is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het

i toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder

j zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder I zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast I wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste Imag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoemingen beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde reels

Voor-

d behouden

aan het

F~eig~scir

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

e G

Voor- Luik B - vervolg

bellouden van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

aan het De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Seigisch Auditcomité

Staatsblad De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur,

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris,

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend ais auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel tweeëntwintig - EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd door:

Y ofwel twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend;

ofwel, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur en de bevoegdheden die hen werden toevertrouwd, door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door twee gedelegeerden die gezamenlijk optreden als er meerdere zijn;

ofwel door twee leden van het directiecomité, die gezamenlijk optreden in het kader van de uitvoering van de beslissingen genomen door het directiecomité.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

Artikel drieëntwintig - VASTE VERTEGENWOORDIGER

Wanneer de rechtspersoon een mandaat uitoefent bij een andere vennootschap, zoals bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, dient deze rechtspersoon een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger te benoemen. Deze vaste vertegenwoordiger dient gekozen te worden onder de vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers van de rechtspersoon. De vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van het mandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon, en draagt dezelfde burgerrechtelijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid als de rechtspersoon zelf.

Indien een vennootschap een voormeld mandaat uitoefent in een andere rechtspersoon, dient hij de identiteit van zijn vast vertegenwoordiger door te geven aan deze rechtspersoon, welke laatste dient te zorgen voor de bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel zevenentwintig  JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur, op de plaats vermeld in de oproepingsbrief. Indien deze een feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of in iedere andere plaats bepaald in de bijeenroepingsberichten.

Artikel drieëndertig - BERAADSLAGING - BESLUITEN-- STEMRECHT

' De algemene vergadering beraadslaagt en besluit slechts over de onderwerpen die op de agenda vermeld zijn, behoudens indien alle aandeelhouders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan om over nieuwe punten te beraadslagen en te besluiten.

Behoudens in de gevallen door de wet voorzien, beslist de vergadering rechtsgeldig, welk ook het santal vertegenwoordigde aandelen is, en worden de beslissingen met meerderheid van stemmen genomen; de stemmen van diegenen die zich onthouden, worden niet meegeteld.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de absolute meerderheid behaalt, zal een herstemming plaats hebben tussen de kandidaten die het hoogste getal stemmen hebben behaald. Indien bij een herbenoeming de stemmen staken, is de oudste kandidaat verkozen.

Artikel zevenendertig - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel veertig  ONTBINDING







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge























Oir

Voor- Luik B - vervolg

betiouden

aan het

Belgisch



In geval van ontbinding van de vennootschap, geschiedt de vereffening op de wijze die door de algemene vergadering bepaalt wordt.

De vereffenaar(s), welke door de algemene vergadering benoemd word(en), treedt (treden) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming, dit conform de bepalingen zoals opgenomen in het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaar(s) handelt (handelen) conform de bepalingen van het wetboek van vennootschappen. De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) over de meest uitgebreide machten die toegekend zijn door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, in voorkomend geval, de vergoeding voor de vereffenaar(s). Artikel éénen veertig VEREFFENING

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

IV. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend dertien.

2. eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend

veertien, overeenkomstig de statuten.

4. Benoemingen

a) Bestuurders

Overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen worden tot bestuurders van de vennootschap benoemd:

A/ De naamloze vennootschap H. Mesterom Beheer, met maatschappelijke zetel te 3790 Sint Martens Voeren, Krindaal 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0459,485.139, rechtsgebied Tongeren.

De oprichters nemen kennis van de beslissing van heden voorafgaandelijker dezer van de raad van I bestuur van de hiervoor benoemde bestuurder-vennootschap H. Mesterom Beheer vaststellende dat, I in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, het bestuurdersmandaat van ( de voornoemde vennootschap H. Mesterom Beheer NV. wordt uitgevoerd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer MESTEROM Hubertus, voornoemd.

B/ De besloten vennootschap naar Nederlands recht PDM Corporate Management Services Holding B.V., met maatschappelijke zetel te 6222 PH Maastricht (Nederland), Kruisdonk 66; ingeschreven in de Kamer van Koophandel Limburg onder het nummer 14089851, voornoemd. De oprichters nemen kennis van de beslissing van heden voorafgaandelijker dezer van de raad van bestuur van de hiervoor benoemde bestuurder-vennootschap PDM Corporate Management Services !Holding B.V. vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, het bestuurdersmandaat van de voornoemde vennootschap PDM Corporate Management Services il Holding B.V. wordt uitgevoerd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer MESTEROM Hubertus, voornoemd.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

I De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen I heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

De eventuele bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

b) Commissaris

I er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter

Staatsblad





C

)

Voor- Luik B - vervolg

bel4oiden

aan het

Belgisch Staatsblad zake,

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Baat accountants en adviseurs, met zetel te 3630 Maasmechelen, Olypmialaan 12 bus 1, vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, met inbegrip van eventuele wijzigingen en/of schrappingen, alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig zijn of noodzakelijk zijn bij alle privatieve of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de sociale verzekeringskas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag van registraties en erkenningen, enzomeer, met inbegrip van alle mogelijke latere wijzigingen dienaangaande.

V. BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR -- BENOEMINGEN  MACHTEN

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen,

onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte

op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

De besloten vennootschap naar Nederlands recht PDM Corporate Management Services Holding

B.V., voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer

MESTEROM Hubertus voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd

bestuurder, die aanvaardt.

1 De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd

door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door één gedelegeerd

bestuurder, alleen optredend of door twee bestuurders, samen optredend.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de

gedelegeerd bestuurder, alleen optredend,

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over

alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Emmanuël Boes)

1 Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte -r kopie volmacht.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.07.2015 15363-0025-036
07/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 JULI 2015

afdelingetrigrpen



Ondernemingsnr : 0846.379.834

Benaming

(voluit) : PROFS FOR INDUSTRY

(verkort) : P.F.I.

Rechtsvorm : NV

Zetel : Lindenstraat 304 A

2070 ZWIJNDRECHT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

De bijzondere algemene vergadering van 16 december 2013 beslist eenparig met onmiddellijke ingang als. commissaris te benoemen de BVBA Beckers, Loenders & C°, 0430.898.843, met zetel te 3510 Hasselt' (Kermt), Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door mevrouw Els Loenders, wonende te 3900 Overpelt, Rietstraat 61, voor een periode van drie jaar tot aan de algemene vergadering gehouden in 2016 (over boekjaar per 31.12.2015).

Gedaan te Zwijndrecht, 16 december 2013

PDM CORPORATE MANAGEMENT SERVICES HOLDING BV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

De heer MESTEROM Hubertus

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.08.2016 16487-0554-036

Coordonnées
PROFS FOR INDUSTRY, AFGEKORT : P.F.I.

Adresse
LINDENSTRAAT 304A 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande