PROGRESSUS

Société en commandite simple


Dénomination : PROGRESSUS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 560.981.682

Publication

15/09/2014
ÿþ macr word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



o -521

PROGRESSUS

Gewone commanditaire vennootschap

Grootreesdijk 34 - 2460 Kasterlee

OPRICHTING  STATUTEN  OVERGANGSBEPALINGEN - VOLMACHT

Onciernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

RechtsvOrm :

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte:

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac









*14169701*



»Neargelegd ter eiffie van de RECHTBANE. VAN IrOOPHANDEL

04 SEP. 2014

ANTIVERPEN afdeling' TURNHOUT

riffie

Do a ier

Uit een onderhandse akte de dato 01 augustus 2014, geregistreerd te Turnhout op 14 bladen, geen

verzendingen, boek 6/145 bled 40 vak 3, blijkt de oprichting van de gewone commanditaire vennootschap , Hieronder uittreksel van de oprichtingsakte zoals bepaald in artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen

1 - Rechtsvorm  naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar benaming luidt "PROGRESSUS".

2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2460 Kasterlee, Grootreesdijk 34.

De zetel Kan worden overgebracht naar iedere andere plaats bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan dat bekendgemaakt wordt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime. De vennootschap kan bij eenvoudig beluit van het bestuursorgaan in België of in het buitenland administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

3  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap' slechts ontbonden worden door een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering niet inachtneming. van de vereisten voor statutenwijziging.

4 - Identiteit van de hoofdelijke aansprakelijke vennoot:

de heer BOEYKENS Patrick, wondende te 2460 Kasterlee, Grootreesdijk 34,

5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen met

een nominale waarde van tien euro per aandeel. Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

6 Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december, Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt het bestuursorgaan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, de Inventaris en de jaarrekening op. Behoudens onder de vrijstellingsvoorwaarden gesteld door het Wetboek van Vennootschappen stelt het bestuursorgaan een jaarverslag op, waarin zij onder meer rekenschap geven over het beleid, commentaar op de jaarrekening, informatie betreffende belangrijke gebeurtenissen na het einde van het boekjaar en informatie omtrent de werkzaamheden van onderzoek en ontwikkeling, alles overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

7 Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Op voorstel van

het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering, rekening houdende met de statutaire bepalingen, over de

bestemming van de nettowinst.

8 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten van de vennootschap.

Tot statutair zaakvoerder wordt aangesteld en dit voor onbepaalde duur; de heer BOEYKENS Patrick,

wonende te 2460 Kasterlee, Grootreesdijk 34, rijksregisternummer 60.04.30-415.70,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur te

stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

indien de vennootschap evenwel wordt bestuurd door meerdere zaakvoerders zullen zij collegiaal overleg plegen inzake het te voeren beleid en dienen zij gezamenlijk te beslissen over alle daden van beschikking, ondermeer: het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, de vestiging van hypotheken, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiële en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de som een vijfvoud van het maatschappelijk kapitaal overtreft De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder. Wanneer voor de vennootschap wordt gehandeld, moet een zaakvoerder steeds zijn handtekening laten voorafgaan of laten volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke wordt opgetreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat wordt ondertekend.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Bij schriftelijke volmacht kunnen welbepaalde taken worden toevertrouwd aan elke persoon die het bestuursorgaan daartoe geschikt acht. De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2287 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening) gegeven worden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden, verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan in geval van overdreven volmacht.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

e 9- Ontbinding vereffening

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel besluit van een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering plaatsgrijpt, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) van rechtswege de vereffenaars. De e

algemene vergadering kan te allen tijde bij gewone meerderheid, de vereffenaars benoemen of afzetten De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat hun benoeming werd gehomologeerd door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen. Indien niet

"   q

co alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten leste van

co de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de

ere

aandelen die voor een grote gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen aile aandelen

verdeeld.

1 0  Overgangsbepalingen

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste maatschappelijke jaar begint vanaf heden 1 augustus 2014 en zal eindigen op 31 december van

het jaar 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016.

" =1

11 - Volmacht administratieve formaliteiten

Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a" ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer), zowel voor de inschrijving als voor elke latere

P: wijziging daarvan, wordt verleend aan ACS accountants en belastingconsulenten, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, evenals aan haar

" =1

bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Jaimie Wilms, mevrouw May Vlaminckx, Mevrouw

Evelien Van Camp en mevrouw Bayens Vicky.

BEHERENDE VENNOOT

et

BOEYKENS Patrick

P: Zaakvoerder

Tegelijkertijd mee neergelegd: oprichtingsakte

Coordonnées
PROGRESSUS

Adresse
GROOTREESDIJK 34 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande