PROJECT MANAGEMENT INTERNATIONAL, AFGEKORT : PMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROJECT MANAGEMENT INTERNATIONAL, AFGEKORT : PMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.395.076

Publication

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.06.2014, NGL 23.12.2014 14702-0535-010
22/03/2013
ÿþnn\ Mad Wald 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij 7iét Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

II

*13096467*

Neergelegd 7 ~

t°r Ç~Pit~~?''t~ ° Rechtbank

van Koophandel it Ai;i,~

~en, op

Griffie ~~~fi~~ 2413

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : tveTkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

0846 395 076

PROJECT MANAGEMENT INTERNATIONAL PMI

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kemmelbergstraat 28 2600 ANTWERPEN-BERCHEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Beslissing van de algemene vergadering van 22 februari :

Met ingang van 24 februari 2013 is de zetel van de onderneming gevestigd te B-2660 ANNVERPEN-

Hoboken, Lambrechtsstraat 25

Axel De Kimpe

Zaakvoerder

15/06/2012
ÿþ0 mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~I

*1210fi4]]*

Vo beho

aan

Bsié Staat

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van h'oobhnndei te Antwerpen, op

0 0112012

Griffie

; Ondernemirrgsnr : 0846" 395" 076

Benaming (voluit) : ROJECT MANAGEMENT INTERNATIONAL

(verkort) : PMI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kemmelbergstraat 28

(volledig adres) 2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwero(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vé6r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris ' te Antwerpen, op 5 juni 2012, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "PROJECT MANAGEMENT INTERNATIONAL" of in het kort "PMI". Beide namen kunnen zowel samen als afzonderlijk gebruikt worden.

2. Zetel: Antwerpen (Berchem), Kemmelbergstraat 28.

3. Oprichters:

11 De heer DE K1MPE Axel Hendrik Maurice, geboren te Schoten op 24 januari 1968, wonende te 2600

Antwerpen (Berchem), Kernmelbergstraat 28

2. Mevrouw DE GROOT Elisabeth Maria Marc Hildegarde, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 22 januari

1969, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Kemmelbergstraat 28,

4. Kapitaal: 18,600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

sub 3.1/ 11.733,33 euro;

sub 3.2/ 666,67 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekjaar: begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffenincisaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar. de heer DE K1MPE Axel, voornoemd,

13. Commissarissen: geen,

14. Doei: De vennootschap heeft tot doel:

1. Het aanbieden van ICT- en multimedia consultancydiensten, het ontwikkelen van multimediaproducties, het ontwikkelen van intemetoplossingen en van software, het implementeren van ICT-oplossingen, het uitbesteden van ICT- en multimediadiensten, alsmede het wereldwijd aanbieden van educatieve diensten via het internet.

Alle activiteiten in verband met intemet, alle internettoepassingen, waaronder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites en in het bijzonder het ontwikkelen van websites en alle aanverwante -applicaties, het-verlenen van internetaansluitingen-evenals alle-dienstverlening-aangaande het voorgaande.

Op de ic^.Ftste blz. van Luik B vermetder rtectc " Naam en hoedanigheid vors de instrumenterende notaris netwil van de persofoiruen) beidend de rechtspersoon ter, aanzien van derden tt verteaeriwcord:gen

'" :'eres Kaam en hóndte;çentnc

o' + ~

mod 11.1

Alle overige diensten en activiteiten op gebied van multimedia, omvattende onder meer: intemetsite, multimediapresentatie, animatie, design en grafische vormgeving, projectie, sound en video, film, muziek, beeld en geluid, audio-visuele activiteiten, met inbegrip van de marketing, de merchandising van zowel de aangeboden diensten als alle multimediaproducten evenals het vervaardigen en/of laten vervaardigen van alle producten, toebehoren en onderdelen die verband houden met deze activiteiten.

Quality consultancy, omvattende het opzetten van kwaliteitssystemen, de begeleiding ervan en het uitvoeren van preaudits en interne audits op deze kwaliteitssystemen,

2. Projectmanagement in het algemeen, en meer in het bijzonder ICT-projectmanagement en alles wat daarmee gepaard gaat zoals onder meer maar niet uitsluitend administratieve bijstand, zakelijke dienstverlening en overige dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven, waaronder onder meer het begeleiden van bedrijven op het gebied van het automatiseren van processen, het invoeren van informatiesystemen en het verbeteren van de klantenservice door enigerlei vorm van technologie,

Het initiëren, voorbereiden, organiseren en uitvoeren van ICT-projecten waarbij zowel bestaande als nieuwe technologieën worden toegepast.

3. Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

4. Holding activiteiten, omvattende onder meer:

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

5, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Alle voomoemde activiteiten kan de vennootschap onder meer uitoefenen op freelance-basis.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

15. Gewone ?/gemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede maandag van de maand juni om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2014.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door

Centea bank,

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

voor-

beoude~

aan tiet

~eiatsch

I Staatsblad

, r

1-7

On d& laatatû bfz. van Lusr. E vermelden . rectn Naam en hoedamçsheid van de rnstrumenterende rotar hetzii var, de perso4oln;eni nserovgd de rvchtsDersoon ten aanzrerE van derden tE vwrtepanwnordiçler

E1erle Naam en nancltFresncnc.

Coordonnées
PROJECT MANAGEMENT INTERNATIONAL, AFGEKORT :…

Adresse
LAMBRECHTSSTRAAT 25 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande