PROJECT SERVICE OBER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROJECT SERVICE OBER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.355.729

Publication

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 27.11.2013 13671-0319-009
12/09/2012
ÿþi

IIlII III II lII U II

*iais3sia*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N@&gelegd ter griffie van de Rechtbank v~

Koophandel ndol te Antweiee Pr 212 Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0841.355.729

Benaming

(voluit) : Project Service OBER

(verkort) :

Rechtsvorm : Beslotenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zonnedauwlaan 22 - B-2910 ESSEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Verslag van de vergadering van de zaakvoerder van Project Service OBER bvba gehouden op 27 april 2012 te 20 uur

Deze vergadering beslist om vanaf, 27 april 2012, de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Wuytswinkel 5 B-2450 Meerhout -België

Verder geen punt meer op de agenda, stuiten we de vergadering.

Voor waar en echt

De Zaakvoerder

OBER Hans Christian

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/12/2011
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M..rr ,r;'g.d ter effile van de

G9ecihtbáre. . ; :r?~,l >Antwerpen

@A

ETeceerer.

811H

*11184728*

bel a,

BE

Sta

NN

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : PROJECT SERVICE OBER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zonnedauwlaan 22

2910 Essen

Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 24 november 2011, BLIJKT DAT:

Door de heer OBER Hans Christian, geboren te Heerlen (Nederland) op 10 maart 1972, wonende te 2910 Essen, Zonnedauwlaan 22 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming PROJECT SERVICE OBER met zetel te 2910 Essen, Zonnedauwlaan 22, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-), volstort door de oprichter voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00-) of 213 van het af te betalen kapitaal, en moet aldus nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00-)' volstorten

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de BNP Paribas-Fortis, waarvan' het bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan; ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

-Brandpreventie

- Veiligheidsadvies

- VCA certificering

-Trainingen en Instructies

- In- en exportadvies

- Koeriersdiensten

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle:, E verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen kopen en verkopen, kredieten en;' : leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de., verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de, vennootschap op te treden in en buiten rechte, werden benoemd: voornoemde heer Hans Christian' OBER, geboren te Heerlen (Nederland) op 10 maart 1972, wonende te 2910 Essen, Zonnedauwlaan'; 22. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig r' december tweeduizend en twaalf. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel '; van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste vrijdag van de maand om mei om 16.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel' heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan',

~_veCbonden _sternreç~.t :g.es.~h.ar5.t__e_venals. _~oor_,d_e_; niet,-volgestorte__aa.nde.len _zolang _de..be~oorüjk;.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

, ->Voor-bezouden" aan het Belgisch Staatsblad

opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan de heer Rien VAN BOUWEL, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóôr registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PROJECT SERVICE OBER

Adresse
WUYTSWINKEL 5B 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande