PROLINE CHARTERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROLINE CHARTERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.197.707

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 26.09.2014 14599-0404-010
04/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.12.2012 12685-0382-009
06/02/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kepie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel n Antwerpen



2 7 JAN. 2015

at[tddnt

~rîffîp .-.



Ondernemingsnr: 0825.9 97.707

Benaming

(voluit) : PROLINE CHARTERING

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2000 ANTWERPEN, SUDERMANSTRAAT 2 BUS 41

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VERTALING VAN DE TEKST DER STATUTEN NAAR HET NEDERLANDS - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL - COORDINATIE DER STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER - VOLMACHT

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves Mallentjer te Antwerpen-Hoboken op tweeëntwintig januari tweeduizend vijftien, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

In De vergadering beslist de tekst der statuten te vertalen naar het Nederlands.

an De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 2000 Antwerpen, Sudermanstraat 2 bus 41, naar 2660 Antwerpen-Hoboken, Verenigde Natieslaan 178. Artikel twee der statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

3'j, De vergadering beslist het bijzonder verslag van de zaakvoerder en de daarbij gevoegde staat van actief en passief goed te keuren, en beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap aan te passen door de bestaande tekst van artikel drie der statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met dealen of als tussenpersoon:

De koop en verkoop, handelsbemiddeling, import en export, groot- en kleinhandel, het vervoeren, behandelen en verzekeren van goederen.

Expeditiekantoor.

Scheepsbevrachting.

Het toevertrouwen van niet-gegroepeerde vracht aan het openbaar vervoer (vervoer per spoor, over' water, luchtvervoer of een combinatie daarvan).

Scheepsagentuur.

Activiteiten van vervoercommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen naam maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren.

Activiteiten van vervoermakelaars en commissionair-expediteurs.

Besteldiensten: het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst.

Het bezorgen van expresvracht.

Het organiseren van koerierdiensten, onder meer omvattend het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik worden gemaakt van diverse takken van vervoer en worden uitgevoerd met eigen vervoer of openbaar vervoer.

Het laden, overladen, vervoeren en lossen van goederen en bagage over de weg, per spoor, door de lucht of over binnenwateren.

Het goederenvervoer over de weg.

Het verzamelen, vervoeren en afleveren van post, goederen en pakjes in binnen- en buitenland.

Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële gebouwen en appartementsgebouwen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, en het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : telaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,

organisatie en efficiëntie.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten te realiseren en uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.,

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.'.

11 De vergadering beslist de tekst van de statuten aan te passen ingevolge de genomen beslissingen en beslist na bespreking artikel per artikel, de nieuwe tekst der statuten op te stellen, bij uittreksel luidend als volgt:

De vennootschap is een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "PROLINE CHARTERING".

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap is gevestigd te 2660 Antwerpen-Hoboken, Verenigde Natieslaan 178. De zetel kan zonder statutenwijziging bij besluit van de zaakvoerders verplaatst worden in het Vlaamse gedeelte van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad. De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon: De koop en verkoop, handelsbemiddeling, import en export, groot- en kleinhandel, het vervoeren, behandelen en verzekeren van goederen. Expeditiekantoor. Scheepsbevrachting. Het toevertrouwen van niet-gegroepeerde vracht aan het openbaar vervoer (vervoer per spoor, over water, luchtvervoer of een combinatie daarvan). Scheepsagentuur. Activiteiten van vervoercommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen naam maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren. Activiteiten van vervoermakelaars en commissionair-expediteurs. Besteldiensten: het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst. Het bezorgen van expresvracht. Het organiseren van koerierdiensten, onder meer omvattend het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik worden gemaakt van diverse takken van vervoer en worden uitgevoerd met eigen vervoer of openbaar vervoer. Het laden, overladen, vervoeren en lossen van goederen en bagage over de weg, per spoor, door de lucht of over binnenwateren. Het goederenvervoer over de weg. Het verzamelen, vervoeren en afleveren van post, goederen era pakjes in binnen- en buitenland. Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële gebouwen en appartementsgebouwen. Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn, Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, en het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding. Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten te realiseren en uit te breiden. Deze opsomming is niet beperkend. Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, ). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intem bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

odanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt met éénendertig december van Ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit

5 j De vergadering beslist met ingang van tweeëntwintig januari tweeduizend vijftien te benoemen als zaakvoerder: de heer DOBRIKOV Ognyan, wonend te 2660 Antwerpen-Hoboken, Verenigde Natieslaan 178, die zijn opdracht aanvaardt, en bevestigt dat de uitoefening van deze opdracht hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

el De vergadering beslist bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, te verlenen aan de héer MAES Marc, wonend te 2480 Dessel, Kastelsedijk 11, teneinde a) bij de griffies en/of ondememingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de wijzigingen (huidige en toekomstige) en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen, en d) aile formaliteiten te vervullen bij de diensten van het sociaal secretariaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves Mallentjer,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte  verslag zaakvoerder  staat van actief en passief.

Qp de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor. behouden aran het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/06/2012
ÿþI

Réservé

au

Moniteui

belge

MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

1

IA llh!I II Ilflllll IIIIh IA

*12103727*

Vo e Mi

II!

RUXELLES

i@ .1 .-.~; ,-,.. 20'12

Greffe

N° d'entreprise : 0825.197107

Dénomination

(en entier) : Proline Chartering

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : rue des Moissons 39, boîte 1, 1210 Bruxelles

(adresse complète)

Objets') de l'acte :Transfert du siège social

Selon le rapport du gerant tenu le 29/05/2012 à 18:00 heures.

Les décisions suivantes sont prises et les constatations sont faites à l'unanimité des voix :

1.Transfert du siège social.

Le gérant deelde de transférer le siège social de la société de la rue des Moissons 39 b. 1, 1210 Saint-Josse-Ten-Noode à Sudermanstraat 2 bus 41, 2000 Antwerpen et à partir de 3010512012.

Fait à Saint-Josse-Ten-Noode et signé à 18:30 heures

Svetoslav Dobrikov

Gérant

mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 24.06.2011, DPT 31.12.2011 11660-0443-009
19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 03.10.2015 15645-0058-010
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.08.2016 16516-0581-010

Coordonnées
PROLINE CHARTERING

Adresse
VERENIGDE NATIESLAAN 178 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande