PROMARK AND PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROMARK AND PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.974.085

Publication

03/04/2014
ÿþ Mol word 11.t

ï+ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2 4 -03-

GR IFFIE RECGriffie KOOPHANDEL. s ~ , "

-

~--- ..- ...~.,.....,...~

Ôndernemingsnr : 0428.974.085

Benaming (voluit) : Promark & Partners

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Dennengeurlaan 9 - 2820 Bonheiden

Onderwerp(en) akte : omzetting  statutenwijziging  ontslagen -benoeming

Er blijkt uit een proces verbaal opgesteld door notaris Steven MORRENS te Bonheiden op 23 december' 2013, geregistreerd te Mechelen eerste kantoor op 03 januari 2014, 7 bladen geen verzending, boek 994 blad 48 vak 14 ontvangen 50,00 euro de ontvanger getekend Koen Decoster dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden in de naamloze vennootschap PROMARK & PARTNERS NV met zetel te Bonheiden, Dennengeurlaan 9 waarop volgende beslissingen werden genomen:

1) Bespreking verslagen

Met eenparigheid van stemmen ontsloeg de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag, opgesteld door het bestuur van de vennootschap, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht en van het verslag van BV BVBA Ravert, Stevens & Co, bedrijfsrevisoren met zetel te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0,456.567.023 voor wie tekent, de heer Luc Ravert, bedrijfsrevisor aangewezen door ; de raad van bestuur, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2013.

De besluiten van bedoeld verslag, opgesteld op 10 december 2013 luiden als volgt

"IX. CONCLUSIES

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013, die de Raad van Bestuur heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Tot besluit van onze werkzaamheden onder de vorm van een beperkt nazicht met verwijzing naar artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, dat:

1. de gelijkwaardigheid van de rechten van de aandeelhouders van de om te zetten naamloze vennootschap "PRQMARK & PARTNERS' behouden blijft ter gelegenheid van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

2. er geen overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad;

3. het netto-actief van de NV "PRQMARK & PARTNERS" per 30 september 2013, zoals weergegeven

in huidig verslag, hoger is dan het maatschappelijk kapitaal

Dit verslag werd op verzoek van de Raad van Bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het

Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van de naamloze vennootschap

"PRQMARK & PARTNERS' in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet

voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 10 december 2013

BVBA "Ravert, Stevens & C°" vertegenwoordigd door Luc Ravert

Bedrijfsrevisor"

2) Omzetting

De vergadering besliste de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het doel blijven ongewijzigd.

VIW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0.428.974.085 waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Mechelen

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten

per 30 september 2013.

Alle verrichtingen die sedert gemelde datum werden gesteld door de naamloze vennootschap worden

ondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat betreft het opmaken van de rekeningen van de vennootschap.

De verschijnenden verklaren tevens dat de omzetting geschiedt met toepassing van:

1.Artikel 121, 'Ivan het Wetboek der Registratierechten,

2.Artikel 214 §1 en artikel 212 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen

3.Artikel 775 Wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat het aannemen van een andere juridische

vorm van een vennootschap geen verandering met zich meebrengt in de rechtspersoonlijkheid van de-

vennootschap die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

Voormelde beslissing werd eveneens genomen met eenparigheid van stemmen.

STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering stelde de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast

als volgt

BENAMING

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming PROMARK &

PARTNERS dragen

DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel in de breedste zin van de bewoording over te gaan tot de invoer en verdeling, de aankoop en verkoop van alle soort bureelmaterieel en -meubelen design of klassiek, nieuw of tweedehands in binnen-en buitenland.

De vennootschap mag ik het algemeen overgaan voor eigen rekening en voor rekening van derden tot het drijven van handel en tot eender welke tussenkomsten op het gebied van aile

grafische kunsten, van textiel, versiering;

zij mag eveneens overgaan tot het aankopen, het verkopen, de fabricatie, de invoer, de uitvoer, de vertegenwoordiging, de makelaardij, de promotie, het vervoer, het huren, het verdelen in 't groot of in klein, de handel onder alle vormen van producten, materies, artikelen, materiaal, diensten en verrichtingen en uitrustingen van alle soorten.

Het maatschappelijk doel bevat eveneens de raadgeving de bijstand, en alle andere dienstprestaties zoals studies, opzoekingen, beheer, organisatie, controle en uitrustingen voor alle private installaties, zowel commerciële als industriële.

De vennootschap zal ook mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en meer in het algemeen al wat het beheer van onroerende goederen betreft

De vennootschap mag zich ook inlaten met het beheer van roerende goederen, zoals bijvoorbeeld portefeuiffewaarden, juwelen, schilderijen, uitrustingsgoederen, zowel nieuw als tweedehands, in de meest uitgebreide zin; hieronder vallen zowel de aan-en verkoop als de verhuur en huur.

De vennootschap kan te dien opzichte handelen zowel voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alleen of in medewerking met derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle operaties van commerciële industriële, financiële aard verrichten met betrekking tot roerende of onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verwant zijn met haar doel,

De vennootschap mag zich rechtstreeks of onrechtstreeks interesseren aan alle zaken, ondernemingen of vennootschappen waarvan het doel hetzelfde, gelijkaardig of verwant is met haar doel, of waarvan de medewerking nuttig kan zijn voor de uitbreiding van haar bedrijf.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP



~.l Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2820 Bonheiden -- Rijmenam, Dennengeurlaan 9 maar mag naar elke andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Eveneens bis eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland, bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (30.986,69 euro) vertegenwoordigd door 250 aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden, behoudens het hierna gemelde. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en ln rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand mei om 18.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordtjaariijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve eenitiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te

dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

Met eenparigheid van stemmen werden bovenvermelde statuten aanvaard.

Na de omzetting van de vennootschap en de vaststelling van haar statuten hebben de verschijners met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen :

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering besloten, om, voor onbepaalde duur tot niet-statutair zaakvoerder aan te stellen:

De heer SEGERS André Philémon Jean Marie, geboren te Ukkel op 17 juni 1956, echtgescheiden, wonende te 1701 ltterbeek (Dilbeek), Lossebaan 3.

Tot slot werd in het bijzonder volmacht verleend aan Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiscamar, met zetel te 1853 Grimbergen Klauwaartslaan 3 bus 5 en/of haar aangestelden om voor en namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te vervullen tot het wijzigen van de inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen en desgevallend met het oog op het bekomen van wijzigingen bij de B.T.W.-administratie.

Luik B  varvnic7

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van het proces verbaal

uittreksel uit het proces verbaal

-verslag raad van bestuur met staat Actief/Passief

-verslag bedrijfsrevisor

-gecoordineerde statuten

Steven Morrens

Notaris

 b

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.08.2014, NGL 09.10.2014 14643-0005-011
18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.08.2013, NGL 10.10.2013 13631-0100-012
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.08.2012, NGL 27.09.2012 12588-0249-013
29/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.08.2011, NGL 23.09.2011 11554-0081-013
09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.08.2010, NGL 01.09.2010 10528-0139-013
06/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.08.2009, NGL 29.10.2009 09839-0118-013
30/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.08.2008, NGL 26.09.2008 08747-0092-013
02/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.09.2007, NGL 24.12.2007 07842-0178-015
24/01/2007 : BL481069
09/11/2006 : BL481069
02/01/2006 : BL481069
21/12/2004 : BL481069
21/12/2004 : BL481069
05/08/2003 : BL481069
27/06/2003 : BL481069
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.05.2015, NGL 29.09.2015 15632-0575-010
10/03/2001 : BL481069
10/03/2001 : BL481069
31/10/2000 : BL481069

Coordonnées
PROMARK AND PARTNERS

Adresse
DENNENGEURLAAN 9 2820 RIJMENAM

Code postal : 2820
Localité : Rijmenam
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande