PROPERTIES MANAGEMENT & CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROPERTIES MANAGEMENT & CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.481.654

Publication

29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 09.09.2013, NGL 22.10.2013 13636-0406-017
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 10.09.2012, NGL 29.10.2012 12624-0379-017
10/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 12.09.2011, NGL 04.11.2011 11599-0349-015
08/06/2011
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Nes¢.~h~~~~~gd ter effie ma da Reliai va WeriedeI M *empan

Op 7 fi tIFI 7 11

pe erlHfer.

Griffie

~

i roiuoiiiiiAOMonriuioi

*11085214*

be

a

B+

StE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0472.481.654

Benaming : "PROPERTIES MANAGEMENT & CONSULTANCY"

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prins Boudewijnlaan 116

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :BVBA: statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 26/0412011, geregistreerd op het zevende registratiekantoor te Antwerpen op 28 april 2011, boek 153 blad 72 vak 14, ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR), blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid werden genomen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van hel voorlezen van hel bijzonder verslag van het bestuursorgaan, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel der vennootschap, opgemaakt op eenentwintig april tweeduizend en elf laatst in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, met aangehechte samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en elf, daar alle aanwezige vennoten erkennen afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

"-Aankoop en verkoop van zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen.

Verhuur van zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen met of zonder bemanning.

Organiseren van uitstappen en tochten voor groepen, bedrijven en individuelen.

De import, export, aankoop, verkoop, groothandel, kleinhandel, onderhoud, herstelling van zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen.

De import, export, aankoop, verkoop, groothandel, kleinhandel, onderhoud, herstelting van wisselstukken, toebehoren, trailers, boord- en bunkerproviand.

De bemiddeling bij alle activiteiten.

De organisatie van personenvervoer met zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen.

De organisatie van feesten, banketten, concerten, lezingen, opleidingen, publiciteitscampagnes, tentoonstellingen, kunstgalerijen, sportmanifestaties en allerlei culturele, artistieke en sportieve evenementen en vormen van animatie met en op zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen.

Publiciteitsonderneming

Onderneming voor zeescheepvaart, zeevaartagentschap.

Deze omschrijving omvat bovendien alles wat er in de sector van zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen momenteel en in toekomst gebruikelijk zal zijn en worden.

- De handel, de fabricatie, onderhoud en herstelling, aan- en verkoop, import en export van luchtvaartuigen van alle aard, van onderdelen en instrumenten op luchtvaartgebied, het exploiteren van luchtvaartlijnen voor passagiers en vracht, luchttaxi met of zonder piloot, luchtdopen en toeristische rondvluchten, lucht- en vliegtuigmanifestaties, opleiding van vliegeniers in schoolverband of anderszins, lucht- en vliegtuigreclames, luchtfotografie, parachutistendropping, hotel- café en restaurantuitbating en alle andere mogelijke exploitaties op vliegvelden zoals verhuring van auto's, verkoop van souveniers, van vliegtuiguitrustingen en sportkleding, allerhande reisondernemingen, aile handelingen in verband met vracht, passagiers, bemanningen van vliegtuigen, verhuren van loodsen of standplaatsen, het exploiteren van vliegvelden, alles in de ruimste zin.". Tengevolge hiervan zal artikel 3 der statuten voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- het aankopen, verkopen, huren, verhuren, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, verkavelen, productief maken en/of de makelaardij van aile al dan niet bebouwde onroerende goederen in België en in het buitenland. Het stellen van alle verrichtingen en het verstrekken van diensten van raadgever of makelaar van onroerende goederen en aanverwanten.

Import en export van alle goederen en de verhandeling ervan.

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

- in de ruimste betekenis, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van management, administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het uitoefenen van bestuursopdrachten, mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

- het beheren van aandelen.

-Aankoop en verkoop van zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen.

Verhuur van zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen met of zonder bemanning.

Organiseren van uitstappen en tochten voor groepen, bedrijven en individuelen.

De import, export, aankoop, verkoop, groothandel, kleinhandel, onderhoud, herstelling van zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen.

De import, export, aankoop, verkoop, groothandel, kleinhandel, onderhoud, herstelling van wisselstukken, toebehoren, trailers, boord- en bunkerproviand.

De bemiddeling bij alle activiteiten.

De Organisatie van personenvervoer met zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen.

De organisatie van feesten, banketten, concerten, lezingen, opleidingen, publiciteitscampagnes, tentoonstellingen, kunstgalerijen, sportmanifestaties en allerlei culturele, artistieke en sportieve evenementen en vormen van animatie met en op zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen.

Publiciteitsonderneming

Onderneming voor zeescheepvaart, zeevaartagentschap.

Deze omschrijving omvat bovendien alles wat er in de sector van zeiljachten, pleziervaartuigen en schepen momenteel en in toekomst gebruikelijk zal zijn en worden.

- De handel, de fabricatie, onderhoud en herstelling, aan- en verkoop, import en export van luchtvaartuigen van alle aard, van onderdelen en instrumenten op luchtvaartgebied, het exploiteren van luchtvaartlijnen voor passagiers en vracht, luchttaxi met of zonder piloot, luchtdopen en toeristische rondvluchten, lucht- en vliegtuigmanifestaties, opleiding van vliegeniers in schoolverband of anderszins, lucht- en vliegtuigreclames, luchtfotografie, parachutistendropping, hotel- café en restaurantuitbating en alle andere mogelijke exploitaties op vliegvelden zoals verhuring van auto's, verkoop van souveniers, van vliegtuiguitrustingen en sportkleding, allerhande reisondernemingen, alle handelingen in verband met vracht, passagiers, bemanningen van vliegtuigen, verhuren van loodsen of standplaatsen, het exploiteren van vliegvelden, alles in de ruimste zin. Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België of in het buitenland waarvan het doel verwant is met het hare of van aard is bij te dragen tot de verwezenlijking van haar doel; de vennootschap kan deze participaties beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook ondermeer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verfenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Dit alles met uitzondering van de handelingen die wettelijk gereglementeerd zijn en waarvoor de vennootschap de nodige erkenning of vergunning niet bezit."

DERDE BESLISSING

Wordt benoemd als statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur vanaf heden:

De heer Miguel Maria Joseph Jules Emmanuel Van Hoof, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel. Het mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Tengevolge hiervan zal artikel 15 der statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel 15. - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Miguel Maria Joseph Jules Emmanuel Van Hoof.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging."

VIERDE BESLISSING

Door de zorgen van ondergetekende notaris zal er overgegaan worden tot coördinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier.

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

Tom Bogaert

afschrift akte en

-gecoördineerde tekst van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-balans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 13.09.2010, NGL 28.10.2010 10593-0334-016
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 14.09.2009, NGL 29.10.2009 09838-0108-013
07/10/2009 : AN341704
06/01/2009 : AN341704
04/11/2008 : AN341704
16/10/2007 : AN341704
25/07/2007 : AN341704
29/09/2006 : AN341704
13/01/2006 : AN341704
30/09/2005 : AN341704
06/10/2004 : AN341704
06/10/2003 : AN341704
15/10/2002 : AN341704
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 14.09.2015, NGL 24.09.2015 15602-0174-015

Coordonnées
PROPERTIES MANAGEMENT & CONSULTANCY

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 116 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande