PROPOSITUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROPOSITUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.836.868

Publication

06/05/2014 : OPRICHTING
Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerde notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 18 april 2014, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PROPOSITUM" werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2840 Rumst, Leemstraat 6A

2.0prichters: 1. De Heer HERTSENS Jacky Ludo, geboren te Antwerpen, op zeventien september duizend

negenhonderdvijfenzeventig, wonende te 2840 Rumst, Leemstraat, 6 bus A.

2. Mevrouw VAN dE VREKEN Wendy, geboren te Reet, op éénendertig oktober duizend negenhonderd

vierenzeventig, wonende te 2840 Rumst, Leemstraat, 6 bus A.

3.Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België

als in het buitenland ;

a)De activiteiten van een holdingvennootschap : het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook aile investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

b)Het verstrekken van aile diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen- als in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, économiser), juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, publie-relations en ondememingstechnieken.

c)Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten. Het

waarnemen van het mandaat van vereffenaar.

d)Activiteiten van makelaar in onroerende goederen, bemïddelingen inzake onroerende goederen, handel in onroerende goederen, de régie, het beheer en de administratie voor rekening van derden, zowel actief als passief, van aile goederen, rechten en zaken die zij bezitten.

e)Alle onroerende verrichtingen in de meest uitgebreîde zin, waaronder aankoop, verkoop, huren, verhuren, bouwen, doen bouwen, verbouwen, aanpassen, wijzigen, uitbaten, verkavelen, leasing, ruilen van aile onroerende goederen, aile plans en lastenkohieren opmaken voor het bouwen van aile gebouwen, ten dien einde aile stappen ondernemen bij de gemeenten en aile diensten van stedenbouw en aile vergunningen

aanvragen.

f)De activiteiten als syndicus, dienstverlenîng, beheer van gebouwen, bouwpromotie, conceptuitwerkîng,

onderhoud, coordinatie, dit ailes in de meest ruime zin.

g)Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriserez verkavelen en verwezenlijken van aile onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van aile gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van aile terreinen en aanhorigheden. Het kopen, verkopen, ruilen,

huren en verhuren van kunstwerken.

h)Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. i)De vennootschap kan aile hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstîgen. Zo kan zij onder meer, bijhuîzen en filtalen oprichten, zowel in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-- -


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•FF

M ca

België als in het buitenland, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

4.Duur: onbepaald

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volstort ten belope van 6.200 euro. De voornoemde oprichters tekenden în op de aandelen, als volgt: 1/ door de Heer Hertsens Jacky, comparant sub 1/ op negentig (90) aandelen aan pari, hetzij een bedrag van zestien duizend zevenhonderd veertig euro (16.740 €).

2/ door Mevrouw Van de Vreken Wendy, comparant sub 2/op tien (10) aandelen aan pari, hetzij een bedrag

van duizend achthonderd zestig euro (1.860 €).

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE03 6451 0086 5584 geopend bij

de Bank J. Van Breda op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank ahgeleverd op elf april laatst.

7.Boekjaar: Loopt van 1 april tot 31 maart. Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig maart tweeduizend

zestien.

S.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de aigemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Aile zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, te weten de Heer Hertsens Jacky, voomoemd en tot Zaakvoerder-opvolger Mevrouw Van de Vreken Wendy, voornoemd, Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd en nîet-statutair; zolang de algemene vergadering hierover niet

anders beslist.

lO.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de derde woensdag van de maand september om negentien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in tweeduizend zestien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerde notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 21.09.2016, NGL 28.10.2016 16666-0098-011

Coordonnées
PROPOSITUM

Adresse
LEEMSTRAAT 6A 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande