PROSOURCE FACTORY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PROSOURCE FACTORY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 881.842.440

Publication

12/06/2014
ÿþ Mod Weet 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

I lii Ill llhI 'II t li I liii

*19115603*

ui

r

bet aê Be Stal

NEERGELEGD

2 6 MEI 201k

RECHTBANBriffieKOOPHANDEL ANTWFRPFKL, afri A/iFr:F-IFI PM

Ondernemingsnr : 088t842.440

Benaming

(voluit) : PROSOURCE FACTORY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef nummer 20 bus E te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : CREATIE VAN DRIE KLASSEN VAN AANDELEN - KAPITAALVERMINDERING EN KAPITAALVERHOGINGEN - KAPITAALVERHOGINGEN - WIJZIGING DER STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "PROSOURCE FACTORY", met maatschappelijke zetel te 2800 Meohelen, Schaliënhoevedreef nummer 20 bus E, ondernemingsnummer (RPR Mechelen) 0881.442.440, opgemaakt voor Meester Dimitcl CLEENEWERCK de CRAYEt1COUR, Geassocieerd t4otaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op achttien juni tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op twee juli nadien, boek 46 blad 63 vak 20, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT;

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "PROSOURCE FACTORY", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef nummer 20 bus E, ondernemingsnummer (RPR Mechelen) 0881.842.440, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op achtentwintig juni tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op twaalf juli nadien, boek 46 blad 72 vak 8, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT;

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "PROSOURCE FACTORY", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef nummer 20 bus E, ondernemingsnummer (RPR Mechelen) 0881.842.440, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op drieentwintig april tweeduizend veertien, geregistreerd op het 1 ste Registratiekantoor van Brussel 3 op zes mei nadien, boek 5/3 blad 09 vak 20, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Adviseur a.i. W, ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Kapitaal vermindering

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen ten belope van 291.000,00 euro om het te brengen van 374.000,00 euro tot 83.000,00 euro, door een gedeeltelijke incorporatie van de overgedragen verliezen vastgesteld in het balans op eenendertig december tweeduizend twaalf, zonder vernietiging van bestaande aandelen.

Creatie van drie klassen van aandelen

De vergadering besluit drie klassen van aandelen te oreëeren, een klasse A, een klasse B en een klasse C

genaamd.

De klasse van aandelen genieten dezelfde rechten en voordelen en delen prorata in de winsten, tenzij

anders in de statuten van de vennootschap is bepaald.

Kapitaalverhoging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van 13.839,00 euro om het te brengen van 83.000,00 ¬ tot 96.839,00 ¬ , door het creëren van 6.236 nieuwe C-aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met beschikbaarheid vanaf de dag van het voornoemd proces-verbaal.

De vergadering beslist het verschil tussen het bedrag van de eerste kapitaalverhoging en het bedrag van de intekeningsprijs, te weten na afronding, 86,161,00 euro, op de agiorekening te boeken.

Deze niet beschikbare rekening die zoals de andere inbrengen de waarborg van de derden zal uitmaken, zal alleenlijk mogen verminderd of opgeheven worden door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders beraadslagend in de door artikel tweeënzeventig van de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen voorgeschreven voorwaarden.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van 86.161,00 euro, om het te brengen van 96,839,00 euro tot 183.000,00 euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door opneming op de agiorekening het bedrag van 86,161,00 euro.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van 50.115,00 euro om het te brengen van 183,000,00 euro tot 233.115,00 euro, door het creëren van 11.950 nieuwe aandelen, waarvan 7.354 A-aandelen en 4.596 B-aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met beschikbaarheid vanaf de dag van het voornoemd proces-verbaal.

De vergadering beslist het verschil tussen het bedrag van de eerste kapitaalverhoging en het bedrag van de intekeningsprijs, te weten na afronding, 141.635,00 euro, op de agiorekening te boeken.

Deze niet beschikbare rekening die zoals de andere inbrengen de waarborg van de derden zal uitmaken, zal alleenlijk mogen verminderd of opgeheven worden door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders beraadslagend in de door artikel tweeënzeventig van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen voorgeschreven voorwaarden.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van 141.635,00 euro, om het te brengen van 233.115,00 euro tot 374.750,00 euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door opneming op de agiorekening het bedrag van 141.635,00 euro.

Wijziging der statuten

Wijziging der statuten ten einde deze aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en ten einde

deze aan te passen aan de huidige wetgeving, zoals volgt

UITTREKSEL VAN STATUTEN

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze ven-'noot-hschap. Zij draagt de benaming

"Prosource Factory".

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef nummer 20 bus E.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel ondernemingen en organisaties bij te staan en op te leiden in het definiëren en beheren van projecten en programma's.

Zij kan deelnemingen nemen in vennootschappen en vennootschappen oprichten. Zij zal bestuursfuncties opnemen in vennootschappen waarin zij al dan niet participeert.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerènde en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd vierenzeventigduizend zevenhonderd vijftig euro

(374.750,00 ¬ ), vertegenwoordigd door 55.586 aandelen, waarvan 37.647 A-aande-'len op naam, 11.703 B-

aandelen op naam en 6.236 C-aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder een gelijk deel

van het kapitaal vertegen-'woordi-"gen.

De aandelen zijn onderverdeeld in drie klassen:

- klasse A waarvan 37.647 aandelen ;

- klasse B waarvan 11.703 aandelen;

- klasse C waarvan 6.236 aandelen.

Y~

P l"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onder voorbehoud van andersluidende bepalingen van de statuten, hebben de aandelen van de verschillende klassen dezelfde rechten en voordelen.

Winstverdeling

Van de netto winst, vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen, wordt minstens vijf percent afgehouden voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afname is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; ze moet worden hernomen wanneer ze gebruikt is geworden..

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de Raad van Bestuur, ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen, bij meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaald bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien (1900) uur.lndien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden vijftien dagen véár de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vernield onder artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Zolang de aandeelhouders van Klasse C samen minstens 10% van de door de Vennootschap uitgegeven aandelen bezitten, zal de raad van bestuur op ieder ogenblik minstens één bestuurder tellen benoemd door de algemene vergadering uit een lijst van minstens twee kandidaten voorgedragen door de Aandeelhouder(s) van Klasse C.

Zolang de aandeelhouders van Klasse A samen minstens 10% van de door de Vennootschap uitgegeven aandelen bezitten, zal de raad van bestuur op ieder ogenblik minstens één bestuurder tellen benoemd door de algemene vergadering uit een lijst van minstens twee kandidaten voorgedragen door de Aandeelhouder(s) van Klasse A,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie taf zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst,

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter, mag de raad van bestuur één van zijn leden aanduiden om de voorzitter te vervangen,

Voor-,

behoudçnt

aan het

Belgisch

Staatsblad



De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig verte-tgen-'woordigd, door twee bestuurders samen optredend die geen bewijs zullen moeten leveren van een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur, jegens derden, met inbegrip van de Heren Hypotheekbewaarders of door het afzonderlijk optreden van een afgevaardigd bestuurder, belast met het dagelijks bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Machten met betrekking tot administratieve verrichtingen

De vergadering beslist machten aan de raad van bestuur te geven voor uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen, en onder andere de invulling van het aandelenregister en aan ondergetekende Notaris om tot het opstellen van een gecoördineerde tekst van de statuten over te gaan. Ten dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd ; gelijkvormige uitgifte van de akte de dato 18/06/2013, gelijkvormige uitgifte van de akte de dato 28/06/2013, gelijkvormige uitgifte van de akte de dato 23/04/2014, volmachten, gecoordineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 18.07.2014 14314-0393-016
21/11/2014
ÿþare

~!.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*19211114*

NEEReLEGD

20 -10- 2014

MONITEU BELG_

14 -11- 2Eliee BELGISCH S T A rSRi!.

Gû~~~:) ~l

0-" " " " " " " " " " " " ,

- - - , üf~. ~vLùiC~l~

---------- " ~~~ " -





Ondernemingsnr : 0881 842 440

Benaming

(voluit) : PROSOURCE FACTORY

Rechtsvorm : NV

Zetel : Schaiiënhoevedreef 20 E, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming bestuurder

Op 2 juli 2014 heeft de algemene vergadering volgende beslissingen genomen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge 1.De vergadering aanvaardt het ontslag van de VOF Mariën als bestuurder, vanaf heden. Wij verlenen hem kwijting voor de uitoefening van het mandaat.

2.De vergadering beslist om volgende bestuurder aan te stellen:

a)BVBA Powercoach, met maatschappelijke zetel te 2560 Kessel, Stationssteenweg 250 (BE 0552839622);

b)Lagant Groep BV, met maatschappelijke zetel te 5473 GB Heeswijk-Dinther (Nederland), Sint Servatiusstraat 32 (NL009261394B01)

De mandaten van deze bestuurders zullen een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2018 en zijn onbezoldigd.

De vergadering neemt tevens akte van de beslissingen van de voornoemde bestuurders dat, in overeenstemming met artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen, hun bestuurdersmandaat in onze vennootschap, wordt uitgeoefend door de volgende vaste vertegenwoordigers:

a)BVBA POWERCOACH (genoemd onder punt a hierboven) heeft Nicolaas MARIEN, wonende te Stationssteenweg 250, 2560 Kessel, als vaste vertegenwoordiger benoemd voor de uitoefening van haar bestuursmandaat in onze vennootschap. Het mandaat van de vaste vertegenwoordiger is onbezoldigd.

b)LAGANT GROEP BV (genoemd onder punt b hierboven) heeft Ad VAN DEN AKKER, wonende te St.Servatiusstraat 32, 5473 GB Heeswijk-Dinther, Nederland, ais vaste vertegenwoordiger benoemd voor de uitoefening van haar bestuursmandaat in onze vennootschap. Het mandaat van de vaste vertegenwoordiger is onbezoldigd.

3.De vergadering beslist om Dhr Nicolaas Mariën aan te stellen als voorzitter van de raad van bestuur.

4.Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan BVBA De Ryck, gevestigd te 2222 Itegem, Schoolstraat 19, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Geert De Ryck, teneinde de wettelijke publicatie uit te voeren en de nodige documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van deze beslissing bij de rechtbank van koophandel en de publicatie ervan in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en, indien nodig, de vennootschapsregistratie bij het bevoegde register der rechtspersonen te wijzigen.

De Ryck Geert

Lasthebber



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 26.06.2013 13211-0337-017
06/11/2012
ÿþOndernemingsnr : 0881 842 440

Benaming

(voluit) : PROSOURCE FACTORY

Rechtsvorm : NV

Zetel : Schaliênhoevedreef 20 bus E, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Benoeming - ontslag bestuurders

De bijzondere algemene vergadering van 5 oktober 2012 heeft beslist het ontslag dd 7/912012 van BVBA EXMEX als bestuurder te aanvaarden.

Eveneens werd beslist de volgende vennootschap te benoemen als bestuurder van de vennootschap met

ingang van heden.

- QUERBUS BVBA, met maatschappelijke zetel te Grote Lei 17, 2870 Puurs.

Het mandaat van deze bestuurder zal een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering

van aandeelhouders te houden in 2017 en zijn onbezoldigd.

De vergadering neemt tevens akte van de beslissingen van de voornoemde bestuurders dat, in overeenstemming met artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen, hun bestuurdersmandaat in onze vennootschap, wordt uitgeoefend door de volgende vaste vertegenwoordigers:

- QUERBUS BVBA heeft Marc De Krock, wonende te Grote Lei 17, 2870 Puurs, als vaste vertegenwoordiger benoemd voor de uitoefening van haar bestuursmandaat in onze vennootschap. Het mandaat van de vaste vertegenwoordiger is onbezoldigd.

Bijzonder volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan BVBA De Ryck, Schoolstraat 19, 2222 Itegem, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Geert De Ryck, teneinde de wettelijke publicaite uit te voeren.

Geert De Ryck

Lasthebber

Mal 2.1

M ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIl u111d1gui miiuiiuiii

*12180912*

,-

NEERGELEGQ

2 1t aKT. 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHÉeltdeL te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 17.07.2012 12299-0004-016
16/04/2012
ÿþ. f, i, " ,_ - ~ , ,~ - Mai 2.1

nn In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





*iao~aisa"





NEERGELEG~

01 ..04- 2C" 12

GRIFFIE FiEC HTEIrv :r

KOOPHANDEL e, ~ `

,.~...w," .~3"iii" 're.Y,.

' Ondernemingsnr : 0881 842 440

Benaming

(voluit) : PROSOURCE FACTORY

Rechtsvorm : NV

Zetel : Schaliênhoevedreef 20 bus E, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Benoeming - ontslag bestuurders

De bijzondere algemene vergadering van 12 februari 2012 heeft beslist de volgende vennootschappen te'~ benoemen als bestuurder van de vennootschap met ingang van heden.

a)MARIEN VOF, met maatschappelijke zetel te Salvatorbaan 41, 2560 Kessel;

b)EXMEX BVBA, met maatschappelijke zetel te Eglantierlaan 17,1851 Humbeek;

c) Dhr Nicolaas Mariën, woonachtig te Salvatorbaan 41, 2560 Kessel.

De mandaten van deze bestuurders zullen een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2018 en zijn onbezoldigd.

De vergadering beslist eveneens dt Dhr Nicolaas Mariën aangesteld wordt als gedelegeerd bestuurder vanaf heden en dat het mandaat een einde zal nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018 en is onbezoldigd.

De vergadering neemt tevens akte van de beslissingen van de voornoemde bestuurders dat, in. overeenstemming met artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen, hun bestuurdersmandaat in onze vennootschap, wordt uitgeoefend door de volgende vaste vertegenwoordigers:

a)MARIEN VOF (genoemd onder punt a hierboven) heeft Nicolaas MARIEN, wonende te Salvatorbaan 41; 2560 Kessel, als vaste vertegenwoordiger benoemd voor de uitoefening van haar bestuursmandaat in onze vennootschap. Het mandaat van de vaste vertegenwoordiger is onbezoldigd.

b)EXMEX BVBA (genoemd onder punt c hierboven) heeft Patrick STEYAERT, wonende te Egelantierlaan 17, 1851 Humbeek, ais vaste vertegenwoordiger benoemd voor de uitoefening van haar bestuursmandaat in onze vennootschap. Het mandaat van de vaste vertegenwoordiger is onbezoldigd.

De vergadering aanvaard het ontslag van BVBA Coens & Partners als bestuurder met ingang vanaf 16/1/2012. Wij danken hen voor zijn inspanningen die hij geleverd heeft voor de onderneming en geven hem kwijting voor zijn mandaat.

Bijzonder volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verfeend aan BVBA De Ryck, Schoolstraat 19, 2222 Itegem, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Geert De Ryck, teneinde de wettelijke publicaite uit te, voeren.

Geert De Ryck

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!Verso : Naam en handtekening

11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 08.07.2011 11268-0515-016
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 07.07.2010 10272-0258-016
11/09/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 09.09.2009 09752-0103-014
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 03.07.2009 09349-0118-014
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 30.06.2008 08301-0312-016
14/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 12.06.2007 07207-0303-016
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 27.06.2016 16217-0594-015

Coordonnées
PROSOURCE FACTORY

Adresse
SCHALIENHOEVEDREEF 20, BUS E 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande