PROVIDEOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROVIDEOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.400.117

Publication

24/01/2013
ÿþ ;3L.~lia~ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



T

I

*13014386*

;;echEbantJ

vanKoopr'?l'I'c! f0,~t~f~r,°~ípun, op

Griffie

Ondernemingsnr : *

Benaming (voluit) : PROVIDEOR

(verkort): *

0 5 çri. . 400.117

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 2630 Aartselaar, Oudestraat 113

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

O P R- I C H T ING - BVBA

"PROVIDEOR"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

te 2630 Aartselaar

Oudestraat 113

RPR Antwerpen

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op zevenentwintig december.

Voor mij, Meester Paul WELLENS, notaris met standplaats te Mortsel.

I. OPRICHTINGSAZTE

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer RAEKELBOOM Steven, geboren te Duffel op negen september negentienhonderd tweeënzeventig, nationaal nummer 72.09.09 327-08, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te_ 2600 Antwerpen (Berchem), Lodewijk Van Sullstraat 35/0201.

2. De heer MEERSSEMAN Thomas Maurice Cornelius, geboren te Gent op dertien februari negentienhonderd vierentachtig, nationaal nummer 84.02.13 035-92, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9000 Gent, Prinsenhof 87.

3. "ROOTS" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 2630 Aartselaar, Oudestraat 113, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

nummer BE 0454.062.146, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd

werden.

Hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de Comm.V. "RADIX" met zetel te 2530 Boechout, Mussenhoevelaan 87, RPR Antwerpen 0836.978.059, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DEHAEN Erik Johan, geboren te Etterbeek op dertig april negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.04.30 305-91, wonende te 2530 Boechout, Mussenhoevelaan 87, in deze hoedanigheid benoemd ingevolge beslissing van de raad van bestuur de dato éên juli tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig juli tweeduizend en elf onder nummer 2011-07-22/0112627.

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van opzoekingen in het rijksregister. De rijksregisternummers werden vermeld met uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg



2.. FINANCIEEL PLAN

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters aan ondergetekende notaris Paul WELLENS een financieel plan overhandigd,

opgemaakt op 21 december tweeduizend en twaalf en ondertekend door hen of hun gemachtigde, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot TWINTIGDUIZEND EURO (£ 20.000,00) verantwoorden.

Dit financieel plan zal door ons, Notaris, bewaard worden.

De oprichters erkennen dat de notaris hen ingelicht heeft over de aansprakelijkheid der oprichters bij faillissement ingeval van kennelijk ontoereikend kapitaal.

e. ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

liet kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (£ 20.000,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aile aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De duizend (1.000) aandelen werden als volgt onderschreven:

De heer RAEKELBOOM Steven, voornoemd, onderschrijft zeshonderd negenennegentig (699) aandelen.

De heer MEERSSEMAN Thomas Maurice Cornelius, voornoemd, onderschrijft vijftig (50) aandelen.

BOOTS Naamloze Vennootschap, voornoemd, onderschrijft tweehonderd eenenvijftig (251) aandelen.

Totaal : duizend (1.000) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWINTIGDUIZEND EURO (£ 20.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 363 1144121 46, geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING.

Een bankattest, gedateerd op éénentwintig december tweeduizend en twaalf, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

C. QUASI-INBRENG

De oprichters verklaren dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over de verplichting om een verslag op te stellen bij elke inbreng die niet in speciën wordt gedaan of voor elke verkrijging binnen een periode van twee jaar vanaf de oprichting van een goed dat toebehoort aan een oprichter, een vennoot of een zaakvoerder.

D. OPRICHTINGSKOSTEN

Het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering duizend vijfhonderd euro (£ 1.500,00).

II. STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één -man

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt PROVIDEOR. De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft



Voorbehouden aan het elgisc Staatsblad

Luik B - vervolg

en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - ZETEL "

De zetel is gevestigd te Aartselaar, Oudestraat 1.1.3.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland,

voor zover dit alles wettelijk is toegelaten en/of de organen, vertegenwoordigers en/of medewerkers van de vennootschap de nodige erkenningen en/of vergunningen hebben en waarbij alle woorden op te vatten zijn in hun meest ruime betekenis:

1°) het verrichten van alle activiteiten van een softwarehuis, zoals het verstrekken van professionele informaticadiensten, de analyse, ontwikkeling, commercialisering en exploitatie van software, evenals de handelingen omtrent de in- en verkoop en verhuur van ondersteunend materiaal. Tevens heeft de vennootschap tot doel het verlenen van advies, consultancy, diensten, specifieke analyses en voorlichting aan natuurlijke personen en rechtspersonen zowel in de privé- als in de openbare sector, zowel in binnen- als in het buitenland, met betrekking tot diverse infomaticasystemen, de data die op deze systemen worden bijgehouden en het internet. Verder kan de vennootschap ook activiteiten uitoefenen in de operationele ondersteuning van klanten op gebied van logistiek in zijn breedste toepassing.

2°) het verwerven, beheren, behouden, onderhouden, huren en verhuren van een roerend en/of onroerend patrimonium. Binnen dit kader mag zij overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, beleggen, bouwen, verbouwen, verhuren of in huur nemen van alle roerende en

onroerende goederen; tot het verwerven, verkopen, beleggen in en

valoriseren van kunstvoorwerpen, antiquiteiten, effecten allerhande, participaties in andere vennootschappen en/of ondernemingen, alsook portefeuille- en kapitaalbeheer in de meest ruime zin van het woord waaronder het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen,deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen ongeacht de juridische vorm van deze laatste;

3°) het deelnemen in of het voeren van de directie over vennootschappen en ondernemingen;

4°) het bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen;

5°) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen;

6°) het nemen, verwerven, verhandelen, houden, deponeren en uitbaten van octrooien, patenten, brevetten, licenties, merken, merkrechten en distributierechten en meer in het algemeen van alle intellectuele eigendomsrechten en van alle daarmee samenhangende rechten;

7°) het nemen van belangen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland;

50) het voeren van het management, het beleid en het bestuur van vennootschappen en ondernemingen; het optreden als en het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, gevolmachtigde en/of vertegenwoordiger in en/of van vennootschappen en verenigingen; het beheer van ondernemingen, groeperingen en verenigingen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die kunnen bijdragen de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan hetBeîgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat

zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengen, inschrijvingen,

financiële tussenkomsten, het uitoefenen van mandaten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen-

zowel Belgische of buitenlandse- die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig doel hebben of van die aard zijn om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle andere ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, dit zowel in eigen naam als door hun vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (e 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Artikel zes -AARD VAN D& AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten leen certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

(TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - Bestuur - Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid - externe vertegenwoordigingsmacht - volmachten

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Indien er evenwel drie of meer zaakvoerders benoemd worden, vormen zij een college van zaakvoerders dat als collegiaal bestuursorgaan onderworpen is aan de regelen inzake beraadslagende en beslissende colleges.

Intern bestuur : Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

'Externe vertegenwoordigingsmacht Iedere zaakvoerder afzonderlijk

vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder, behalve als er een college van zaakvoerders werd ingesteld. In ;het geval er een college van zaakvoerders is, wordt de Ivertegenwoordigingsmacht opgedragen aan twee zaakvoerders, gezamenlijk loptredend.

lArtikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de ondersoeks- en controlebevoegdheid van reen commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf -ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op derde maandag van maart om achttien luur.

Voorbehouden 'àan het Belgisc Staatsblad Luik B - vervolg

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien -AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen. Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel vijftien - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van volgende jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en .dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op dertig september tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien,

ovèreenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De compárant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

In overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen aangegaan door de vennootschap in oprichting sinds één oktober tweeduizend en twaalf, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig de artikelen 2, §4 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden' van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Entropy" met maatschappelijke zetel te 2811 Hoorbeek-Mechelen, Spoorwegstraat 16, RPR Mechelen 0473.697.718, met als vaste vertegenwoordiger de heer Steven Raekelboom, voornoemd;

- De naamloze vennootschap "ROOTS" me maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Oudestraat 113, RPR ANTWERPEN 0454.062.146, met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik Dehaen, voornoemd;

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

e. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

f. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Team-Account CVBA, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Voor-

behouden

tian het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B -. vervolg

behouden

ean het

e gist Staatsblad Het recht' bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

WAARVAN AKTE.

Opgemaakt en verleden te Mortsel.

De partijen verklaren en erkennen:

1. ieder een ontwerp van onderhavige akte te hebben ontvangen minstens vijf werkdagen voor het verlijden dezer,

2. dat deze akte integraal werd voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea's 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeelde ontwerp.

3. dat de gehele akte door ondergetekende notaris werd toegelicht ten

behoeve van de comparanten.

Na vervulling van alles wat hiervoor is vermeld, hebben de partijen

getekend met mij, notaris.

Volgen de handtekeningen.

VOOR ONTTjEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte.

(Get.) notaris Paul Wellens.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur

Coordonnées
PROVIDEOR

Adresse
OUDESTRAAT 113 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande