PSYCHIATRISCHE PRAKTIJK DR. S.C.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PSYCHIATRISCHE PRAKTIJK DR. S.C.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.674.101

Publication

05/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.08.2014, NGL 29.08.2014 14524-0177-014
05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.08.2013, NGL 30.08.2013 13504-0447-013
28/06/2012
ÿþOndernemingsnr Benaming ~ 846:

(voluit) : Psychiatrische Praktijk Dr. S.C.

(verkort) :

1 I

V beh aa Bel Staa

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgi n kopie

na neerlegging ter griffie y

1

" i ziiaa 3a*

11

I I I

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP DIE DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEEFT AANGENOMEN

Zetel : 2360 OUD-TURNHOUT, BLIJKERSTRAAT 15

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING-BENOEMING

Uit een akte verleden voor Tom COPPENS, geassocieerd notaris te Vosselaar, in vervanging van Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris ter standplaats Aalst, wettelijk belet, op 10 mei 2012, met het volgend registratierelaas "Geboekt zes bladen één verzendingen te Turnhout reg. De 21 mei 2012 boek 688 folio 70 vak 18 ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Voor De Ontvanger, (getekend) J. VAN DEN BROECK" blijkt dat door:

Mevrouw SCHEERLINCK Céline Els Renée, geboren te Gent op achtentwintig juli negentienhonderd zevenenzeventig, identiteitskaartnummer 591-0936645-18, echtgenote van de heer De Baets Thierry, wonende: en gehuisvest te 2360 Oud-Turnhout, Blijkerstraat 15,

een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte= aansprakelijkheid heeft aangenomen, werd opgericht onder de maatschappelijke naam: "Psychiatrische Praktijk Dr. S.C." met maatschappelijke zetel te 2360 Oud-Tumhout, Blijkerstraat 15, waarvan het maatschappelijk; kapitaal vastgesteld is op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00-EUR), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De verschijnster verklaart het gehele kapitaal te hebben geplaatst in specien tegen de inschrijvingsprijs van honderd euro (100,00-EUR) per aandeel.

De verschijnster verklaart dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven heeft, volgestort is tot beloop van zesenzestig komma zesenzestig euro (66,66-EUR) zodat elk aandeel tenminste voor twee/derde werd volgestort en dat het maatschappelijk kapitaal op deze wijze volgestort is ten belope van een som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00-EUR).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00-EUR).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening, onder rekening nummer 645-1006964-42 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Bank J. van Breda & C°.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten-specialisten op het gebied van de psychiatrie en de psychotherapie in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

De geneesheren-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in te brengen. De daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

Het relatieve aandelenbezit dient zich steeds te verhouden tot de respectieve professionele activiteit van de vennoten in de vennootschap.

De vennootschap mag deelnemen aan aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Dit kan onder meer omvatten (zonder limitatief te zijn):

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumeníerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot-specialist.

-het inrichten en het ter beschikking stellen van een medische bibliotheek en medische apparatuur ;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken

-de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de psychiatrie ;

-het verstrekken van trainingen en adviezen aan bedrijven zonder dat dit de vorm van een volwaardige commerciële activiteit mag aannemen.

-het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake psychiatrie en psychotherapie, en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen ;

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer is onbeperkt. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goed huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

Dit bijkcmstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00-EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Wordt dit recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen aan de andere vennoten in dezelfde evenredigheid aangeboden, mits inachtname van wat hierna bepaald.

Dit voorkeurrecht is imperatief, niet verhandelbaar en kan worden uitgeoefend binnen de termijn bepaald door de algemene vergadering met als minimum vijftien dagen na het openstellen der inschrijving.

Zowel de uitgifte zelf ais de termijn van inschrijving moeten per aangetekende brief ter kennis worden gebracht van de vennoten,

Op de aandelen waarop geen voorkeurrecht wordt uitgeoefend, kan maar worden ingeschreven door andere vennoten of door nieuwe vennoten mits éénparig akkoord van alle mede-vennoten en mits zij voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden gesteld door de deontologische richtlijnen inzake professionele artsenvennootschappen.

Tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk worden behandeld, en met inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik is bezwaard moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik afkopen of andersom en de uiteindelijke vennoot moet geneesheer specialist zijn van dezelfde of aanverwante discipline, ingeschreven in de lijst van de Orde van geneesheren die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen, conform de deontologische regels betreffende professionele artsenvennootschappen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die geneesheer-specialist moeten zijn in de psychiatrie.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in vennootschappen die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen, teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden, voor niet-medische aangelegenheden, laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoorde-lijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders worden bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerd werk -inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

CONTROLE

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders:

hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

Dhetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om elf uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap; indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen door de zaakvoerders en/of door de commissarissen, indien er zijn, op de plaats, dag en uur in de oproepingsbrieven aangeduid. De algemene vergadering van de aandeelhouders moet worden bijeengeroepen op aanvraag van aandeelhouders, die samen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Ieder vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen, De volmachten moeten schriftelijk gegeven worden, ofwel per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijke stuk aan de zijde van de volmachtdrager.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of bij ontstentenis door de oudste van de aanwezige vennoten. De voorzitter duidt een secretaris aan, die niet noodzakelijk vennoot moet zijn. De vergadering kiest onder haar leden een stemopnemer, indien het aantal aanwezige vennoten het toelaat.

Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal weze, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens de toepassing van de wetsbepalingen inzake de wijzigingen aan de statuten of de medische deontologie.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming moet de zaakvoerder, per aangetekende brief, of per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijk stuk, een rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen aan aile vennoten en eventuele commissarissen, samen met een exemplaar van de stukken die door de wet zijn voorgeschreven, met het verzoek aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en voor akkoord getekend terug te sturen, binnen de aangegeven termijn.

Het akkoord van alle vennoten moet door de vennootschap zijn ontvangen ten laatste op de dag voor het houden van de jaarvergadering of indien een algemene vergadering wordt bijeengeroepen die geen jaarvergadering is, binnen de aangegeven termijn.

Indien bij de procedure van schriftelijke besluitvorming, de goedkeuring van alle vennoten én met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure én met de agenda en de voorstellen van besluit binnen de voormelde termijn en op de voorgeschreven wijze niet zijn ontvangen, dan worden alle voorstellen van besluit geacht niet te zijn genomen.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR - JAARREKENING

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder kalenderjaar.

WINSTVERDELING

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel driehonderd twintig van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten vereist.

ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan- worden door de in functie zijnde zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde.

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten enfof het beroepsgeheim van de vennoten.

Het batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste jaarvergadering - eerste maatschappelijk boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en twaalf,

2. Commissarissen

De verschijnster verklaart dat de vennootschap volgens het financieel plan voor haar eerste boekjaar

beantwoordt aan de wettelijke criteria die voorzien in de vrijstelling van benoeming van één of meer

commissarissen.

De verschijnster besluit thans geen commissaris te benoemen.

"

3, Benoeming

Tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van 10 jaar, wordt aangesteld:

Mevrouw SCHEERLINCK Céline, voornoemd, die verklaard heeft ingeschreven te zijn in het rijksregister

onder nummer 77.07.28-018.32 en verklaard heeft deze functie te aanvaarden.

4, Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De verschijnster verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen aangegaan door en opbrengsten verkregen door mevrouw SCHEERLINCK Céline, voornoemd, overneemt voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf één oktober tweeduizend en elf. Deze overname geschiedt onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte en zal bijgevolg slechts uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

VOLMACHT

De verschijnster machtigt de medewerkers van de BVBA Accountantskantoor Rydant, met zetel te 9050 Gentbrugge, Brusselsesteenweg 689, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle verklaringen af te leggen en stukken te ondertekenen voor het aanvragen van het handelsregister, de tussenkomst bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige vergunningen en

attesten. -

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(ondertekend) Geassocieerd notaris Tom Coppens.

Tevens neergelegd: gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte van 10 mei 2012; analytisch uittreksel.

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

adn het

Belgisch y

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16518-0428-013

Coordonnées
PSYCHIATRISCHE PRAKTIJK DR. S.C.

Adresse
BLIJKERSTRAAT 15 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande