PTS CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PTS CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.422.759

Publication

25/09/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/03/2011
ÿþ ebd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll

X13046670'

tiene[egri ter goe vesl de

UMM vu r.teldiedei te *mon op

iE?e er1fier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0871.422.759

Benaming

(voluit) : DIGITS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Koning Albertlei 19 te 2950 Kapellen

Onderwerp akte : OMZETTING GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP IN BVBA

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op vijfentwintig februari tweeduizend en elf, geregistreerd zes bladen, geen renvooien, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op één maart tweeduizend en elf, boek 149, blad 88, vak 18, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), de ontvanger, a.i. (get.) W. WUYTACK, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden der gewone commanditaire vennootschap DIGITS met zetel te 2950 Kapellen, Koning Albertlei 19 en dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE BESLUIT: VERHOGING KAPITAAL DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES EN STORTING SPECIËN

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het huidige kapitaal zijnde tweeduizend vijfhonderd Euro (2.500,00 EUR) te verhogen met zestienduizend vijftig Euro om het te brengen op achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,00 EUR) vanaf vijfentwintig februari tweeduizend en elf.

Deze kapitaalsverhoging gebeurt deels ten belope van twaalfduizend tweehonderd vijftig Euro (12.250,00 EUR) door incorporatie van reserves en deels door storting in speciën door de heer Paul Akkermans, wonende te 2950 Kapellen, Koning Albertlei 19, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door BNP Panbas Fortis, op vierentwintig februari tweeduizend en elf, waaruit blijkt dat de som van drieduizend achthonderd euro gestort werd op rekening nummer 001-6339617-64.

De kapitaalsverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLUIT: OMVORMING NAAR EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID MET DE NAAM PTS CONSTRUCT

De algemene vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het verslag van de zaakvoerder omtrent de omzetting, met bijgaande staat van actief en passief van dertig november tweeduizend en tien, alsook van het verslag opgemaakt door Lelieur, Van Ryckeghem & Co, bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door mevrouw Marlène Lelieur, de dato zeventien januari tweeduizend en elf

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 november 2010 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werden geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 19.720,08 Euro en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 2.500,00 Euro.

Schoten, 17 januari 2011.

Lelieur, Van Ryckeghem & c° bbvba, vertegenwoordigd door (getekend) Marlène Lelieur, bedrijfsrevisor." De vergadering beslist in overeenstemming met het Wetboek Vennootschappen om de gewone commanditaire vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "PTS CONSTRUCT".

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap vastgesteld op dertig november tweeduizend en tien en op basis van voormelde kapitaalsverhoging.

De verbintenissen door de vennootschap aangegaan zullen, vanaf vijfentwintig februari tweeduizend en elf, voor rekening komen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "PTS CONSTRUCT". Met andere woorden zal de omzetting in werking treden vanaf vijfentwintig februari tweeduizend en elf.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLUIT: VERPLAATSING ZETEL

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel te verplaatsen naar 2600 Antwerpen (Berchem), Uitbreidingsstraat 80 vanaf vijfentwintig februari tweeduizend en elf. VIERDE BESLUIT: WIJZIGING DOEL

1. de voorzitter geeft voorlezing en uitleg van het verslag van de zaakvoerder betreffende de redenen om over te gaan tot de wijziging van het doel;

2. de voorzitter geeft voorlezing van de staat van actief en passief, welke niet ouder is dan drie maanden;

3. De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap te wijzigen, als volgt:

"De vennootschap heeft in België en in het buitenland als doel:

De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties.

Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan aile vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop. de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen. Al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water. gas. elektriciteit, enz.; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enz.

De aankoop, de verkoop, de huur. de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw. het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen.

De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met. deelnemen in. of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondememingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

VIJFDE AGENDAPUNT: STATUTEN

I. NAAM -ZETEL-VOORWERP-DUUR.

ARTIKEL 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "PTS CONSTRUCT"

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Uitbreidingsstraat 80. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft in België en in het buitenland als doel:

De studie en de uitvoering van aile mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties.

Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

Het verwerven van aile mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop. de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen. Al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water. gas. elektriciteit, enz.; de vaststelling en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enz.

De aankoop, de verkoop, de huur. de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw. het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen.

De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ARTIKEL 4.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts ontbonden worden onder de voorwaarden voorzien in de artikelen 343 en 332 lid 1-4 en 333 van het Wetboek vennootschappen.

ll. KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL 5

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort. III. AFSTAND EN OVERDRACHT VAN AANDELEN.

ARTIKEL 6

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan, onder levenden, noch vermaakt wegens overlijden, dan met toestemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten, waarvan de afstand is voorgesteld. De toestemming waarvan sprake in voorgaande alinea is niet vereist wanneer de aandelen worden afgestaan of vermaakt:

-aan een medevennoot;

-aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

-aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn;

De regels inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechts-persoon.

ARTIKEL 7

Ingeval een vennoot een of meer aandelen wil afstaan aan een persoon die in de opsomming van artikel 6 niet begrepen is, moet hij te dien einde zijn voornemen laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoten, met aanduiding van naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde ovememer, van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede in geval van afstand onder bezwarende titel van de overeengekomen prijs. De weigering een afstand onder levenden goed te keuren zal moeten beschouwd worden ais een definitief veto zonder verhaal en zonder dat, om deze reden, de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap zou kunnen eisen. De houders van aandelen die een afstand wegens overlijden hebben geweigerd, zijn verplicht de aandelen, waarvan de afstand werd voorgesteld over te nemen tegen de overnameprijs die jaarlijks na de jaarvergadering zal worden vastgesteld door de vennoten, beslissend bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Indien zulks voor een bepaald jaar zou nagelaten zijn, zal de overnameprijs voor dat jaar, behoudens akkoord van de partijen, worden vastgesteld door twee experten, waarvan één door ieder der partijen aangeduid. Indien de experten niet tot een akkoord kunnen komen, zullen deze een derde expert benoemen om met hen te beraadslagen. Ingeval één der partijen weigert zijn expert aan te duiden of indien de twee experten het niet eens kunnen worden omtrent de keuze van een derde expert, zal de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van de plaats waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, in deze benoeming voorzien, op verzoek van de meest naarstige partij. De waarde van de aandelen - ongeacht of zij worden vastgesteld door de vennoten of door de experten - dient te worden bepaald in functie van de onderneming in werking volgens haar toestand voor en na de overdracht en zonder rekening te houden met enige meerderheids- of minderheids positie in hoofde van de afstanddoener. De betaling van de prijs moet gebeuren binnen de zes maand na de beslissing der experten of van het ak-koord van partijen of van het overlijden van de vennoot, zoniet zullen de erfgenamen als vennoot moeten aangezien worden en zullen de inschrijving op hun naam in het aandelenregister mogen eisen. De ontbinding van de vennootschap zal evenwel niet geëist kunnen worden, indien de prijs niet betaald is binnen de voormelde termijn van zes maanden.

1V. BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 9

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

ARTIKEL 10

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

ARTIKEL 11

De verrichtingen van de vennootschap staan onder toezicht van één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare periode van drie jaar. De algemene vergadering bepaalt het aantal

commissarissen en hun vergoeding. Nochtans beslist de algemene vergadering vrij al of niet een commissaris aan te stellen, in de gevallen waar dit in toepassing van artikel 141 Wetboek

Vennootschappen wordt bepaald. Op verzoek van één of meer aandeelhouders, dient de zaakvoerder de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris. Indien geen commissaris wordt benoemd, heeft iedere aandeelhouder een individueel onderzoeks- en controlerecht, waarbij hij zich door een accountant mag laten bijstaan. De algemene vergadering kan één of meer controlerende vennoten aanstellen overeenkomstig artikel 166 van het Wetboek

Vennootschappen, die de controle- en onderzoeksbevoegdheden zullen uit oefenen, eventueel bijgestaan door een accountant, zoals hiervoor bepaald.

V. JAARVERGADERING

ARTIKEL 12.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart te twintig

uur in de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vermeld in het bericht van

bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering plaats

op de eerst volgende werkdag.

ARTIKEL 13.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

VI. INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 14.

Het boekjaar begint op de eerste oktober en eindigt op de dertigste september van ieder jaar.

leder jaar maken de zaakvoerder(s) een inventaris op, waarin wordt aangegeven: alle onroerende en

roerende waarden en alle activa en passiva van de vennootschap, met in bijlage, een beknopt overzicht

van haar verbintenissen, alsook van de schulden der zaakvoerder(s) jegens de vennootschap. Op de-

zelfde datum wordt de jaarrekening opgesteld, die de balans, de resultaatrekening en de toelichting

omvat.

ARTIKEL 15.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken,

voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

VII. ONTBINDING -VEREFFENING

ARTIKEL 16.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

ARTIKEL 17.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de jaarvergadering de vereffenaars benoemen en bevoegdheden bepalen. Het vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VIII. ALGEMENE BEPALINGEN.

ARTIKEL 18.

Alle niet in België gedomicilieerde vennoten, zaakvoerders, en vereffenaars, verklaren woonplaats te

kiezen in de zetel van de vennootschap, voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van deze statuten.

ARTIKEL 19.

Voor al wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek Vennootschappen.

ZESDE AGENDAPUNT: ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Voor= bahbutiee aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De heer Paulus Akkermans, wonende te 2950 Kapellen, Koning Albertlei 19, verklaart in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de omgezette vennootschap zijn ontslag in te dienen als zaakvoerder van de omgezette gewone commanditaire vennootschap.

De algemene vergadering beslist dat de decharge die zal warden gegeven aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, betreffende het maatschappelijk boekjaar afgesloten per dertig september tweeduizend en elf, ook zal gelden voor het door de heer Paulus Akkermans, voornoemd, tot op vijfentwintig februari tweeduizend en elf gevoerde beleid. ZEVENDE AGENDAPUNT: BENOEMING ZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Dirk Taeymans, wonende te 2900 Schoten, Elfenbankdreef 18, hier aanwezig en aanvaardend, te benoemen als zaakvoerder vanaf vijfentwintig februari tweeduizend en elf. Zijn mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, verslag van de zaakvoerder & verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PTS CONSTRUCT

Adresse
UITBREIDINGSSTRAAT 80 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande