PURE.NET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PURE.NET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.831.019

Publication

28/07/2014
ÿþ*14144629*

Ondernemingsnr : 0508,831.019

Benaming

(voluit) : Pure.Net

(verkort) :

Rechtsvorm SBVBA

Zetel: Bursebekestraat 9 bus GR te 2150 Borsbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming bijkomende zaakvoerder

Als nieuwe bijkomende zaakvoerder wordt benoemd Elke Baele en dit vanaf 1/6/2014. Deze beslissing werd genomen op de bijzondere algemene vergadering van 30/5/2014.

Zaakvoerder

Ben Graf

?bd Wird 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 1 6 JULI 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300092*

Neergelegd

02-01-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508831019

Benaming (voluit): Pure.NET

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : 2150 Borsbeek, Bursebekestraat 9 bus GR

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op eenendertig december tweeduizend twaalf, in zijn kantoor, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter, met de naam  Pure.NET .

2/ zetel: 2150 Borsbeek, Bursebekestraat 9 GR; RPR Antwerpen.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4/ oprichter: De heer GRAF Ben Johnny Greet, geboren te Antwerpen(Wilrijk) op achtentwintig september duizend negenhonderdvierentachtig, wonende te 2100 Antwerpen, Manebruggestraat 301.

5/ kapitaal: duizend euro (1.000 EUR), volledig volstort.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door voornoemde oprichter.

7/ boekjaar: vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december; eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

8/ aanleg reserves/winstverdeling: De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Jaarlijks moet de vennootschap een bedrag inhouden van ten minste één vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot inhouding blijft bestaan tot het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimum kapitaal vereist bij artikel 214, § 1, en het geplaatst kapitaal van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Bestemming liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen. 9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd benoemd: de heer GRAF Ben voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel

Alle grafische activiteiten, activiteiten van grafische designers.

Vervaardiging van magnetische en optische media, vervaardiging van ongebruikte dragers voor het opnemen van geluid of beelden, vervaardiging van ongebruikte computerschijven en  banden.

Groothandel in computers, randapparatuur en software.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels, kleinhandel in computers en standaardprogrammatuur, kleinhandel in kantoormaterieel en  meubelen.

Uitgeverij van software, ontwerpen en programmeren van computerprogramma s, computerconsultancy-activiteiten, verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software), activiteiten van systeemintegrators, beheer van computerfaciliteiten, alle overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

Verhuur van standaardprogrammatuur.

Onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur.

Gegevensverwerking, al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant, invoeren van gegevens, volledige verwerking van gegevens, permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden, samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen: uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, enzovoort, opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat, ter beschikking stellen van databank: leveren van gegevens voor gebruikers (individueel of in groep), in een bepaalde volgorde, door online terugzoeken of door toegankelijkheid van de gegevens.

Webportalen, webhosting en aanverwante activiteiten.

Alle dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort, berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort.

Algemene audit-activiteiten.

Alle zakelijke dienstverlening.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

12/ gewone algemene vergadering: de derde vrijdag van de maand mei om zestien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Tevens werd tot bijzondere volmachtdrager aangesteld: de heer Paul Van Gool, accountant, kantoor houdend te 2160 Wommelgem, Autolei 224, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle nodige documenten te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 16.09.2015 15590-0550-011

Coordonnées
PURE.NET

Adresse
BURSEBEKESTRAAT 9 GR 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande