PUTHOFVELD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PUTHOFVELD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 810.196.557

Publication

08/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 29.04.2014 14113-0279-011
18/11/2013
ÿþY Mod Word t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

131 2987

MONITEUR BELGE

7 -11- 2013 BE G1SCH STFATSBL

0 rgitio0 fer griffie dor vechtbrink v. koelpi ndel to TONGEREN

28-10-2013

De Hoofdgriffier,Griffie

Ondernemingsnr : 0810.196.557 Benaming

(voluit) : PUTHOFVELD (verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Sint Truidersteenweg 507 , 3840 BeGuctl

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Partieel Splitsingsvoorstel

Uittreksel partieel splitsingsvoorstel NV Puthofveld

De raad van bestuur van de NV Puthofveld met zetel te 3840 Borgloon, Sint-Truidersteenweg 507, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren en met als ondernemingsnummer 0810.196.557 heeft een voorstel van partiële splitsing opgesteld waarin wordt voorgesteld dat de nieuw op te richten BVBA PUTHOFF bil wijze van partiële splitsing de hierna beschreven vermogensbestanddelen van NV Puthofveld overneemt.

1. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen (artikel 743,1° van het Wetboek van vennootschappen).

1.1. De partieel te splitsen NV PUTHOFVELD.

De NV PUTHOFVELD is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3840 Borgloon, Sint-Truidersteenweg 507.

Haar maatschappelijke benaming luidt "PUTHOFVELD"

Zij is ingeschreven in het ondernemingsregister van Tongeren Is geregistreerd als BTW belastingplichtige met als BTW nr. BE 0810.196.557.

Kapitaal.

Haar maatschappelijk kapitaal bedraagt 500.000 Euro, ten bedrage van 311.500 euro volstort en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/1.000ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

Doei<

De vennootschap heeft tot doel:

(.Voor eigen rekening;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van de roerende of onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellenvoor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

liglagenli 7ïét Bëlgiscli Sta f§lil a -187r17200 - Annexes du Moniteur belge

" t T t

-Het aanleggen van, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden;

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito 's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondemem i ngen;

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen, en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en functies;

-Het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, en aanverwante immateriële duurzame activa;

-Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

l Il.Het uitbaten van een rust- en of verzorgingstehuis.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge -Alle verrichtingen betreffende het herbergen van personen, het verstrekken van maaltijden en diensten,

(hotel, pension, enzovoort), en meer in het bijzonder de uitbating van bejaardentehuizen;

-De verwerving, de oprichting, het beheer, de exploitatie van extra-murale, semi-murale en residentiële

woon- en zargvoorzi.eningen voor ouderen;

-De organisatie van hulpverleningsdiensten en de opleiding van het personeel.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, Inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, een soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het meest geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties end e financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan die bepalingen voldoet.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij wordt hierna genoemd "de te splitsen NV PUTHOFVELD" of "de gesplitste vennootschap"

1.2. De nog op te richten BVBA PUTHOFF,

De BVBA PUTHOFF, een nog op te richten vennootschap die een gedeelte van de activa en passiva zal overnemen uit de partiële splitsing, is de verkrijgende vennootschap.

De zetel van de BVBA PUTHOFF zal gevestigd worden te 3840 Borgloon, Sint-Truidersteenweg 507.

De statuten zullen in detail medegedeeld worden voor de algemene vergadering. Het maatschappelijk kapitaal zal 314.291,42 euro bedragen, volstort ten bedrage van 195.803,55 euro bij de oprichting en worden vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap zal in haar statuten het volgende doel opnemen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

I. De onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

a, de aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen,het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, her verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van aile aard; het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen;

b. adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen;

c, het beleggen van vermogens, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede, alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen,alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

d. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten vennootschappen;

e. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

f. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen esa kapitalisatieondememingen;

g, het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

h, het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur;

ï. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

j. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

11. Projectontwikkeling

Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin genomen, Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manier die zij het best geschikt acht. De vennootschap mag zich voor andere vennootschappen en voor fysieke personen borg stellen, aval verlenen, voorschotten en/of kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

2. Ruilverhouding ( artikel 743,2° van het Wetboek van vennootschappen).

Gezien de specificiteit van de partiële splitsing is er strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding maar enkel een toekenning aan de aandeelhouders van de vennootschap NV PUTHOFVELD van 1.000 aandelen in de BVBA PUTHOFF De elementen vereist in de artikelen 728,729,730,731 en 732 waar in het bijzonder het gebruik van verschillende evaluatiemethodes wordt toegelicht, zijn zonder voorwerp,

3. Wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap BVBA PUTHOFF worden uitgereikt ( artikel 743,3° van het Wetboek van vennootschappen).

r-, R ~

»Fo

r `, , t.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatst kapitaal van de te splitsen NV PUTHOFVELD bedraagt 500.000 euro, is voor 311.500 euro volstort en is verdeeld in 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde die ieder 1/1.000ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

De 1.000 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA PUTHOFF zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de NV PUTHOFVELD in dezelfde verhouding tot hun huidig aandeelhouderschap in de NV PUTHOFVELD, zonder opleg. De uitreiking van de aandelen zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

4. Datum vanaf wanneer de aandelen van de BVBA PUTHOFF recht geven om te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht. ( artikel 743,4° van het Wetboek van vennootschappen).

De nieuwe aandelen, uitgegeven door de BVBA PUTHOFF geven onmiddellijk recht om te delen in de winst.

5, Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen NV PUTHOFVELD geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA PUTHOFF ( artikel 743,5° van het Wetboek van vennootschappen).

Vanaf 1 juli 2013 worden de verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap NV PUTHOFVELD voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap BVBA PUTHOFF,

6. De rechten die de verkrijgende BVBA PUTHOFF toekent aan de aandeelhouders van de te splitsen NV PUTHOFVELD, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen ( artikel 743,6° van het Wetboek van vennootschappen).

Door de te splitsen N.V. PUTHOFVELD werden geen aandelen of effecten uitgereikt waaraan bijzondere rechten zijn verbonden.

7. Bijzondere vergoedingen toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag (artikel 743,7° Wetboek van Vennootschappen)

Conform de bepaling van artikel 746, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen is dit artikel niet van toepassing aangezien de aandelen van de nieuwe vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de vennootschap,

8. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de organen van bestuur van de vennootschappen die deelnemen aan de splitsing (artikel 743,8° Wetboek van Vennootschappen)

Aan de bestuurders van de te splitsen NV PUTHOFVELD en de zaakvoerders van de verkrijgende BVBA PUTHOFF worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9. Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de activa- en passiva-elementen die worden overgedragen aan de BVBA PUTHOFF (artikel 743.9° Wetboek van Vennootschappen)

Aan de verkrijgende vennootschap BVBA PUTHOFF worden de volgende gronden, bestanddelen van het vermogen van de te splitsen NV PUTHOFVELD, toegewezen: Borgloon, eerste afdeling, sectie B, nrs 346B, 346C, 377B, 378A2, 378C2 en 378F2,

De boekhoudkundige opdeling, gebaseerd op de laatst afgesloten balans van de NV PUTHOFVELD per 31 december 2012 is als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ 99.059,96

NV PUTHOFVELD

activa

Terreinen

Bijkomende kost terreinen 14.527,22

Handeldebiteuren 3.000,00

Overige vorderingen 3.900,00

Liquide middelen 490,77

passiva

Kapitaal 185.709,58

Niet volstort kapitaal -70.012,51

Wettelijke reserve 3.136,46

Overgedragen winst 1.590,21

Te ontvangen facturen 554,20

BVBA PUTHOFF

activa

Terreinen : 177.737,54

Bijkomende kost terreinen : passiva 26.065,34

Kapitaal 314.291, 42

Niet volstort kapitaal -118.487,87

Wettelijke reserve 5.308,09

Overgedragen winst 2.691,24

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de NV PUTHOFVELD, ingeval de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de BVBA PUTHOFF toe te wijzen zijn, dan wel blijven bij de NV PUTHOFVELD, toekomen aan de NV PUTHOFVELD.

De NV PUTHOFVELD zal dientengevolge alle activa behouden waaromtrent geen duidelijke toewijzing is vast te stellen alsook ieder passiefbestanddeel dat niet duidelijk werd toegewezen aan de BVBA PUTHOFF, middels algemene vrijwaren te behoeve van laatstgenoemde.

111 Verdeling van de nieuw uit te geven aandelen van de BVBA PUTHOFF onder de aandeelhouders van de te splitsen NV PUTHOFVELD en criterium waarop deze verdeling is gebaseerd (artikel 743,10° wetboek van vennootschappen)

De aandelen van de BVBA PUTHOFF zijn in aantal hetzelfde als deze van de NV PUTHOFVELD en worden onder de aandeelhouders op dezelfde wijze verdeeld.

11. Wijzigingen van de statuten van de NV PUTHOFVELD

11.1, Artikel 5 van de statuten zal worden aangepast om dit in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de te splitsen NV PUTHOFVELD.

11.2.De statuten worden in het algemeen in overeenstemming gebracht met de bepalingen van het Belgisch Wetboek van Vennootschappen.

4 lw

~ . a , " Vogr-beliouden aan het Belgisch Staatsblad

12, Neerlegging splitsingsvoorstel





Overeenkomstig de bepalingen van artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen moet het splitsingsvoorstel door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Opgemaakt te Borgloon in 3 exemplaren op 9 oktober 2013, Voor de te splitsen NV PUTHOFVELD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Vanheers Willem Jehoul Eric

Gedelegeerd-bestuurder, Gedelegeerd-bestuurder. Tegelijk hiermee neergelegd ; partieel splitsingsvoorstel



Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIJJII1111111111mi~j1mnuaa

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGERE,

2 8 -te 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0810.196.557

Benaming

(voluit) : PUTHOFVELD

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 3840 BORGLOON, Nieuwesteenweg 32

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD-

BESTUURDERS - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders en van de Raad van Bestuur

van 8 maart 2013 blijkt dat:

1, ontslag werd verleend als bestuurders en gedelegeerd-bestuurders aan:

- de heer Derwael Henri, wonende te 3840 Borgloon, Nieuwesteenweg 32

- de heer Derwael Michel, wonende te 3840 Borgloon, Wellenstraat 7

2. werden benoemd ais bestuurders en gedelegeerd-bestuurders,

- de heer Vanheers Willem, wonende te 3840 Borgloon, Sint Truidersteenweg 507

- de heer Eric Jehoul, wonende te 3960 Bree, Veeweidestraat 56

3.de maatschappelijke zetel werd overgebracht van 3840 Borgloon, Nieuwesteenweg 32 naar 3840

Borgloon, Sint Truidersteenweg 507,

alles met ingang vanaf 8 maart 2013

Willem Vanheers,

gedelegeerd-bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.06.2012, NGL 23.08.2012 12444-0085-010
05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.06.2011, NGL 30.09.2011 11565-0239-009
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.06.2010, NGL 28.08.2010 10530-0577-009
13/04/2015
ÿþ~ Lt

(Tr Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 IJION TEUR BEL

II1



vr_ Nenrgelegd ter griffie der recerank

EL:, V. koophandel Ariiwrrprn aid Tongoron

1 g -03- 2015

, ar«~~~

Ondernemingsnr : 0810.196.557

Benaming

(voluit) : PUTHOFVELD

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : Sint-Truidersteenweg 507

(volledig adres) 3 VAIR (,Oa.GLOON

Onderwerp akte : Partieel Splitsingsvoorstel

Uittreksel partieel splitsingsvoorstel NV Puthofveld

De raad van bestuur van de NV Puthofveld met zetel te 3840 Borgloon, Sint-Truidersteenweg 507,, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren en met als ondernemingsnummer 0810.196.557 heeft; een voorstel van partiële splitsing opgesteld waarin wordt voorgesteld dat de nieuw op te richten BVBA PUTHOFF bij wijze van partiële splitsing de hierna beschreven vermogensbestanddelen van NV Puthofveld overneemt.

1. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen (artikel 743,1° van het Wetboek van vennootschappen).

1.1. De partieel te splitsen NV PUTHOFVELD.

De NV PUTHOFVELD is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3840 Borgloon, Sint-Truidersteenweg 507.

Haar maatschappelijke benaming luidt "PUTHOFVELD"

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen afdeling' Tongeren onder ondernemingsnummer 0810.196.557 en is geregistreerd als BTW-plichtige onder het BTW-nummer BE0810.196.557

Kapitaal.

Haar maatschappelijk kapitaal bedraagt 500.000 euro, ten bedrage van 311.500 euro volstort en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/1.000ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I.Voor eigen rekening:

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen. met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van' onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,' verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in: verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen reet betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

11.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

-het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito 's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememi ngen;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en functies;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

-het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

lll.Het uitbaten van een rust- en of verzorgingstehuis.

-alle verrichtingen betreffende het herbergen van personen, het verstrekken van maaltijden en diensten,

(hotel, pension, enzovoort), en meer in het bijzonder de uitbating van bejaardentehuizen;

-de verwerving, de oprichting, het beheer, de exploitatie van extra-murale, semi-murale en residentiële

woon- en zorgvoorzieningen voor ouderen;

-de organisatie van hulpverleningsdiensten en de opleiding van het personeel.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het meest geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan die bepalingen voldoet.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij wordt hierna genoemd "de te splitsen NV PUTHOFVELD" of "de gesplitste vennootschap"

1.2. De nog op te richten BVBA PUTHOFF.

De BVBA PUTHOFF, een nog op te richten vennootschap die een gedeelte van de activa en passiva zal overnemen uit de partiële splitsing, is de verkrijgende vennootschap.

De zetel van de BVBA PUTHOFF zal gevestigd worden te 3840 Borgloon, Sint-Truidersteenweg 507.

De statuten zullen in detail medegedeeld worden voor de algemene vergadering. Het maatschappelijk kapitaal zal 312.719,50 euro bedragen, volstort ten bedrage van 194.824,25 euro bij de oprichting en worden vertegenwoordigd door 1,000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap zal in haar statuten het volgende doel opnemen

%./

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

L De onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

a. de aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard; het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen;

b. adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen;

c. het beleggen van vermogens, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen,alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

d, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

e, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

f. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

g. het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën,

verkoop, productie en algemeen bestuur; '

h, het optreden ais tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur;

L het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

J. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Il. Projectontwikkeling

Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin genomen. Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht, De vennootschap mag zich voor andere vennootschappen en voor fysieke personen borg stellen, aval verlenen, voorschotten en/of kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

2. Ruilverhouding (artikel 743,2° van het Wetboek van vennootschappen).

Gezien de specificiteit van de partiële splitsing is er strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding maar enkel een toekenning aan de aandeelhouders van de vennootschap NV PUTHOFVELD van 1.000 aandelen in de BVBA PUTHOFF.

3. Wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap BVBA PUTHOFF worden uitgereikt (artikel 743,3° van het Wetboek van vennootschappen).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatst kapitaal van de te splitsen NV PUTHOFVELD bedraagt 500.000 euro, is voor 311.500 euro volstort en is verdeeld in 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde die ieder 1/1.000ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De 1.000 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA PUTHOFF zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de NV PUTHOFVELD in dezelfde verhouding tot hun huidig aandeelhouderschap in de NV PUTHOFVELD, zonder opleg, De uitreiking van de aandelen zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

4, Datum vanaf wanneer de aandelen van de BVBA PUTHOFF recht geven om te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht. (artikel 743,4° van het Wetboek van vennootschappen),

De nieuwe aandelen, uitgegeven door de BVBA PUTHOFF, geven onmiddellijk recht om te delen in de winst.

5. Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen NV PUTHOFVELD geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA PUTHOFF (artikel 743,5° van het Wetboek van vennootschappen).

Vanaf 1 januari 2015 worden de verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap NV PUTHOFVELD voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap BVBA PUTHOFF.

6. De rechten die de verkrijgende BVBA PUTHOFF toekent aan de aandeelhouders van de te splitsen NV PUTHOFVELD, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 743,6° van het Wetboek van vennootschappen).

Daar de te splitsen NV PUTHOFVELD werden geen aandelen of effecten uitgereikt waaraan bijzondere rechten zijn verbonden.

7, Bezoldigingen toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag (artikel 743,7° Wetboek van Vennootschappen)

Conform de bepaling van artikel 746, laatste [id van het Wetboek van Vennootschappen is dit artikel niet van toepassing aangezien de aandelen van de nieuwe vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap,

8, Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de organen van bestuur van de vennootschappen die deelnemen aan de splitsing (artikel 743,8° Wetboek van Vennootschappen)

Aan de bestuurders van de te splitsen NV PUTHOFVELD en de zaakvoerders van de verkrijgende BVBA PUTHOFF worden geen bijzondere voordelen toegekend.

g. Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de activa- en passiva-elementen die worden overgedragen aan de BVBA PUTHOFF (artikel 743,9° Wetboek van Vennootschappen)

Aan de te splitsen vennootschap NV PUTHOFVELD blijven toebehoren ce, aan de op te richten BVBA PUTHOFF, verkrijgende vennootschap worden toegewezen de gronden, bestanddelen van het vermogen van de te splitsen NV PUTHOFVELD, zoals aangeduid op de plannen van landmeterskantoor J&J gevestigd te Maasmechelen, Geloeslaan 19 vertegenwoordigd door landmeter-expert de heer P. Janssen de dato 18 december 2014 en 23 december 2014 welke zijn aangehecht ais bijlage aan dit voorstel tot partiële splitsing en er integraal deel van uitmaken.

<1 ..

-:

V

V.

. , ,

Aldus worden aan de verkrijgende vennootschap BVBA PUTHOFF toegewezen, alle gronden, eigendom van de NV PUTHOFVELD behoudens:

Borgloon, eerste afdeling, sectie B, nrs 346B/deel, 346C/deel, 377B/deel (met bijkomende aanduiding"A" door vennootschap op plan), 378A2/deel, 378F2/deel, 3291Z/deel, welke in volle eigendom behouden blijven door de NV PUTHOFVELD.

In 112de volle eigendom blijven door de NV PUTHOFVELD behouden: 3771B/deel (met bijkomende aanduiding"B" door vennootschap op plan), 375C/deel, 374C/deel, 374D/deel, 378Y/deel, 3781Z/deel en 380D3. De andere helft van de volle eigendom van deze gronden wordt toegewezen aan de op te richten BVBA PUTHOFF.

Aangaande perceel 378D2/deel werd met de eigenaars Alentys-Keimis overeengekomen dat dit gratis door hen wordt afgestaan aan de NV PUTHOFVELD. In ruil voor de gratis afstand zal de NV PUTHOFVELD alle kosten dragen voor de aanleg van de wegenis en te allen tijde gratis ontsluiting voorzien van het perceel 378E2. Ingevolge de splitsing, zal het perceel 378D2/deel in 1/2de onverdeelde eigendom toebehoren aan de NV PUTHOFVELD en in 112de onverdeelde eigendom aan de op te richten BVBA PUTHOFF, onder verplichting voor de beide verwervende vennootschappen om daarvan in gelijke delen de eventuele lasten van aankoop en de kosten voor de aanleg van de wegenis en voornoemde ontsluiting te zullen voldoen.

De boekhoudkundige opdeling, gebaseerd op de laatst afgesloten balans van de NV PUTHOFVELD per 31 december 2014 is als volgt (in euro):

NV PUTHOFVELD

activa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Terreinen :

Bijkomende kost terreinen :

Liquide middelen

passiva

Kapitaal

Niet volstort kapitaal

Wettelijke reserve

Overgedragen verlies

Verlies boekjaar 2014

BVBA PUTHOFF

activa

Terreinen :

Bijkomende kost terreinen

passiva

Voorz voor risico 's en kosten RIC Vanheers Investments RIC Sabre

Kapitaal

Niet volstort kapitaal

Wettelijke reserve

Overgedragen verlies

Verlies boekjaar 2014 99.059,96

14.527,22

16,97

187.280,50

-70.604,75

3.163,00

-3.997,73 -2.236,88

204,196,54

26.065,34

4.459,00

22.886,43 13.221,16

312.719,50

- 117.895,25

5.281,54

-6.675,37 -3.735,12

" .~

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de NV PUTHOFVELD, ingeval het aangehecht plan van het landmeterskantoor J&J en de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geven, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan warden vastgesteld of zij aan de BVBA PUTHOFF toe te wijzen zijn, dan wel blijven bij de NV PUTHOFVELD, toekomen aan de NV PUTHOFVELD.

De NV PUTHOFVELD zal dientengevolge alle activa behouden waaromtrent geen duidelijke toewijzing is vast te stellen alsook ieder passiefbestanddeel dat niet duidelijk werd toegewezen aan de BVBA PUTHOFF, middels algemene vrijwaren ten behoeve van laatstgenoemde, steeds met dien verstande dat voor opdeling van de gronden, eigendom van de te splitsen vennootschap NV PUTHOFVELD, steeds het opdelingsplan primeert.

Voor alle duidelijkheid: (i) de voorafgaande vergunning verleend aan de NV PUTHOFVELD bij besluit van de administrateur-generaal van het Agentschap Zorg & Gezondheid de dato 21 december 2011 voor de realisatie van een dagverzorgingscentrum met 5 verblijfseenheden (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 27 januari 2012, editie 3) en (ii) de voorafgaande vergunning verleend aan de NV PUTHOFVELD bij besluit van de administrateur-generaal van het Agentschap Zorg & Gezondheid de dato 4 oktober 2011 voor het bouwen van een woonzorgcentrum met 96 woongelegenheden zullen niet worden afgesplitst (en blijven dus behouden op naam van de NV PUTHOFVELD).

" Voop-behouden aan het Belgisch Staatsblad

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

10. Verdeling van de nieuw uit te geven aandelen van de BVBA PUTHOFF onder de aandeelhouders van de te splitsen NV PUTHOFVELD en criterium waarop deze verdeling is gebaseerd (artikel 743,10° van het Wetboek van vennootschappen)

De aandelen van de BVBA PUTHOFF zijn in aantal hetzelfde ais deze van de NV PUTHOFVELD en worden onder de aandeelhouders op dezelfde wijze verdeeld.

11, Wijzigingen van de statuten van de NV PUTHOFVELD

11.1. Artikel 5 van de statuten zal worden aangepast om dit ïn overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de te splitsen NV PUTHOFVELD.

11.2.De statuten worden in het algemeen in overeenstemming gebracht met de bepalingen van het Belgische Wetboek van Vennootschappen.

11.3 De maatschappelijke zetel van de te splitsen NV PUTHOFVELD zal met ingang van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders houdende voormelde partiële splitsing verplaatst worden naar het volgende adres: Sint-Truidensesteenweg 174, Linter (3350 Orsmaal).

12. Neerlegging splitsingsvoorstel

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen moet het splitsingsvoorstel door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Opgemaakt te Borgloon in 3 exemplaren op 3 maart 2015.

Bijlage: plannen landmeterskantoor J&J de dato 18 december 2014 en 23 december 2014.

Voor de te splitsen NV PUTHOFVELD

Vanheers Willem Jehoul Eric

Gedelegeerd-bestuurder. Gedelegeerd-bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 26.08.2016 16489-0035-014

Coordonnées
PUTHOFVELD

Adresse
SELSAETENSTRAAT 50B 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande