PVG HOLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PVG HOLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.928.266

Publication

29/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-01-2015

Griffie

*15301815*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578928266

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

PVG HOLD

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er bleekt uit een akte verleden voor Meester Olivier NEYRINCK, Geassocieerd notaris met standplaats te Jette, op 22 janvier 2015, dat :

De heer De heer René VAN GAEL, wonende te De Villermontstraat 6, 2550 Kontich , geboren te Antwerpen op 19 november 1930 handelend in hoedanigheid van volmachthouder ingevolge de machten hem verleend in de notulen van de algemene vergadering van de Commanditaire Vennootschap op aandelen  M-HOLD met zetel te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 12/6 verleden op heden voorafgaandelijke dezer voor de notaris.

Die de notaris, gevraagd heeft bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PVG HOLD , ontstaan uit de splitsing van de Commanditaire Vennootschap op aandelen  M-HOLD met zetel te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 12/6 en die mij voorafgaandelijk het volgende heeft medegedeeld: VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING

1/ De vennootschap  PVG HOLD , waarvan de statuten hierna worden weergegeven, en hierna tevens  de Vennootschap genoemd, is opgericht ingevolge de splitsing bij wijze van oprichting waartoe is besloten door de buitengewone algemene vergadering van de hierna vermelde gesplitste vennootschap  M-HOLD , die met toepassing van artikel 743 juncto artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen ophoudt te bestaan en krachtens uitdrukkelijke machtiging opgenomen in de nagemelde notulen wordt vertegenwoordigd door de voormelde comparant.

2/ De gesplitste vennootschap waaruit de nieuwe vennootschap is ontstaan is de de commanditaire vennootschap op aandelen  M-HOLD , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 12, bus 6. De vennootschap is ingeschreven in het Rijksregister voor Rechtspersonen, onder het nummer 0450.343.185. ( De Gesplitste Vennootschap ). Deze vennootschap werd op heden, voorafgaandelijk dezer, gesplitst, overeenkomstig de procedure voorzien bij artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen en de artikelen 742 tot 758 van het Wetboek van vennootschappen.

3/ Bij onderhands document heeft het bestuursorgaan van de Gesplitste Vennootschap op 13 november 2014, het splitsingsvoorstel opgesteld dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen. Dit split-singsvoorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen neerge-legd op 27 november 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 08 december nadien, onder nummer 20141208/0218891, dit bij uittreksel conform artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen.

4/ Blijkens authentieke notulen door mij, notaris, opgemaakt op heden, voorafgaandelijk dezer, werd het splitsingsvoorstel door de buitengewone algemene vergadering van de Gesplitste Vennootschap goedgekeurd.

5/ Samen met het goedgekeurde splitsingsvoorstel werden tevens de statuten vastgelegd van de nieuwe uit de splitsing ontstane nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PVG HOLD , zoals deze hierna weergegeven worden.

Tevens werden de uitvoeringsbesluiten getroffen met betrekking tot het bestuur, de controle en de

Onderwerp akte :

Tisseltsesteenweg 49 2830 Willebroek

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

werking van deze vennootschap, zoals ze hierna worden hernomen.

6/ Tot slot verklaart de comparant dat - met betrekking tot de toekenning van nieuwe aandelen  de notulen van de algemene vergadering van de Gesplitste Vennootschap bepalen dat, ingevolge de splitsing tweeduizend vijfhonderd (2.500) nieuwe aandelen uitgeven worden aan de vennoten van de Gesplitste Vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de Gesplitste Vennootschap. VORMING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal van de Vennootschap zal gevormd worden deels door een inbreng in natura ingevolge de splitsing.

INBRENG IN NATURA - VERGOEDING

Als gevolg van de inbreng van de activa van de Gesplitste Vennootschap zullen tweeduizend vijfhonderd (2.500) nieuwe aandelen uitgegeven worden. Deze zullen uitgekeerd worden aan de vennoten van de gesplitste vennootschap M-HOLD in verhouding tot hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap.

VORM - NAAM:

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  PVG HOLD .

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel alle activiteiten met betrekking tot het management van ondernemingen in de meest breedste zin van het woord als tevens het verstrekken van alle vormen van vermogensbestandsdelen, al of niet vergoed, aan eigen structuren en/of derden, binnenlandse als buitenlandse entiteiten, met of zonder rechtspersoonlijkheid zonder daarmee activiteiten te voeren die onderworpen zijn op de wet op het spaarwezen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De zetel is gevestigd te Willebroek, Tisseltsesteenweg 49.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het kapitaal bedraagt tweehonderd en zesduizend vijfhonderdzevenenzeventig euro vierennegentig cent (¬ 206.577,94) .

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend vijfhonderdste (1/2.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

DUUR:

Onbepaald.

AANLEGGEN VAN RESERVES, WINSTVERDELING EN VERDELING VAN HET VEREFFENINGSOVERSCHOT :

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

BESTUUR, BEVOEGDHEID EN ADMINISTRATIE:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij

dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering wordt gehouden op 15 december om tien (10) uur.

TOELATINGSVOORWAARDEN EN UITOEFENING STEMRECHT:

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan iedere vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering

zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

UITVOERINGSBESLUITEN

I. BESTUUR

De comparant stelt vast dat de algemene vergadering van de Gesplitste Vennootschap heeft beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap voor onbepaalde duur : De heer Peter Karel Maria Van Gael, wonende te 2830 Willebroek, Tisseltsesteenweg 61, geboren te Wilrijk op 26 maart 1962.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

II. BEGIN VAN DE VENNOOTSCHAP - AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR - DATUM EERSTE JAARVERGADERING

De Vennootschap wordt actief op heden, met dien verstande dat ze de verrichtingen met betrekking tot de overgedragen activa door de Gesplitste Vennootschap gesteld sedert 1 juli 2014 voor haar rekening neemt.

Het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte vennootschap  PVG HOLD gaat in op heden (zonder hierbij afbreuk te doen aan de retroactiviteit op boekhoudkundig vlak als gevolg van de splitsing) en zal worden afge¬sloten op 30 juni 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 15 december 2015 te 10.00 uur.

VERSLAGEN

1. De oprichters hebben op 11 januari 2015 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura naar aanleiding van de inbreng in Vennootschap in het kader van de voormelde splitsing.

2. De bedrijfsrevisor hiertoe aangesteld, zijnde HLB Dodémont  Van Impe & C° vertegenwoordigd door Patrick VAN IMPE, Bedrijfsrevisor burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een CVBA heeft aangenomen heeft daarenboven op 12 januari 2015 een schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de nieuw op te richten Vennootschap in het kader van onderhavige splitsing.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt :

 Ondergetekende, HLB Dodémont  Van Impe & C°, kantoorhoudende te 2600 Antwerpen (Berchem), Roderveldlaan 3, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van Impe, verklaart dat bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PVG HOLD:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering  omwille van zijn eenvoud en eenzijdigheid  redelijkerwijze geen aanleiding zal geven tot overwaardering van de inbreng in natura, evenwel rekening houdend met het hierna geformuleerde voorbehoud;

" de jaarrekening van de gesplitste vennootschap vermeldt onder de rubriek Financiële vaste activa een deelneming in een dochtervennootschap NV C.T.P. voor een bedrag van ¬ 687296,30;

" wij wensen de aandacht te vestigen op het geformuleerde voorbehoud over de jaarrekening per 30 juni 2013 en 30 juni 2014 van NV C.T.P. wat betreft de waardering van de voorraden. Gelet op dit voorbehoud kunnen wij niet uitsluiten dat op de voornoemde deelneming geen duurzame minwaarde rust en maken wij derhalve voorbehoud voor de waardering ter gelegenheid van onderhavige inbreng in natura;

" er niet kan bevestigd worden dat de conventionele inbrengwaarde van ¬ 1220075,28 voor de activa, te verminderen met over te nemen schulden ten bedrage van ¬ 358521,10, zijnde een netto vergoeding van ¬ 861554,18,tenminste overeenkomt met enerzijds het aantal en anderzijds de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in de totaliteit van2500 aandelen van de BVBA PVG

HOLD, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/2.500ste van het

kapitaal van ¬ 206.577,94 .

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Antwerpen, 12 januari 2015.

HLB Dodémont  Van Impe & C°

vertegenwoordigd door

Patrick VAN IMPE

Neerlegging

Een exemplaar van de hierboven vermelde verslagen werd aan de notaris overhandigd om samen

met een expeditie van deze akte te worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van

koophandel.

VOLMACHT VOOR KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De comparant verleent bijzondere volmacht aan BV NV COMPTAFID-Benelux te Sint-Jans-

Molenbeek en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats¬stelling, en

die elk afzonderlijk kunnen handelen, om inschrijving te bekomen van de vennootschappen bij de

Kruispuntenbank voor Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven

genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten

en andere overheidsinstellingen.

VOOR EENSLUIDEND GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

Neergelegd : een uitgifte, verslag.

Olivier NEYRINCK - Geassocieerd notaris

Coordonnées
PVG HOLD

Adresse
TISSELTSESTEENWEG 49 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : Tisselt
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande