PW INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PW INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.658.941

Publication

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 05.08.2013 13404-0056-011
22/02/2013
ÿþ Modwoed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111



Ondememingsnr : 0880.668.941.

Benaming

(voluit) : PW INVEST

(verkort) :

bient6ke1"éYgr'F ;> itaTtgoopiecetá%mtri~,4

12 FEB 2013

Griffie

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : ltaliëlei 92-94, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

Ingevolge een beslissing op de bijzondere algemene vergadering d.d. 19 november 2012, wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Tabakvest 87, 2000 Antwerpen,

Paul Van Leemputten

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/12/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0880.658.941

Benaming

(voluit) : VAN LEEMPUTTEN & DE FACQ

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2000 Antwerpen, Italiëlei 92/94

Onderwerp akte : OMZETTING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP - KAPITAALVERHOGING

Heden, zevenentwintig oktober tweeduizend en elf.

Wordt voor mij, Meester Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap: onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE,; SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broederminstraat 9, de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN LEEMPUTTEN & DE FACQ", met zetel te 2000 Antwerpen, Italiëlei 92/94, inge-. schreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0880.658.941.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Johan KIEBOOMS te Antwerpen op 7 april: 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 april daarna onder nummer 06071019.

Zijn daartoe aanwezig de hierna vermelde vennoten die verklaren eigenaar te zijn van het voor ieder van hen vermeld aantal aandelen:

1. de heer VAN LEEMPUTTEN Paul Emiel Peter, geboren te Friedersdorf (Duitsland), op 24 augustus 1945, wonende te 2000 Antwerpen, ltaliëlei 92-94, die verklaart eigenaar te zijn van negenennegentig aandelen;

2. mevrouw VAN LEEMPUTTEN Anne-Sophie Emiel Elza Maria, geboren te Lier op 25 maart 1967, wonende te 1320 Tourinnes-La-Grosse, Rue Berward 9, die verklaart eigenares te zijn van één aandeel; Samen twee vennoten, met in totaal honderd aandelen Bureau

De vergadering wordt geopend om zeventien uur onder het voorzitterschap van de heer VAN LEEMPUTTEN: Paul, voornoemd, die als secretaris aanstelt: mevrouw VAN LEEMPUTTEN Anne-Sophie, voornoemd. Toelichting van de voorzitter

De voorzitter zet het volgende uiteen:

I. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E I8.600,00), vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

II. De vergadering beraadslaagt over de volgende agenda:

1. Voorstel om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van VIERHONDERDDUIZEND' EURO (E 400.000,00) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) op: VIERHONDERDACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 418.600,00), door uitgifte van TWEEDUIZEND HONDERDVIJFTIG (2.150) aandelen zonder vermelding van waarde, identiek aan de be-, staande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven door inbreng in geld aan de prijs van HONDERDZESENTACHTIG EURO VIERHONDERDVIJFENZESTIG/TIENDUIZENDSTEN (E 186,0465): per aandeel.

2. Verzaking aan het recht van voorkeur om in te schrijven op de kapitaalverhoging.

3. Inschrijving en volstorting.

4. Vaststelling van het totstandkomen van de kapitaalverhoging.

5. Verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de uitbreiding van het doel van de vennootschap en de omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per eenendertig augustus tweeduizend en elf.

Verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de staat van activa en passiva die werd opgemaakt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ITs=UR EIELGEll~rgelerd ter griffie van de Rechtbank

DIRECTION Kcya.t2; 2/ to, Antwerpen, op .

1 ,1 4 N OV. 2011

â1SCH STAATóBLAD

BESTUUR

Griffie

IY I III I IA VI II 11111M01!10 11

2 4 -11- 20'

1

" bet

a:

Be Sta

99:

1.

100:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

6. Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in een naamloze vennootschap, rekeninghoudend met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a. De zetel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "PW Invest".

De vennootschap zal de vorm aannemen van een naamloze vennootschap.

Het doel van de vennootschap wordt als volgt uitgebreid:

"De studie van projecten, het aannemen van het uitvoeren van alle bouw- en betonwerken, allerhande vochtwe-rings- en dichtingswerken, het droog maken van gebouwen, de uitvoering van plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, het reinigen en herstellen van gebouwen en kunstwerken en alle werken en installaties die in het kader van de bouwnijverheid vallen, uitvoer, invoer, doorvoer, distributie, consignatie, representaties, uitbating van brevetten en manufacturen allerhande, fabricatie, aan- en verkoop van alle bouwmaterialen, bouwspecialiteiten, hulpstoffen, bouwmachines en gereedschappen, hoofdzakelijk dienstig in de bouwnijverheid, alsook de verhuring van divers materieel, de verschaffing van arbeidskrachten aan handels- en nijverheidsondernemingen en dit alles in de ruimst mogelijke zin van het woord."

b. De aandelen van de naamloze vennootschap worden toegekend aan de vennoten a rato van één aandeel in de naamloze vennootschap voor één aandeel in de oude besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

c. Het lopende boekjaar dat normaal afsluit op 31 december 2011 wordt ten uitzonderlijke titel verlengd tot 30 december 2012. Het boekjaar zal voortaan lopen van 31 december tot 30 december van het daaropvolgende jaar.

c. Ter gelegenheid van de omzetting zelf worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

7. Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

8. Ontslag van de zaakvoerders en décharge.

9. Benoeming van bestuurders en vaststelling van de bevoegdheden van de bestuurders.

III. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle vennoten aanwezig zijn. De zaakvoerder van de vennootschap is eveneens aanwezig.

De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over alle punten die op de agenda voorkomen.

IV. De comparanten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten.

Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor de heer Werner VAN DEN KEYBUS, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 augustus 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat bedraagt -1.124,13 EUR en is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 10 oktober '11 (getekend)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

Vertegenwoordigd W. VAN DEN KEYBUS bedrijfsrevisor"

V. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van deze omzetting en kapitaalverhoging, worden begroot op drieduizend vijfhonderd euro.

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende beslissingen genomen: EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van VIERHONDERDDUIZEND EURO (E 400.000,00) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) op VIERHONDERDACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 418.600,00), door uitgifte van TWEEDUIZEND HONDERDVIJFTIG (2.150) aandelen zonder vermelding van waarde, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven door inbreng in geld aan de prijs van HONDERDZESENTACHTIG EURO VIERHONDERDVIJFENZESTIG/TIENDUIZENDSTEN (E 186,0465) per aandeel.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Verzaking aan het recht van voorkeur

De sub 1 vermelde aandeelhouder heeft vervolgens verklaard te verzaken aan zijn recht van voorkeur om in te tekenen op de kapitaalverhoging door inbreng in geld in voordeel van de sub 2 vermelde aandeelhouder. Intekening  Volstorting

ls vervolgens tussengekomen: mevrouw VAN LEEMPUTTEN Anne-Sophie, voornoemd, die verklaart perfect op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en die vervolgens verklaart in te tekenen op de TWEEDUIZEND HONDERDVIJFTIG (2.150) nieuwe aandelen en deze te volstorten in geld. Overeenkomstig de wet werd het totaal bedrag van de stortingen in geld, hetzij VIERHONDERDDUIZEND EURO (E 400.000,00) geboekt op een speciale rekening nummer 068-8938634-14 ten name van de vennootschap bij DEXIA BANK.

De comparanten overhandigen mij het bewijs van die stortingen en deposito's. Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan van dit attest en de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

Ik, notaris, geef terstond aan voormelde bankinstelling bericht van het verlijden van onderhavige akte, zodat de vennootschap over de bijzondere rekening kan beschikken.

Vaststelling

De vergadering stelt vast dat dientengevolge het kapitaal werkelijk gebracht is op VIERHONDERDACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 418.600,00), vertegenwoordigd door TWEEDUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG (2.250) aandelen zonder vermelding van waarde.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering keurt het verslag van de zaakvoerder betreffende de uitbreiding van het doel van de vennootschap en de omzetting van de vennootschap en het verslag van de bedrijfsrevisor, met betrekking tot de staat van activa en passiva die is gevoegd bij voormeld verslag betreffende de omzetting van de vennootschap, goed. Het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een naamloze vennootschap, onder al de voorwaarden zoals die werden opgenomen onder punt 6. van de agenda.

De omzetting zelf brengt geen wijzigingen aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De statuten van de naamloze vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard en opgesteld als volgt:

STATUTEN

1) a) Rechtsvorm: handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap b) Naam: "PW Invest"

2) Zetel: te 2000 Antwerpen, Italiëlei 92/94

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor

eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

- Tussenpersoon in het samenbrengen van commerciële partners;

- activiteiten inzake consumenten- en handelsonderzoek;

- organisatie van merchandising en promotionele activiteiten bij de handel;

- productie en verpakking van producten, alsook de aankoop, verkoop, de groothandel en de kleinhandel in producten en diensten;

- het verwerven en commercialiseren ven licenties en merken, alsook andere rechten en knowhow met betrekking tot drank- en voedingsproducten;

- het verstrekken van bedrijfseconomische adviezen in de ruimste betekenis;

- alle verrichtingen die betrekking hebben op consultantwerk voor technisch-commerciële opdrachten;

- de invoer, uitvoer, doorvoer, de groothandel en kleinhandel, het onderhoud en de herstelling van auto's, machines, motoren, moto's, motorhomes, wagens van alle aard en alle andere voertuigen, en hun onderdelen, dit zowel nieuw als tweedehands; het rijtuigwerk en het schilderwerk van auto's, moto's en allerhande wagens en andere voertuigen, het verhuren ervan, met of zonder voerder, het geven van rijlessen;

- de invoer, uitvoer, de aankoop en verkoop in het groot en in het klein, van benzine, oliën, wisselstukken en aanverwante bijproducten die betrekking hebben op de uitbating van een garage;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

- het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel:

- de uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden;

- alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, fiscale, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, bet verrichten van voorbereidende studies en adviezen op het gebied van management, bedrijfsvoering, fiscale en economische wetgeving, marketing, import en export, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post, en meer in het algemeen, alles doen wat van nut kan zijn voor de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven;

- het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheeropdrachten en mandaten, en het optreden als vereffenaar;

- de deelname, onder welke vorm ook, aan de oprichting, uitbreiding of omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, inschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom, het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen;

- het beheer van allerhande patrimonia en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften;

- het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en onder meer het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of het doen verbouwen, de promotie van, en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

- de coordinatie van bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw-voltoo i ingswerken door onderaannemers;

- het opleiden van personeel;

- tussenpersoon in de handel;

- de studie van projecten, het aannemen van het uitvoeren van alle bouw- en betonwerken, allerhande vochtwe-rings- en dichtingswerken, het droog maken van gebouwen, de uitvoering van plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, het reinigen en herstellen van gebouwen en kunstwerken en alle werken en installaties die in het kader van de bouwnijverheid vallen, uitvoer, invoer, doorvoer, distributie, consignatie, representaties, uitbating van brevetten en manufacturen allerhande, fabricatie, aan- en verkoop van alle bouwmaterialen, bouwspecialiteiten, hulpstoffen, bouwmachines en gereedschappen, hoofdzakelijk dienstig in de bouwnijverheid, alsook de verhuring van divers materieel, de verschaffing van arbeidskrachten aan handels- en nijverheidsondernemingen en dit alles in de ruimst mogelijke zin van het woord.

De activiteiten en verrichtingen die wettelijk zijn voorbehouden aan de spaar- en depositobanken en aan de vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies zijn te allen tijde aan de vennootschap strikt verboden.

De vennootschap mag:

* alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

* op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

* bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen,

ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken;

* deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap;

* zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een

belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of

vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

5) Geplaatst kapitaal

VIERHONDERDACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (£ 418.600,00), vertegenwoordigd door

TWEEDUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG (2.250) aandelen zonder vermelding van waarde.

6) Boekjaar: begint op eenendertig december en eindigt op dertig december van het daaropvolgende kalender-j aar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren, waarvan hij het tijdstip en de wijze van uitbetaling bepaalt.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

e 8) Gewone algemene vergadering: te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepin- gen aangeduide plaats op de eerste vrijdag van de maand juni, om zestien uur.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

e gevolmachtigde, houder van een geschreven volmacht, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten

bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten moeten de aandeelhouders de raad van bestuur

>11

tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wo-

p nen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de op-

roeping tot de vergadering.

9) Bestuur

NDe vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhou-

eq ders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende óbestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

re In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden

z bestaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoor-

re diger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

pQ dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

C1D Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de

:r vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbon-

q den door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden of; door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt. Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden, volgens het besluit van de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen

van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van

bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Ambtshalve is voor de uitoefening van de opdracht van bestuurders geen salaris voorzien, evenmin

voordelen in natura.

Nochtans kan hen, bij beslissing van de algemene vergadering waarbij duidelijk bepaald wordt voor

welke bestuurders en voor welke periode, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging

worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt

van de algemene kosten van de vennootschap.

Stemming

De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent ontslag aan de heer VAN LEEMPUTTEN, voornoemd als zaakvoerder van de ven-

nootschap. Décharge over het door hem gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de

goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot bestuurders te benoemen, die hun ambt zullen uitoefenen tot onmiddellijk na de

gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend en zeventien:

- de heer VAN LEEMPUTTEN Paul, voornoemd;

- de naamloze vennootschap "DEWECO", gevestigd te 2000 Antwerpen, Italiëlei 92-94, ingeschreven in het

rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0404.697.163, voor wie zal optreden als

vaste vertegenwoordiger de heer VAN LEEMPUTTEN Paul, voornoemd;

- mevrouw MUKIRAI Mary Wanjiku, wonende te 2000 Antwerpen, Kattendijkdok Westkaai 51/1003;

die verklaren te aanvaarden.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Benoeming gedelegeerd bestuurder

De comparanten verklaren dat de bestuurders die zij zopas hebben benoemd, volgend besluit hebben genomen:

wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder:

De heer Paul VAN LEEMPUTTEN, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

DIVERSE VERKLARINGEN

Verklaring pro Pisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het Wet-

boek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1, 3° van het gecoördineerde wet-

boek der Inkomstenbelastingen (WIB 92).

Recht oo geschriften

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (E 95,00).

Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GLOBAL ACCOUNT", gevestigd te 2000

Antwerpen, Bourlastraat 3, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij

de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de btw, zowel wat betreft onderhavige

akte als wat betreft alle voorgaande of latere inschrijvingen, wijzigingen, verbeteringen of schrappingen.

Organieke wet notariaat

De comparanten erkennen dat de notaris waar nodig hun aandacht heeft gevestigd op tegenstrijdige belangen

en/of op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen en dat hij gewezen heeft op ieders recht op eigen nota-

riskeuze en op bijstand van een eigen raadsman.

De notaris-minuuthouder bevestigt dat de identiteit van de ondertekenaar van de akte hem werd aangetoond

aan de hand van de identiteitskaart.

WAARVAN AKTE.

Verleden te Antwerpen, op datum als voormeld.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht hebben de partijen, tegenwoordig of vertegen-

woordigd als gezegd, samen met mij, notaris, ondertekend.

(volgen de handtekeningen).

VOOR UITTREKSEL

De Notaris

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

" .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 30.08.2011 11489-0116-008
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 31.08.2010 10517-0503-008
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 08.07.2009 09392-0044-008
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 08.09.2008 08725-0044-008
31/08/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PW INVEST

Adresse
TABAKVEST 87 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande