Q LOODS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : Q LOODS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 578.911.935

Publication

29/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de onderhandse oprichtingsakte d.d. 23 januari 2015:

De heer MULLER Castillo, geboren te Apeldoorn (Nederland) op 22 april 1969, wonende te Klarenbeekseweg 91-13, 7381 BE Klarenbeek, Nederland, heeft samen met de heer PINKSTER Michel, geboren te Enschede (Nederland) op 8 december 1971, wonende te Prinsenlaan 31, 7822 GE Emmen, Nederland, een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een Vennootschap onder firma met de volgende kenmerken: Rechtsvorm: Vennootschap onder firma

Naam: Q Loods

Zetel: De Keyserlei 5, bus 58, 2018 Antwerpen

Doel: Het leveren en/of plaatsen/monteren van zelfbouw loodsen, loodsen, bedrijfsgebouwen, woningen, garages, opslagruimtes etc. welke bestaan uit stalen constructies, met dak- en wandbeplating, deuren en eventueel poorten, ramen en vensters. Tevens het leveren en /of plaatsen van staalstructuren, dakbeplating, wandbeplating, deuren, sectionaal poorten, vensters, zetwerk, montage (ondersteuning), goten en toebehoren, het laten plaatsen van betonvloeren, het aanbieden van alle genoemde produkten via een webshop.

Het waarnemen van alle managementfuncties, bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Identiteit van de hoofdelijke aansprakelijke oprichters: de heer Muller Castillo, wonende te Klarenbeekseweg 9113, 7381 BE Klarenbeek, Nederland, en de heer Pinkster Michel, wonende te Prinsenlaan 31, 7822 GE Emmen, Nederland.

Het maatschappelijke kapitaal bedraagt duizend euro (~ 400) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal van de vennootschap is volledig volstort.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit. De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de beherende vennoten. De vennoten mogen evenwel beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders die beherende vennoot moeten zijn. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Zijn tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: de heer Muller Castillo en de heer Pinkster Michel, zoals hierboven vernoemd. De bevoegdheid van de zaakvoerders gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Hun mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Q Loods

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : De Keyserlei 5 58

*15301772*

Luik B

2018

België

0578911935

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Antwerpen

Griffie

Neergelegd

27-01-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de statutaire regels betreffende statutenwijziging. De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, heeft de uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Voor eensluidend uittreksel

Muller Castillo en Pinkster Michel Oprichters  vennoten

Tegelijk hierbij neergelegd: exemplaar van de ondertekende onderhandse oprichtingsakte

Coordonnées
Q LOODS

Adresse
DE KEYSERLEI 5, BUS 58 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande