Q-PEOPLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Q-PEOPLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.606.785

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 30.08.2013 13505-0515-015
23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 18.10.2012 12612-0063-019
03/08/2011
ÿþ ti+od z.o

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0890.606.785 Benaming

(voluit) : Q-People

PlItirf f~~ fer ~ ~e van de Reeft

4. LSv~:+.1~f>v

Griffie 2 MU nu

1111

*11119803*

b

s

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Boomsesteenweg 690 te 2610 Wilrijk

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel per 22.06.2011 verplaatst naar Kannunik De Deckerstraat 20 A te 2800 Mechelen.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Versijp Kristin, Bosselaerstraat 4 te 2100 Deume en Michiels Kim,; Sint Bemardusstraat 37 te 2500 Lier met het recht van indeplaatsstelling om de vennootschap te. vertegenwoordigen tegenover de Ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, de BTW administratie en eventuele andere Administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen uit te voeren.

voor waar en echt verklaard,

Yassine Hamdan

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2011
ÿþag. Mal 2.0

A. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

Ondernemingsnr : 0890.606.785 Benaming

(voluit) :

" 11059684"

"Q PEOPLE"

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Boomsesteenweg 690 te 2610 Antwerpen-Wilrijk

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Tekst: Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 28 maart 2011, te registreren, blijkt dat de Gewone Commanditaire Vennootschap "Q PEOPLE" te Antwerpen-Wilrijk volgende beslissingen reet éénparigheid van stemmen genomen heeft :

1. KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

De vergadering heeft besloten het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zeventienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 17.550,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), door incorporatie van de beschikbare reserves ten belope van gezegd bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Dit gebeurt door afname van een bedrag van zeventienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 17.550,00) van de passiefrekening "Beschikbare reserves", en overboeking op de passiefrekening "Kapitaal".

2. VERSLAGEN IN KADER VAN DE OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP

2.1. VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld op 14 maart 2011, overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij dit verslag van de raad van bestuur is een tussentijdse staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd, afgesloten per 31 december 2010.

2.2. VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van de voorlezing van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vanasbroeck & Co, Bedrijfsrevisoren, te 2020 Antwerpen, Beukenlaan 10B bus 1, vertegenwoordigd door de Heer Van Asbroeck René, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan de besluiten luiden als volgt :

"6. BESLUITEN

In uitvoering van de bepalingen van artikelen 777 tot 779 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en passiva van Q PEOPLE COMM. V., afgesloten per 31 december 2010, onderzocht in overeenstemming met de controlenormen die het Instituut van de Bedrijfsrevisoren uitgevaardigd heeft voor de omzetting van de vennootschappen. Overeenkomstig onze controleopdracht hebben wij de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2010 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze controlewerkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2010 bedraagt EUR 36.413,12 en is bijgevolg niet kleiner dan het volstort maatschappelijk kapitaal van EUR 1.000. Met als doel het minimum kapitaal van een BVBA te bereiken, stelt het bestuursorgaan voor het maatschappelijk kapitaal te verhogen tot EUR 18.550 door incorporatie van bestaande reserves.

Ons zijn verder geen feiten bekend, die zouden moeten vermeld worden, zodat de voorliggende staat van activa en passiva per 31 december 2010 voldoet aan de wettelijke voorschriften als informatie bij de verslagen van de zaakvoerder.

Dit verslag is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van Q PEOPLE COMM. V. die de omzetting naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid moet goedkeuren. Het verslag en de besluiten ervan kunnen enkel aangewend worden in dit kader.

Antwerpen, 11 maart 2011

(getekend)

Van Asbroeck René

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bedrijfsrevisor"

Comparanten hebben erkend een afschrift van voormeld verslag ontvangen te hebben en er kennis van te

hebben genomen.

De vergadering heeft besloten voorgaande verslagen goed te keuren.

3. OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP

Nadat de vergadering vastgesteld heeft dat de huidige statuten niet bepalen dat de vennootschap geen andere rechtsvorm mag aannemen, heeft zij besloten de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Deze omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld op 31 december 2010.

Alle verrichtingen die sedert voormelde datum door de gewone commanditaire vennootschap werden gedaan, worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam, zetel en de duur van de vennootschap blijven onveranderd.

Het kapitaal van de vennootschap, vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, zal in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vertegenwoordigd worden door evenveel aandelen op naam, eveneens zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze aandelen werden aan de vennoten toegekend, volgens dezelfde verhouding als deze waarin zij thans verschijnen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en geschriften die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden voortzetten.

4. VASTSTELLING VAN DE NIEUWE STATUTEN

Rekening houdende met de beslissingen die voorafgaan, worden de statuten van de handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld. Deze gegevens luiden als volgt :

4.1. Haar naam luidt :

"Q PEOPLE".

4.2. Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Boomsesteenweg 690.

4.3. Duur :

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4.4. Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

Alle onderstaande punten in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen- als buitenland.

Studie-, organisatie- en adviesbureau betreffende bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, kwaliteit, validatie, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten, en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen op alle niveaus. Informatieverwerking en dienstbureau voor derden, delegatie van gespecialiseerd personeel. Technisch en commercieel personeel delegeren in het domein van bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënte beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten, en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen.

Ontwerp en inrichting van bedrijven en inkoop.

Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van aile mogelijke organisatiesystemen en beleidssystemen. Het in toepassing brengen van alle technieken in verband met het technisch, automatisatie, administratief, milieu, boekhoudkundig, fiscaal, sociaal, financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen, het geven van scholing en het organiseren van seminaries en voordrachten over deze technieken, dit zowel in eigen lokalen als in lokalen van derden.

Aan- en verkoop van handelsgoederen door middel van e-commerce (internet). Verhuren en verkopen van diensten inzake bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, kwaliteit, validatie en personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten, en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen, engineering, studie en planning via e-commerce (internet).

Het realiseren, produceren en distribueren van informatie van allerlei aard via eender welke drager. De ontwikkeling, studie, aankoop verkoop, leasing, huur en software, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van welke firma ook:

Het beleggen, besturen en uitbaten van roerende waarden en bezitting. Het financieren van investeringen voor eigen rekening.

Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in het (doen) financieren van het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen. Het beleggen van vermogen in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarde roerende en onroerende goederen, en stellen van zekerheden en verplichtingen van groepsmaatschappijen en derden, in zoverre door de wet toegestaan.

" " Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren afbreken, verhuren en

e huren al dan niet gemeubeld, leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen.

Ruilen, verhuren, huren, leasen valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen:

Het verwerven, onderschrijven, kopen en verkopen van aandelen, deelbewijzen en obligaties van om het even welke vennootschap, vereniging en onderneming: zij kan in deze of andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen mandaten van het even welke management-, Organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen die hiervoor noodzakelijk zijn;

Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle activiteiten die hiermee verband houden.

Het in- en uitvoeren van, en het handel drijven in om het even welke producten en goederen, bestemd voor handel, nijverheid en verbruik;

Aile activiteiten die verband houden met publiciteit, marketing en promotie, zowel wat betreft de conceptie, de creatie als de materiële uitvoering;

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen. Zij mag zich op elke wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschappen samen te smelten. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, zoals laatst gewijzigd bij Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig.

4.5. Maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (E 18.550,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één / duizendste (1 / 1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

4.6. Bestuur en vertegenwoordiging :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

4.7. Algemene vergadering

De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de 20ste juni van elk jaar, om 18 uur.

4.8. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

4.9. Winstverdeling :

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste ééntwintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

4.10. Verdeling bij vereffening :

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

5. BEVESTIGING BENOEMING ZAAKVOERDER

De algemene vergadering heeft de benoeming tot zaakvoerder bevestigd van de Heer HAMDAN Yassine, geboren te Mechelen op 15 maart 1978, (rijksregistemummer : 78.03.15-003-42], ongehuwd, wonende te 2550 Kontich, Kruisschanslei 67, gedaan door de algemene vergadering bij de oprichting van de vennootschap op datum van 12 april 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 juli daama, onder nummer 07104002.

Betreffend mandaat is onbezoldigd, totdat de algemene vergadering hierover anders beslist.

De vergadering heeft aan de hand van de boeken en bescheiden van de omgevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besloten dat geen commissaris moet benoemd worden.

6. VOLMACHT

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het * Belgis.ti Staatsblad

"

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling werd verleend aan Mevrouw Kristin Versijp,

Bosselaerstraat 4 te 2100 Antwerpen-Deurre, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving, de wijzigingen en de eventuele latere schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, en bij de bevoegde diensten van de Belasting van de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd: uitgifte, verslag van de bedrijfsrevisor, staat van actief en passief en verslag van de zaakvoerder

Wim DE SMEDT

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.02.2011, NGL 25.03.2011 11074-0188-016
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15362-0099-015
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.07.2016 16343-0338-016

Coordonnées
Q-PEOPLE

Adresse
GRAAF VAN EGMONTSTRAAT 15/4 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande