QALY DEVELOPMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QALY DEVELOPMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.468.873

Publication

11/09/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Luik B

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*13305105*

Neergelegd

09-09-2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0538468873

Benaming (voluit): Qaly Development

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel, Acaciastraat 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte ontvangen door meester Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem op 6 september 2013, neergelegd vóór registratie, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «Qaly Development» opgericht.

VENNOTEN:

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QALY", met maatschappelijke zetel te 1653 Beersel (Dworp), Dikkemeerweg 54, vallende onder het rechtsgebied van de rechtbank te Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer 0836.269.662, opgericht bij akte verleden voor notaris Hendrik Muyshondt te Halle op 9 mei 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 mei daarna onder nummer 11303261, en waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 10 van de statuten door één van haar zaakvoerders mevrouw Godelieve Verplancke, hierna vermeld, hiertoe benoemd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 20 november 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 december daarna onder nummer 12201534.

2. Mevrouw VERPLANCKE Godelieve René Maria, geboren te Brussel op 14 juni 1959, wonende te 1653 Beersel (Dworp), Dikkemeerweg 54.

INBRENG:

De partijen hebben erkend en verklaard dat op de honderd zeventig (170) aandelen als volgt werd ingeschreven tegen de prijs van duizend euro (1.000 EUR) per aandeel:

1. door voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Qaly, voor een bedrag van honderd negenenzestigduizend euro (169.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd negenenzestig (169) aandelen zonder vermelding van nominale waarde;

2. door mevrouw Godelieve Verplancke, voornoemd, voor een bedrag van duizend euro (1.000

EUR), vertegenwoordigd door één (1) aandeel zonder vermelding van nominale waarde.

Hetzij in totaal honderd zeventig (170) aandelen vertegenwoordigend het kapitaal van honderd

zeventigduizend euro (170.000 EUR).

VOLSTORTING:

De oprichters hebben vastgesteld en erkend dat deze inbreng volledig werd volgestort.

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt  Qaly Development .

ZETEL:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Acaciastraat, 6/B.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met

derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

*de onderneming in onroerende goederen welke onder meer omvat:

-de aan- en verkoop, het in erfpacht, opstal of vruchtgebruik nemen van onroerende goederen, het

bouwrijp maken van onroerende goederen met het oog op bebouwing en wederoverdracht, al dan niet

in samenwerking met derden. Het oprichten van gebouwen, in het bijzonder gebouwen aan te wenden

in de gezondheidszorg, bejaardenzorg, huisvesting, enzoverder, met het oog op overdracht aan derden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

hetzij verkoop op plan, hetzij verkoop als gebouw, hetzij verhuur, hetzij het verlenen van zakelijke rechten, hetzij in leasing geven, enzoverder.

-Het uitvoeren van alle aannemings- en constructiewerken,

-het voeren van promotie in het algemeen,

-het uitvoeren van studiewerken, het verlenen van deskundig advies inzake onroerende goederen, het uitvoeren van evaluaties over onroerende goederen, de ontwikkeling, de commercialisatie,belegging, financiering van en de begeleiding van alle projecten betreffende onroerende goederen, de verkaveling en het urbaniseren van onroerende goederen.

-Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken.

*Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, particulieren of verenigingen onder om het even welke vorm, het zich borg stellen voor het aval verlenen voor schulden van andere vennootschappen, particulieren of verenigingen.

*Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten of functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzeventigduizend euro (170.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd zeventig (170) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING:

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de tweede vrijdag van juni om 20 uur.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

BOEKJAAR:

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING:

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Saldo na vereffening:

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient het orgaan van bestuur van deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij de betrokken opdracht in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS :

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

Overgangs- en slotbepalingen

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten. Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar zal beginnen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder:

Tot zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd:

1.Mevrouw VERPLANCKE Godelieve, voornoemd, wonende te 1653 Beersel (Dworp),

Dikkemeerweg 54.

2.De heer KERKHOFS Patrick, geboren te Hasselt op 16 maart 1962, wonende te 3510 Hasselt (Kermt), Pollenusstraat 32.

Hun opdracht wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Mevrouw Godelieve Verplancke verklaart deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet.

Ondergetekende notaris wijst de vergadering erop dat de benoeming van de heer Patrick Kerkhofs slechts zal ingaan vanaf de dag dat hij uitdrukkelijke of stilzwijgend verklaard deze opdracht te aanvaarden en te bevestigen dat hij niet wordt getroffen door enige maatregel die zich tegen zijn aanstelling verzet.

Commissaris(sen)

De vergadering stelt vast en verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat, ten minste voor haar eerste boekjaar, de vennootschap, de criteria vermeld in de wettelijke bepalingen op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, niet zal overschrijden.

Dientengevolge beslist de vergadering, met eenparigheid van stemmen, geen commissaris te benoemen.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42, of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Artikel 60 Wetboek vennootschappen:

De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het

Luik B - Vervolg

Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te

worden bekrachtigd.

Voor uittreksel (get.)

Geassocieerd notaris Christel Meuris te Scherpenheuvel-Zichem.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15507-0248-010
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 30.06.2016 16241-0525-011

Coordonnées
QALY DEVELOPMENT

Adresse
ACACIASTRAAT 6/B 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande