QONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : QONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 599.793.164

Publication

03/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Mevrouw Stephanie Tutenel, geboren te Borgerhout op 9 september 1983, wonende te Vosstraat 23, 2530 Boechout;

OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT:

Titel I. Oprichting

Rechtsvorm- naam- zetel

Partijen richten op heden een gewone commanditaire vennootschap op. De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Partij sub 1 neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap en draagt de oprichtersaansprakelijkheid.

Partij sub 2 treedt op als stille vennoot. Zij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van haar inbreng.

OP 26 FEBRUARI 2015 IS TUSSEN

1. De heer Quinten Bruynseraede, geboren te Antwerpen op 22 oktober 1979, wonende te Vosstraat 23, 2530 Boechout;

Naam-zetel

De vennootschap zal de volgende naam dragen : "QonSult "De zetel is gevestigd te 2530 Boechout, Vosstraat 23

Beherende vennoten

Kapitaal- aandelen - volstorting

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500 EUR.

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/100 van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : QonSult

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vosstraat 23

*15303788*

Luik B

2530

België

0599793164

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Boechout

Griffie

Neergelegd

27-02-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Titel II Statuten

Artikel 1 Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Zij draagt de benaming "QonSult ".

Artikel 2 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 3 Zetel

Artikel 4 Doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in Belgie bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening, als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon, of commissionair:

1. Het verstrekken van juridische- en bedrijfseconomische adviezen in het kader van de activiteit van consultancy; Het verlenen van opleiding, technische expertise en/of bijstand;

2. Alle mogelijke activiteiten die verband houden met en/of verwant zijn aan het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en/of bijstand;

3. Het verstrekken van advies en diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven, ondernemingen en overheden;

4. het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen ; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies ;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen ; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

e) het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

f) het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen ; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De vennootschap is gevestigd te Vosstraat 23, 2530 Boechout.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van

commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500 EUR. Het is volledig geplaatst.

Het kan worden verhoogd door nieuwe inbrengen of met eigen vermogen van de vennootschap bij een beslissing van de beherende vennoot.

Het is verdeeld in 100 ( honderd ) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk 1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 Aandelen

§5 Voorkeurrecht van vennoten

De aandelen kunnen slechts worden overgedragen onder levenden, met uitzondering van de overdrachten voorzien in § 7 , nadat zij bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan alle vennoten. Daartoe moeten volgende regels worden nageleefd:

De vennoot die een of meer aandelen wil overlaten aan een ander vennoot of aan een derde, moet de zaakvoerder hierover schriftelijk inlichten. Daarin meldt de kandidaat-overdrager zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. Binnen de 15 dagen na datum van verzending van deze kennisgeving maakt de zaakvoerder de inhoud van dit schrijven bekend aan de andere vennoten.

Na deze bekendmakingen wordt aan de bestaande vennoten de kans gegeven bij voorkeur, de aandelen waar over het gaat over te nemen, naar evenredigheid van de aandelen die zij bezitten. Indien een of meer vennoten het hun geboden voorrecht niet uitoefenen, verhoogt hun verzaking het recht van de overgebleven vennoten.

Het overblijvende aandeel of aantal aandelen wordt, indien geen evenredige verdeling mogelijk is tussen de gegadigde vennoten , gesplitst in aandelenfracties tot evenredigheid is bereikt, waarna alle aandelen wordt gelijkgeschakeld door uitgifte van nieuwe effecten gelijk aan het kleinste onderaandeel en omwisseling van de bestaande aandelen of fracties van aandelen tegen even zoveel nieuwe aandelen als er onderaandelen nodig zijn om een volledig aandeel te vormen.

§1 Overgang van de aandelen

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan en

derde onder voorbehoud van wat vermeld is onder §5.

§2 Vorm van de overdracht

Elke overdracht van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 BW en door overschrijving in het

aandelenregister

§3 Publiciteit van de overdracht

De overdracht van aandelen, toebehorend aan een beherende vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een

publicatie in het BS overeenkomstig het wetboek van vennootschappen

§4 Overdracht in geval van overlijden

De aandelen van een overleden vennoot gaan over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken moet er, op straffe van verval, de zaakvoerder over inlichten binnen de 15 dagen , volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerder.

Indien geen der vennoten zijn voorkeurrecht uitoefent, worden de door de overlater voorgestelde overnemers of de rechtverkrijgende van de overledenen eigenaar van de bedoelde aandelen, dit alles ongeacht hetgeen in het bijzonder voorzien is in §6.

§6 Volgrecht van vennoten

In geval een vennoot zijn aandelen wenst te verkopen aan een derde hebben de andere aandeelhouders een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

volgrecht voor het geheel van hun aandelen.

Daartoe moeten volgende regels worden nageleefd:

De vennoot die een of meer aandelen wil overlaten aan een derde moet de zaakvoerder hierover schriftelijk inlichten. Daarin meldt de kandidaat-overdrager zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. Deze kennisgeving moet eveneens het akkoord van de kandidaat overnemer bevatten dat deze laatste desgevallend bereid is ook de andere aandelen over te nemen. Binnen de 15 dagen na datum van verzending van deze kennisgeving maakt de zaakvoerder de inhoud van dit schrijven bekend aan de andere vennoten.

Indien geen der vennoten zijn voorkeurrecht zoals bepaald in §5 uitoefent zal de zaakvoerder dit melden aan de vennoten. Deze kunnen dan binnen de vijftien dagen, bij aangetekend schrijven te kennen geven dat zij gebruik wensen te maken van hun volgrecht.

De overnemer zal vervolgens eigenaar worden van alle voor overdracht aangeboden aandelen aan de in de initiële kennisgeving gestelde voorwaarden.

Artikel 7 vennoten

Benoeming

Bevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8 Bestuur en vertegenwoordiging

§7 de vennoten hebben geen volgrecht noch een recht van voorkeur wanneer een vennoot zijn aandelen wenst over te dragen aan een gelieerde vennootschap waarin hijzelf minstens de helft van de aandelen bezit of aan een vennoot van de overdragende aandeelhouder die minstens 50% van de aandelen van de overdrager bezit.

a) Beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verplichtingen van de vennootschap.

b) De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in ten belope van hun inbreng op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten , zelfs niet krachtens een volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uitoefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een (of meer) zaakvoerder(s), die de hoedanigheid van beherende vennoot moeten hebben.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor de wijziging der statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de AV bevoegd is.

De rechten en plichten van vennoten en erfgenamen

Duur van de opdracht

De zaakvoerder treft zijn besluiten naar eigen inzicht.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Dagelijks bestuur.

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meer directeuren die onder zijn toezicht en richtlijnen handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

Bijzonder volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De zaakvoerder en/of de directeuren kunnen gevolmachtigde van de vennootschap aanstellen. Alleen beperkte en bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een bepaalde reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 9 Controle

ledere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot , heeft individueel de onderzoeks- en controle bevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. ledere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een erkend boekhouder of accountant of door een advocaat.

Artikel10 Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de 2e zaterdag van oktober om 18uur.

Bijeenroepingen

Formaliteiten

Besluiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op een stem

Aanwezigheidsquorum

De zaakvoerder is verplicht de AV bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer een of meer vennoten die minstens een derde van het kapitaal vertegenwoordigen daartoe verzoeken.

De vennoten worden opgeroepen op de AV door middel van een uitnodigingsbrief ten minste 15 dagen voor de vergadering i) aangetekend verzonden naar hun adres, ii) per gewone brief met bewijs van ontvangst door de geadresseerde, of iii) een elektronisch schrijven (e-mail), waarbij de ontvangst wordt bevestigd door de geadresseerde.

Wijziging van statuten

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodiging.

De AV kan slechts geldig beslissen als de vennoten die samen minstens de helft van de aandelen bezitten aanwezig zijn. Indien dit quorum niet is bereikt zal binnen de acht dagen een nieuwe AV worden bijeengeroepen bij aangetekende zending.

De AV komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder. De jaarvergadering moet bijeenkomen op de daartoe bepaalde plaats dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

Deze tweede AV kan geldig beslissen ongeacht het aantal aanwezige vennoten/aandelen

De besluiten van de AV worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere

regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

Bij staking van stemmen is het besluit verworpen.

De besluiten van de AV waarbij de statuten worden gewijzigd, evenals de besluiten inzake de wijziging van naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van de beherende vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Artikel 11 Boekjaar- jaarrekening- jaarverslag

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris van het vermogen van de

vennootschap op , alsmede de jaarrekening over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

afgesloten.

Mod PDF 11.1

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de AV. De verliezen zullen onder de vennoten worden verdeeld volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zullen de bijdragen in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 12 Ontbinding

Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden:

Ten gevolge van een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen.

Ten gevolge van een besluit van de AV genomen met inachtneming van het quorum voorzien voor een

statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aanstelling van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders beslist. Elk jaar leggen de vereffenaars aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

Verdeling van het vereffeningresultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet werden gesteld door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate werd gestort, ofwel door vooruitbetaling van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot belope van het verschil.

Titel III Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van een statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen als eerste statutaire zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe bevoegdheid: de heer Quinten Bruynseraede, voornoemd onder sub l.

Het mandaat is bezoldigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2016.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Bekrachtiging

Met het oog op de vereffeningactiviteiten benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars in overeenstemming met de wettelijke bepalingen. Bij gebreke aan aangestelde vereffenaar zal de zaakvoerder, die ten gevolge van de beslissing tot vereffening automatisch uittredend is, optreden als vereffenaar.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt vanaf 01/02/2015.

Kosten oprichting

Alle kosten aan het opmaken van deze akte verbonden, komen ten laste van de vennootschap.

Ongeldig, nietig, niet-uitvoerbaar

Indien een bepaald artikel, of enkele bepaalde artikelen van deze overeenkomst of een op deze overeenkomst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

gebaseerde aanvullende overeenkomst ongeldig, nietig of onuitvoerbaar is, zal dat artikel of deze artikelen geacht worden niet te bestaan en zullen de andere artikelen rechtsgeldig blijven.

Toepasselijk recht  rechtbanken

Op deze overeenkomst is het Belgische recht van toepassing.

Quinten Bruynseraede,

zaakvoerder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

24/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

111' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

iw~aiuouuoiiuiii

5089372*

i iu

Ondernemingsnr : 0599.793.164

Benaming

(voluit) : QonSult

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vosstraat 23, 2530 Boechot

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 23 mei 2015

KAPITAALVERHOGING;

De aanwezige vennoten besluiten tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van VIJFENVEERTIG DUIZEND EURO (¬ 45.000,00) om het te brengen van VIJFHONDERD EURO (¬ 500,00) op VIJFENVEERTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 45.500,00) door uitgifte van NEGENDUIZEND (9.000) aandelen zonder vermelding van waarde, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging zal volledig worden ingeschreven als volgt:

a)Ten belope van TWEEËNDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 32.500,00) door inbreng in geld,

mits toebedeling van 6.500 aandelen;

b)Ten belope van TWAALFDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 12.500,00) door incorporatie van een

gedeelte van een schuldvordering in rekening-courant, mits toebedeling van 2.500 aandelen;

STATUTENWIJZIGING:

De aanwezige vennoten besluiten artikel 5 van de statuten te wijzigen ais volgt:

" Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 45.500,00). Het kapitaal is volledig volgestort.

Het kan verhoogd worden door nieuwe inbrengen of met eigen vermogen van de vennootschap bij een beslissing van de beherende vennoot.

Het is verdeeld in NEGENDUIZEND HONDERD (9.100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk< 119.100ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

De aanwezige vennoten besluiten dat artikel 8, eerste lid van de statuten vanaf het ogenblik van oprichting van de vennootschap moe(s)t worden gelezen als volgt:

"Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door een (of meer) zaakvoerder(s), die de hoedanigheid van beherende vennoot moeten hebben. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij door de algemene vergadering, anders wordt beslist."

Quinten Bruynseraede,

zaakvoerder

Coordonnées
QONSULT

Adresse
VOSSTRAAT 23 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande