QUALIPACK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUALIPACK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.007.537

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 27.08.2014 14480-0113-012
15/09/2011
ÿþGriffie

4 5 SEP. 2A11

mod 2.1

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

'11139563*

Ondernemingsnr

Benaming : (voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

QUALIPACK

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Henningentaan 10

2990 Wuustwezel

:OPRICHTING

~~~

~} .007 .537

1 ~ ` {y

r (~.T4t~pe,,van de ~c6~í~rs

v~ L~~r~N1f~Qfxt.i:! 7e Antwerpen.

A! Het blijkt uit een akte verleden voor Filip Michael geassocieerd notaris te Hoogstraten op éénendertig;, augustus tweeduizend en elf, neergelegd vóór registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid werd opgericht door:

OPRICHTERS

1. "DANARA", naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Henningenlaan, 10, ondememingsnummer 0437.049.435 rechtspersonenregister Antwerpen, opgericht onder de benaming;; "Special Fruit Trading" bij akte verleden voor notaris André Rommens te Hoogstraten/Meer op 17 maart 1989, ji bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 april daarna onder nummer 890414-355, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Luc Dejongh te Kalmthout;, op 3 maart 2008, bekendgemaakt in bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 maart 2008 onder nummer; 08043606.

2. "DURABILIS", naamloze vennootschap met sociaal oogmerk met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 930, ondernemingsnummer 0425.038.360 rechtspersonenregister Gent, opgericht onder de benaming Agence Industrielle et Commerciale (AGIC) bij akte verleden voor notaris Freddy Vandercruyssen te 1: Gent op 27 december 1983, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 januari 1984: onder nummer 677-10, waarvan de statuten voor het laatst zijn gewijzigd bij akte verleden voor notaris Patrick! Van Ooteghem te Temse op 6 mei 2009, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 juni ;; 2009 onder nummer 09077348.

RECHTSVORM EN BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "QUALIPACK".

ZETEL EN DUUR

Met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Henningenlaan 10.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd tachtig duizend euro, en is verdeeld in honderd gelijke;;

aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst.

De aandelen worden in geld onderschreven als volgt:

'door "DANARA" voornoemd sub 1, voor een bedrag van negentigduizend euro, volledig volstort, waarvoor;.

haar 50 aandelen worden toegekend.

;' Het geld van de stortingen van DANARA dat in totaal negentigduizend euro beloopt is gedeponeerd op een:: ji bijzondere rekening nummer 734-0326020-12 bij KBC Bank Mechelen geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, dat ons, notaris wordt overhandigd.

"door "DURABILIS" voornoemd sub 2, voor een bedrag van negentigduizend euro, volstort ten belope van achttienduizend euro, waarvoor haar 50 aandelen worden toegekend.

Het geld van de stortingen van DURABILIS dat in totaal achttienduizend euro beloopt is gedeponeerd op?; een bijzondere rekening nummer 001-6504082-17 bij BNP PARIBAS FORTIS Gent geopend ten name van de;; vennootschap in oprichting.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

o De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen (onder andere de aankoop, de verkoop,; het tot waarde brengen onder alle vormen en met alle technieken van alle ongebouwde en bebouwde: onroerende goederen, het huren en verhuren ervan, het beheren ervan en de uitrusting ervan onder alle;' vormen), alsmede alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, die in verband staan met haar;' voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen;, bevorderen.

Op de laatste blz. van L_1ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Monitéüi belgc

mod 2.1

Zij mag alle mogelijke machines aankopen, verkopen en verhuren, die verband houden met distributie en verpakking van alle mogelijke voedingswaren.

De vennootschap mag de hierboven genoemde goederen, daar waar mogelijk, ook zelf produceren, en instaan voor het onderhoud ervan.

Het bouwen, verbouwen herbouwen en uitrusten alsmede de volledige binnenhuisinrichting en decoratie van alle gebouwen en constructies in alle materialen, onder andere gebouwen voor distributie of verpakking van voedingswaren, vleeswaren en alle andere producten die in supermarkten of hypermarkten worden aangeboden.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de vennootschap nuttig kan zijn, en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze; de vennootschap mag leningen toestaan aan derden of waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door minstens twee zaakvoerders, al dan niet vennoten, die steeds paar in getal moeten zijn.

De zaakvoerders worden verplicht voor de helft uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de vennoten van categorie A en voor de helft uit een lijst voorgedragen door de vennoten van categorie B gekozen.

De bekendmaking van de benoeming van de zaakvoerders moet verwijzen naar de lijst waarin zij respectievelijk waren opgenomen.

Het is de zaakvoerder(s) en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

De zaakvoerders zijn samen bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd in en buiten rechte door de gezamenlijke handtekening van de twee zaakvoerders, waarvan één A-zaakvoerder en één B-zaakvoerder.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede werkdag van mei om 10 uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

BOEKJAAR

Het boekjaar" van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenornen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering. VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

BENOEMING

De oprichters verklaren om voor een onbepaalde termijn tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen:

Als A-zaakvoerder: "DAKARA", naamloze vennootschap niet maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Henningenlaan 10, hiervoor vermeld.

Als B-zaakvoerder: "SWEC", cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Fleurusstraat 4, BTW-nummer 0884.125.405, RPR Gent, opgericht onder de benaming "SWEC CONSULTANCY" bij akte verleden voor notaris Pierre Moulin te Destelbergen op 28)09/2006 , bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18/10)2006, onder nummer 06159702.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel veertien van de statuten vertegenwoordigen zij de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Vervolgens heeft de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap "DANARA", voornoemd, besloten om als vaste vertegenwoordiger van "DANARA" voor haar bestuursmandaat in °QUALIPACK", aan te duiden: de heer MAES Patrick Henri, geboren te Wuustwezel op 10 april 1961, wonende te 2960 Brecht, Harmonielaan 32.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan BOFIMAS, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gevestigd te 2990 Wuustwezel, Marialaan 3-5, en diens aangestelden en/of lasthebbers, om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de B.T.W., de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en ' overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

B/ Het blijkt uit het verslag van de vergadering van de raad van bestuur van de C.V.B.A. "SWEC", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Fleurusstraat 4, BTW-nummer 0884.125.405, gehouden op 31 augustus 2011, dat als vaste vertegenwoordiger van "SWEC" voor haar bestuurdersmandaat in voormelde BVBA "QUALIPACK" aan te duiden: de heer Carl Marius Wulfrank, geboren te Gent op 23/08/1979, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Hoge Heirweg 12.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

DE NOTARIS

Filip MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015
ÿþ"

Mod POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

`07_ 2015 1 EUR $Ei,GÊechtbank

H STAATSBLAna van koophandel

Antweroen

2 g JULi 2015

~+ fdeli~ ~íi~verpen

..



Ifier tLº%t?'7

MON

2

BELGIS

Ondernemingsnr : 0839.007.537

" Benaming (voluit) : QUALIPACK

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Henningenlaan 10, 2990 Loenhout, België

(volledig adres)

Onderwerpen} akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders Tekst :

De Bijzondere Algemene Vergadering van 12 mei 2015 beslist om de zowel de maatschappelijke- als vestlgingszetel te verplaatsen naar :

EUORPASTRAAT 36 te 2321 Meer

en dit vanaf heden.

Voor éénsluidend

Danara nv

weit vertegenw Maes Patrick

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.05.2016, NGL 31.08.2016 16560-0489-015

Coordonnées
QUALIPACK

Adresse
EUORPASTRAAT 36 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande