QUALITY ACCOUNTING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUALITY ACCOUNTING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.160.825

Publication

10/04/2014
ÿþ McdWord 11.1

' In~~ bij~s Belgisch~~~o~~~~~~~~W~~~~~~eW~m~e

--'

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd te y//°', '`^~~'~-^-'

van Ko / 'e,"p8n, op

~

~80~~Óf

i3óf~w* ` '~~'==

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 047$.1$0.826

Benaming

(vNuN: Quality Accounting 'in vereffening'

(verkort) :

Rouhtmxonn: Burgerlijke Vennootschap ovv Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel HmPentmYoebmmn86'2S2ORanst

(volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting vereffening

Uittreksel uit de Bijzondere Algemene Vergadering op28 maart 2014:

" 1,De vergadering neemt kennis van de vereffeningsstaat van 30 juni verdelingsplan,

opgemaakt door de vereffenaar per 16 september 2013 en keurt deze goed.

Op 25 maart 2014 heeft de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen de beschikking ter goedkeuring van het activaverdelingsplan, opgesteld op 16 september 2013 uitgesproken,

2.Met eenparigheid van stemmen bekomt de vereffenaar, kwijting voor het door hem uitgeoefende mandaat! tijdens de periode van vereffening. Aan de vereffenaar de heer Geert Dilles wordt ontslag verleend per heden.

3.De vergadering verklaart de vereffening gesloten en besluit de activa te verdelen, zoals vooropgesteld in: het verdelingsplan dat door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen werd goedgekeurd.

De vereffenaar, Geert Dilles, neemt de schulden omtrent de vereffening, zoals de publicatie van de afsluiting' van de vereffening en de schrapping KBO over, voor zover de vennootschap deze kosten nog niet zou hebben, voldaan.

Neerlegging notulen bijzondere algemene vergadering betreffende de sluiting van de sluiting van de vereffèning en afschrift beschikking dd 25 maart 2014 betreffende de goedkeuring van het verdelingsplan

Geert Dilles

Vereffenaar

.  '_--' -----

Op de laatste blz. van Luik avermelden Recto Naam en hoedenigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van unnerso(o)n(a bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening,

4.De bijzondere algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn van 5 jaar te bewaren op het volgende adres: Hansnta|uaboonG8-2620Ranst

5.De afsluiting van de vereffening zal worden bekendgemaakt overeenkomstig overeenkomstig de artikelen 67 art 73 van het, Wetboek van vennootscha en. De vergadering vergadering verleent de volmacht aan Accountingteam NV en Geert Billes' om alle wettelijke formaliteiten |n het kader van de afsluiting van de vereffening te vervullen, zoals onder meer, de neerlegging ter publicatie van deze besluiten tot afsluiting van de ven*ffening, de aangifte in de roerende; vourhaffing, de aangifte in de vennootschapsbelasting, de doorhaling van de inschrijving in de Kiuispuntbank.` enz."

18/09/2013
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte



elM!El011111

Neergelegd ter griffie van de

Rechtbank van Koophangelehiperpen

ti 9 ,bbr

 9P

De Griffier

Griffie

Ondernerningsnr 0476.160.825

Benaming (voluit) : QUALITY ACCOUNTING

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herentalsebaan 66

2520 Ranst

,

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: WIJZIGING BOEKJAAR & DATUM

JAARVERGADERING - INVEREFFENINGSTELLING AANSTELLING

,

,

VEREFFENAAR & MACHTEN  ONTSLAG ZAAKVOERDERS - .. COÖRDINATIE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 05/06/2013, gehouden voor notaris;

Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

;.

.; 1/ EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het te laten ingaan op één april van ieder jaar en te laten!

i! eindigen op één en dertig maart van het daaropvolgend jaar. .,

ij

De vergadering beslist de datum van jaarvergadering te verplaatsen naar de eerste zaterdag van de maand

september om twintig uur. ,.

,.

Bij wijze van overgangsmaatregel beslist de algemene vergadering het lopende boekjaar ingegaan één januariq tweeduizend dertien te laten lopen tot één en dertig maart tweeduizend veertien, en de jaarvergadering over dit i; boekjaar te houden op de eerste zaterdag van de maand september tweeduizend veertien om twintig uur.

;! 21 TWEEDE BESLISSING .. De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders waarin deze het voorstel tot ontbinding van;

de vennootschap toelichten, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op ,

dertig juni tweeduizend dertien. ..

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de bedrijfsrevisor, de heer Luc Dewachter, te Kapellen, overii gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"V. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van QUALITY ACCOUNTING BVBA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2520 Ranst, Herentalsebaan 66, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2013 opgesteld, die, rekeningi houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 1 392.892,76 en een nettoactief van ¬ 239.749,64.

Uit de controlewerkzaamheden, die de ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke; professionele nonnen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de vereffenaar door hem zullen worden gerealiseerd.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de desbetreffende boekhoudkundige staat van activa en! passiva dient ondergetekende een voorbehoud te maken voor een mogelijke herziening inzake vennootschapsbelasting en BTW voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controlejaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

2950 Kapellen, 26 juli 2013.

(getekend)

Luc DE WACHTER

Bedesrevisor."

,Çornpara_nt yerMagridatAe.vermootsphap, g e en, on rogrende_gmterellsiit rechten .... _____

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wettigheidsverklarinq

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is. Ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, beslist de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang van 0510812013.

3/ DERDE BESLISSING

De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen: de heer DILLES Geert Maria, geboren te Antwerpen-Deume op vierentwintig september negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2520 Ranst, Herentalsebaan 66 (ID 591-5680028-04 RR 690924 489-12), aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart deze functie te aanvaarden, onder voorbehoud van bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Te dien einde wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank,

Het mandaat van de vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Opschortende voorwaarde aanstelling ereffenaar

Voornoemde vereffenaar wordt aangesteld onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van diens mandaat door de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De vergadering machtigt hierbij de vereffenaar tot het ondertekenen en vervolgens indienen van het verzoekschrift dienstig om de homologatie van de rechtbank te bekomen van zijn aanstelling als vereffenaar. Bevoegdheden vereffenaar

De vergadering beslist vervolgens dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht heeft bij de uitoefening van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar zal alle derden als lasthebbers mogen aanstellen en hen de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden,

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar, die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar erkent door de notaris te zijn gewezen op zijn verplichting tot verslaggeving voorvloeiend uit artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen, te weten dat zij in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening dienen over te maken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, welke staat onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt, en aangeeft wat nog moet worden vereffend; vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningdossier gevoegd; vooraleer de vereffening wordt afgesloten, dient de vereffenaar ten slotte het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, voor akkoord aan zelfde rechtbank van koophandel over te maken.

41 VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt ten slotte de beëindiging vast van het mandaat van de zaakvoerders, de heer DILLES Geert, voornoemd en mevrouw LIPPENS Mariska, wonende te 2520 Ranst, Herentalsebaan 66.

Aan deze zaakvoerders wordt kwijting verleend zonder enig voorbehoud, voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

5/ VIJFDE BESLISSING

ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap beslist de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen

61 Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan AccountingTeam NV, te 2550 Kontich, Veldkant 13, RPR Antwerpen 0430.953.479, met recht van indeplaatsstelling:

- om alle formaliteiten in verband met het ondernemingsloket, kruispuntbank voor ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe ais indirecte belastingen, te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere akten.

om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te

,-nemen-in-het- dossier,- documenten- te- .ondertekenen- welke noodzakelijk -zijn voor--de- opvolging-en-afhandeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

<(e'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

van het dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderlijk alle macht tot aangifte, antwoord bezwaar en afstand.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

- verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naacre en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 01.07.2013 13252-0049-015
13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 11.06.2012 12157-0040-015
06/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 30.05.2011 11127-0549-014
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 28.06.2010 10225-0388-014
08/06/2009 : ANT002593
06/06/2008 : ANT002593
11/06/2007 : ANT002593
02/03/2007 : ANT002593
02/06/2005 : ANT002593
11/06/2004 : ANT002593
17/06/2003 : ANT002593

Coordonnées
QUALITY ACCOUNTING

Adresse
HERENTALSEBAAN 66 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande