QUALITY CONSULTING AND LOGISTICS INTERNATIONAL, AFGEKORT : : QCL INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUALITY CONSULTING AND LOGISTICS INTERNATIONAL, AFGEKORT : : QCL INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.966.732

Publication

15/10/2013
ÿþiF~~.iR3P1

i

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 5.35 9 66 .?32,

Benaming

(voluit) Quality Consulting and Logistics International (verkort) : QCL International

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Neerhoeve 38 bus 3 te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 2 oktober 2013, eerstdaags te registreren, dat 1/. de heer KUSTER Patrick August Irma, wonende te 2900 Schoten, Neerhoeve 38 bus 3, en 2/. mevrouw BOONS Maria Blondine Ghislena, wonende te 2030 Antwerpen, Dublinstraat 11, een vennootschap hebben opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: Quality Consulting and Logistics International afgekort: QCL International (artikel 1)

2. Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Neerhoeve 38 bus 3 te 2900 Schoten

4. identiteit oprichters: zie boven

5. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting volstort tot beloop van tachtig/honderd zesentachtigste (801186ste) hetzij in totaal achtduizend euro (¬ 8.000,-) door inbreng in geld.

6. samenstelling: honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (111866) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

7. begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot éénendertig december van het kalenderjaar. (artikel 18). Het eerste boekjaar loopt van 2 oktober 2013 en eindigt op 31 december 2014 (overgangsbepaling)

8. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve, Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering (artikel 19)

9. Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). ledere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om aile daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Aangesteld als gewone niet-statutaire zaakvoerder is de heer KUSTER Patrick, voornoemd, voor onbepaalde duur.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel ais eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*1315636

IN

111

eicc li ` i ttes eliM van de 'bank van Koop Ó ~ 7111à pl n

De Grlffler Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel (zowel in binnen- als buitenland):

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime bete-kenis.

De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurder-functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de klant. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Verder heeft de vennootschap tot doel het uitvoeren van alle mogelijke activiteiten van of in verband met transport, distributie en transport engineering. Zij mag tevens alles industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel, waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen zijn, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap , over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt, opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

De vennootschap kan tevens in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

21 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aankoop en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatswaarborgen,

3/ Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke worm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun bestuur, beheer, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uit te oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag, in het algemeen alles doen met het oog op de verwezenlijking van dit doel zo ook zekerheden stellen voor of voorschotten/kredieten geven aan derden, haar zaakvoerders, aandeelhouders, vereffenaars. (artikel 3)

12. Jaarvergadering: de laatste maandag van de maand mei om achttien uur (18u) van ieder jaar, is deze dag een feestdag, dan wordt deze algemene vergadering of jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op zelfde uur. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.(artikel 13). De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. (artikel 14).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien (mei 2015).

(overgangsbepaling).

Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dal de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

de verbintenissen overneemt die voor rekening van en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap

r'

k

r





J; Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad \5"--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

tt t

t

tl Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

f

rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan de heer Marc De Ceuster van Kantoor De Ceuster, accountant IAB te 2170 Merksem, Erwtebloemstraat 20, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake BTW en directe Belastingen, en het verrichten van alle overige formaliteiten bij de betrokken instanties.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

iF~~.iR3P1

i

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 5.35 9 66 .?32,

Benaming

(voluit) Quality Consulting and Logistics International (verkort) : QCL International

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Neerhoeve 38 bus 3 te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 2 oktober 2013, eerstdaags te registreren, dat 1/. de heer KUSTER Patrick August Irma, wonende te 2900 Schoten, Neerhoeve 38 bus 3, en 2/. mevrouw BOONS Maria Blondine Ghislena, wonende te 2030 Antwerpen, Dublinstraat 11, een vennootschap hebben opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: Quality Consulting and Logistics International afgekort: QCL International (artikel 1)

2. Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Neerhoeve 38 bus 3 te 2900 Schoten

4. identiteit oprichters: zie boven

5. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting volstort tot beloop van tachtig/honderd zesentachtigste (801186ste) hetzij in totaal achtduizend euro (¬ 8.000,-) door inbreng in geld.

6. samenstelling: honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (111866) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

7. begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot éénendertig december van het kalenderjaar. (artikel 18). Het eerste boekjaar loopt van 2 oktober 2013 en eindigt op 31 december 2014 (overgangsbepaling)

8. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve, Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering (artikel 19)

9. Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). ledere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om aile daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Aangesteld als gewone niet-statutaire zaakvoerder is de heer KUSTER Patrick, voornoemd, voor onbepaalde duur.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel ais eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*1315636

IN

111

eicc li ` i ttes eliM van de 'bank van Koop Ó ~ 7111à pl n

De Grlffler Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel (zowel in binnen- als buitenland):

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime bete-kenis.

De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurder-functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de klant. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Verder heeft de vennootschap tot doel het uitvoeren van alle mogelijke activiteiten van of in verband met transport, distributie en transport engineering. Zij mag tevens alles industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel, waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen zijn, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap , over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt, opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

De vennootschap kan tevens in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

21 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aankoop en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatswaarborgen,

3/ Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke worm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun bestuur, beheer, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uit te oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag, in het algemeen alles doen met het oog op de verwezenlijking van dit doel zo ook zekerheden stellen voor of voorschotten/kredieten geven aan derden, haar zaakvoerders, aandeelhouders, vereffenaars. (artikel 3)

12. Jaarvergadering: de laatste maandag van de maand mei om achttien uur (18u) van ieder jaar, is deze dag een feestdag, dan wordt deze algemene vergadering of jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op zelfde uur. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.(artikel 13). De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. (artikel 14).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien (mei 2015).

(overgangsbepaling).

Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dal de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

de verbintenissen overneemt die voor rekening van en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap

r'

k

r





J; Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad \5"--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

tt t

t

tl Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

f

rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan de heer Marc De Ceuster van Kantoor De Ceuster, accountant IAB te 2170 Merksem, Erwtebloemstraat 20, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake BTW en directe Belastingen, en het verrichten van alle overige formaliteiten bij de betrokken instanties.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 24.07.2015 15362-0389-008
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 20.07.2016 16340-0432-007

Coordonnées
QUALITY CONSULTING AND LOGISTICS INTERNATION…

Adresse
NEERHOEVE 38, BUS 3 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande